gpanta_65 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Με την νεα αναβαθμιση ΟΛΑ ΚΑΛΑ (να δουμε για την μπαταρια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mannolia Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Το προηγούμενο update που χαλούσε τα gestures το προσπέρασα κι ετσι τη γλίτωσα... Είπα να κάνω το τελευταίο 20150509 μιας κι ο manolia ανεφερε καλά λόγια. Ε, λοιπόν έχω φάει φρίκη!! Το κινητό ενω βλέπει το δίκτυο WiFi μου δεν συνδέεται με τίποτα! Έκανα διαγραφή και ξαναπέρασα password αλλά τίποτα! 2-3 φορές που η οθόνη μπήκε σε sleep mode έκανα αμάν να το ξυπνήσω!!! Κι ακόμα δεν έχω ανακαλύψει τι άλλο kinder εκπληξη - πρόβλημα με περιμένει.... Είμαι αναγκασμένος να περιμένω μέχρι το επόμενο update μήπως διορθωθεί ή να επαναφέρω τη συσκευή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και μετά να ξανακάτσω να το σετάρω...! I hate this! Κάτι δεν έκατσε καλά μάλλον, γιατί ούτε εγώ έχω πρόβλημα, ούτε ο φίλος εδώ μέσα. Μόνο εσύ. Για ξαναπάρτο απο την αρχή. Εγώ πάντως έχω κατεβάσει ότι έχει έρθει στο κινητό (πάντα με wifi) και όλα καλά. Τα gestures ήταν βλακεία δικιά τους και το διόρθωσαν αμέσως. Όπως και να έχει όμως, αφού τα προβλήματα διορθώνονται με αναβαθμίσεις, το συμπέρασμα είναι ένα. Το κινητό είναι οκ, απλά είναι λίγο βιαστικοί στα updates για να παρουσιάσουν ένα πιο αξιόπιστο και σταθερό λογισμικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Συμφωνώ και εγώ με τον mannolia. Το θετικό είναι οτι διορθώνουν τα οποία προβλήματα με updates. Λογικό είναι να γίνουν και πατάτες ,αλλά το σημαντικό είναι ότι ασχολούνται με την συσκευή και τα όποια προβλήματα έχει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Ένα πρόβλημα που έχω παρατηρήσει είναι ότι μετά από restart κάποια εικονίδια από apps λείπουν από την θέση τους και πρέπει να ξανάτοποθετηθούν . Το έχει άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kingboy Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Παίδες έκανα και εγώ την τελευταία ενημέρωση και το κινητό ξανά έστρωσε.Όπως λέει και mannolia ποίο πάνω έχω κάποια διαφορά στον ήχο,ξανά δουλεύει το πολύ ωραίο και για μένα λειτουργικό screen gesture,όσο για την μπαταρία αν και βλέπω κάποια διαφορά από το πρωί τώρα στο 85%ενώ προχθές στο 65% για ποίο σίγουρα θα σάς πω μετά από 5-6 μέρες.Το πρόβλημα του simosthe δεν το παρατήρησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazonas Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 γεια σας παιδια.ενα θεμα που εχω απο την αρχη που πηρα το κινητο ειναι τα παρασητα σε αυτον που μιλαω.αυτο γινετε μονο στην καρτα της wind.στην 1 δλδ που εχω.στην cosmote ολα οκ ειναι η δευτερη.τα παρασητα ειναι λες και εισαι διπλα σε ηχεια και κανει παρεμβολες.γτ γινετε αυτο;πρεπει να αλλαξω την sim;να παω να μου δωσουν αλλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 γεια σας παιδια.ενα θεμα που εχω απο την αρχη που πηρα το κινητο ειναι τα παρασητα σε αυτον που μιλαω.αυτο γινετε μονο στην καρτα της wind.στην 1 δλδ που εχω.στην cosmote ολα οκ ειναι η δευτερη.τα παρασητα ειναι λες και εισαι διπλα σε ηχεια και κανει παρεμβολες.γτ γινετε αυτο;πρεπει να αλλαξω την sim;να παω να μου δωσουν αλλη; Μπορει αν ειναι παλια (λεω εγω ) να μην κανει καλη επαφη και να θελει αλλαγη.:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazonas Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 παλια δεν την λες.ειναι 2 χρονια σιγουρα.εκανε τοσο θορυβο που το ακουγα χωρις να το εχω στο αυτι μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 παλια δεν την λες.ειναι 2 χρονια σιγουρα.εκανε τοσο θορυβο που το ακουγα χωρις να το εχω στο αυτι μου. κανε καμια δοκιμη με καμια αλλη...πριν την αλλαξεις.Απο την αλλη στα μοτορολα τουλαχιστον μπορουσες να μπεις στο mtk enginering και να κανεις το ΒUZZ TEST...Στο Ν3 που το εψαξα δεν βρηκα αυτη την επιλογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazonas Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 θα πρεπει να βρω της ιδιας εταιρειας για να το δοκιμασω η λες να φταιει και η θεση της sim; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mannolia Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 παλια δεν την λες.ειναι 2 χρονια σιγουρα.εκανε τοσο θορυβο που το ακουγα χωρις να το εχω στο αυτι μου. Φυσικά θα την αλλάξεις. Πάνε βάλε μια 4G. 5€ η αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazonas Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 φιλε mannolia να την αλλαξω αλλα αν εχω παλι προβλημα;το προβλημα μου ειναι τα παρασιτα που ακουνε οι αλλοι.ειναι ανυποφορο.φυσικα δεν μπορει ο αλλος να σε ακουσει με τοση φασαρια.να φταιει η συσκευη μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danjors Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 (edited) Κάτι δεν έκατσε καλά μάλλον, γιατί ούτε εγώ έχω πρόβλημα, ούτε ο φίλος εδώ μέσα. Μόνο εσύ. Για ξαναπάρτο απο την αρχή. Εγώ πάντως έχω κατεβάσει ότι έχει έρθει στο κινητό (πάντα με wifi) και όλα καλά. Τα gestures ήταν βλακεία δικιά τους και το διόρθωσαν αμέσως. Όπως και να έχει όμως, αφού τα προβλήματα διορθώνονται με αναβαθμίσεις, το συμπέρασμα είναι ένα. Το κινητό είναι οκ, απλά είναι λίγο βιαστικοί στα updates για να παρουσιάσουν ένα πιο αξιόπιστο και σταθερό λογισμικό. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και ω του θαύματος το κινητό έφτιαξε και έχει κρατήσει το τελικό update of c211_tz_3m_k268_20150509!! Το μόνο που μπορώ να παρατηρήσω είναι η απελπιστική σιγανή απόδοση του ηχείου σε ανοικτή ακρόαση και αναπαραγωγή ήχου. Ξέρεις μήπως εαν μπορώ να κάνω κάτι να τον δυναμώσω; Edited May 12, 2015 by danjors Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Increase Speaker and Mic Volume Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mannolia Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και ω του θαύματος το κινητό έφτιαξε και έχει κρατήσει το τελικό update of c211_tz_3m_k268_20150509!! Το μόνο που μπορώ να παρατηρήσω είναι η απελπιστική σιγανή απόδοση του ηχείου σε ανοικτή ακρόαση και αναπαραγωγή ήχου. Ξέρεις μήπως εαν μπορώ να κάνω κάτι να τον δυναμώσω; Πάνε στις ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ. Υπάρχουν πολλές επιλογές για τον ήχο, (π.χ όταν βρίσκεται έξω σε περιβάλλον με αρκετούς ήχους) καθώς και βελτιστοποιήσεις (π.χ επιλογή εξωτερικού χώρου (πιο δυνατός ήχος), BesLoudness (ενίσχυση έντασης για ηχεία) και BesSurround (ήχος περιβάλλοντος). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mannolia Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Αναμένω απάντηση ξανά, επειδή δεν κατάλαβε τι του είπα. http://forum.kingzone.cc/forum.php?mod=viewthread&tid=289&extra=page%3D1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpanta_65 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Αναμένω απάντηση ξανά, επειδή δεν κατάλαβε τι του είπα. http://forum.kingzone.cc/forum.php?mod=viewthread&tid=289&extra=page%3D1 Φιλε mannolia δεν τους λες σε μια μετεπειτα αναβαθμιση να ανεβασουν και την ενταση του ηχου ειδοποιησης κλησης,διοτι αν δεν εισαι root (οπως εγω και πολλοι αλλοι φανταζομαι) οτι ρυθμιση και να κανεις , εαν κλεισεις το κινητο χανεις τις ρυθμισεις και φτου παλι απο την αρχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mannolia Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 (edited) Φιλε mannolia δεν τους λες σε μια μετεπειτα αναβαθμιση να ανεβασουν και την ενταση του ηχου ειδοποιησης κλησης,διοτι αν δεν εισαι root (οπως εγω και πολλοι αλλοι φανταζομαι) οτι ρυθμιση και να κανεις , εαν κλεισεις το κινητο χανεις τις ρυθμισεις και φτου παλι απο την αρχη. Όποιος θέλει, κάνει εγγραφή στο φόρουμ της kingzone και ανοίγει post. Άλλωστε ο καθένας, θα περιγράψει πολύ καλύτερα απο εμένα, το θέμα που αντιμετωπίζει ή παρατηρεί ότι θέλει βελτίωση. Δεν είναι δύσκολο. Όλοι θα είμαστε κερδισμένοι, εάν ενημερώνουμε την kingzone τι θέμα έχουμε. Λίγα αγγλικά θέλει. Υπάρχουν και αυτόματοι μεταφραστές. ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ FORUM (Hubert) If SIM 1 is set for 4g, SIM 2 can be 2g only. Edited May 13, 2015 by mannolia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazonas Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 παιδια οποιος θελει ζελατινα για την οθονη του κινητου οριστε ενα ωραιο site.εγω εχω βαλει για το δικο μας κινητο. http://www.protectionfilms24.com/products/screen-protectors/article-selection.html?geraeteklasse=105&marke=KingZone&modell=12938 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Για σας παιδιά. Σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό και θα ήθελα ενα mini review και κυρίως ως προς Απόδοση και ακρίβεια gps Κάμερα Διάρκεια μπαταρίας με νορμάλ χρήση(δηλαδή κανά δίωρο ραδιόφωνο, MB που και που και WiFi) Το τωρινό μου κινητό είναι το jiayu g4s αν το είχε κανένας θα βοηθούσε Αν υπάρχει κάποιο review στις προηγούμενες σελίδες πείτε μου να ανατρεξε. Ευχαριστω εκ των προτέρων Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mannolia Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Για σας παιδιά. Σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό και θα ήθελα ενα mini review και κυρίως ως προς Απόδοση και ακρίβεια gps Κάμερα Διάρκεια μπαταρίας με νορμάλ χρήση(δηλαδή κανά δίωρο ραδιόφωνο, MB που και που και WiFi) Το τωρινό μου κινητό είναι το jiayu g4s αν το είχε κανένας θα βοηθούσε Αν υπάρχει κάποιο review στις προηγούμενες σελίδες πείτε μου να ανατρεξε. Ευχαριστω εκ των προτέρων Τα περισσότερα εδώ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6036571#post6036571 Υπάρχουν και άλλα όμως, που δίνουν απαντήσεις σε μικρολεπτομέρεις. Διάβασε και λίγο. ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ FORUM (Hubert) If SIM 1 is set for 4g, SIM 2 can be 2g only. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos1977 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Καλησπέρα έχω πάρει το κινητό για την γυναίκα μου εδώ και μια εβδομάδα και όλα καλά μέχρι ώρας, επειδή της έχω πάρει και την θήκη της kingzone θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να αλλάξω wallpaper και τις εφαρμογές που φαίνονται στο windows function γιατί δεν το έχω βρει πουθενά στο κινητό ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Καλησπέρα έχω πάρει το κινητό για την γυναίκα μου εδώ και μια εβδομάδα και όλα καλά μέχρι ώρας, επειδή της έχω πάρει και την θήκη της kingzone θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να αλλάξω wallpaper και τις εφαρμογές που φαίνονται στο windows function γιατί δεν το έχω βρει πουθενά στο κινητό ευχαριστώ. Γεια χαρα για τα wallpapers μπορεις να τα αλλαξεις πατωντας παρατεταμενα την κεντρικη οθονη οποτε σε βγαζει το μενου για τα wallpapers .Εχει 3 επιλογες...τωρα οσο αναφορα για τις εφαρμογες που αναφερεις δυστηχως δεν το εχω ψαξει, καποιος αλλος φιλος αν μπορουσε να βοηθησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Καλησπέρα έχω πάρει το κινητό για την γυναίκα μου εδώ και μια εβδομάδα και όλα καλά μέχρι ώρας, επειδή της έχω πάρει και την θήκη της kingzone θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να αλλάξω wallpaper και τις εφαρμογές που φαίνονται στο windows function γιατί δεν το έχω βρει πουθενά στο κινητό ευχαριστώ. Πας ρυθμίσεις - προβολή - s window color για αλλαγή ταπετσαρίας. Αλλαγή εφαρμογών δεν μπόρεσα να βρω τρόπο ,μόνο οτι έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos1977 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Το wallpaper το άλλαξα σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts