Jump to content

Οι διαφημίσεις που δεν μας αρέσουν

garfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 13/5/2026 at 4:18 ΜΜ, EvangelosAngelos said:

Ώπα!!! Να τι ανακάλυψε σήμερα ο αριθμός ο σατανάς στο Youtube, εγώ δηλαδή. Ένα πακέτο με παλιές ρεκλαμες του 2009 από τον ALPHA, εκ των οποίων αρκετές είναι χαραγμένες στην μνήμη μας ως αρκετά σπαστικες μέχρι και σήμερα.

Για να δούμε ποιες θυμάστε περισσότερο άραγε. Link εδώ:

https://youtu.be/iXcnIz1ysV0?is=kxTA334593ZcUnvb

Ορισμένες που δείχνει, τις θυμάμαι και εγώ. Μου άρεσαν εμένα όμως...

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καποιες απο τις διαφημισεις που υπαρχουν σε αυτο το βιντεο(π.χ. φρυγανιες παπαδοπουλου) θυμαμαι τις κραζαμε εδω το μακρινο 2009.Πως περνανε τοσο γρηγορα τα ατιμα τα χρονια...

16 ώρες πριν, NetSurfer_g7 said:

Καποιες απο τις διαφημισεις που υπαρχουν σε αυτο το βιντεο(π.χ. φρυγανιες παπαδοπουλου) θυμαμαι τις κραζαμε εδω το μακρινο 2009.Πως περνανε τοσο γρηγορα τα ατιμα τα χρονια...

Ήταν και καλύτερες διαφημίσεις τότε.

• 2 weeks later...

Μετα την πατατια του Akyla στην φετινή μας Eurovision (όπου για την ιστορία, είχε νικήτρια χώρα την γειτονικη μας Βουλγαρία, με την Dara, και ένα αρκετά πιασαρικο της κατ εμέ τραγούδι), ο ίδιος επέστρεψε με ρεκλαμα των McDonald's, και εκεί διαφημίζει το ομώνυμο του burger. Καλα, αυτό να μας λείπει καλύτερα. Άλλο τίποτα παίδες;

Τα τρέϊλερς των δελτίων ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών. Λες και μας πιέζουν, ποτέ θα τα δούμε τα δελτία τους;

1 hour ago, NovaPlay said:

Τα τρέϊλερς των δελτίων ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών. Λες και μας πιέζουν, ποτέ θα τα δούμε τα δελτία τους;

Φανταστειτε να ειχα βαλει μια AI φωνη του Στεφανου Χιου σε τρειλερ σε μερικα απο αυτα τα δελτια, εγω προσωπικα θα εσπαγα πλακα (και η ψευτικη φωνη του ιδιου απο τον αγαπημενο σατιρικο μιμο, τον κ. Μητσικωστα, θα ηταν το ιδιο, αν του το ειχα ζητησει απο τον ιδιο φυσικα).

Edited by EvangelosAngelos

13 ώρες πριν, EvangelosAngelos said:

Φανταστειτε να ειχα βαλει μια AI φωνη του Στεφανου Χιου σε τρειλερ σε μερικα απο αυτα τα δελτια, εγω προσωπικα θα εσπαγα πλακα (και η ψευτικη φωνη του ιδιου απο τον αγαπημενο σατιρικο μιμο, τον κ. Μητσικωστα, θα ηταν το ιδιο, αν του το ειχα ζητησει απο τον ιδιο φυσικα).

Μπορείς να το δοκιμάσεις αν είναι...

Μερικές ραδιο-φονικές που μου σπάνε τα νεύρα και βλέπω κάποια στιγμή να μου στοιχίσουν ένα ολόκληρο ραδιο-cd:

- Μια διαφήμιση για κάτι βιταμίνες/συμπληρώματα με κάτι ατάκες του τύπου ''Αφυδάτωση μπούρου μπούρου'' ''Αβιταμίνωση μπίρι μπίρι'' ''Βιταμίνες τάδε''. Ότι και καλά από όλα αυτά κρατάς μόνο το σημαντικό που είναι η μάρκα των συμπληρωμάτων. Το (βλακώδες) concept είναι ολόιδιο με τη διαφήμιση του Wash&GO ''Χωρίς μπλα μπλα - κρατάς μόνο την ουσία'' για όσους θυμούνται... 

- Το σποτ του Ariel, με έναν ψευτοκάγκουρα να κάνει freestyle της κακιάς ώρας ''για αυτούς που μόλις έριξαν τον καφέ πάνω τους'' με απίστευτα εμπνευσμένους στίχους όπως ''ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο BIG ONE, ΛΕΚΕΔΕΣ BYE-BYE''. Ειλικρινά σε ποια εποχή νομίζουν ότι είμαστε? 

- Επίσης αυτή του Γρηγόρη, που μας τα έχει κάνει τσουρέκια με το ΑΚΡΑΙΟ 1,80 που θα κοστίζει μέχρι 14 Ιουνίου ο καφές... 

- Τέλος, η πανάθλια για τα κλιματιστικά Fujitsu, με μία τύπισσα να λέει ''Προσοχή, άνθρωπος ντυμένος δεινόσαυρος στα 100 μέτρα, μείνετε cool, και αυτός cool θα είναι, μόλις πάει σπίτι του'' (ή κάτι τέτοιο). Ακόμα πιο βλακώδης η τηλεοπτική βερσιόν, όπου βλέπουμε έναν γκασμά ντυμένο με στολή δεινόσαυρου - καρικατούρα, να παίζει ντραμς σε μια συναυλία (wtf?), να μπαίνει στο λεωφορείο και όλοι να τον κοιτάνε περίεργα και στο τέλος να γυρίζει σπίτι του και με τη στολή(!) να αράζει στον καναπέ κάτω από το κλιματιστικό. Αποκορύφωμα αυτού του οπτικοποιημένου εμετού, είναι ότι όσο βλέπουμε όλα αυτά να εκτυλίσσονται, ακούμε και έναν άλλο μπαγλαμά (λογικά Ιάπωνα) στο background να βαράει κάτι κιθάρες και να γκαρίζει ''arigato''. Θυμίζει πολύ σε βλακεία την αντίστοιχη παλιά με τον εσκιμώο (ή ότι ήταν τέλος πάντων) να λέει ένα ''Fujitsuuuuu'' σαν κραυγή του καράτε και επίσης με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι Jumbo+Box+Fujitsu μάλλον έχουν τον ίδιο διαφημιστή... 

16 minutes ago, konstantinos11 said:

- Τέλος, η πανάθλια για τα κλιματιστικά Fujitsu, με μία τύπισσα να λέει ''Προσοχή, άνθρωπος ντυμένος δεινόσαυρος στα 100 μέτρα, μείνετε cool, και αυτός cool θα είναι, μόλις πάει σπίτι του'' (ή κάτι τέτοιο). Ακόμα πιο βλακώδης η τηλεοπτική βερσιόν, όπου βλέπουμε έναν γκασμά ντυμένο με στολή δεινόσαυρου - καρικατούρα, να παίζει ντραμς σε μια συναυλία (wtf?), να μπαίνει στο λεωφορείο και όλοι να τον κοιτάνε περίεργα και στο τέλος να γυρίζει σπίτι του και με τη στολή(!) να αράζει στον καναπέ κάτω από το κλιματιστικό. Αποκορύφωμα αυτού του οπτικοποιημένου εμετού, είναι ότι όσο βλέπουμε όλα αυτά να εκτυλίσσονται, ακούμε και έναν άλλο μπαγλαμά (λογικά Ιάπωνα) στο background να βαράει κάτι κιθάρες και να γκαρίζει ''arigato''. Θυμίζει πολύ σε βλακεία την αντίστοιχη παλιά με τον εσκιμώο (ή ότι ήταν τέλος πάντων) να λέει ένα ''Fujitsuuuuu'' σαν κραυγή του καράτε και επίσης με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι Jumbo+Box+Fujitsu μάλλον έχουν τον ίδιο διαφημιστή... 

Ναι, την θυμαμαι εκεινη την θρυλικοτατη ατακα των '90s, που λεει "Και εσυ παρι Fujitsu". Πω ρε φιλε, με πηγατε πισω στα παιδικα μου χρονια.

16 minutes ago, konstantinos11 said:

- Μια διαφήμιση για κάτι βιταμίνες/συμπληρώματα με κάτι ατάκες του τύπου ''Αφυδάτωση μπούρου μπούρου'' ''Αβιταμίνωση μπίρι μπίρι'' ''Βιταμίνες τάδε''. Ότι και καλά από όλα αυτά κρατάς μόνο το σημαντικό που είναι η μάρκα των συμπληρωμάτων. Το (βλακώδες) concept είναι ολόιδιο με τη διαφήμιση του Wash&GO ''Χωρίς μπλα μπλα - κρατάς μόνο την ουσία'' για όσους θυμούνται... 

Α, και επειδη ειπατε για Wash & Go, να και δυο ρεκλαμες, παλι απο '90s με δυο δικους μας Ολυμπιονικες, εκεινης της εποχης. Τον Νικο Κακλαμανακη και την Νικη Ξανθου παρακαλω, αν τους θυμαστε κι αυτους.

(3) 1997 Wash and GO - YouTube

1997 Wash and GO 2

Επισης μια γνωμη και για την νεα ρεκλαμα του "Παμε Στοιχημα" παρακαλω.

On 4/6/2026 at 9:37 ΜΜ, EvangelosAngelos said:

On 3/6/2026 at 10:29 ΠΜ, EvangelosAngelos said:

Μετα την πατατια του Akyla στην φετινή μας Eurovision (όπου για την ιστορία, είχε νικήτρια χώρα την γειτονικη μας Βουλγαρία, με την Dara, και ένα αρκετά πιασαρικο της κατ εμέ τραγούδι), ο ίδιος επέστρεψε με ρεκλαμα των McDonald's, και εκεί διαφημίζει το ομώνυμο του burger. Καλα, αυτό να μας λείπει καλύτερα. Άλλο τίποτα παίδες;

Α, και μιας και μιλαω για αυτα τα 2 προσωπα, ναι, ξερω, θα αντιδρουσα σαν το πρωτο οσον αφορα την ρεκλαμα του δευτερου (σημ.: του ιδιου του Akyla παρακαλω), δηλαδη καπως ετσι. Αντε, λυσαξατε πια. Το λεω για να σας προλαβω.

On 7/6/2026 at 6:43 ΜΜ, EvangelosAngelos said:

Επισης μια γνωμη και για την νεα ρεκλαμα του "Παμε Στοιχημα" παρακαλω.

Ο Χίος έχει τοποθετηθεί σχετικώς;

"Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅

Τακό.