zgouriazmenos Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Adaway και τερμα οι διαφημισεις στο 99.9% των προγραμματων. Αυτο μονο με root ειναι δυνατο. Και μετα εννοειται xposed & gravity box Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Ε, και ? Τηλέφωνο παίρνεις. Όχι Η/Υ. Να μιλάει, να σερφάρει, να παίζει μουσική και όλα αυτά γρήγορα. Τα Smartphone είναι για επικοινωνία, ενημέρωση, ψυχαγωγία. Εγώ τα έχω όλακαι με περίπου 1gb free μνήμη. Το τηλέφωνο απλά πετάει χωρίς να είμαι root. Γιατί να το σκαλίσω λοιπόν και μετά να γκρινιάζω για διάφορες δυσλειτουργίες ? Επειδή είναι η μόδα της εποχής. Συγνώμη ΔΕΝ θα πάρω. Εντάξει αν σε καλύπτει έτσι οκ, κάτσε και βλέπε διαφημίσεις που λέει και ο φίλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Γεύση απ τα χειροποίητα μας kingzone :p http://youtube.com/watch?v=U2bBiLE2t1A Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mannolia Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Εντάξει αν σε καλύπτει έτσι οκ, κάτσε και βλέπε διαφημίσεις που λέει και ο φίλος. Εννοείται και ΔΕΝ βλέπω διαφημίσεις. Adblock Plus for Android Κατέβασμα απο εδώ: https://adblockplus.org/en/android-install Οδηγίες (Method #2): http://dottech.org/149088/how-to-block-ads-on-android-with-or-without-root-guide/ Χειροκίνητη Ρύθμιση (εάν απαιτηθεί): https://adblockplus.org/en/android-config Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zgouriazmenos Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Έχει καταφέρει κανείς να αλλάξει από Dalvik σε ART ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Heil Master Mannolia!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Πολλά προβλήματα βλέπω στο φόρουμ της εταιρίας για την συσκευή.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis80 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 τελικα οτι πληρωνουμε παιρνουμε.οπως εχω καταλαβει και με την δικια μου συσκευη μαπα τελειως απο ηχο τραβαει καποια κολληματα.μηδεν εις το πιλικον!!!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 τελικα οτι πληρωνουμε παιρνουμε.οπως εχω καταλαβει και με την δικια μου συσκευη μαπα τελειως απο ηχο τραβαει καποια κολληματα.μηδεν εις το πιλικον!!!:( Μπα απο την εμπειρία μου απο άλλα Κινέζικα σχετικά με την ποιότητα το συγκεκριμένο με τα προβλήματα που βγάζει απο θέματα ρομ ή θέματα κατασκευής χρυσοπληρώνεται .:O Το μεγαλύτερο μείον δεν ασχολείται κανείς ανεξάρτητος Developer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Εμενα παντως παιδια μετα την λαχταρα που τραβηξα , και επαναγκατεστησα την rom και κατεβασα τα update και εγινε το root και μπηκα και στο mtk enginering mode και τσιταρα τον ηχο ειναι μια αξιαγαπητη συσκευη.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Νέα ενημέρωση σήμερα, Κανείς γενναίος για δοκιμή:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazonas Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 και εγω σημερα παρελαβα το κινητο.μου αρεσει οπως το ειδα και το επεξεργαστικα.δεν θα το ρουταρο ακομη και ισως να μην το κανω.δεν θα πω κατι για την μπαταρια γιατι ειναι ακομη αρχη.βρηκα 2 ιους και τους εσβησα.θα φανει στο μελλον τη κινητο ειναι.για τα λεφτα του ειναι πολυ καλο.σας ανεβαζω και την εικονα με τους ιους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kingboy Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Όποιος κάνει την ενημέρωση να ξέρει ότι για να δουλέψει το τηλέφωνο πρέπει να έχει το Screen gestures απενεργοποιημένο.Κοινός ένα τόσο ωραίο εργαλείο βγαίνει έκτος ή δεν κάνετε την ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Νέα ενημέρωση σήμερα, Κανείς γενναίος για δοκιμή:p Τερμα οι ηρωες!!! χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kingboy Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Τερμα οι ηρωες!!! χαχαχα Το βρήκα μετά την επαναφορά που έκανα ότι έφταιγε αυτό.Τσάμπα η επαναφορά αλλα που να ξέρεις.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mannolia Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Όποιος κάνει την ενημέρωση να ξέρει ότι για να δουλέψει το τηλέφωνο πρέπει να έχει το Screen gestures απενεργοποιημένο.Κοινός ένα τόσο ωραίο εργαλείο βγαίνει έκτος ή δεν κάνετε την ενημέρωση. Ισχύει. Τους έστειλα email. Τα πλήκτρα ήχουν λειτουργούν. Απλά δεν λειτουργούν τα Screen gestures. Επίσης και το κουμπί on/off να πατήσετε παραμένει η οθόνη κλειδωμένη. Βγάλτε την μπαταρία και επανεκίνηση. Πρίν κλείσει η οθόνη απενεργοποιήστε το screen gestures και είστε οκ. Άλλα προβλήματα δεν έχω αντιμετωπίσει, εκτός απο το Screen gestures που είναι καθαρή βλακεία τους. Επειδή το θέμα είναι καθαρά λογισμικού και όχι συσκευής, εκτιμώ ότι σύντομα θα το αποκαταστήσουν. Κατά τα άλλα παρατηρώ μια βελτίωση στην διάρκεια της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mannolia Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Εμενα παντως παιδια μετα την λαχταρα που τραβηξα , και επαναγκατεστησα την rom και κατεβασα τα update και εγινε το root και μπηκα και στο mtk enginering mode και τσιταρα τον ηχο ειναι μια αξιαγαπητη συσκευη.:) Με αυτό δεν κάνεις δουλειά ? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.themonsterit.EngineerStarter&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zgouriazmenos Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 (edited) Με αυτό δεν κάνεις δουλειά ? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.themonsterit.EngineerStarter&hl=el Ναι αυτό είναι. ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και σε εμένα μετά την ενημέρωση τα screen gestures υπολειτουργούν (μην πω οτι δε δουλεύουν και καθόλου...) Edited May 7, 2015 by zgouriazmenos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mannolia Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Ναι αυτό είναι. ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και σε εμένα μετά την ενημέρωση τα screen gestures υπολειτουργούν (μην πω οτι δε δουλεύουν και καθόλου...) Αυτό δε θέλει root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zgouriazmenos Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Αυτό δε θέλει root. Για το MTK Engineering Mode δεν ξέρω αν χρειάζεται η όχι root. Αρκετά παιδιά εδώ μέσα αναφέρουν πως αν δεν είσαι root δεν αποθηκεύει τις αλλαγές/ρυθμίσεις. Εγώ το έχω από Gravity Box και έχω κάνει και root στη συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Παρέλαβα το κινητό πριν δύο μέρες από GEARBEST μετά από δέκα επτά μέρες ταξίδι! Συμφωνώ ότι είναι vfm! Ηχεία κλπ διορθώθηκαν με το γνωστό *#*#.... Ακολούθησα τις συμβουλές του mannolia και των υπολοίπων και όλα καλά!(μόνο πρόβλημα η τελευταία αναβάθμιση). Το norton βρήκε μολ. αρχείο!! [ATTACH]60511[/ATTACH] Η KINGZONE το υποστηρίζει με συχνά update το οποίο είναι πολύ σημαντικό ! (αρκεί να το βελτιώνει βέβαια). Και πάντα με γνώμονα τα χρήματα που χρειάστηκαν γιαυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kingboy Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Ισχύει. Τους έστειλα email. Τα πλήκτρα ήχουν λειτουργούν. Απλά δεν λειτουργούν τα Screen gestures. Επίσης και το κουμπί on/off να πατήσετε παραμένει η οθόνη κλειδωμένη. Βγάλτε την μπαταρία και επανεκίνηση. Πρίν κλείσει η οθόνη απενεργοποιήστε το screen gestures και είστε οκ. Άλλα προβλήματα δεν έχω αντιμετωπίσει, εκτός απο το Screen gestures που είναι καθαρή βλακεία τους. Επειδή το θέμα είναι καθαρά λογισμικού και όχι συσκευής, εκτιμώ ότι σύντομα θα το αποκαταστήσουν. Κατά τα άλλα παρατηρώ μια βελτίωση στην διάρκεια της μπαταρίας. Μετά τις 2 τελευταίες ενημερώσεις φίλε mannolia βλέπω ότι έχει θέμα με την μπαταρία.Απο το πρωί με full φόρτιση και χωρίς καθόλου πήραγμα καμιά 10αρια τηλέφωνα μόνο αυτό,όλα κλειστά και 5-6 εφαρμογές που έχω κατεβασμένες κλειστές τώρα είμαι στο 65%.Πιστεύω να τους έγραψες και κάτι για τη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danjors Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Καλησπερα, πες μου σε παρακαλω με ποιο προγραμμα τσεκαρες για τους ιους. Εγω με το ClamWin δεν βρήκα κανέναν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Όποιος κάνει την ενημέρωση να ξέρει ότι για να δουλέψει το τηλέφωνο πρέπει να έχει το Screen gestures απενεργοποιημένο.Κοινός ένα τόσο ωραίο εργαλείο βγαίνει έκτος ή δεν κάνετε την ενημέρωση. Αυτό το μαθαίνεις αφού την πάθεις και άντε να μην έχεις bacup τα data να ξαναστήνεις τηλέφωνο απο την αρχή:( είναι για γέλια τελικά πάνε να φτιάξουν υπάρχοντα σφάλματα και δημιουργούν άλλα πολύ σοβαρότερα. Καλά που το πούλησα και ησύχασα:lol:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Καλησπερα, πες μου σε παρακαλω με ποιο προγραμμα τσεκαρες για τους ιους. Εγω με το ClamWin δεν βρήκα κανέναν. Με norton internet security μου έδωσε W32.Fujacks.CE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts