garfield Δημ. August 29, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Να σας πω... Είμαι η μόνη που δεν της αρέσυν τα γιαούρτια? "Να τα βγάλω" γνέψιμο "ναι" και βγάζει από την τσάντα δυο γιαούρτια... Ευτυχώς μας τελείωσαν του Κωτσόβολου.. Ο Αρναούτογλου όμως, σταθερός :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Να σας πω... Είμαι η μόνη που δεν της αρέσυν τα γιαούρτια? Σαν διαφήμιση ή σαν γαλακτοκομικό προϊόν; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. August 29, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Σαν διαφήμιση εννοώ. Δεν "τρώγονται" με τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 η διαφήμιση για τις τσάντες της sindy :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 η διαφήμιση για τις τσάντες της sindy :down: Γενικα οι διαφημισεις για τις τσαντες και τα ΙΕΚ αυτη την περιοδο ειναι σουπερ σπαστικες. Αυτο το PAXOS και ξερος καθε χρονο μου τσιτωνει το νευρικο συστημα :mad: Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. August 29, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 η διαφήμιση για τις τσάντες της sindy :down: Που να χες και τη μόνιμη επωδό της μικρής, που κάθε φορά που βλέπει τη διαφήμιση, λες και της πατάς το κουμπί και ακους "Θίντι, Θίντι, θα μου πάρειθ Θίντι?" :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dem Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Οι διαφημίσεις των ΙΕΚ κλπ...... :whip: Ειδικά στον Ant1 οι 6 από τις 10 διαφημίσεις είναι τέτοιες! :mad: :hunter: Παράθεση Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Που να χες και τη μόνιμη επωδό της μικρής, που κάθε φορά που βλέπει τη διαφήμιση, λες και της πατάς το κουμπί και ακους "Θίντι, Θίντι, θα μου πάρειθ Θίντι?" :D :D :Dνα της λες ότι θίντι δεν έχει :p :D άμα θέλει σίντι κάτι μπορεί να γίνει :p :D :rolleyes: δεν ειναι λίγο σπαστική η διαφήμιση με το καντού όταν λέει "μπορω και γω με το καντουυυ"? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. August 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 δεν ειναι λίγο σπαστική η διαφήμιση με το καντού όταν λέει "μπορω και γω με το καντουυυ"? :confused: Ουουου κι αυτό το ακούω, όταν επισκέπτεται το συγκεκριμένο μέρος :p :p Εμένα ξέρετε τι μου σπάει τα νεύρα? Οταν πίνουν γάλα και μετά κάνουν ένα θόρυβο "ααααααααααααααα" απο την ευχαρίστηση. Αηδία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 mporoki ego me to candooo???o arxontas ths toualetas kai h laidi ths.....(ante mhn po) h agaphmenh mou!!! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. September 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Η καινούρια της Βανδή με την tim πως σας φαίνεται? Προσωπικά δεν την αντέχω με τίποτα! Οχι για το πως βγαίνει η Βανδή (ειδικά στο τελος, που την δειχνει απο πίσω με τα χέρια ψηλά, ως κουκουλοφόρος τρίτου φύλου) αλλά είναι απίστευτα ΜΕΓΑΛΗ. Πόση διαρκεια έχει αυτή η διαφήμιση βρε παιδιά? Σαν ταινία μικρού μήκους κοντεύει να γίνει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Η καινούρια της Βανδή με την tim πως σας φαίνεται? Προσωπικά δεν την αντέχω με τίποτα! Οχι για το πως βγαίνει η Βανδή (ειδικά στο τελος, που την δειχνει απο πίσω με τα χέρια ψηλά, ως κουκουλοφόρος τρίτου φύλου) αλλά είναι απίστευτα ΜΕΓΑΛΗ. Πόση διαρκεια έχει αυτή η διαφήμιση βρε παιδιά? Σαν ταινία μικρού μήκους κοντεύει να γίνει :( Δεν ξερω για την διαρκεια της αλλα δεν την μπορω καθολου , δεν ξερω αν και ενας απο τους λογους ειναι και το μηκος της . Παντως δεν αντεχω να την βλεπω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Aν και "συμπαθώ" τη Βανδή η διαφήμιση μου φάνηκε κάπως.... ιδιαίτερα εκεί με την κουκούλα χαχαχαχα Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 Aν και "συμπαθώ" τη Βανδή η διαφήμιση μου φάνηκε κάπως.... ιδιαίτερα εκεί με την κουκούλα χαχαχαχαεμένα μου φάνηκε σαν να προσπαθούσε να αντιγράψει την Lopez :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 εμένα μου φάνηκε σαν να προσπαθούσε να αντιγράψει την Lopez :blink: Moνο η Lopez να αντιγράφει; Η Βανδή στο πηγάδι κατούρησε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 Μια χαρά διαφήμηση είναι της Βανδή. Μακάρι να υπήρχαν μόνο τέτοιας παραγωγής διαφημίσεις... Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 Μια χαρά διαφήμηση είναι της Βανδή. Μακάρι να υπήρχαν μόνο τέτοιας παραγωγής διαφημίσεις... Άκουγα σε ένα σοβαρό κανάλι :p το ΣΤΑR νομίζω ότι η διαφήμιση θα ήταν μια μεγάλη παραγωγή και και και ... οπότε περίμενα κάτι τουλάχιστον διαφορετικό... λέγοντας τέτοιας παραγωγής διαφημίσεις τι εννοείς? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. September 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Ποιο καλό παιδί θα μου εξηγήσει την παρακάτω διαφήμιση? Δεν ξέρω αν είναι καλή ή κακή, αλλά (με μεγάλη μου ντροπή) ομολογώ ότι δεν την κατάλαβα :O Είναι λοιπον μια κοπέλα σε μια ακρογιαλιά και τρέχει προς τα κύματα, όπου όταν πλησιάζει στη θάλασσα, ξαφνικά σηκώνεται στον αέρα και χορεύει ιπτάμενα. Διαφημίζει δε μία τράπεζα. Για πείτε, όποιος την εχει δει, τι θέλει να πει ο ποιητής ή έν προκειμένω ο διαφημιστής :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Ποιο καλό παιδί θα μου εξηγήσει την παρακάτω διαφήμιση? Δεν ξέρω αν είναι καλή ή κακή, αλλά (με μεγάλη μου ντροπή) ομολογώ ότι δεν την κατάλαβα :O Είναι λοιπον μια κοπέλα σε μια ακρογιαλιά και τρέχει προς τα κύματα, όπου όταν πλησιάζει στη θάλασσα, ξαφνικά σηκώνεται στον αέρα και χορεύει ιπτάμενα. Διαφημίζει δε μία τράπεζα. Για πείτε, όποιος την εχει δει, τι θέλει να πει ο ποιητής ή έν προκειμένω ο διαφημιστής :D ο ποιτής θέλει να πει ότι η τράπεζα στα ουράνια μπορεί να σε στείλει :p :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. September 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 ο ποιτής θέλει να πει ότι η τράπεζα στα ουράνια μπορεί να σε στείλει :p :D Aντε βρε, αφού ούτε ένα μέτρο δε σηκώνεται απο τη γη! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 μα γιατίιιιιι έχουν πλάκα οι τελευταίες :D αδελφοί κατσάμπα...αρίμπα αρίμπα :lol: άλλαξαν και την ατάκα "τα παιχνίδια είμαστε εμείς"( καιρός ήταν....) Τώρα την άκουσα! :w00t: ΤΡΑΓΙΚΗ, λιώνω όταν την ακούω :D Όσο πάνε και τις κάνουν πιο ελεεινές :up: Ας ελπίσουμε να συνεχίσουν στο ίδιο μήκος κύματος :w00t: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Τώρα την άκουσα! :w00t: ΤΡΑΓΙΚΗ, λιώνω όταν την ακούω :D Όσο πάνε και τις κάνουν πιο ελεεινές :up: Ας ελπίσουμε να συνεχίσουν στο ίδιο μήκος κύματος :w00t: :lol: βασικά είχα ακούσει τις 2 από τις 3 διαφημίσεις που κυκλοφορούν...πρέπει να ομολογήσω πως αυτή με το¨"κατουραει το βρακι του .." :w00t: :lol: είναι η πιο ελεεινή από όλες :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Aντε βρε, αφού ούτε ένα μέτρο δε σηκώνεται απο τη γη! :pδεν σκέφτηκες και το άλλο...ότι υπάρχει "κρυφό " μήνυμα σε αυτή την διαφήμιση...."ότι εντάξει.. δεν είμαστε και Θεοί... ":p :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 8a sas to ekshghso ego pou an kai den thn eida to epiasa to uponooumeno.. h kopela einai o poliths..esu,ego o dipla...h 8allasa einai to daneio...kolumpaaate sta xrhmata...exete osa 8elete..to kuma einai h trapeza pou an de to ksexroseis sto proka8orismeno xrono 8a se shkosei kai 8a se petaksei pio ba8eia opou einai to skulopsaro(sth diafhmish fainetai tpt sto ba8os?) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. September 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 8a sas to ekshghso ego pou an kai den thn eida to epiasa to uponooumeno.. h kopela einai o poliths..esu,ego o dipla...h 8allasa einai to daneio...kolumpaaate sta xrhmata...exete osa 8elete..to kuma einai h trapeza pou an de to ksexroseis sto proka8orismeno xrono 8a se shkosei kai 8a se petaksei pio ba8eia opou einai to skulopsaro(sth diafhmish fainetai tpt sto ba8os?) :D :D :D Tι την θέλεις την οδοντιατρική? Αφου μπροστά σου ο Φρόιντ δεν πιάνει μία, δεν το ξανασκέφτεσαι για ψυχιατρική? :p Λοιπον οι Κατσάμπα είναι προτιμότεροι απο τις υπόλοιπες του Τζάμπο. Δυστυχώς "τα παιχνίδια είμαστε εμεις" ακόμα υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts