Jump to content

DVD Shrink 3.2

OratIos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλοι μου εγώ ανάλογα...Άμα δω ότι χωράει ολόκληρη η ταινία χωρις να συμπιεστεί, αφήνω και τα Menus και όλα τα Xtras εκτός από τους υπότιτλους και της μεταγλωτίσεις...από αυτά κρατάω μόνο ελληνικούς υπότιτλους και 6-κάναλο αγγλικό ήχο!!!

Επίσης όταν παίσουν οι τιμές από τα Dual Layer δισκάκια, τότε θα βγούν τα Blue Ray DVD Recorders και τ΄τοε θα θέλουμε τα Blue Ray...Ελπίζω μετά τα Blue Ray να μην ανακαλύψουν και τίποτα άλλο!!!!

ΑΑΑ!!!Ξέχασα και τα Dual Layer δεν παίζουν σε Desktop DVD Players οπότε είναι ξενέρωμα!!!Βασικά πιστεύω στα καινούργια Desktop Players να παίζουν!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ragezer ( 3 Δεκ. 2004 , 13:28)

ΑΑΑ!!!Ξέχασα και τα Dual Layer δεν παίζουν σε Desktop DVD Players οπότε είναι ξενέρωμα!!!Βασικά πιστεύω στα καινούργια Desktop Players να παίζουν!!!

Αν γραφτούν με booktype DVD-ROM, παίζουν σε αρκετά μηχανηματάκια. ;)

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ragezer ( 3 Δεκ. 2004 , 15:28)

Φίλοι μου εγώ ανάλογα...Άμα δω ότι χωράει ολόκληρη η ταινία χωρις να συμπιεστεί, αφήνω και τα Menus και όλα τα Xtras εκτός από τους υπότιτλους και της μεταγλωτίσεις...από αυτά κρατάω μόνο ελληνικούς υπότιτλους και 6-κάναλο αγγλικό ήχο!!!

Επίσης όταν παίσουν οι τιμές από τα Dual Layer δισκάκια, τότε θα βγούν τα Blue Ray DVD Recorders και τ΄τοε θα θέλουμε τα Blue Ray...Ελπίζω μετά τα Blue Ray να μην ανακαλύψουν και τίποτα άλλο!!!!

Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω, αν γράψεις τα dual layer δισκάκια αλλάζοντας το booktype τους σε dvd-rom, τότε παίζουν σχεδόν σε όλα τα μηχανήματα, επίτραπέζια και μη, καθώς επίσης και σε αρκετά πιο παλιά.

Αυτό γίνεται με το dvd shrink, με το dvd decrypter, καθώς και κάποια ανεξάρτητα προγραμματάκια που κυκλοφορούν free στο διαδίκτυο.

;)

Τώρα, σε ότι αφορά τα blue-ray disks που ανέφερες, αυτά θα τεθούν σε κυκλοφορία περίπου στο τέλος του 2005. Αν κρίνουμε από τα dvd, οι οδηγοί που θα γράφουν τέτοια δισκάκια αλλά και κενά blue-ray δισκάκια θα βγούν σε δύο με τρία περίπου χρόνια μετά (τέλος του 2007). Η χρήση τους σε ταινίες θα γίνει πολύ αργότερα, γιατί πιστεύω ότι όπως και με το βίντεο, τα dvd θα παραμείνουν στην αγορά για 6-7 χρόνια περίπου.

Στην αρχή blue ray disks θα χρησιμοποιηθούν για παιχνίδια κυρίως, σε κονσόλες όπως το PLAYSTATION 3 της SONY....... :wacko: :wacko:

Τα dvd και οι dvd-ταινίες έχουν πολύ μέλον ακόμα. :happy: :happy:

:) TECHNOMANIAC :)

to dvd forum omos (pou pistopoiei kai ta standards edo kai xronia)... edose to prasino fos sto HD-dvd kai oxi sto blue ray DVD... logo kaliteris simvatotitas, kostous, kai megaliteris xoritikotitas tou HD-DVD...

allakse tipota kai den to diavasa???

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tromb1 ( 4 Δεκ. 2004 , 00:29)

Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω, αν γράψεις τα dual layer δισκάκια αλλάζοντας το booktype τους σε dvd-rom, τότε παίζουν σχεδόν σε όλα τα μηχανήματα, επίτραπέζια και μη, καθώς επίσης και σε αρκετά πιο παλιά.

Αυτό γίνεται με το dvd shrink, με το dvd decrypter, καθώς και κάποια ανεξάρτητα προγραμματάκια που κυκλοφορούν free στο διαδίκτυο.

;)

Τώρα, σε ότι αφορά τα blue-ray disks που ανέφερες, αυτά θα τεθούν σε κυκλοφορία περίπου στο τέλος του 2005. Αν κρίνουμε από τα dvd, οι οδηγοί που θα γράφουν τέτοια δισκάκια αλλά και κενά blue-ray δισκάκια θα βγούν σε δύο με τρία περίπου χρόνια μετά (τέλος του 2007). Η χρήση τους σε ταινίες θα γίνει πολύ αργότερα, γιατί πιστεύω ότι όπως και με το βίντεο, τα dvd θα παραμείνουν στην αγορά για 6-7 χρόνια περίπου.

Στην αρχή blue ray disks θα χρησιμοποιηθούν για παιχνίδια κυρίως, σε κονσόλες όπως το PLAYSTATION 3 της SONY....... :wacko: :wacko:

Τα dvd και οι dvd-ταινίες έχουν πολύ μέλον ακόμα. :happy: :happy:

Μπορείς να μου πεις πως ακριβώς αλλάζουμε το booktype!!!Επίσης για τα blue-ray εγώ πίστευα ότι θα είναι απλά DVD στα οποίο το recorder θα γράφει με την blue ray λόγω του ότι έχει μικρότερο μήκος κύματος, που συνεπάγεται περισσότερα δεδομένα σ' ένα δισκάκι!!!Αλλά απ' ότι καταλαβαίνω τα blue-ray disks είναι διαφορετικό format δίσκων!!!Μπορείς να μου πεις και για αυτό μερικά πράγματα??

εφω κανω full back up ta dvd petontas mono toys peritous ypoyitlous kai tis metaglvtiseis. den exv kanena problhma. bazw kai deep analysis alla kai thn sharp epilogh(arage aksizei ayth h epilogh?)
ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ...

Ρε παιδιά μπορείτε να πείτε αναλυτικά τι κάνε η κάθε επιλογή στο quality settings...
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

• 3 months later...

Εχει παιξει κανενας με την επιλογή Quality settings> Quality enhancements?

2 χρονια που χρησιμοποιω dvdshrink πρώτη φορά το παρατηρώ μαλλον ειναι καινουργιο χαρακτηριστικό του 3.2 ετσι?

Ρε παιδιά μπορείτε να πείτε αναλυτικά τι κάνε η κάθε επιλογή στο quality settings...
για πειτε ναι!!
Εχει παιξει κανενας με την επιλογή Quality settings> Quality enhancements?

2 χρονια που χρησιμοποιω dvdshrink πρώτη φορά το παρατηρώ μαλλον ειναι καινουργιο χαρακτηριστικό του 3.2 ετσι?

Στην βοήθεια του DVDShrink (μενού Help -> Help Topics) έχει ολόκληρο κομμάτι για τα Quality Settings. Αν παρ'όλα αυτά έχει κάποιος κάποιο πρόβλημα με τα αγγλικά, θα μπορούσε αν το ζητήσετε να κάνει κάποιος μια μετάφραση. Εγώ δυστυχώς και προς το παρόν τουλάχιστον δεν προλαβαίνω.

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Εχω γράψει μία ταινία με χ συμπίεση με το DVD Shrink, μετά αν αντιγράψω από το πρώτο αντίγραφο και δεύτερη με Nero (copy DVD) θα έχω χάσει ποιότητα από το πρώτο αντίγραφο???

Oxi. Giati na xasei poiotita? Afou to kaneis copy apo to allo DVD.

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Φιλε eNeRGy για την χωρητικοτητα κανεις καποιο λαθος.Το BlueRay εχει μεγαλυτερη χωρητικοτητα απο το HD Dvd και μαλιστα ειναι και επεκτασιμη

• 2 months later...

kalhmera paidia.

exo kai ego provlima me to dvd shrink.

Gia paradigma eixa ena pc celeron sta 2100 me 512 ddr kai mou apothikeve ena dvd ton 7 giga kai ano peripou se 25 me 30 lepta.

Tora exo enan athlon 3200 64bit me 512 ddr kai mou kanei peripou sthn 1 ora.

Mou ipane oti mallon epidei to shrink 3.2 einai palio an den kano lathos i teleftea enimerosi pou kanane itan sta mesa tou 2004 den mporei na dei sosta ton epexsergasti (diladi p.x. mporei na to blepei san athlon 1700)

Kserei kanenas an iparxei kanena allo programma san to dvd shrink pou na paizei sosta sta 64bit?

kalhmera paidia.

Kserei kanenas an iparxei kanena allo programma san to dvd shrink pou na paizei sosta sta 64bit?

δεν έχει σχέση το ότι είναι 64bit γιατί για να δουλέψει σε 64bit πρέπει να έχεις και windows 64bit. Δες τις ρυθμίσεις σου μήπως έχεις ενεργοποιήσει κάτι για καλύτερη ποιότητα....

Έχει μια επιλογή Deep Analysis to improve quality. Αν θέλεις να το κάνει πιο γρήγορα, απενεργοποίησέ το, αλλά δε στο συνιστώ. Αυτό βελτιώνει την ποιότητα και δεν είναι τίποτα να περιμένεις ένα μισαωράκι παραπάνω... :O

Ίσως να είναι σε PIO mode το drive σου, δες αυτό το topic: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=63999

Πως μπορω να αντιγραψω ξανα κοπιες από DVD καμμένα με DVD Shrink. Οταν τα διαβάζει για να τα γραψω μου βγάζει σφάλμα.

Αφου το έχεις γράψει μια φορά μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε πρόγραμμα αντιγραφής.

Από Νero μέχρι CloneDVD

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

E simenei oti kapou allou einai to provlima.

Mporeis na kaneis ena screenshot tou sfalmatos gia na mporesoume na se voithisoume?

Kane upload sto http://www.imageshack.us

Ναι αλλά και στο Nero με copy DVD μου βγάζουν όλα σφάλμα.
Μπορεί να είναι «χτυπημένο» το DVD. Δοκίμασε να το διαβάσεις π.χ. με το DVDDecrypter και μετά να το γράψεις με το Nero.

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Γραφω DVD εδω και καιρο με τα προγραμματα:DVD Shrink,Decrypter και Nero

Εγραφα μια χαρα με ταχυτητες:20-25 λεπτα να το περασω στο δισκο και 7 λεπτα να το γραψω(με 8x)Μια μερα που εκανα φορματ εγραψα ενα DVD κανονικα και απο τοτε εχει πεσει πολυ η ταχυτητα(1 ωρα να τα περασω στο δισκο και 45 λεπτα να τα γραψω στο DVD).Οταν γραφω στο Nero το Buffer πεφτει και ανεβαινει συνεχως...Τι μου προτεινετε να κανω???

Υ.Γ:Ο υπολογιστης μου ειναι Pentium 4 1,5G και 384 RAM

:)

Γραφω DVD εδω και καιρο με τα προγραμματα:DVD Shrink,Decrypter και Nero

Εγραφα μια χαρα με ταχυτητες:20-25 λεπτα να το περασω στο δισκο και 7 λεπτα να το γραψω(με 8x)Μια μερα που εκανα φορματ εγραψα ενα DVD κανονικα και απο τοτε εχει πεσει πολυ η ταχυτητα(1 ωρα να τα περασω στο δισκο και 45 λεπτα να τα γραψω στο DVD).Οταν γραφω στο Nero το Buffer πεφτει και ανεβαινει συνεχως...Τι μου προτεινετε να κανω???

Υ.Γ:Ο υπολογιστης μου ειναι Pentium 4 1,5G και 384 RAM

Patise sto "O Ypologistis mou" deksi click > Idiotites, pigaine stin kartela Yliko > Diaxeirisi Suskeuwn, anoikse to "Elegktes IDE ATA/ATAPI", diplo click sto "Deutereuwn diaulos IDE", pigaine stin kartela "Ruthmiseis gia proxwrimenous", kai sto "Suskeui 0" kai "Suskeui 1" bale ston Tupo Metadosis: DMA ean einai diathesimo, an einai etsi tote den kserw ti allo mporei na ftaei.

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

To έχω γράψει και σε προηγούμενο post, στην ίδια σελίδα:
Ίσως να είναι σε PIO mode το drive σου, δες αυτό το topic: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=63999