garfield Δημ. April 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Το κακό είναι ότι αυτό το φανταστικε... θα γίνει μόδα πάλι... οεο...:mad: :blink: Μη κακομελετάς!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
urezin Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Γιατί ρε παιδια τι έχει η διαφήμιση ατάκα: Αμα θες να υπογράψεις υπεγραψε στη μπλουζα μου Ολα τα λεφτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofiole Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Γιατί ρε παιδια τι έχει η διαφήμιση ατάκα: Αμα θες να υπογράψεις υπεγραψε στη μπλουζα μου Ολα τα λεφτά Και μένα για να πω την αλήθεια μου άρεσε η διαφήμιση. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. April 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Γιατί ως συνηθως, αν κατι πετυχαινει (όπως το περσινο διαφημιστικό) τοτε το παρατραβάνε και το ξεχειλώνουν! Και φυσικά φερνει το ακριβώς αντιθετο αποτελεσμα απο αυτο που περιμενουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Και τι φταίει η διαφήμιση αμα γίνει μόδα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. April 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Δεν ειπα ότι φταιει σε κατι. Απλως εμενα δε μου αρέσει το στιλ που μολις περιέγραψα. Σε άλλους αρέσει. Γουστα ειναι αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Μα τα παιδιά ρώτησαν τι το κακό έχει η διαφήμιση και εσύ απάντησες οτι σου τη σπάει επειδή θα γίνει μόδα πάλι... Εκτός κι αν κατάλαβα λάθος :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. April 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Είπα ότι δεν μου αρεσει όταν μια ιδέα η οποία εχει πετυχει στο παρελθόν, απομυζάται, ξεχειλωνεται κι όλα τα συναφή, μήπως και πετυχει το ίδιο κατα το παρελθον αποτελεσμα. Αντιγραφει τον εαυτο της δηλαδη μεχρι τελικής εξοντώσεως (δικής μας όχι μονο του εαυτου της). Αυτο ειπα. Και πιο συγκεκριμένα "Γιατί ως συνηθως, αν κατι πετυχαινει (όπως το περσινο διαφημιστικό) τοτε το παρατραβάνε και το ξεχειλώνουν". Μπαγιάτικη και πολυφορεμενη ιδέα = αποτυχημένη ιδέα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Α ok, τώρα το έπιασα Βασικά, δε διαφωνώ. Προς το παρόν πάντως δε νομίζω πως το έχουν ξεχειλώσει στη συγκεκριμένη διαφήμιση. 2 σποτάκια έχουν βγάλει όλα κι όλα, it's ok :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 "Δεν υπάρχει αυτό που λές...αν ισχύει να μου τρυπήσεις τη μύτη..." (or something like that!) ... by tim μπλιαχ (δε μπορούσαν να σκεφτούν κάτι ποιό έξυπνο?) :X Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Εγώ την τελευταία της Q δεν κατάλαβα καθόλου....χάνω κάποιο επεισόδειο;! Είναι τόσο αστεία; Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Αγάπη μου, συρρίκνωσα το λογαριασμό...:knife: :chair: :elephant: :elephant: :elephant: :elephant: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. April 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 H πιο εκνευριστική του ραδιοφώνου. Την άκουσα σημερα (δε σηκώθηκα στα καλά μου ή όντως ειναι "έλα αγάπη μου να σου κανω τα νεύρα τσατάλια πρωινιάτικα?") πριν τον καφέ μάλιστα. Μία κυρια θέλει να επιστρεψει τον σκύλο που αγόρασε, γιατι δεν της προστάτεψε το σπιτι. Κι όταν ο πωλητης της λεει πως ειναι ο καλυτερος φύλακας, αυτή απαντά "μα δε μου προστάτεψε τους τοιχους απο το ξεφλούδισμα και την υγρασία!" :dizzy: Η αηδία συνέχίζεται ως εξής "Μα κυρια μου εσείς δε θέλετε σκυλο. Θελετε το ταδε προιον".:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Άμα είναι να μιλήσουμε για ραδιοφωνικές έχω να σας πω για άπειρες διαφημίσεις στο ραδιόφωνο της Καστοριάς......... "Έλα μανίτσα μου να σου δείξω το κρέας μου" (Διαφ. κρεοπωλείου) "Δεν ξέρεις ποιο από τα 3 σου προκαλεί την έντονη διάθεση για επιφώνημα θαυμασμού" (Καφέ στο βουνό) "Υδρογόνο 2 οξυγόνο - δαμάστηκε από την <τάδε>" και πάει λέγοντας :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_duffy Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Έχω ερώτηση. Ειδικά για μία από τις διαφημίσεις της Vodafone, την πιο σπαστικλη απ' όλες κατά τη γνώμη μου: Εκεί που είναι ένας τύπος που κοιμάται σε κουκέτα από πλοίο και του τη λέει η γυναίκα του επειδή ροχαλίζει (καλός στόκος κι αυτή, αντί να κλείσει το τηλέφωνο γκρινιάζει). Αυτός κάτι της απαντάει, και το μόνο που καταλαβαίνω είναι τη πρώτη λέξη: "Συγγνώμη". Κάποιος μπορεί να μου πει τί λέει παρακάτω; Μου σπάει φοβερά τα νεύρα που δεν καταλαβαίνω τί λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anle Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Άμα είναι να μιλήσουμε για ραδιοφωνικές έχω να σας πω για άπειρες διαφημίσεις στο ραδιόφωνο της Καστοριάς......... "Έλα μανίτσα μου να σου δείξω το κρέας μου" (Διαφ. κρεοπωλείου) "Δεν ξέρεις ποιο από τα 3 σου προκαλεί την έντονη διάθεση για επιφώνημα θαυμασμού" (Καφέ στο βουνό) "Υδρογόνο 2 οξυγόνο - δαμάστηκε από την <τάδε>" και πάει λέγοντας :lol: Σοβαρα λες;;Παιζουν τετοια σεναρια στη επαρχια;;Δωσε μας περισσοτερες πληροφοριες........ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ........Ο Χρόνος είναι Χρήμα ! ! ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Έχω ερώτηση. [...] Αυτός κάτι της απαντάει, και το μόνο που καταλαβαίνω είναι τη πρώτη λέξη: "Συγγνώμη". Κάποιος μπορεί να μου πει τί λέει παρακάτω; Μου σπάει φοβερά τα νεύρα που δεν καταλαβαίνω τί λέει. "Συγγνώμη αγάπη μου" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 :lol: δεν χρειάζεται να πας επαρχία :p "καταπληκτικές" διαφημίσεις έχει ο ΚρήτηFM :p είναι ο πρώτος σταθμος 87,.. νομίζω δεν θυμάμαι ακριβώς (Για αθήνα μιλάω :p ) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Σοβαρα λες;;Παιζουν τετοια σεναρια στη επαρχια;;Δωσε μας περισσοτερες πληροφοριες........ Διά του λόγου το αληθές: http://www.sendspace.com/file/nujv8k Βάλ'τη ρε Βασίλη (Hightech Home Entertainment).mp3, (782 KB) http://www.sendspace.com/file/z8vnw5 Να σου δείξω το κρέας μου (Super Markets Ένωση).mp3, (538 KB) http://www.sendspace.com/file/3mscd1 Προφήτης Ηλίας.mp3, (732 KB) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEXO Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Και μένα για να πω την αλήθεια μου άρεσε η διαφήμιση. :) Και μενα μου αρεσε!:lol: Ελατε μωρε,γελιο ειχε! Παράθεση The greatest thing you 'll ever learn,is just to love and be loved in return... MOULIN ROUGE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEXO Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Είπα ότι δεν μου αρεσει όταν μια ιδέα η οποία εχει πετυχει στο παρελθόν, απομυζάται, ξεχειλωνεται κι όλα τα συναφή, μήπως και πετυχει το ίδιο κατα το παρελθον αποτελεσμα. Αντιγραφει τον εαυτο της δηλαδη μεχρι τελικής εξοντώσεως (δικής μας όχι μονο του εαυτου της). Αυτο ειπα. Και πιο συγκεκριμένα "Γιατί ως συνηθως, αν κατι πετυχαινει (όπως το περσινο διαφημιστικό) τοτε το παρατραβάνε και το ξεχειλώνουν". Μπαγιάτικη και πολυφορεμενη ιδέα = αποτυχημένη ιδέα. ;) Αυτο που λες,σωστο ειναι.Αλλα το θεμα δεν ειναι να σκεφτεσαι ολα αυτα,αλλα να το βλεπεις σαν κατι καινουριο και να γελας!Δεν λεω,σπαστικο,γιατι ειναι ανακυκλωση,αλλα δεν μπορουμε να κανουμε κατι! Παράθεση The greatest thing you 'll ever learn,is just to love and be loved in return... MOULIN ROUGE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEXO Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 H πιο εκνευριστική του ραδιοφώνου. Την άκουσα σημερα (δε σηκώθηκα στα καλά μου ή όντως ειναι "έλα αγάπη μου να σου κανω τα νεύρα τσατάλια πρωινιάτικα?") πριν τον καφέ μάλιστα. Μία κυρια θέλει να επιστρεψει τον σκύλο που αγόρασε, γιατι δεν της προστάτεψε το σπιτι. Κι όταν ο πωλητης της λεει πως ειναι ο καλυτερος φύλακας, αυτή απαντά "μα δε μου προστάτεψε τους τοιχους απο το ξεφλούδισμα και την υγρασία!" :dizzy: Η αηδία συνέχίζεται ως εξής "Μα κυρια μου εσείς δε θέλετε σκυλο. Θελετε το ταδε προιον".:wacko: Ημαρτον!Αθλιο...Ιδιαιτερα αμα ακους αυτην την βλακεια αγουροξυπνιμενος,και χωρις να εχεις πιει καφε! Παράθεση The greatest thing you 'll ever learn,is just to love and be loved in return... MOULIN ROUGE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEXO Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 "Συγγνώμη αγάπη μου" Ειναι χαλια η συγκεκριμενη διαφημιση!Τπτ καλυτερο δεν μπορουσαν να σκεφτουν για το καινουριο προγραμμα συμβολαιου?ΗΜΑΡΤΟΝ! Παράθεση The greatest thing you 'll ever learn,is just to love and be loved in return... MOULIN ROUGE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEXO Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Αγάπη μου, συρρίκνωσα το λογαριασμό...:knife: :chair: :elephant: :elephant: :elephant: :elephant: Δεν με πολυχαλαει αυτη!Εχει καποια βαση.Δεν ειναι ακυρη τελειως! Παράθεση The greatest thing you 'll ever learn,is just to love and be loved in return... MOULIN ROUGE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEXO Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Άμα είναι να μιλήσουμε για ραδιοφωνικές έχω να σας πω για άπειρες διαφημίσεις στο ραδιόφωνο της Καστοριάς......... "Έλα μανίτσα μου να σου δείξω το κρέας μου" (Διαφ. κρεοπωλείου) "Δεν ξέρεις ποιο από τα 3 σου προκαλεί την έντονη διάθεση για επιφώνημα θαυμασμού" (Καφέ στο βουνό) "Υδρογόνο 2 οξυγόνο - δαμάστηκε από την <τάδε>" και πάει λέγοντας :lol: Ασχολιαστο! Παράθεση The greatest thing you 'll ever learn,is just to love and be loved in return... MOULIN ROUGE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts