captum Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Το γέλιο τα σπάει. Το βάζω 10 φορές συνεχόμενα :p Χίλιες φορές το γέλιο του crypt keeper από τις Ιστορίες από την Κρύπτη! Προσπάθησαν να το μιμηθούν, αλλά απέτυχαν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Το γέλιο τα σπάει. Το βάζω 10 φορές συνεχόμενα :p 210-5698200 Θα δεις αποτέλεσμα :p :p Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 210-5698200 Θα δεις αποτέλεσμα :p :p Θα κοιταχτώ αλλού, μου πέφτει μακριά το Δρομοκαΐτειο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 χαχαχα καλά πες μου που μένεις να σου βρω πιο κοντα :p Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 χαχαχα καλά πες μου που μένεις να σου βρω πιο κοντα :p Θεσσαλονίκη (θα βολευτώ με Β.Ελλάδα) on-topic τώρα Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν μου πολυαρέσει η διαφήμιση της Wind με Παπαλουκά - Διαμαντίδη.Το καλό στοιχείο είναι με τον Παπαλουκά π και καλά περιμένεις να είναι ιερέας να ξορκίσει το κακό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Θεσσαλονίκη (θα βολευτώ με Β.Ελλάδα) on-topic τώρα Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν μου πολυαρέσει η διαφήμιση της Wind με Παπαλουκά - Διαμαντίδη.Το καλό στοιχείο είναι με τον Παπαλουκά π και καλά περιμένεις να είναι ιερέας να ξορκίσει το κακό. Το καναν δηλαδη να φαινεται οτι θα ερθει ο παπα-Λουκας????Ουτε που μου περασε απ το μυαλο αυτο το πραγμα :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Το καναν δηλαδη να φαινεται οτι θα ερθει ο παπα-Λουκας????Ουτε που μου περασε απ το μυαλο αυτο το πραγμα :lol: πραγματικά μόνο αυτοι που την εφτιαξαν το καταλαβαν, διαφήμιση ειναι ,εαν ηταν να ψαχνομαι θα κοιταζα κανένα αίνιγμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Μου τη δίνει αυτή που αναφέρθηκε, στο net, με την ηλίθια φωνή.. Το μαλακίδι, θα μου πει κ πότε θα πεθάνω :p Η καινούρια της wind επίσης με παπαλουκά- διαμαντίδη SUCKS!! ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ACTING. Επίσης, αυτή της Dolce Cabanna με την κολώνια, που ναι 2 σε ένα φουσκωτό στη μέση του πουθενά.. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 πραγματικά μόνο αυτοι που την εφτιαξαν το καταλαβαν, διαφήμιση ειναι ,εαν ηταν να ψαχνομαι θα κοιταζα κανένα αίνιγμα Όχι ρε και εγώ το κατάλαβα.Αμέσως εκεί πήγε ο νους.Πάντως αν η wind έδινε τόση έμφαση στις υπηρεσίες της όσο στις διαφημίσεις της τότε θα ήταν πολύ καλύτερη(το ίδιο ισχύει και για τον ΟΤΕ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Η καινούρια της wind επίσης με παπαλουκά- διαμαντίδη SUCKS!! ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ACTING. Μα για ποιό acting μιλάμε τώρα; Ακόμα και να ξέρανε να παίζουνε, δεν έχει νόημα αυτή η διαφήμιση. Είναι μια απλή βλακεία. Μεθυσμένοι τη γράψανε; Και καλά αυτοί, οι άλλοι πώς τη δέχτηκαν; Τους την κάνανε τσάμπα;;; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TKI Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Αυτη η Wind ειναι φανταστική στις διαφημισεις τελικα, απευθυνεται σε εγκεφαλικα νεκρους. Μου την σπαει η διαφημιση που δειχνει ενα σαλονι που καθονται δυο τυπισσες (μανα-κορη), χτυπαει ενα κινητό και εμφανιζεται ο κατοχος του γεματος σαπουναδες για να μην χασει την κληση, κανει το σπιτι μπαχαλο, και αυτο το ονομαζουν διαφημιση ¨"""" Θα τρελαθουμε τελειως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Αυτη η Wind ειναι φανταστική στις διαφημισεις τελικα, απευθυνεται σε εγκεφαλικα νεκρους. Μου την σπαει η διαφημιση που δειχνει ενα σαλονι που καθονται δυο τυπισσες (μανα-κορη), χτυπαει ενα κινητό και εμφανιζεται ο κατοχος του γεματος σαπουναδες για να μην χασει την κληση, κανει το σπιτι μπαχαλο, και αυτο το ονομαζουν διαφημιση ¨"""" Θα τρελαθουμε τελειως. Αντιθετα εμενα μου αρεσει η διαφημιση αυτη,,,ειδικα η ''κορη'' ειναι κουκλα...:D η ιδια παιζει και σε ενα διαφημιστικο megalicious στο mega,εκει με το αγορι στο μπαρ. ελληνιδα να ειναι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TKI Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Αντιθετα εμενα μου αρεσει η διαφημιση αυτη,,,ειδικα η ''κορη'' ειναι κουκλα...:D η ιδια παιζει και σε ενα διαφημιστικο megalicious στο mega,εκει με το αγορι στο μπαρ. ελληνιδα ειναι; Γιατι ρε συ, η μανα δεν ειναι ωραία ?? :lol:πλακα κανω.φοβερη κοπέλα μαλλον Ελληνιδα γιατι οι Ελληνιδες ειναι always the best Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Αυτη η Wind ειναι φανταστική στις διαφημισεις τελικα, απευθυνεται σε εγκεφαλικα νεκρους. Μου την σπαει η διαφημιση που δειχνει ενα σαλονι που καθονται δυο τυπισσες (μανα-κορη), χτυπαει ενα κινητό και εμφανιζεται ο κατοχος του γεματος σαπουναδες για να μην χασει την κληση, κανει το σπιτι μπαχαλο, και αυτο το ονομαζουν διαφημιση ¨"""" Θα τρελαθουμε τελειως. Ναι.. ενώ η Axe-carbon "Μου χτυπάνε την πόρτα κι εγώ πηδάω από τα παράθυρα για να κάνω τη δουλειά μου" είναι έξυπνη. Όσο να 'ναι, έχει και το ηθικό του δίδαγμα. Το μόνο που δε μας είπαν (αφού αντέγραψαν ακόμα και το "μόλις βγήκα από το μπάνιο") είναι αν ο Wind βρωμούσε ιδρωτίλα. Γιατί ο Axe δε βρωμούσε, το επαληθεύει η κοπελιά :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=JCUE07f4BpI ετουτη:hypno::sick::down::dash: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Η καινουργια με τα Μεσα Μαζικης Μεταφορας...Δεν λεω ευγενης και σωστος ο σκοπος(να χρησιμοποιουμε συγκοινωνιες στην Αθηνα) αλλα ρε παιδια λιγος ρεαλισμος...Απο την αλλη πως θα σε πεισουνε αν δειξουν τις πραγματικες συνθηκες που επικρατουν.; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Η διαφήμιση του Audi R8 που βρίσκετε στη πόλη του Μαρανέλο (έδρα της ferrari) προσωπικά δε μου αρέσει καθόλου http://www.youtube.com/watch?v=jaJK9WqAvnQ Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Η διαφήμιση του Audi R8 που βρίσκετε στη πόλη του Μαρανέλο (έδρα της ferrari) προσωπικά δε μου αρέσει καθόλου http://www.youtube.com/watch?v=jaJK9WqAvnQ Και μόνο που υπάρχει το R8 σώζεται η κατάσταση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Η διαφήμιση του Audi R8 που βρίσκετε στη πόλη του Μαρανέλο (έδρα της ferrari) προσωπικά δε μου αρέσει καθόλου http://www.youtube.com/watch?v=jaJK9WqAvnQ Η συγκεκριμενη ειναι πολυ εξυπνη διαφημιση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Εμένα δεν μου αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ (μα ΚΑΘΟΛΟΥ όμως) η διαφήμιση του becel pro activ με τον Κοβάσεβιτς.Δεν αντέχεται!Άθλια είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Τι θελαμε και συζητουσαμε την περσυνη διαφημιση με το μπου-τυ-ρο?? Με το που ανοιξα την τηλεοραση πρωι-πρωι πανω της επεσα..:down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Η πιο ηλίθια διαφήμιση ever, τηs fanta... Τι σχέση έχει το αποδημιτικό πουλί με την πορτοκαλάδα??? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Αποδημιτικό ή ωδικό ήταν το πετούμενο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Αποδημιτικό :p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Ε τότε έχεις δίκιο, δεν έχει καμία σχέση με το αναψυκτικό. Όχι όπως με τον τάρανδο και τη γάτα που ήταν άμεσα και άρρηκτα συνδεδεμένα με την πορτοκαλάδα :lol::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts