Jump to content

KingZone N3 Plus

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 477
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

:kill::kill::kill::kill:

----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μπορω να μπω αλλα αφου κανω wipe cache kai factory reset παλι τα ιδια.Τι στο γερο τον διαολο εκανα οταν κατεβασα την αναβαθμιση ?

Κατέβασε απο needrom την Ρομ και προσπάθησε να την περάσεις απο ρεκοβερυ.

Μπαταρία φαντάζομαι εβγαλες για λιγο μπας και.

http://www.needrom.com/download/n3-plus-rom-android-4-4/

Υγ.Η κατέβασε την απο το official site.

http://www.kingzone.cc/download2.aspx

Edited by dimi_1982

Όταν συνδέετε το κινητό σε υπολογιστή χάνει τη ρύθμιση αποθήκευσης σε sd card.

Για να μη γίνεται αυτό, όταν το συνδέσετε, κατεβάστε την κουρτίνα (κίνηση με το δάχτυλο απο πάνω προς τα κάτω, όπως κάνουμε για να δούμε τις ειδοποιήσεις). Εκεί θα δείτε ειδοποίηση "Συνδεδεμένο ώς συσκευή πολυμέσων. Αγγίξτε για άλλες επιλογές USB". Πατήστε το και στις επιλογές που θα δείτε, επιλέξτε τη 2η επιλογή "Συσκευή πολυμέσων (ΜTP)".

Έτσι δεν θα έχετε θέμα και ΠΑΝΤΑ θα παραμένει η ρύθμιση αποθήκευσης στην sd card.

Edited by mannolia

Καλα τα λετε αλλα...το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να ενεργοποιησω το usb debuging με αποτελεσμα ο υπολογιστης να μην βλεπει το κινητο.:cry:

Αυτό που σου είπα να κατεβάσεις δεν χρειαζεται να συνδέσεις τον υπολογιστή,κατεβάζεις στον υπολογιστή την Ρομ την περνάς στην sd και απο ρεκοβερυ επιλεγεις να κανεις εγκατάστασή.

Δεν ξέρω βέβαια αν γίνετε μαυτη την ρεκοβερυ αλλά δεν έχεις και τίποτα να χάσεις!

Kαλημερα...τα γνωριζω αυτα πλην ομως εχει κολλησει στο logo και δεν μπορω να μπω μεσα.:wacko:

Δεν χρειάζεται να ανοιξει η συσκευή βαλε σωστα τους drivers τσεκαρισε μονο το κουτακι μετο recovery τα αλλα οχι φλασαρισε συμφωνα με τις οδηγες όπως είπαν και τα παιδια.δοκίμασε και καμοια αλλη εκδοση φλας τοολ .θα το κάνεις απλά θα σε παιδεψει.

Καλα τα λετε αλλα...το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να ενεργοποιησω το usb debuging με αποτελεσμα ο υπολογιστης να μην βλεπει το κινητο.:cry:

Τι σχέση έχει το usb debugging? Η αλλαγή ρομ με το sp flash tool όχι απλά γίνεται με το κινητό κλειστό αλλά χωρίς καν μπαταρία...

Αν η μπαταρία δεν είναι ασποσπώμενη υπάρχει ένα κόκκινο κουμπάκι reset στο πίσω μέρος του κινητού. (δεν μου έχει έρθει ακόμα το kingzone και δεν κατάλαβα αν είναι αποσπώμενη η μπαταρία ή όχι.)

Οπότε διάβασε προσεχτικά τις οδηγίες που σου έστειλα και πάνω απ' όλα εγκατέστησε σωστά τους drivers, είναι στο λινκ από το kingzone που επίσης σου έστειλα.

Αν είσαι σίγουρος ότι εγκατέστησες σωστά τους drivers, δοκίμασε άλλο usb καλώδιο και άλλη usb θύρα στο pc σου.

Αν πάλι δεν εγκαθίσταται η ρομ, σε όποιο μαγαζάκι smartfone στη γειτονιά σου και να πας θα στο τακτοποιήσει σε δέκα λεπτά, ή μπορείς να απευθυνθείς σε κανέναν συμφορουμίτη.

Και κάτι ακόμα, η ρομ πλεον μόνο με το sp flash tool μπορεί να εγκατασταθεί αφού δε μπαίνεις καν σε recovery, αλλά και να έμπαινες δεν έχει βγει ακόμα flashable από recovery rom. Η παραπάνω rom από needrom είναι official και κατά 90% μόνο από sp flash tool φλασάρεται.

Το flashtool που δίνει η εταιρία δεν το έχω ξαναδουλέψει και δεν ξέρω τι παίζει.

Προσωπικά το φλάσαρα με την κλασική έκδοση SP_Flash_Tool_exe_Windows_v5.1452.00.000.όποιος την θέλει υπάρχει και εδώ

http://www.easybytez.com/nq1xe4ovl2pk και είναι οκ.:D

Διαβάζοντας τα διάφορα θέματα εδώ μέσα πιστεύω ότι προβλήματα έχουν όσοι κατέβασαν updates αλλά είχαν κάνει ήδη ROOT.

Εκεί κάπου στράβωσε η δουλειά.

Το πρόβλημα είναι όταν αλλάξεις το recovery με Custom, πρίν το update πρέπει να φλασαρουμε ξανά το δικό του.

μετά την αναβάθμιση ξανακάνουμε ροοτ.

Τελικά για να κάνουμε τις αναβαθμίσεις με Custom recovery και ροοτ θέλει λίγο δουλειά.

1.παίρνουμε bacup το λειτουργικό ή τα data μόνο.

2 φλασάρουμε τη rom απο το pc.

3 κάνουμε όλες τια αναβαθμίσεις (θέλει κάνα εικοσάλεπτο)

4 Ροοτ

5 φλασάριαμα με το Rashr - Flash Tool το Custom recovery.

6 προσοχή εδώ επαναφορά μόνο τα DATA

Edited by papg
Update.

Παιδια σωσατε εναν γαμο:cry::XΣας ευχαριστω ολους για την υποστηριξη!!!

Εχασες την ευκαιρια για την ελευθερια!!!!!!!!!:D:D:D:lol::lol:

Κατσε εχει και συνεχεια...δεν αναγνωριζει τις SIM.....AXXAXAXAXAXAXAXXAA

Update....To λυσσαμε και αυτο!!!

Edited by specguard

Δοκίμασα χθές να συνδεθώ με data απο την προσφορά της Vodafone δεν στάθηκε δυνατόν δεν συνδεόταν με τίποτα, άλλαξα την σιμ στην άλλη θέση τίποτα πάλι.Την έβαλα σε μια άλλη συσκευή κατεβάζει κανονικά 3g.Φλασάρισμα ρομ απο την αρχή ενημερώσεις ανευ ροοτ και σχετικά,τα ίδια κανένα αποτέλεσμα το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος.

Δοκίμασα χθές να συνδεθώ με data απο την προσφορά της Vodafone δεν στάθηκε δυνατόν δεν συνδεόταν με τίποτα, άλλαξα την σιμ στην άλλη θέση τίποτα πάλι.Την έβαλα σε μια άλλη συσκευή κατεβάζει κανονικά 3g.Φλασάρισμα ρομ απο την αρχή ενημερώσεις ανευ ροοτ και σχετικά,τα ίδια κανένα αποτέλεσμα το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος.

Λογικα θα πρέπει να περασεις τα apn της Vodafone στις ρυθμίσεις. Δε τα χω πρόχειρα, αν τα βρει κάποιο παιδί ας τα ποσταρει

Σε ευχαριστώ φίλε νόμιζα ότι αυτά ήταν για ποιό παλιές εποχές άλλα κάποιες συσκευές έχουν βίτσια ακόμα.:wacko:

τελικά ήθελε άλλαγή

ρυθμίσεις

ασυρματα και δικτυα

περισσότερα

δικτυα κινητης τηλεφωνίας

ονόματα σημείου πρόσβασης

vodafone gr

θέλει τσεκάρισμα το VF Internet (Internet.vodafone.gr):

Παρεπιπτώντος ο φορτιστής χάλασε κιόλας?

Edited by papg

Σήμερα το πρωί ανοίγοντας το κινητό βγήκε off ο αισθητηρας απόστασης/φωτώς. Δεν επανερχόταν ούτε με calibration ουτε με επανεκκινηση ενω άναβε ένα αχνό κόκκινο φωτάκι. Επανήλθε μόνο με αφαίρεση της μπαταρίας για 10 λεπτά. Επίσης η μπαταρία μετά την τελευταία αναβάθμιση δεν κρατάει και τόσο πολύ...

Χμμ!

Το παρέλαβα κι εγώ επιτέλους! :)

Ακολούθησα τις οδηγίες του Manolia.

Δεν βρέθηκε κάποιο αρχείο ύποπτο. ¨Έκανα τα 2 updates. Λειτουργεί άψογα!

Σε γενικές γραμμές είναι ένα καλό κινητό. Menu κλασικού Kit - kat χωρίς ιδιαίτερες δυνατότητες παραμετροποίησης εκτός αν το ρουτάρει κανείς κ βάλει χέρι στα ενδότερα...

Μειονεκτήματα (σε σχέση πάντα με το προηγούμενο κινητό μου Lenovo A820) δεν φαίνεται τόσο στιβαρή κατασκευή λόγω οτί είναι πολύ λεπτό κ επίσης είναι μπαταριο-ρουφήχτρα.

Η ένταση του ήχου στο ηχείο χαμηλή ( πιθανόν αυτό να λύνεται αν το ρουτάρης αλλά εγώ δεν κατέχω πράμμα απ'αυτά τα διαβόλια..!). Η φωτεινότητα της οθόνης οχι πολύ ικανοποιητικη, σε συνθήκες ημέρας, παρόλο που ήταν τέρμα τα γκάζια στη ρύθμιση.

Το firewall του πολύ καλό.

Αναμένω με ανυπομονησία το Android 5. Το είδα σε Motorola και μου άρεσε πολύ!! :)

Χμμ!

Το παρέλαβα κι εγώ επιτέλους! :)

Ακολούθησα τις οδηγίες του Manolia.

Δεν βρέθηκε κάποιο αρχείο ύποπτο. ¨Έκανα τα 2 updates. Λειτουργεί άψογα!

Σε γενικές γραμμές είναι ένα καλό κινητό. Menu κλασικού Kit - kat χωρίς ιδιαίτερες δυνατότητες παραμετροποίησης εκτός αν το ρουτάρει κανείς κ βάλει χέρι στα ενδότερα...

Μειονεκτήματα (σε σχέση πάντα με το προηγούμενο κινητό μου Lenovo A820) δεν φαίνεται τόσο στιβαρή κατασκευή λόγω οτί είναι πολύ λεπτό κ επίσης είναι μπαταριο-ρουφήχτρα.

Η ένταση του ήχου στο ηχείο χαμηλή ( πιθανόν αυτό να λύνεται αν το ρουτάρης αλλά εγώ δεν κατέχω πράμμα απ'αυτά τα διαβόλια..!). Η φωτεινότητα της οθόνης οχι πολύ ικανοποιητικη, σε συνθήκες ημέρας, παρόλο που ήταν τέρμα τα γκάζια στη ρύθμιση.

Το firewall του πολύ καλό.

Αναμένω με ανυπομονησία το Android 5. Το είδα σε Motorola και μου άρεσε πολύ!! :)

Για τον ήχο υπάρχουν ρυθμίσεις που βελτιώνει τον ήχο. Έχω γράψει για αυτό.

Η φωτεινότητα είναι όπως λές (εγώ την έχω στο 50%), αλλά και samsung που είχα παλιότερα τα ίδια ήταν.

Σχετικά με το Android 5, δέν ξέρω άν θα πρέπει να το εγκαταστήσουμε όταν έρθει.

Φίλος με το Nexus 5, το έβαλε και βάρυνε πολύ. Προβληματίζομαι και δεν ξέρω τι θα κάνω όταν έρθει η ώρα.

Οταν κατι δουλευει δεν το αλλαζουμε!!! Καλημερα

Συμφωνώ απολύτως.

Ήθελα να ήξερα, όσοι έχετε κάνει ROOT το κινητό, τι παραπάνω κερδίσατε έτσι ώστε να αξίζει να το κάνεις ROOT ?

Ας γράψουν αυτοί που το έκαναν, να δούμε τι χάσαμε ρε παιδιά.

Aπο μένα μόνο αυτό.

Xposed Framework

http://forum.xda-developers.com/xposed/xposed-installer-versions-changelog-t2714053

Γιατί πολύ απλά κάνεις την συσκευή ότι θες.

Aπο μένα μόνο αυτό.

Xposed Framework

http://forum.xda-developers.com/xposed/xposed-installer-versions-changelog-t2714053

Γιατί πολύ απλά κάνεις την συσκευή ότι θες.

Ε, και ?

Τηλέφωνο παίρνεις. Όχι Η/Υ. Να μιλάει, να σερφάρει, να παίζει μουσική και όλα αυτά γρήγορα.

Τα Smartphone είναι για επικοινωνία, ενημέρωση, ψυχαγωγία.

Εγώ τα έχω όλα και με περίπου 1gb free μνήμη. Το τηλέφωνο απλά πετάει χωρίς να είμαι root.

Γιατί να το σκαλίσω λοιπόν και μετά να γκρινιάζω για διάφορες δυσλειτουργίες ?

Επειδή είναι η μόδα της εποχής? Συγνώμη ΔΕΝ θα πάρω.

Ο μόνος λόγος που θα έκανα root είναι η παύση προγραμμάτων (που τρέχουν μόνα τους) για να ελευθερώσω μνήμη και να το κάνω πιο γρήγορο.

Μα εδώ έχουμε κινητό με 2gb !!!

Edited by mannolia