Jump to content

Οι διαφημίσεις που δεν μας αρέσουν

garfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και αυτη η kologria με το κινητο στο χέρι να τραβαει video ktl kai na to pigenei gyro gyro.xalia..to exei parakanei i cosmote..

πρόσεχε πως μιλάς για την ΑΕΣ...(απόλυτη ελληνίδα σταρ!:p :p ):lol: :lol:

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

"Kai τώρα ενα χειροκροτημα για τον ταδε ηλιθιο, που αγοραζει εσωρουχα στην κοπέλα του..":wacko:

Δεν συμφωνω,σου φτιαχνει την διαθεση :)

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Όντως, όπως και η προηγούμενη που είχε βγάλει στο ίδιο στυλ.

Βέβαια τι σχέση έχουν αυτά με την Coca Cola, ουδείς γνωρίζει... Το αποτέλεσμα πάντως είναι που μετράει :D

Απο την coca light η τελευταια που μου άρεσε ήταν με τον παπα που έβγαινε απο τη θάλασσα. Αλλά, πολυ μου άρεσε.. :)

Απο την coca light η τελευταια που μου άρεσε ήταν με τον παπα που έβγαινε απο τη θάλασσα. Αλλά, πολυ μου άρεσε.. :)

Πονηρή γάτα!:lol: :lol: :p

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Υ.Γ.: Εκείνη με τον κόκορα (που εμένα μου αρέσει λίγο κατά βάθος) είναι και αυτή του Ariel...

Πώς να εμπιστευτείς ένα απορυπαντικό που έχει το όνομα της Μικρής Γοργόνας????????

Καλα εγω μ’αυτη τη διαφημιση ξεραινομαι στα γελια...ειδικα εκει που παει κοντα στο παραθυρο ο κοκορας και τον δειχνει κοντινο..."Koooo!" :lol:

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

Αυτή με το "πρόγραμμα ALPHA επιπλέον", με τους δύο τύπους που είναι έξω από την τράπεζα και σχολιάζουν αυτούς που μπαινοβγαίνουν και λένε:

τώρα, θέλεις 300 Ευρώ??? Αlpha υπερανάληψη.

Κι αν θέλω 1000 Ευρώ??? ΟΟΟΟΟΟΟΟ αν και αν και αν! Στείλε ένα μήνυμα στο 789461238471 να σου πουν τα σχετικά.

Είναι δάνειο? Όχι δάνειο! Ανάληψη! Υπερανάληψη!

Βρε ουστ! :down:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

πρόσεχε πως μιλάς για την ΑΕΣ...(απόλυτη ελληνίδα σταρ!:p :p ):lol: :lol:

Γιατί εγώ νόμιζα ότι ΑΕΣ είναι η Βέρα Λάμπρου????????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Aηδίααααα.

Μόλις ειδα μια διαφήμιση, όπου ενα μικροβιο ή κατι παρεμφερές ανασηκωνει ένα νυχι ποδιου και χώνεται απο κατω. Ανατριχιαστικο όσο τπτ! Απορώ με τι κριτηριο βγαινουν τετοιες διαφημισεις!:wacko:

Aηδίααααα.

Μόλις ειδα μια διαφήμιση, όπου ενα μικροβιο ή κατι παρεμφερές ανασηκωνει ένα νυχι ποδιου και χώνεται απο κατω. Ανατριχιαστικο όσο τπτ! Απορώ με τι κριτηριο βγαινουν τετοιες διαφημισεις!:wacko:

Μπρρρρρρρρρ! Δεν την έχω δει κι εύχομαι ολόψυχα να μην! :)

Αλήθεια το Ραδιοτηλεοπτικό μόνο για να κόβει πρόστιμα είναι??? Δεν μπορεί να απαγορεύσει κάποιες διαφημίσεις-προσβολές αισθητικής???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπρρρρρρρρρ! Δεν την έχω δει κι εύχομαι ολόψυχα να μην! :)

Αλήθεια το Ραδιοτηλεοπτικό μόνο για να κόβει πρόστιμα είναι??? Δεν μπορεί να απαγορεύσει κάποιες διαφημίσεις-προσβολές αισθητικής???

Δεν μπορεις να φανταστείς ποσο ανατριχιαστικο ειναι! Δεν σου κανω ακριβή περιγραφή, γιατι σε συμπαθω, αλλιώς... απαπαπα :wacko:

Δεν μπορεις να φανταστείς ποσο ανατριχιαστικο ειναι! Δεν σου κανω ακριβή περιγραφή, γιατι σε συμπαθω, αλλιώς... απαπαπα :wacko:

Διαφημίζει μύκητες στα πόδια και είναι όντως απαίσια. Προτρέπει μερικούς και μερικές για να κοιταχτούν λίγο.

Και μένα δε θα μου άρεσε, αλλά δυστυχώς μερικές μέρες πριν είχα πάει για πεντικιούρ και δίπλα μου κάθησε μία με χάλια νύχια. Μόλις ήρθε η κοπέλα να την περιποιηθεί, τη βλέπει και τις λέει: "έχετε μύκητες" και η άλλη έπεσε από τα σύννεφα. Ναι, είναι πολύ φυσιολογικό τα νύχια σου να είναι μαύρα και εύθραυστα!!!!

Ευτυχώς που είχα τελειώσει και έφευγα, γιατί πραγματικά κόντεψα να ξεράσω! Γι αυτό οι κοπέλες για πεντικιούρ φοράνε γάντια και μάσκα, άντε να ασχολείσαι με κάθε ζώον που δεν ξέρει τι θα πει καθαριότητα και πρόληψη. Να κάνεις αυτή τη δουλειά για living....

Φυσικά η άλλη ούτε που ήξερε τι έπρεπε να κάνει, της λέει η πεντικιουρίστ, "πρέπει να πάτε στο γιατρό να τα δει" και η άλλη λέει "μόλις τελειώσουμε το γαλλικό θα πάω". Η πεντικιουρίστ έμεινε, "δεν γίνεται να τα βάψετε, πρέπει να τα δει ο γιατρός". Απίστευτη άγνοια.

Νομίζω ότι αυτή η διαφήμιση βγήκε επίτηδες για το καλοκαίρι, γιατί δε θυμάμαι να διαφήμιζε κάτι. Είναι ένα μήνυμα κοινωνικής προβολής μάλλον.

Να έχουν και λίγη δουλειά οι γιατροί..... ψωμολυσσάνε τώρα που τους ελέγχουν για φακελάκια!!!!

Το site της Eπίσημης Aγαπημένης: http://www.pelargoi.gr

Εθνική Μπάσκετ θα σε ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!

Περνάω κρίση έλλειψης Εθνικής :mad:

ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ 11880! ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΕΜΠΕΤΕΣ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!!ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 ΒΑΣΙΚΟΙ λόγοι να είσαι δάσκαλος:

ΙΟΥΝΙΟΣ

ΙΟΥΛΙΟΣ

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Τι κρίμα που δεν είμαι:cry:

Αυτή με τους μύκητες μπλιάχ.

Παιδιά μιλάμε έτρωγα.

Γενικά, όποτε είναι ώρα του φαγιού βάζουν για καθαριστικά τουαλέτας, για μύκητες κ.ο.κ..

Έλεος.

It's what you do to me..

`trapped :lol: :lol: Kai έξτρα δωράκι η περιγραφή της airspirit για τα μαυρα κι ευθραστα νύχια! Καλή όρεξη :p

Και τώρα η πιο κιτς: το όνομα Γιαμπουρά σας λεει κάτι? "Και το μπικίνι, τέλειο κοριτσια!" :X

Ευχαριστούμε airspirit για την off topic εμπειρία αλλά θα μπορούσαν να μιλήσουν για αυτό το φλέγον ζήτημα της Ελληνικής κοινωνίας και πιο διακριτικά :rolleyes: όπως σε εκείνη τη διαφήμιση με τον κούκλο που βγαίνει από το ντους και τρίβει τα πονεμένα από τους μύκητες ποδαράκια του με ένα τοοοοοοοοοοσο θλιμμένο βλέμμα που θες να σκοτώσεις αυτόν που τους μετέδωσε :p :p

Και ξαναρωτώ:

πού είναι το Ραιδοτηλεοπτικό? οεο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ, ποια είναι αυτή η διαφήμιση; Δεν την έχω πετύχει:( .

Είναι πολύ ανατριχιαστικός ο μύκητας αλλά περνάει το μύνημά του αμέσως, σου μένει η αηδία και δε το ξεχνάς. Σε έναν τέλειο κόσμο όπου η ιδέα ατομική καθαριότητα γίνεται πράξη δε θα χρειαζόταν καθόλου διαφήμιση μια τέτοια αρρώστεια.

Εντάξει, μπορεί να είμαι λίγο μικροβιοφοβιακή, αλλά έχω το κεφάλι μου ήσυχο. :cry: Και προτιμώ να πληρώνω ακριβά ένα γυμναστήριο αν βλέπω ότι έχει ολικής απασχόλησης καθαρίστρια. :rtfm:

Το site της Eπίσημης Aγαπημένης: http://www.pelargoi.gr

Εθνική Μπάσκετ θα σε ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!

Περνάω κρίση έλλειψης Εθνικής :mad:

Πόσο καιρό ακόμα έχουν σκοπό να δείχνουν εκείνη την απαράδεκτη διαφήμιση της Citroen???????????

Μου σπάει εντελώς τα νεύρα ο τύπος όταν κάνει ότι μιλάει :mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΜΗΜΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΣΑΣ! ΠΟΝΕΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΑΣ...

ευχαριστουμε και ελπιζουμε σε καποια κατανοηση...

ΤΜΗΜΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΣΑΣ! ΠΟΝΕΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΑΣ...

Έλααααααααααααα! Γιατίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι? Εμένα μου αρέσει ο σκυλάκος (και ο Φιλιππίδης) :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειδικά εκείνη με το mobile TV. Απαπαπαπα. Εκεί είναι που πρέπει να επέμβει το ραδιοτηλεοπτικό :p

o Φιλιπίδης κάνει το σκυλί?έπρεπε να υποψιαστή :p :D

------------

Ρε παιδιά εκείνιη η διαφίμηση που ένα μωρό στην αρχή κλαίει και μετά ξεκινάει και κάνει τον ήχο όπως το αμάξι...Είναι για γερά βρισίδια...(παρουσιάει ένα αμάξι)