georgeIII Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Είναι απλα απίστευτο!! Τι κατανάλωση έχει απο μπαταρια και ram; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Μηδενική κατανάλωση μπαταρίας. Ίσα ίσα που με modules μπορείς να ρίξεις την κατανάλωση!!! Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Μηδενική κατανάλωση μπαταρίας. Ίσα ίσα που με modules μπορείς να ρίξεις την κατανάλωση!!! και απο καταναλωση ram ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 και απο καταναλωση ram ; Πάλι μηδενική :) Αλλάζει ένα αρχείο στο σύστημα, δεν τρέχει τίποτα από πίσω ;) Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Πάλι μηδενική :) Αλλάζει ένα αρχείο στο σύστημα, δεν τρέχει τίποτα από πίσω ;) Εξαρτάται το module που θα βάλεις. Κάποια τρέχουν, κάποια αλλά πάλι όχι. Σε γενικές γραμμές κατανάλωση ραμ και μπαταρία είναι μηδενική ή τουλάχιστον αμελητέα. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. April 9, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Μηδενική κατανάλωση μπαταρίας. Ίσα ίσα που με modules μπορείς να ρίξεις την κατανάλωση!!! Εκτός του greenify πιο άλλο module ξέρεις για μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Amplify για να ελέγχεις wakelocks & alarms. Σίγουρα κάνει καλύτερη δουλειά από το Greenify. Και με το Apps Ops μπορείς να περιορίσεις εφαρμογές να μην κρατάνε την συσκευή awake ή πολλά άλλα που τρώνε μπαταρία. Για παράδειγμα έχω κόψει πολλές εφαρμογές να μην ζητούν location. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
outrospective Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Τα experimental features του greenify πως θα τα ενεργοποιήσω σε Samsung s4 με επίσημη 5.0.1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 (edited) Μόνο με xposed που συνεπάγεται ότι είσαι root. Αν και νομίζω ότι σε lollipop τα experimental δεν δουλεύουν. Όπως επίσης νομίζω ότι δεν μπορείς να έχεις xposed σε στοκ Samsung. Edited April 13, 2015 by Gringo Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
outrospective Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Μόνο με xposed που συνεπάγεται ότι είσαι root. Αν και νομίζω ότι σε lollipop τα experimental δεν δουλεύουν. Όπως επίσης νομίζω ότι δεν μπορείς να έχεις xposed σε στοκ Samsung. Root είμαι. Το πρόβλημα είναι τα υπόλοιπα που γράφεις:D. Έλπιζα να υπήρχε κάποια διαφορετική λύση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Γενικά για να δουλέψεις xposed μπορείς να βάλεις μια ΜΗ stock based rom. Αλλά και πάλι δεν θα έχεις τα experimental όπως είπαμε. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Γιατί ρε παιδιά. Δουλεύει το Xposed και σε lollipop. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Μιλάμε για την συσκευή του φίλου που έχει Samsung. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Samsung έχω και εγώ. Σε Aosp που είχα μέχρι την 5.0.2 δούλευε κανονικά το Xposed. Αλλά και το Greenify. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Φίλε μου είχες aosp γι αυτό δούλευε. Αυτό λέμε. Επίσης όταν λες δούλευε και το greenify, τα experimental μέσω xposed δούλευαν; Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Ναι. Λάμβανα κανονικά μηνύματα για το hibernated Whatsapp αλλά και για τον Messenger του Facebook. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Χμ έχεις δίκιο. Επειδή εδώ και αρκετό είμαι με 5.1 όπου και δεν δουλεύει, για κάποιο λόγω κόλλησα ότι δεν δουλεύει και σε 5.0.1/5.0.2. Προφανώς τελευταία είχε ενημερωθεί για τις πρώτες εκδόσεις lollipop. Πάντως το πρόβλημα των στοκ Samsung με το xposed παραμένει. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Πάντως για AOSP βγήκε και update που δουλεύει στην 5.1. Δεν το δοκίμασα, αλλά θυμάμαι χρήστες να λένε ότι δουλεύει. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Μετά από ώρες ψαξιματος ανακάλυψα από που προερχόταν το πρόβλημα που δεν μπορούσα να γράψω τίποτα στην αναζήτηση της εφαρμογής eBay. Φταίει το module lolistat που προφανώς κάνει κάποιο conflict με την εν λόγω εφαρμογή. Οπότε όρισα το eBay στο blacklist του lolistat και το πρόβλημα λύθηκε! Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 θέλω όταν πατάω το power off να μου δίνει δυνατότητες να μπαίνω σε recovery. Υπάρχει τέτοιο module;. Το Advanced Power Menu (APM+) δεν λειτουργει σε lollipop. Το κινητό είναι lg g2 με lollipop . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Αρκετά με ποιο γνωστό το GravityBox Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 το ψαχνω απο εχτες και προσπαθω να το κανω και με αυτο. μπορεις να βοηθησεις; που παω ακριβώς στο gravitybox; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Gravity box >Ενέργεια >Μενού Επανεκκίνησης για προχορημένους Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Δεν λειτουργει φιλε μου. το εχω δοκιμασει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Μετά την ενεργοποίηση του έκανες επανεκκίνηση; Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts