Stalitsa Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 Την νέα διαφήμιση μιας τράπεζας...Αχ δεν θυμάμαι ποιάς...Τεσπα..Με ένα Καθηγητή που μαθαίνει μια κοπέλα να οδηγεί και να της λέει όλη την ώρα..."Σταθερήηηηηηη"!!!Τί έξυπνο!!!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 Μία διαφήμιση με το τυρί Fina ή κάπως έτσι μου κακοφάνηκε σήμερα. Αν είναι ποτέ δυνατόν να απογορεύει μια γυναίκα στον σύζυγό της να τρώει κίτρινο τυρί.Γενικά ολόκληρη η διαφήμιση είναι κακόγουστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. April 8, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 Μία διαφήμιση με το τυρί Fina ή κάπως έτσι μου κακοφάνηκε σήμερα. Αν είναι ποτέ δυνατόν να απογορεύει μια γυναίκα στον σύζυγό της να τρώει κίτρινο τυρί.Γενικά ολόκληρη η διαφήμιση είναι κακόγουστη. Eγώ του απαγορευω εντελώς φασιστικά να τρώει κοπανιστή, καθότι βρωμαει τοσο πολυ αυτο το τυρί που δεν το αντεχω με τπτ!:p isolde αυτο με τα πατουσάκια, μου τσακίζει οντως το νευρικό συστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 Δεν αντ'εχω τη διαφήμιση του Jumbo bebe με αυτή που κάθεται και λέει στο μωρό "τα πατουσάκια κλπ τα πήραμε από τη μαμά" και τα υπόλοιπα από τα Jumbo bebe:wacko: Μες στο φεμινισμό η διαφήμιση, και καλά όλα τα πήρε το μωρό από τη μαμά και από τα Jumbo Bebe, ο πατέρας δεν συνεισέφερε τίποτα. Ούστ ζώα :) Edit: Υ.Γ.: Αν όντως το μωρό τα πήρε όλα από τη μαμά και από τα Jumbo bebe, κακό του κεφαλιού του, ας πρόσεχε :lol: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 Εγω παλι δεν αντεχω μια καινουρια με μια κρεμα γαλακτος που και καλα ο ομιλητης απευθυνει μηνυμα στους αντρες και λεει με καθε κρεμα γαλακτος δωρο η γυναικα σας!!! :wacko: :wacko: Μα καλα σε τι νοημοσυνης κοινο νομιζουν οτι απευθυνονται;; :blink: Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_duffy Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Δεν-αντέχω-άλλο-τις-διαφημίσεις-της Vodafone. ΚΑΙ ηλίθιες ΚΑΙ τεράστιες. Και κάποιος να πει στη Forthnet ότι τα πληκτρολόγια δεν βγάζουν τόσες πολλές λέξεις με τόσα λίγα κλικ. Να προσθέσω και "Το κρασί της παρέας". Με 2 ποτήρια κρασί από χαρτοκούτι μερακλώνουν με το "Ας κρατήσουν οι χοροί". Πόσο μάπα να ήταν το κρασί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. April 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Πρέπει αυτη που λεω να διαφημίζει γιαουρτι ή κρέμα ή κατι παρεμφερές. Είναι ένας μπαμπάς-μπέμπης-ηλίθιος που καθεται στον καναπέ με τον γιο του και παιζουν κάνοντας ηλιθιους θορύβους. Οπου έρχεται η μαμα και τους δινει τα γιαούρτια ή τις κρεμες τους και το βουλώνουν με απολυτη επιτυχία (ο μπαμπας δηλαδή, γιατί το παιδάκι μια χαρά ειναι). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalitsa Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 garfield κ super_duffy έλιωσα στο γέλιο!!!!:lol: :lol: Είναι φοβερός ο τρόπος που τα λέτε!!!!!!:lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. April 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Stalitsa τι κανεις ξύπνια τετοια ώρα? :D Λοιπον ειδα μια καινουρια με κάποια τραπεζα. Οπου κάποιοι παιζουν μπασκετ, μετά γυριζουν και γραφουν οι φανελες τους 50 50 και κάνουν κάτι "αντρικό" χτυπάνε τους θώρακες, να το πω? μ' ενα ελαφρο πηδηματάκι. Μετά, ξανασυναντιουνται στην τράπεζα, όπου ο εις εξ αυτων εκει εργαζεται, και ξανακανουν το "αντρικό" :p . Μεγάλη αηδία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalitsa Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 :lol: Δεν πήγα σχολή σήμερα και είπα να το ξενυχτίσω!!! Έχω βαρεθεί,έχω σιχαθεί,ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΠΙΑ να βλέπω διαφημίσεις της Gilli Diet(πως γράφεται τεσπα),πρίνου κλπ:mad: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 "Σαράααντα χρόνια Πρίνου!" Έλεος. :lol: Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Η νεα αισχρη της διαφημιση της κοσμοτε με ενα Ζιμενς που το δινουν "δωρε-α-α-α-αννν"...:lol: :rolleyes: Και μας δειχνει...τρενακια χαρουμενων καταναλωτων που τα παιρνουν "ολα δωρε-α-α-αννν" :mad: . Απιστευτη ελλειψη πρωτοτυπιας για μια ακομα φορα απο τις εταιριες κινητης...:X Καλά όλες οι διαφημίσεις της Cosmote είναι πάντα χάλια, αυτή είναι και ψιλολούγκρικη!!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. April 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Toυ ραδίου το "ήρθεεε το Πάσχααααααα" κατά τη γνωστή ταινία, παιρνει άξια το πρώτο βραβειο της ακουστικής ... αλλεργίας.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
breakdancer Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 thimithika kati pou mou tin spaei. i diafimiseis tis laserline sto star! eleossssss synexeia apo tous idious anthrwpous pernoun syneteukseis??? "kai to mpikini, teleio koritsia"...... :wacko: Παράθεση http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalitsa Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Toυ ραδίου το "ήρθεεε το Πάσχααααααα" κατά τη γνωστή ταινία, παιρνει άξια το πρώτο βραβειο της ακουστικής ... αλλεργίας.:lol: Χριστέ μουουουουοουουου!!!Γενικά όλες τις διαφημίσεις στο ράδιο του Jumbo!!!:mad: Α!Και του Παζαρόπουλου επίσης!!!"Να πάρεις 2 μέρες άδεια...":mad: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Δεν αντέχω να ακούω την γυναικεία φωνή που κάνει το σπικάζ (έτσι λέγεται?) στις διαφημίσεις της Νοκια. Τόσο εκνευριστική και τόσο άγχρωμη, λες και δεν ξέρει ελληνικά, της έδωσαν μια κόλα χαρτί σε άγνωστη γλώσσα κι απλά το διαβάζει χωρίς να καταλαβαίνει το νόημα αυτών που διαβάζει! Εψαξαν πολύ να τη βρούνε?? :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Μια διαφήμιση για κάτι τσιχλες που δίχνει έναν να βουρτσίζει τα δόντια του με ότι βρει:shock: :pig: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Δεν αντέχω να ακούω την γυναικεία φωνή που κάνει το σπικάζ (έτσι λέγεται?) στις διαφημίσεις της Νοκια. Τόσο εκνευριστική και τόσο άγχρωμη, λες και δεν ξέρει ελληνικά, της έδωσαν μια κόλα χαρτί σε άγνωστη γλώσσα κι απλά το διαβάζει χωρίς να καταλαβαίνει το νόημα αυτών που διαβάζει! Εψαξαν πολύ να τη βρούνε?? :wacko: Η Ράνια Θρασκιά είναι.:) Πάντως έχεις δίκιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 απαράδεκτες οι διαφημίσεις των Multirama ...μπρρρ κρύεςςςς! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Η Ράνια Θρασκιά είναι.:) Πάντως έχεις δίκιο Η Θρασκιά διαβάζει έτσι χάλια?! :wacko: Ξέχασε την ελληνική γλώσσα εκεί στον όμορφο κόσμο?? Ε δεν το περίμενα ότι είναι αυτή, ειλικρινά νόμιζα βάλανε μια αλλοδαπή!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofiole Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Ρε παιδιά βρέθηκε η χειρότερη διαδήμιση της χρονιάς !! Αυτή από κάποια εταιρία κινητής, που διαφημίζει ένα πακέτο με δωρέαν sms και βάζουν τα κινητά να παίζουν μπάλα !!! Και μπαίνει και γκολ μάλιστα !! :wacko: :wacko: αααααααααααααααααααααααααααααα !!!!!!!! τα χάπια μου !!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Μπορώ να αντέξω τα πάντα εκτός απο το spot του ALTER για ένα CD, που βγαίνει ένα ζαβό και τραγουδάει εκκλησιαστικούς ύμνους! Λυπηθείτε μας! Όχι άλλο! :p :X :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 απαράδεκτες οι διαφημίσεις των Multirama ...μπρρρ κρύεςςςς! :lol: Στην πρώτη έκδοση δείχνει τον υπάλληλο να ρωτά τον υπολογιστή 'Πες μου τι έχεις;'. Στις επόμενες εκδόσεις της, κατάλαβαν ότι είναι τουλάχιστον ηλίθιο και το έκοψαν το κομμάτι. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalitsa Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Μπορώ να αντέξω τα πάντα εκτός απο το spot του ALTER για ένα CD, που βγαίνει ένα ζαβό και τραγουδάει εκκλησιαστικούς ύμνους! Λυπηθείτε μας! Όχι άλλο! :p :X :cry: χαχαχαχχαχαχαχα!Τον πιτσιρίκο που ανοίγει τα χέρια και λέει:"Την ακράαααααααααααααααζωωωωωωωωωωωωωσηηηηηηννννννν χαίρε νύφη..."κλπ????χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχχαχαχαχαχαχαχχαχα!!!Κάθε φορά που τον βλέπω ρίχνω το γέλιο της ζωής μου!!!!:lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTG Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Ρε παιδιά βρέθηκε η χειρότερη διαδήμιση της χρονιάς !! Αυτή από κάποια εταιρία κινητής, που διαφημίζει ένα πακέτο με δωρέαν sms και βάζουν τα κινητά να παίζουν μπάλα !!! Και μπαίνει και γκολ μάλιστα !! :wacko: :wacko: αααααααααααααααααααααααααααααα !!!!!!!! τα χάπια μου !!!! Γιατί η καίνούργια της TIM; Αν υπάρχει πακέτο SMS από 1 ευρώ να μου τρυπήσεις την μύτη. Και όλοι έχουν σκουραλίκι στην μύτη. :chair: Παράθεση http://img250.imageshack.us/img250/6788/csiwatcherpn7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts