Mythozz Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 Εγώ που δεν έχω πει σε κανέναν και με έβαλαν 5 :p ?? Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. February 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 'Αλλαξε κάτι μετά από τόσο καιρό; 1. petran 21 2. gkr41 11 3. Dromeas 10 4. KostasV 9 5. Alexkass 8 6. william blake 7 6. Nikos 7 7. Bayern7 6 7. Stephen 6 7. andreadakis 6 7. TN97 6 7. vampyre 6 7. kostas 6 8. Mythozz 5 8. PranKsteR 5 8. Exposed_Bone 5 9. john75 4 9. killing_you2 4 9. MIB 4 9. george 4 9. Wappy 4 9. mitsos 4 9. phadomas 4 9. UnReaL 4 9. john 4 9. katsj 4 9. kagg 4 9. Βασίλης 4 9. florinaperis 4 9. tax_opari91 4 Ελάχιστες διακυμάνσεις :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 O petran κλασσικα το είπε σε όλο το σόι του... Τι περιμένεις :p :lolll: Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. February 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 O petran κλασσικα το είπε σε όλο το σόι του... Τι περιμένεις :p :lolll: Εδώ να σημειώσω ότι είχαμε μια θεαματική προσπέραση του gkr41. Κατάφερε να βρει δύο ακόμη άτομα και να περάσει τον Dromea. Αν ο petran δεν έβρισκε ακόμη έναν θα είχαμε και μια θεαματική ισοφάριση! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 Κι έχασα και 2 στο δρόμο... :p Γράφτηκαν χωρίς να με βάλουν... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. March 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2005 Καλά, εγώ τώρα πήρα χαμπάρι τα παρακάτω posts... :O O petran κλασσικα το είπε σε όλο το σόι του... Τι περιμένεις :p :lolll:Μπα... το σόι μου ελάχιστα χρησιμοποιεί το internet, αλλιώς θα είχα πολλαπλάσια νούμερα! :p Πάντως βλέπω παραμένω πρώτος! :yahoo: :p Εδώ να σημειώσω ότι είχαμε μια θεαματική προσπέραση του gkr41. Κατάφερε να βρει δύο ακόμη άτομα και να περάσει τον Dromea. Αν ο petran δεν έβρισκε ακόμη έναν θα είχαμε και μια θεαματική ισοφάριση! :)Εχμμ.. δεν το πολυκατάλαβα αυτό! :stupid: Δηλαδή εάν δεν έβρισκα έναν κι είχα μείνει στους 20, θα είχαμε ισοφάριση; :confused: Κι έχασα και 2 στο δρόμο... :p Γράφτηκαν χωρίς να με βάλουν...Το έπαθα κι εγώ μερικές φορές, οπότε πλέον τους βάζω να γράφονται μπροστά μου, μη σου πω σε μερικούς τους συμπληρώνων o ίδιος τα στοιχεία της εγγραφής! Αλάνθαστη μέθοδος! :lol: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 και εγω έκανα μια συσταση αλλα δεν περασε γιατί; Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Εγώ γιατί δεν είμαι στην λίστα? :alien: Ανεξάρτητα ότι έχουν γραφτεί αρκετοί, μόνο ένας θυμήθηκε να με βάλει στην εγγραφή, και στον profile μου γράφει 1. :p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts