Jump to content

Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θέλω με την σειρά μου να ρωτήσω 2 πραγματάκια στους ελάχιστους τυχερούς κατόχους της συσκευής:

1. Πόση ώρα χρειάζεται η συσκευή για να ολοκληρώσει ένα απλό restart (επανεκκίνηση) ? Κάπου είχα δει παλιότερο βίντεο που έκανε λόγο για restart σε 6-7", το είδατε στην πράξη?

2. Υπάρχει στο μενού η επιλογή για ρύθμιση του χρόνου φωτισμού των πλήκτρων αφής, όπως σε όλα τα προηγούμενα μοντέλα (Ρυθμίσεις-συσκευή - εμφάνιση - διάρκεια φωτισμού πλήκτρων 1.5" ή 6" ή πάντα OFF ή πάντα ΟΝ ?)

Δεν υπογράφω ρε!!! ;)

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θέλω με την σειρά μου να ρωτήσω 2 πραγματάκια στους ελάχιστους τυχερούς κατόχους της συσκευής:

1. Πόση ώρα χρειάζεται η συσκευή για να ολοκληρώσει ένα απλό restart (επανεκκίνηση) ? Κάπου είχα δει παλιότερο βίντεο που έκανε λόγο για restart σε 6-7", το είδατε στην πράξη?

2. Υπάρχει στο μενού η επιλογή για ρύθμιση του χρόνου φωτισμού των πλήκτρων αφής, όπως σε όλα τα προηγούμενα μοντέλα (Ρυθμίσεις-συσκευή - εμφάνιση - διάρκεια φωτισμού πλήκτρων 1.5" ή 6" ή πάντα OFF ή πάντα ΟΝ ?)

Στο πρώτο ερώτημα είναι εκεί γύρω.

Στο δεύτερο όχι δεν υπάρχει κάτι.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Καλησπερα παιδια.Μετα απο 3 μερες συμβιωσης με το κινητο θα ηθελα να εκφρασω μια πιο ολοκληρομενη εικονα!Καταρχας να πω οτι τελευταια συσκευη της samsung που ειχα στην κατοχη μου ηταν το s4 το οποιο πουλησα μετα απο 2 μηνες λογω του απιστευτα εκνευριστικου λογω lag λογισμικου της sammy.Για αυτο το λογο πηγα σε nexus 5 και στη συνεχεια σε nexus 6.Με το που ειδα ομως το s6 σε demo unit στο πλαισιο το πρωτο πραγμα που μου ηρθε στο μυαλο ειναι το ποσο διαφορετικα συμπεριφερεται σαν κινητο απο τα προηγουμενα galaxy!!!!Εχουν κανει πραγματικα πολυ καλη δουλεια με τοn νεο TW.Το κινητο ειναι πραγματικα πολυ γρηγορο και smooth και το λεω αυτο ως πρωην κατοχος nexus συσκευης.Μπορω να πω οτι σε ορισμενες περιπτωσεις ειναι πιο γρηγορο απο το nexus 6 , σε ανοιγμα εφαρμογων και γενικη συμπεριφορα!Αυτος ηταν ο βασικοτερος λογος που το διαλεξα!Απο αποψη κατασκευης φυσικα επισης παει πολυ καλα και σου βγαζει premium αισθηση στο χερι.Camera παρα πολυ καλη και οθονη εντυπωσιακη (θα ηθελα λιγο περισσοτερη φωτεινοτητα).Σχετικα με την μπαταρια ακομα δεν εχω βγαλει ασφαλη συμπερασματα γιατι μεχρι σημερα ειχα θεμα με το wakelock που ευπαρχει στα google play services 7.

Στο πρώτο ερώτημα είναι εκεί γύρω.

Στο δεύτερο όχι δεν υπάρχει κάτι.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις..

Δεν υπογράφω ρε!!! ;)

Για όσους έχουν διλημματα για το αν θα πάρουν το απλό S6 ή το S6 Edge εδώ βρήκα ενα καλό στο Youtube.

Η χρησιμότητα της Edge οθόνης σε σχέση με το Note Edge δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο απ΄ότι καταλαβα,προσωπικά αν έπαιρνα το S6 θα έπαιρνα τελικά το απλό,ούτε επιπλέον αντανακλάσεις ούτε να το έχεις face down για να βλέπεις χρωματικές ειδοποιήσεις.......

Ολά αυτά το χειμώνα βεβαια που θα έχει πέσει το απλό στο skroutz και αν θα έχουμε και ευρώ τότε.......:lol::lol::wacko::wacko::cry::worry:

Για τσεκάρετε στον ήλιο πως είναι διότι κι εγώ θα την ήθελα ένα κλικ πιο φωτεινή βλέποντας την στο μαγαζί(σε εσωτερικούς χώρους δεν θα με ενοχλούσε καν αλλα σε εξωτερικούς θα υπήρχε θέμα)

Αν κατάλαβα σε review σε manual' ρύθμιση υστερεί και μόνο σε αυτόματο αποδίδει καλά.

http://www.anandtech.com/show/9111/samsung-galaxy-s6-and-s6-edge-preview/2

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Για τσεκάρετε στον ήλιο πως είναι διότι κι εγώ θα την ήθελα ένα κλικ πιο φωτεινή βλέποντας την στο μαγαζί(σε εσωτερικούς χώρους δεν θα με ενοχλούσε καν αλλα σε εξωτερικούς θα υπήρχε θέμα)

Αν κατάλαβα σε review σε manual' ρύθμιση υστερεί και μόνο σε αυτόματο αποδίδει καλά.

http://www.anandtech.com/show/9111/samsung-galaxy-s6-and-s6-edge-preview/2

Αλεξ η samsung έχει αναπτύξει στις οθόνες της ξεκινώντας απο το Ν4 νομίζω, μια δυνατότητα που δεν την βρίσκεις σε άλλες συσκευές.

Λειτουργεί μονο στο αυτοματο και ανεβάζει την φωτεινότητα οταν οι συνθήκες το απαιτούν απο στα 750 n/s νούμερο που δεν το βρίσκεις σε κανένα άλλο smartphone. Συνυπολογιζοντας το υψηλό contrast των amoled έχεις την φωτεινότερη οθόνη στον ήλιο.

Οπότε μην σε απασχολεί αυτό. Αφήνεις την φωτεινότητα στο auto και η συσκευή φροντίζει να εχεις την σωστή φωτεινότητα σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αλεξ η samsung έχει αναπτύξει στις οθόνες της ξεκινώντας απο το Ν4 νομίζω, μια δυνατότητα που δεν την βρίσκεις σε άλλες συσκευές.

Λειτουργεί μονο στο αυτοματο και ανεβάζει την φωτεινότητα οταν οι συνθήκες το απαιτούν απο στα 750 n/s νούμερο που δεν το βρίσκεις σε κανένα άλλο smartphone. Συνυπολογιζοντας το υψηλό contrast των amoled έχεις την φωτεινότερη οθόνη στον ήλιο.

Οπότε μην σε απασχολεί αυτό. Αφήνεις την φωτεινότητα στο auto και η συσκευή φροντίζει να εχεις την σωστή φωτεινότητα σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού.

Σωστοτατος. Κάτω από ήλιο με φωτεινότητα auto και στην μέση βλέπεις μία χαρά.

Edit.

Τελικά με την χρήση 3g που το δουλεύω αποκλειστικά σήμερα το κινητό γράφει σχεδόν ίδιους χρόνους με το wifi.

Έχει σχεδόν στρώσει η μπαταρία είμαι στο 80% και έχω σε 5:00 λειτουργίας 1:30 ώρα οθόνη με 3g.

Απίστευτα πράγματα για 2600 μπαταρία με τέτοια οθόνη.

Edited by galanakop

Κώστα είναι πολύ πιο πριν απ το note 4 αυτή η δυνατότητα.

Στο auto και +5 δεξιά είναι μια χαρά πλέον οι οθόνες στο ήλιο,καλύτερες απ όλες σχεδόν τις ips που έχω δει και εννοείται και απ όλες τις amoled εκτός των clear Black των πάλαι ποτέ κορυφαίων Nokia(π.χ. 1020 930 κτλπ).

Οπότε αυτό το πολύ σημαντικό θέμα,κακιά πληγή του παρελθόντος(λέγε με S3 πχ) το έχει λύσει επιτυχώς η Samsung τουλάχιστον στα κορυφαία της μοντέλα

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Κώστα είναι πολύ πιο πριν απ το note 4 αυτή η δυνατότητα.

Στο auto και +5 δεξιά είναι μια χαρά πλέον οι οθόνες στο ήλιο,καλύτερες απ όλες σχεδόν τις ips που έχω δει και εννοείται και απ όλες τις amoled εκτός των clear Black των πάλαι ποτέ κορυφαίων Nokia(π.χ. 1020 930 κτλπ).

Οπότε αυτό το πολύ σημαντικό θέμα,κακιά πληγή του παρελθόντος(λέγε με S3 πχ) το έχει λύσει επιτυχώς η Samsung τουλάχιστον στα κορυφαία της μοντέλα

Οχι Μάνο στο S4 δεν ειχε εξελιχθεί τόσο πολύ. Χθες διάβαζα σχετικό αρθρο για την οθόνη του Note. Εκεί πιάνει 750 όταν βρεθεί κάτω απο τον ήλιο.

Στο άρθρο λέει οτι δεν ήταν τόσο ούτε στο S5 και Note3.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Τελικά υπάρχει θέμα με την διαθεσιμότητα της συσκευής (στο UK).

Ενώ είχαν πει ότι τα πρώτα κομμάτια θα σταλούν στις 10 του μήνα, ενημερώθηκα ότι πάμε για 24-27 Απριλίου.:mad:

Οχι Μάνο στο S4 δεν ειχε εξελιχθεί τόσο πολύ. Χθες διάβαζα σχετικό αρθρο για την οθόνη του Note. Εκεί πιάνει 750 όταν βρεθεί κάτω απο τον ήλιο.

Απ το S5 και μετά(εδώ και ένα χρόνο) δεν υπάρχει κανένα θέμα έξω.

Το note 4 βέβαια είναι λίγο καλύτερο.

Το S6 πιστεύω δε θα είναι χειρότερο έξω οπότε θέμα αναγνωσιμότητας της οθόνης έξω ουδέν!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Εγω παντως διαπίστωσα οτι σε οσα σκρουντζομαγαζα ηρθαν καποια κομμάτια εξαφανιστηκαν αμεσα, αυτο ανεξάρτητα της ανεβασμενης τιμης κατι σημαινει......οτι μαλλον κανει κλικ, αρεσει σε αρκετο κοσμο.

Αυτο το "εξαφανισμα" των διαθέσιμων συσκευών θεωρω πως είναι το λεγόμενο, φαινόμενο του κραγιόν.. Ψάξτε το στο google για όποιον δεν το εχει ακουστά.

Ετσι ακριβώς, πρώτα στο Note4 και μάλιστα την πρώτη φορά νομίζεις οτι κατι έπαθε η οθόνη αφού ειναι ασυνήθιστα έντονα φωτεινή! Ειναι καλο feature πάντως και όσοι αρέσκονται να παίρνουν ώρα κάτω απο τον ήλιο θα βολευτούν τα μάλα

Προστασία μόνο στην πλάτη κυρίως από γθαρσιματα, αλλά και στις γωνίες για τυχόν ατυχήματα.

Πολύ καλή αίσθηση στο χέρι που δεν δίνει καθόλου όγκο. Επίσης πλέον δεν γλυστραει και δεν αφήνει πολλές δαχτυλιες. Ιδανική για αυτους που δεν θέλουν να κρύβουν την συσκευη τους.

Και το όνομα αυτής clear cover απο την Samsung.

Προστασία μόνο στην πλάτη κυρίως από γθαρσιματα, αλλά και στις γωνίες για τυχόν ατυχήματα.

Πολύ καλή αίσθηση στο χέρι που δεν δίνει καθόλου όγκο. Επίσης πλέον δεν γλυστραει και δεν αφήνει πολλές δαχτυλιες. Ιδανική για αυτους που δεν θέλουν να κρύβουν την συσκευη τους.

Μιας κι έχεις και note 4 με exynos, όπως τα χρησιμοποιείς ποιο από τα 2 σου δίνει την αίσθηση ότι λειτουργεί πιο ομαλά; Σε εφαρμογές, σε ίντερνετ και γενικά στο μενού του κινητού καθώς και στις αρχικές οθόνες. Γιατί έχω δει ότι άλλαξαν τα εφέ. Θεωρώ όμως ότι έπρεπε να αλλάξει και τα εικονίδια, εγώ που ήρθα σε note 4 από s2 νόμιζα στην αρχή ότι είναι το ίδιο κινητό εμφανησιακά ως προς το μενού. Δυστυχώς δίνει λίγα λίγα..

Μιας κι έχεις και note 4 με exynos, όπως τα χρησιμοποιείς ποιο από τα 2 σου δίνει την αίσθηση ότι λειτουργεί πιο ομαλά; Σε εφαρμογές, σε ίντερνετ και γενικά στο μενού του κινητού καθώς και στις αρχικές οθόνες. Γιατί έχω δει ότι άλλαξαν τα εφέ. Θεωρώ όμως ότι έπρεπε να αλλάξει και τα εικονίδια, εγώ που ήρθα σε note 4 από s2 νόμιζα στην αρχή ότι είναι το ίδιο κινητό εμφανησιακά ως προς το μενού. Δυστυχώς δίνει λίγα λίγα..

To s6 είναι ένα κλικ πιο γρήγορο και πιο βούτυρο στην λειτουργία του. Βέβαια φοράει lollipop και το Noteli 4 ακόμα 4.4.4.

Θα είμαστε για ακόμα πιο ασφαλει συμπεράσματα όταν και το νοτελι πάρει την lollipop.

Οι διαφορές είναι μικρές έτσι και αν δεν τα δουλεύεις ταυτόχρονα όπως εγώ που τυχαίνει να τα έχω και τα δύο δύσκολα τις βλέπεις.

Και τι εννοώ.

Ο dialer στο s6 έχει φτάσει στα ανώτερα επίπεδα που έχω δει σε Samsung συσκευές.

Οι εφαρμογές fb Twitter instagram που χρεισιμοποιω καθημερινά είναι ένα κλικ πιο γρήγορες στο άνοιγμα στο s6.

Ο Chrome από την άλλη είναι πιο γρήγορος στο άνοιγμα σελίδων στο νοτελι.

Μικρές βέβαια οι διαφορές έτσι. Αλλά τις καταλαβαίνεις.

Συσκευή σαν το νοτελι στις ίντσες του δεν υπάρχει.

Επίσης συσκευή σαν το s6 στις ίντσες του επίσης μέχρι τώρα δεν έχω δει.

Οπότε τα έχεις και τα δύο μαζί και τελειώνεις...

Χαχαχαχα.

To s6 είναι ένα κλικ πιο γρήγορο και πιο βούτυρο στην λειτουργία του. Βέβαια φοράει lollipop και το Noteli 4 ακόμα 4.4.4.

Θα είμαστε για ακόμα πιο ασφαλει συμπεράσματα όταν και το νοτελι πάρει την lollipop.

Οι διαφορές είναι μικρές έτσι και αν δεν τα δουλεύεις ταυτόχρονα όπως εγώ που τυχαίνει να τα έχω και τα δύο δύσκολα τις βλέπεις.

Και τι εννοώ.

Ο dialer στο s6 έχει φτάσει στα ανώτερα επίπεδα που έχω δει σε Samsung συσκευές.

Οι εφαρμογές fb Twitter instagram που χρεισιμοποιω καθημερινά είναι ένα κλικ πιο γρήγορες στο άνοιγμα στο s6.

Ο Chrome από την άλλη είναι πιο γρήγορος στο άνοιγμα σελίδων στο νοτελι.

Μικρές βέβαια οι διαφορές έτσι. Αλλά τις καταλαβαίνεις.

Συσκευή σαν το νοτελι στις ίντσες του δεν υπάρχει.

Επίσης συσκευή σαν το s6 στις ίντσες του επίσης μέχρι τώρα δεν έχω δει.

Οπότε τα έχεις και τα δύο μαζί και τελειώνεις...

Χαχαχαχα.

Θέλω να πάρω το edge σε άσπρο αλλά κατά τα χριστούγεννα βέβαια που θα έχει πέσει η τιμή, όσο έχει πέσει βέβαια. Εγώ στο note έχω πάρει κανονικά lollipop, είναι πολύ καλύτερη της kitkat σε όλα, άνοιγμα-κλείσιμο εφαρμογών, πολύ καλύτερη εμπειρία γενικά σε όλα απλά άφησαν το παλιό tw γι αυτό σε ρώτησα. :p Αλήθεια το edge πως κάθεται στο χέρι; Σε τί χρώμα το πήρες;

Καλησπέρα,

Θα ήθελα να ρωτήσω, αν γνωρίζει κάποιος, για την διαθεσιμότητα του S6 και S6 Edge στα καταστήματα γερμανός. Από όσους το έχουν αγοράσει ήδη, υπάρχει κάποιος που να το αγόρασε απο γερμανο?

ευχαριστώ :)

Καλησπέρα,

Θα ήθελα να ρωτήσω, αν γνωρίζει κάποιος, για την διαθεσιμότητα του S6 και S6 Edge στα καταστήματα γερμανός. Από όσους το έχουν αγοράσει ήδη, υπάρχει κάποιος που να το αγόρασε απο γερμανο?

Πριν τις 17 Απριλίου μην περιμένεις να δεις διαθέσιμες συσκευές από ΓΕΡΜΑΝΟ, ΠΛΑΙΣΙΟ, PUBLIC, KΩΤΣΟΒΟΛΟ, κλπ κλπ

Δεν υπογράφω ρε!!! ;)

Καλησπέρα,

Πριν τις 17 Απριλίου μην περιμένεις να δεις διαθέσιμες συσκευές από ΓΕΡΜΑΝΟ, ΠΛΑΙΣΙΟ, PUBLIC, KΩΤΣΟΒΟΛΟ, κλπ κλπ

Κάπως έτσι είναι τα πράγματα όσον αφορά τις μεγάλες αλυσίδες...Στα σκρουτζομαγαζα αν όμως θέλεις μπορείς νομίζω να το βρεις σχετικά εύκολα και τωρα

Αυτο το "εξαφανισμα" των διαθέσιμων συσκευών θεωρω πως είναι το λεγόμενο, φαινόμενο του κραγιόν.. Ψάξτε το στο google για όποιον δεν το εχει ακουστά.

δεν το ηξερα και εψαξα google αλλα γραφει οτι το φαινομενο αφορα μικροαντικειμενα που αντικαθιστουν τα ακριβα

Παιδιά τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

Οποίος θέλει και μπορεί να τα σκάσει το παίρνει τώρα.

Αλλιώς υπομονή από λίγους έως πιο πολύ μήνες έως πέσει σε πιο νορμάλ επίπεδα.

----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για δώσε link.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Παιδιά τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

Οποίος θέλει και μπορεί να τα σκάσει το παίρνει τώρα.

Αλλιώς υπομονή από λίγους έως πιο πολύ μήνες έως πέσει σε πιο νορμάλ επίπεδα.

----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για δώσε link.

http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=71950

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)