shodanjr_gr Δημοσιεύτηκε November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 15, 2004 Πήρα λοιπόν πριν περίπου 1+1/2 μήνα την απόφαση να βάλω DSL over ISDN. Κάνω την αίτηση ωραία και καλά. Μου λένε πως δεν υπάρχει πόρτα και πως πρέπει να περιμένω. Έτσι και έκανα. Πριν από 1 βδομάδα παίρνω τηλέφωνο να δω τι γίνεται. Γεμάτος χαρά διαπιστώνω πως είχε ανοίξει πόρτα και ήμουν στο δεύτερο στάδιο της αίτησης και περίμενα τηλεφώνημα από τον ΟΤΕ. Σήμερα ξαναπαίρνω. Μαθαίνω το εξής. Λέει πόρτες υπάρχουν, αλλά υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την Siemens και δεν μπορούν να κάνουν νέες συνδέσεις...Ρωτάω αν το πρόβλημα είχε σχέση με το modem. Μου λένε όχι...απλά λέει κάποιο πρόβλημα με την τεχνολογία...(τι εννοούσαν ούτε και εγώ ξέρω) και πως έχει κατέβει η Siemens από Γερμανία για να το φτιάξει...Ρωτάω γιατί δεν με ενημέρωσε κατάλληλα ο υπάλληλος στο προηγούμενο τηλεφώνημά μου και μου είπαν πως μπορεί απλά να μην το ήξερε...Το καλύτερο βέβαια ήταν πως δεν ήξεραν πότε θα λυθεί το πρόβλημα με την Siemens ώστε να έχω εγώ την σύνδεσή μου... Τι να πω ρε παίδες. Ενάμησης μήνας στην αναμονή για μία κολο-dsl...έλεος γ@μω την Ελλάδα μου....Ρεζίλι διεθνώς γινόμαστε... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 To άκουσα κι από άλλον αυτό ότι τα dslam της siemens έχουν πρόβλημα. Η απάντηση που του έδωσαν είναι ότι θα τα στείλουν στη γερμανία. :wacko: Τώρα εσυ λες ότι σου είπαν πως θα φωνάξουν τεχνικούς από Γερμανία. Άντε να δούμε. Υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. November 15, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Μάλλον θα δώσουν ραντεβού κάπου στην μέση (Ιταλία) για να τα φτιάξουν. Έλεος δηλαδή ρε γμτ...Πιθανότατα θα ξεχάσω την ιδέα της DSL μέσα στο 2004. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Τι λέει η vivodi στην περιοχή σου; Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (15 Νοέ. 2004 , 18:53) Ρεζίλι διεθνώς γινόμαστε... Άντε πάλι με το διεθνές ρεζίλι. Δηλαδή δε μας φταίει που δεν έχουμε ADSL, μας φταίει που το μάθανε οι τεχνικοί της Siemens στη Γερμανία και θα γελάνε. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. November 16, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Το διεθνώς δεν πήγαινε μόνο στους τεχνικούς στην Γερμανία. Αναφέρομαι γενικά στο όλο θέμα της αδυναμίας του ΟΤΕ να παρέχει έστω και αργοπορημένα μία ΒΑΣΙΚΗ υπηρεσία...το χειρότερο είναι βέβαια να βλέπεις τις αιτήσεις των φίλων σου που μένουν σε κοντινές περιοχές να διεκπαιρεόνονται σε χρόνο dt και την δικιά σου να παραμένει στάσιμη. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 O OTE πρεπει να βαλει κατα νου KAI OLES οι αλλες εταιριες οτι καποιες υπηρεσιες οταν ειναι σε θεση να τις παρεχουν πως πρεπει να τις παρεχουν ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ KAI ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ μεσα σε 2-5 μερες. Διοτι αυτο οπου εχουμε εμεις σημερα οι αλλες χωρες το δινανε πριν 10 χρονια και τωρα που εμεις τα περνουμε σε τσουχτερες τιμες οι αλλοι τα περνουν αυτα ΤΖΑΜΠΑ και εχουν και ποιο γρηγορες συνδεσεις. Καλα θα κανουν οταν μας δινουν το DSL να κοιτα πρωτα τις αλλες τις χωρες κι αν δεν νοιωθουν σαν "μωρα παιδια" τοτε να τα κανουν αυτα που μας κανουν σημερα. Το λεω αυτο διοτι ειμαι πελατης της Columbia Telecom και ενω παρεχουν DSL με απιστευτο τροπο χρεωσης (1,2 ευρω η μερα, ενεργοποιωντας εσυ οποια μερα θες) να μην εχει τον τεχνικο εξοπλισμο. Ειναι εξευτελιστικο τελειως εν ετη 2004 εμεις να ειμαστε ακομα στο πως θα κανουμε το πρωτο βημα ενω οι αλλοι "μεγαλωνουν τον δρομο" διοτι δεν τους φτανει. (μεταφορικα η προταση η τελευταια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. November 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Κάνα νέο για το θέμα ρε παίδες; Κανένα ΕΤΑ για την λύση του προβλήματος με τον εξοπλισμό της Siemens; Λέτε να έχουμε DSL πριν το 2005 τελικά; Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Από όσο ξέρω η κυβέρνηση δίνει προτεραιότητα στο να λύσει το ασφαλιστικό του ΟΤΕ και όχι στην προώθηση των νέων τεχνολογιών, οπότε... περιμένεις! ;) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Εγώ τι να πω ρε παιδιά που περιμένω απο το Φεβρουάριο; (τότε έκανα αίτηση) Κι ενώ επιτέλους υπάρχουν ελέυθερες πόρτες, το τεχνικό συνεργείο είναι ΕΝΑ για όλοκληρη τη Θεσσαλονίκη και κάνει συνδέσεις dsl με ρυθμό 3 - 4 τη μέρα. Μάλλον με κόβω να κάνω την εγκατάσταση ...μόνος μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (29 Νοέ. 2004 , 15:01) Εγώ τι να πω ρε παιδιά που περιμένω απο το Φεβρουάριο; (τότε έκανα αίτηση) Κι ενώ επιτέλους υπάρχουν ελέυθερες πόρτες, το τεχνικό συνεργείο είναι ΕΝΑ για όλοκληρη τη Θεσσαλονίκη και κάνει συνδέσεις dsl με ρυθμό 3 - 4 τη μέρα. Μάλλον με κόβω να κάνω την εγκατάσταση ...μόνος μου! Δηλαδη τωρα ενω σου εχουν δωσει ελευθερη πορτα,εσυ περιμενεις τους τεχνικους για να σου συνδεσουν modem κτλ; Αν ειναι ετσι,νομιζω οτι δεν αξιζει η αναμονη.Καλυτερα κανε μονος σου την εγκατασταση,δεν ειναι τοσο δυσκολο. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αυτό ακριβώς πρόκειται να κάνω, όπως έκανε και ένας φίλος μου που επίσης περίμενε από τον Μάρτιο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. November 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (29 Νοέ. 2004 , 11:37) Από όσο ξέρω η κυβέρνηση δίνει προτεραιότητα στο να λύσει το ασφαλιστικό του ΟΤΕ και όχι στην προώθηση των νέων τεχνολογιών, οπότε... περιμένεις! ;) Ναι αλλά οι συμβάσεις με την Siemens έγιναν πριν τις 7 του Μάρτη :Ρ :) ;) Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Ακριβώς! Μην ξεχνάς ότι η νέα κυβέρνηση ακύρωσε κάθε παραγγελία που δεν είχε προλάβει να εκτελεστεί. Άλλο παράδειγμα: στη σχολή μας είχαν εγκριθεί κονδύλια από το υπουργείο για 70 ολοκαίνουρια PC και η Μ.Γ. τα ακύρωσε (για να επανεξετάσει το ζήτημα), το αποτέλεσμα είναι το CSLAB 2 αντί να εξοπλιστεί μέσα στο Πάσχα με τα συστήματα αυτά να παραμένει ως σήμερα με τους pentium133 και να λέει ο Ξυλωμένος (ο αρμόδιος καθηγητής) ότι (αν όλα πάνε καλά) μετά τα Χριστούγεννα θα είναι έτοιμο. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. November 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Μέσα στις τόσες χαζομάρες που έπρεπε να διορθώσει η νέα κυβέρνηση, πήρε και το CS Lab δύο η μπάλα. Μαζί με τα ξηρά καίγονται καμία φορά και τα χλωρά, τι να κάνουμε... Τέσπα, τέρμα το off topic πολιτικού περιεχομένου γιατί μας κόβω και τους δύο να τρώμε ban :P Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Βασικά το θέμα μας δεν είναι το CSLAB, απλά το ανέφερα επειδή κόλλησε. :) Το θέμα είναι ότι κάποιοι θα κάνουν Χριστούγεννα χωρίς ADSL και φέτος. :devil: Κάθε χρόνο κάνουν μια ευχή στον Άη-Βασίλη και κάθε επόμενο χρόνο τα ίδια. Τ' ακούτε ρε! Και η Νέα Σμύρνη έχει ψυχή! (αν σου βάλουν ADSL πριν τα Χριστούγεννα ξέρεις σε ποιόν το χρωστάς) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (29 Νοέ. 2004 , 20:17) Ναι αλλά οι συμβάσεις με την Siemens έγιναν πριν τις 7 του Μάρτη :Ρ :) ;) Όπως το λέει ο Δημήτρης είναι. Εμένα μου το είχανε πει τον Μάρτιο που έπαιρνα για να μάθω γιατί αργεί η dsl σύνδεση, ενώ φίλοι μου που έκαναν αίτηση ένα μήνα πριν από μένα είχαν ήδη ευρυζωνικό ίντερνετ, και μου είπανε ότι η νέα κυβέρνηση ακύρωσε όλες τις παραγγελίες κι αυτό σε συνδυασμό με τους ολυμπιακούς αγώνες θα καθυστερήσει τις συνδέσεις τουλάχιστον μέχρι τον Αύγουστο... Και τότε ο βλάκας δε τους πίστευα :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. November 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Καλά, αυτό είναι σχετικό...γνωστός μου μέσα από τον ΟΤΕ επιμένει πως πρόκειται για κάποια βλάβη με τα DSLAM της Siemens...τώρα δεν ξέρω τι ακριβώς εννοεί. Πάντως αμφιβάλω αν ισχύει αυτό που λες, γιατί ξέρω άτομα που έκαναν αίτηση πριν από εμένα (τουλάχιστον 1 μήνα) και πήραν γραμμές κανονικά... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Πρώτ' απ' όλα μιλάω για τη Θεσσαλονίκη που όντως είχε πρόβλημα και μάλιστα τεράστιο. Συγνώμη αν φαίνομαι αγενής αλλά πάνω σε αυτό το θέμα δε δέχομαι καμία αμφισβήτηση :!: Όσο για το παράδειγμα σου, ξέρω κι εγώ άτομα που έκαναν αίτηση μετά από μένα και έχουν ήδη adsl, θέλω όμως να μου βρεις έστω έναν στη Θεσσαλονίκη που να έκανε αίτηση μετά τον Μάρτιο και να πήρε adsl πριν το Σεπτέμβρη :) Τέλος, δε ξέρω τι έγινε με τα dslam της siemens πάντως οι καθυστερήσεις ήταν λόγω ακύρωσης παραγγελιών. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. November 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Με ΘΕΣ/ΝΙΚΗ δεν ξέρω τι παίζει...πάντως θεωρώ ότι είναι χλωμό να επιρρεάστηκε η Θεσ/νίκη στον βαθμό που λες και να μην επιρρεάστηκε η Αθήνα... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (29 Νοέ. 2004 , 23:09) Καλά, αυτό είναι σχετικό...γνωστός μου μέσα από τον ΟΤΕ επιμένει πως πρόκειται για κάποια βλάβη με τα DSLAM της Siemens...τώρα δεν ξέρω τι ακριβώς εννοεί. Πάντως αμφιβάλω αν ισχύει αυτό που λες, γιατί ξέρω άτομα που έκαναν αίτηση πριν από εμένα (τουλάχιστον 1 μήνα) και πήραν γραμμές κανονικά... Προσωπικά όπου ακούω γνωστός μέσα από τον ΟΤΕ είμαι 2 φορές επιφυλακτικός, γιατί έχω διαβάσει κυρίως στο adslgr.com άπειρα μαργαριτάρια από υπαλλήλους του ΟΤΕ. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Ωραια εικονιτσα, shodanjr_gr. Τυφλα να εχει η Αννετ του Fame Story. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts