Exposed_Bone Δημοσιεύτηκε November 14, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 14, 2004 θα ηθελα να μου πειτε πως μπορω να ξεκλειδωσω 2 αρχεια εχω ενα κειμενο (σε μορφη doc ) που ειναι σε read only . η επιλογη read only ειναι (δεξι κλικ-> ιδιοτητες) δεν ειναι επιληγμενη . Ουτε μπορω να επιλεξω το κειμενο ωστε να το κανω copy paste . πως μπορω να επεξεργαστω το κειμενο ? [/list=2] εχω ενα αρχειο rar το οποιο οταν παω να το ανοιξω μου ζηταει κωδικο . πως μπορω να βρω το κωδικο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. November 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2004 To word μπορείς να το κάνεις save as με διαφορετικό όνομα, λογικά θα σε αφήσει. Για αρχείο zip η rar με password πρέπει να ψάξεις στο νετ για κάποια ειδικά προγράμματα όπως το advanced archive password recovery το οποίο είναι shareware και ψάχνει να βρει το pass - χρόνο και υπολογιστική ισχύ να έχεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. November 14, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PP6210 (15 Νοέ. 2004 , 00:15) To word μπορείς να το κάνεις save as με διαφορετικό όνομα, λογικά θα σε αφήσει. δεν γινεται Για αρχείο zip η rar με password πρέπει να ψάξεις στο νετ για κάποια ειδικά προγράμματα όπως το advanced archive password recovery το οποίο είναι shareware και ψάχνει να βρει το pass - χρόνο και υπολογιστική ισχύ να έχεις... θα το δοκιμασω thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. November 16, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone (14 Νοέ. 2004 , 21:26) εχω ενα κειμενο (σε μορφη doc ) που ειναι σε read only . η επιλογη read only ειναι (δεξι κλικ-> ιδιοτητες) δεν ειναι επιληγμενη . Ουτε μπορω να επιλεξω το κειμενο ωστε να το κανω copy paste . πως μπορω να επεξεργαστω το κειμενο ? κανεις δεν ξερει ? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts