vag74 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 (edited) Φίλε μου εγώ βγάζω 4 ώρες με το απλό με 4g μόνο μιας και είμαι διακοπές,βέβαια είμαι root με xtrstolite 2.1 deodex αλλά δεν νομίζω να έχω διαφορά στη μπαταρία από stock 5.1.1 όταν είμουν,μόνο multitasking και smoothness είδα διαφορά.και από σήμα άστα να πάνε 4g+ δείχνει και κάνει μια ώρα να ανοίξει σελίδες και μόλις χάνει το 4g γυρνάει σε E,H και Η+ δεν βλέπω ποτέ :mad: Edited July 23, 2015 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Φίλε μου εγώ βγάζω 4 ώρες με το απλό με 4g μόνο μιας και είμαι διακοπές,βέβαια είμαι root με xtrstolite 2.1 deodex αλλά δεν νομίζω να έχω διαφορά στη μπαταρία από stock 5.1.1 όταν είμουν,μόνο multitasking και smoothness είδα διαφορά.και από σήμα άστα να πάνε 4g+ δείχνει και κάνει μια ώρα να ανοίξει σελίδες και μόλις χάνει το 4g γυρνάει σε E,H και Η+ δεν βλέπω ποτέ :mad: Για να καταλαβεις ποσο ρολο παιζει το σημα, 1 φορα πηγα στο χωριο μου που εχει τερμα σημα και με 3g μονιμα ανοιχτο εβγαλα ευκολα 3,5 ωρες οθονη με το edge... Εκει το G4 θα βγαζει πανω απο 4ωρο! Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Περιμένω φίλε από τον Μανθο στο νήμα του g4 να μου πει την γνώμη του γιατί οι απόψεις στην σύγκριση των 2 τηλεφώνων είναι διαφορετικές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Πολύ ενδιαφέροντα σχόλια από έμπειρα μέλη. Κρίμα που δεν μπορούμε να το συνεχίσουμε γιατί θα βγούμε offtopic εδώ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carve21 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Ρε παιδια θελω μια βοηθεια. Σε καποια παιχνιδια μου βγαζει ενα κυκλακι κατω δεξια το οποιο δεν γινεται κατι αν το πατησω, μπορω μονο να το μετακινησω αν το κρατησω πατημενο. Μου το κανει σε διαφορα launcher και σε landscape. Η καποια ακυρη ρυθμιση ειναι η καποια εφαρμογη κανει τη ζημια. Καμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Ρε παιδια θελω μια βοηθεια. Σε καποια παιχνιδια μου βγαζει ενα κυκλακι κατω δεξια το οποιο δεν γινεται κατι αν το πατησω, μπορω μονο να το μετακινησω αν το κρατησω πατημενο. Μου το κανει σε διαφορα launcher και σε landscape. Η καποια ακυρη ρυθμιση ειναι η καποια εφαρμογη κανει τη ζημια. Καμια ιδεα; αυτο ειναι ρυθμισεις.εγω το βλεπω σε πολλες εφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carve21 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Αλλα ειναι το ιδιο κυκλακι σε πολλες εφαρμογες που δεν κανει τιποτα αν το πατησεις. Πως ειναι ρυθμισεις; Των συγκεκριμενωμ παιχνιδιων παντως δεν ειναι αλλα ουτε εμφανιζεται σε ολα τα παιχνιδια. Δεν βγαινει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 (edited) Αλλα ειναι το ιδιο κυκλακι σε πολλες εφαρμογες που δεν κανει τιποτα αν το πατησεις. Πως ειναι ρυθμισεις; Των συγκεκριμενωμ παιχνιδιων παντως δεν ειναι αλλα ουτε εμφανιζεται σε ολα τα παιχνιδια. Δεν βγαινει; δεν εχω καταφερει να κανω κατι.μου το βγαζει ακομα και στο tapatalk.νομιζω πως ειναι θεμα λογισμικου γιατι εμφανιζεται ακομα και custom rom s6 που ειναι για note 3 και 4 ακριβως το ιδιο Edited July 23, 2015 by liogia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 δες κατω δεξια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 δες κατω δεξια Φίλε αυτό είναι το menu button,αν θυμάσαι από εποχή note 3,g2 δεν είχαν τα τηλέφωνα κουμπί για πρόσφατες είχαν για μενού. Όπως τότε το μενού δεν δούλευε για όλες τις εφαρμογές έτσι και τώρα μην σε ανησυχεί :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 (edited) Λοιπον παιδια μολις μου αλλαξανε το edge σε doa και μπορω να πω οτι αυτο ειναι αψεγαδιαστο σε ολα. Πραγματικα μπιμπελο χωρις το παραμικρο θεμα μεχρι στιγμης. Φτου φτου μην το ματιαξω. Μετα απο 5 αλλαγες κατεληξα σε σωστη συσκευη. Τωρα αυτο ειναι branded cosmote μιας και το πηρα απο επισημο Ελληνικο καταστημα OTE 64gb μνημης και 1000 ευρωπουλα. Βεβαια εγω εδω σα 700 μιας και μεσολαβησε επιδοτηση αλλου. Τωρα ελενξα για software update και δεν εχει. Υπαρχει τροπος μεσο υπολογιστη να του βαλω την 5.1.1? Επισης τον ασυρματο φορτιστη τον συνδεεται με τον fast charger της συσκευασιας? Edited July 24, 2015 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 (edited) Λοιπον παιδια μολις μου αλλαξανε το edge σε doa και μπορω να πω οτι αυτο ειναι αψεγαδιαστο σε ολα. Πραγματικα μπιμπελο χωρις το παραμικρο θεμα μεχρι στιγμης. Φτου φτου μην το ματιαξω. Μετα απο 5 αλλαγες κατεληξα σε σωστη συσκευη. Τωρα αυτο ειναι branded cosmote μιας και το πηρα απο επισημο Ελληνικο καταστημα OTE 64gb μνημης και 1000 ευρωπουλα. Βεβαια εγω εδω σα 700 μιας και μεσολαβησε επιδοτηση αλλου. Τωρα ελενξα για software update και δεν εχει. Υπαρχει τροπος μεσο υπολογιστη να του βαλω την 5.1.1? Επισης τον ασυρματο φορτιστη τον συνδεεται με τον fast charger της συσκευασιας? Καλοριζικο.Ναι συνδεσε το με το pc και θα σου βγαλει update.Αλλα πρωτα κανε install το smart switch το kies 3 πλεον δεν δουλευει. http://www.samsung.com/us/support/smart-switch-support/#!/ Galaxy S6 Edge SM-G925F COS G925FXXU2POFD 5.1.1 22.06.2015 Edited July 24, 2015 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Λοιπον παιδια μολις μου αλλαξανε το edge σε doa και μπορω να πω οτι αυτο ειναι αψεγαδιαστο σε ολα. Πραγματικα μπιμπελο χωρις το παραμικρο θεμα μεχρι στιγμης. Φτου φτου μην το ματιαξω. Μετα απο 5 αλλαγες κατεληξα σε σωστη συσκευη. Τωρα αυτο ειναι branded cosmote μιας και το πηρα απο επισημο Ελληνικο καταστημα OTE 64gb μνημης και 1000 ευρωπουλα. Βεβαια εγω εδω σα 700 μιας και μεσολαβησε επιδοτηση αλλου. Τωρα ελενξα για software update και δεν εχει. Υπαρχει τροπος μεσο υπολογιστη να του βαλω την 5.1.1? Επισης τον ασυρματο φορτιστη τον συνδεεται με τον fast charger της συσκευασιας? Επιτέλους καλοδουλευτο.:o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 (edited) Καλοριζικο.Ναι συνδεσε το με το pc και θα σου βγαλει update.Αλλα πρωτα κανε install το smart switch το kies 3 πλεον δεν δουλευει. http://www.samsung.com/us/support/smart-switch-support/#!/ Galaxy S6 Edge SM-G925F COS G925FXXU2POFD 5.1.1 22.06.2015 Επιτέλους καλοδουλευτο.:o Να στε καλα. Λοιπον εβαλα το smart switch. Επισης που μπορω να ψαξω για το ηδη λογισμικο που φοραει η συσκευη σε περιπτωση που χρειασθει να την γυρισω για το λογο οτι ισως φλασσαρω unbranded λογισμικο? Τωρα πως θα δω για update? Edited July 24, 2015 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Να στε καλα. Λοιπον εβαλα το smart switch. Επισης που μπορω να ψαξω για το ηδη λογισμικο που φοραει η συσκευη σε περιπτωση που χρειασθει να την γυρισω για το λογο οτι ισως φλασσαρω unbranded λογισμικο? Τωρα πως θα δω για update? Αυτό δεν το έχω βρει ούτε και εγώ δεν ξέρω αμα γίνεται με το imei όπως στα lg:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Αυτό δεν το έχω βρει ούτε και εγώ δεν ξέρω αμα γίνεται με το imei όπως στα lg:mad: Οκ το βρηκα το stock firmware και το κατεβαζω. Εδω ειναι ολα. http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G925F/ Update ομως δεν βγαζει. Καμια ιδεα κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Μπορεί να μην έχει δώσει ακόμα η cosmote update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Εγώ ρε παιδιά ήμουν έτοιμος να το πάρω Αλλα ανέβασε τιμή πολύ απότομα με τα τελευταία γεγονότα όταν το δω πάλι στο Σκρουτζ 670 όπως είχε πάει θα το τσιμπησω μάλλον ακόμα σε χρώμα δεν έχω καταλήξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Οκ το βρηκα το stock firmware και το κατεβαζω. Εδω ειναι ολα. http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G925F/ Update ομως δεν βγαζει. Καμια ιδεα κανεις? http://www.sammobile.com/firmwares/download/50406/G925FXXU2POFD_G925FCOS2POFE_COS/ Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 http://www.sammobile.com/firmwares/download/50406/G925FXXU2POFD_G925FCOS2POFE_COS/ Το εχω δει φιλε μου αλλα αυτο πρεπει να το περασω μεσο odin. Αφου υπαρχει γιατι δεν μου δινει ota update? Ξερεις φοβαμαι μην γραψει ο knox και ειναι αρχη ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Το εχω δει φιλε μου αλλα αυτο πρεπει να το περασω μεσο odin. Αφου υπαρχει γιατι δεν μου δινει ota update? Ξερεις φοβαμαι μην γραψει ο knox και ειναι αρχη ακομα. Περίεργο να μην σου δίνει ota update κάνε κανένα clear cache,dalvik από stock recovery και ξαναδοκιμασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 (edited) Περίεργο να μην σου δίνει ota update κάνε κανένα clear cache,dalvik από stock recovery και ξαναδοκιμασε. Το δοκιμαζω και σου λεω. Dalvik δεν υπαρχει ρε συ στο stock recovery Μπα οχι δεν εχει update. Apo PC παλι το προγραμμα δεν εδωσε. Κανενας αλλος να γνωριζει τι παιζει και δεν μου δινει update ενω υπαρχει κανονικα? Χειροκινητα αν περαστει γραφει ο knox? Ας βοηθησει καποιος ρε αλανια μπας και το αναβαθμισω σε 5.1.1. Το smart switch ομως δεν δινει ουτε αυτο οτα. Edited July 24, 2015 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Μπορεί κάποιος να μου πει εάν έχει spo2 sensor το κινητό ; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Το δοκιμαζω και σου λεω. Dalvik δεν υπαρχει ρε συ στο stock recovery Μπα οχι δεν εχει update. Apo PC παλι το προγραμμα δεν εδωσε. Κανενας αλλος να γνωριζει τι παιζει και δεν μου δινει update ενω υπαρχει κανονικα? Χειροκινητα αν περαστει γραφει ο knox? Ας βοηθησει καποιος ρε αλανια μπας και το αναβαθμισω σε 5.1.1. Το smart switch ομως δεν δινει ουτε αυτο οτα. Προχωρα με odin σχεδον μηδενικες πιθανοτητες να γραψει ο Knox... ...εχω φλασαρει Παρα πολλες rom και παντα knox 0... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Μπορεί κάποιος να μου πει εάν έχει spo2 sensor το κινητό ; Ναι φιλε μου απο τι ειδα μετραει μεσω του S health. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προχωρα με odin σχεδον μηδενικες πιθανοτητες να γραψει ο Knox... ...εχω φλασαρει Παρα πολλες rom και παντα knox 0... To smart switch γιατι ομως δεν το δινει? Και μια επιβεβαιωση. Φορτιση με fast charger συσκευασιας υπαρχει κινδυνος να παθει ζημια το chipaki περιστροφης? Επισης οταν βαζουμε ασυρματο φορτιστη τον συνδεουμε με fast charger? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts