AgelosMo Δημοσιεύτηκε February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 22, 2015 Καλησπέρα, Μια φίλη μου είχε πάρει ένα λαπτοπ acer 5ετιας, και πριν ένα χρόνο περίπου αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα (σκοτεινή οθόνη, μόνο αν χρησιμοποιούσες φακό στην οθόνη στραμμένο μπορούσες να δείς), και η πρώτη σκέψη ήταν ότι φταίει το inverter. Το ανέλαβε κάποιος αλλά χωρίς μεγάλη επιτυχία. Λόγω οικονομικής στενότητας, 1 χρόνο ήταν το laptop ανενεργό, και όταν πήγε να το ανοίξει πριν κανένα μήνα, αναβόσβηνε ο κουμπάκι τις λειτουργίας, αλλά δεν έπαιρνε μπροστά. Φανταστικά ότι φταίει η μπαταρία, αλλά δεν ήταν αυτό. Τεχνικός που το κοίταξε είπε ότι έχει σοβαρό πρόβλημα η μητρική και ότι δοκιμάζε να βάλει πάνω το έκαιγε. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό και μου φάνηκε αρκετά περιέργο. Ζήτησε μάλιστα αλλαγή μητρικής αφού αυτή είχε φάει τα ψωμιά της. Μπορείτε να μου πέιτε καμμιά ιδέα του τι μπορεί να φταίει? Εγώ σκέφτομαι ότι κάτι παίζει με την τροφοδοσία της μητρικής. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Kαλησπερα πολυ πιθανον ο τεχνικος να εχει δικιο για την μητρικη το 2007 αγορασα laptop acer 2 μηνες πριν μου ληξη η εγγυηση αρχισε να παγωνει ξαφνικα , δεν εκτελουσε καμια εντολη απλα αναβε του κανω format τιποτα δεν ακουγε καστανο ωσπου ενα πρωι δεν ξανα αναψε Το στελνω στο service, μετα απο 15 μερες μου λενε μητρικη περιμενουμε απο ιταλια το παιρνω πισω δεν περνανε 10 μερες ξανα τα ιδια, επιστροφη στο service ξανα μητρικη ενα μηνα αναμονη για μητρικη . Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. February 22, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Kαλησπερα πολυ πιθανον ο τεχνικος να εχει δικιο για την μητρικη το 2007 αγορασα laptop acer 2 μηνες πριν μου ληξη η εγγυηση αρχισε να παγωνει ξαφνικα , δεν εκτελουσε καμια εντολη απλα αναβε του κανω format τιποτα δεν ακουγε καστανο ωσπου ενα πρωι δεν ξανα αναψε Το στελνω στο service, μετα απο 15 μερες μου λενε μητρικη περιμενουμε απο ιταλια το παιρνω πισω δεν περνανε 10 μερες ξανα τα ιδια, επιστροφη στο service ξανα μητρικη ενα μηνα αναμονη για μητρικη . Κατάλαβα.. Πίστευα μήπως ήταν τίποτα που να μπορούσαν να επιδιορθώσουν, και όχι να βάλουν καινούργια γιατί ζητάνε 250 για καινούργια (άσχετα που εγώ την βρήκα με 60). Απλά με παραξενεύει γιατί το έκανε τελείως ξαφνικά, το να μην ανοίγει και να αναβοσβήνει το λαμπάκι. Όπως και να έχει, ευχαριστώ.. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Κατάλαβα.. Πίστευα μήπως ήταν τίποτα που να μπορούσαν να επιδιορθώσουν, και όχι να βάλουν καινούργια γιατί ζητάνε 250 για καινούργια (άσχετα που εγώ την βρήκα με 60). Απλά με παραξενεύει γιατί το έκανε τελείως ξαφνικά, το να μην ανοίγει και να αναβοσβήνει το λαμπάκι. Όπως και να έχει, ευχαριστώ.. Ακριβως το ιδιο laptop με το δικο μου αγορασε ενας φιλος αυτος ηταν εν μερη ατυχως μολις εληξε η εγγυηση και σε αυτον ετσι ξαφνικα εσβησε και δεν ξανα αναψε διαγνωση τι λες :lol::lol: μητρικη, τοτε του ζηταγαν 400 ευρω για την αλλαγη εκανε μια μικρη φασαρια στην acer στην ιταλια και το καλυψαν στην εγγυηση και ασ ειχε μολις ληξη η εγγυηση ,απο τοτε σκυλια και τα 2. Εdit μηπως εχουμε το ιδιο λαπτοπ ειναι το acer aspire 2920. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. February 22, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Ακριβως το ιδιο laptop με το δικο μου αγορασε ενας φιλος αυτος ηταν εν μερη ατυχως μολις εληξε η εγγυηση και σε αυτον ετσι ξαφνικα εσβησε και δεν ξανα αναψε διαγνωση τι λες :lol::lol: μητρικη, τοτε του ζηταγαν 400 ευρω για την αλλαγη εκανε μια μικρη φασαρια στην acer στην ιταλια και το καλυψαν στην εγγυηση και ασ ειχε μολις ληξη η εγγυηση ,απο τοτε σκυλια και τα 2. Εdit μηπως εχουμε το ιδιο λαπτοπ ειναι το acer aspire 2920. 6920g. Ένα φίλο μου τεχνικό που τον εμπιστεύομαι που ρώτησα μου είπε ότι οι αιτίες τους είναι οι κάρτες γραφικών. Αλλά επειδή δεν τους συμφέρει να αφιερώσουν εργατοώρες για να ψάξουν σου λένε κατευθείαν μητρική, και αν δεν είναι στην εγγυήση την πατησες. Πάντως και εγώ ένα acer5920g που είχα δύο φόρες που δεν άνοιγε το πήγα σε αυτόν και μου άλλαξε κάρτα γραφικών και έφτιαξε. Τι να πώ. Απλά μου κάνει εντύπωση αυτό που της είπαν για το ότι "ότι ανταλλακτικό βάλαμε το έκαψε". Που σημαίνει ότι η μητρική παίρνει ρεύμα, αλλά μάλλον έχει πάθει υπερφόρτωση. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 6920g. Ένα φίλο μου τεχνικό που τον εμπιστεύομαι που ρώτησα μου είπε ότι οι αιτίες τους είναι οι κάρτες γραφικών. Αλλά επειδή δεν τους συμφέρει να αφιερώσουν εργατοώρες για να ψάξουν σου λένε κατευθείαν μητρική, και αν δεν είναι στην εγγυήση την πατησες. Πάντως και εγώ ένα acer5920g που είχα δύο φόρες που δεν άνοιγε το πήγα σε αυτόν και μου άλλαξε κάρτα γραφικών και έφτιαξε. Τι να πώ. Απλά μου κάνει εντύπωση αυτό που της είπαν για το ότι "ότι ανταλλακτικό βάλαμε το έκαψε". Που σημαίνει ότι η μητρική παίρνει ρεύμα, αλλά μάλλον έχει πάθει υπερφόρτωση. Ακριβώς. Η κάρτα γραφικών του λαπτοπ σου, απλά τα έφτυσε. Γιατί δεν παίρνεις μια με 60 € μέσω ebay να την αντικαταστήσεις? Είναι πάρα πολύ απλό !. το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι η θερμοαγωγιμη πάστα. Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. February 24, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Ακριβώς. Η κάρτα γραφικών του λαπτοπ σου, απλά τα έφτυσε. Γιατί δεν παίρνεις μια με 60 € μέσω ebay να την αντικαταστήσεις? Είναι πάρα πολύ απλό !. το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι η θερμοαγωγιμη πάστα. Αυτό θα κάνω. Θα το πάρω να του ρίξω και εγώ μια ματιά με αυτόν τον γνωστό μου μπας και μπορέσουμε να κάνουμε κάτι, αν και απο εμπειρία που έχω απο τεχνικούς, πιστεύω πως η ζημιά δεν είναι τόσο σοβαρή και φτιάχνεται. Πάντως αυτό με τις κάρτες γραφικών στα acer πενταετίας παραπάει. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts