Jump to content

[Off-topic] Αγορές από Aliexpress

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωραίος !

Αν θες Κάνε τροποποίηση στο ποστ σού και βγάλε τη φωτογραφία γιατί φαίνονται τα προσωπικά σού στοιχεία .

2din Android πήρες ?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

δεν μπορω να την βγάλω.

ναι android

Για δωσε περισσοτερες πληροδφοριες. Αναμενουμε βιντεοππαρουσιαση.

Για δωσε περισσοτερες πληροδφοριες. Αναμενουμε βιντεοππαρουσιαση.
ωραιο

καλό και ποιοτικο σαν κατασκευή με ολα τα παρελκόμενα, ήρθε σε 23 ημέρες απο την παραγγελία, "σχετικά γρήγορα" απο βδομάδα που θα το τοποθετήσω θα δώ και πως δουλεύει.

AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!!

ωραιο

καλό και ποιοτικο σαν κατασκευή με ολα τα παρελκόμενα, ήρθε σε 23 ημέρες απο την παραγγελία, "σχετικά γρήγορα" απο βδομάδα που θα το τοποθετήσω θα δώ και πως δουλεύει.

Για δωσε λινκ.σε τι αμαξι θα το περασης;

Καλωριζικο

Σε ευχαριστώ.

Ο πωλητής μέχρι στιγμής αποδείχθηκε αξιόπιστος. Ευχαριστώ και τα παιδιά που έγραψαν τον οδηγό αγοράς από το aliexpress

AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!!

Σε ευχαριστώ.

Ο πωλητής μέχρι στιγμής αποδείχθηκε αξιόπιστος. Ευχαριστώ και τα παιδιά που έγραψαν τον οδηγό αγοράς από το aliexpress

Καλημερα. Απο οτι καταλαβα απο το λινκ που εστειλες μαλλον εχεις c4 επισης μου φανηκε ριψοκινδυνοι αγορα μιας και η αξιολογηση του συγκεκριμενου ηταν λιγακι παραξενη. Επισης ειδα οτι σου βγηκε ακριβα σε σχεση με αλλα 2 din που εχω δει. Το καλο ειναι οτι πηγε καλα η αγορα και ηρθε αρκετα γρηγορα. Επι τεχνικου θεματος τωρα ενα θετικο ειναι οτι ηρθε με καμερα οπισθοποριας δωρο.Σαν εξτρα αν ημουν στην θεση σου θα του εβαζα και ενα obd II.οχι τηλεοραση και θα το σεταρα οσο ποιο καλα μπορουσα.Περιμενουμε βιντεο οπως υποσχεθηκε να δουμε πως δειχνη στο c4.

Καλημερα. Απο οτι καταλαβα απο το λινκ που εστειλες μαλλον εχεις c4 επισης μου φανηκε ριψοκινδυνοι αγορα μιας και η αξιολογηση του συγκεκριμενου ηταν λιγακι παραξενη. Επισης ειδα οτι σου βγηκε ακριβα σε σχεση με αλλα 2 din που εχω δει. Το καλο ειναι οτι πηγε καλα η αγορα και ηρθε αρκετα γρηγορα. Επι τεχνικου θεματος τωρα ενα θετικο ειναι οτι ηρθε με καμερα οπισθοποριας δωρο.Σαν εξτρα αν ημουν στην θεση σου θα του εβαζα και ενα obd II.οχι τηλεοραση και θα το σεταρα οσο ποιο καλα μπορουσα.Περιμενουμε βιντεο οπως υποσχεθηκε να δουμε πως δειχνη στο c4.

Μην βλέπεις την τωρινή τιμή εγώ όταν το παρήγγειλα ήταν 20 ευρώ φθηνότερο.

Ειναι λίγο ακριβότερο από αλλά λόγω λειτουργικού.

Τηλεόραση δεν πήρα δηλαδή mpeg4 γιατί μου είναι άχρηστη στο αυτοκίνητο.

AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!!

Έχει λίγο περίεργο ταμπλό το c4 όποτε και περιορισμένες επιλογές. Δεν έχω ψάξει περισσότερο για το συγκεκριμένο μοντέλο αυτοκινήτου.

Το obd στο δικό μου 2din με 4.2 σε αναζήτηση πού έκανα δεν συνδέεται, θα πρέπει να κάνω update σε 4.4

Μην βλέπεις την τωρινή τιμή εγώ όταν το παρήγγειλα ήταν 20 ευρώ φθηνότερο.

Ειναι λίγο ακριβότερο από αλλά λόγω λειτουργικού.

Τηλεόραση δεν πήρα δηλαδή mpeg4 γιατί μου είναι άχρηστη στο αυτοκίνητο.

Μην κλείσεις τη συναλλαγή στο aliexpress, κράτησε την ανοικτή μέχρι την τελευταία ημέρα για να βεβαιωθεις ότι όλα δουλεύουν σωστά.

Περιμένουμε να γράψεις την άποψη σου για το μηχάνημα στο τοπικ του 2din !

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Έχει λίγο περίεργο ταμπλό το c4 όποτε και περιορισμένες επιλογές. Δεν έχω ψάξει περισσότερο για το συγκεκριμένο μοντέλο αυτοκινήτου.

Το obd στο δικό μου 2din με 4.2 σε αναζήτηση πού έκανα δεν συνδέεται, θα πρέπει να κάνω update σε 4.4

Μην κλείσεις τη συναλλαγή στο aliexpress, κράτησε την ανοικτή μέχρι την τελευταία ημέρα για να βεβαιωθεις ότι όλα δουλεύουν σωστά.

Περιμένουμε να γράψεις την άποψη σου για το μηχάνημα στο τοπικ του 2din !

Εννοείται φίλε, περιμένω πως και πως να το εγκαταστήσω.

Πάντως το μηχάνημα φαίνεται πολύ καλό ποιοτικά, σαν κατασκευή.

Με το obd2 τι εννοείται ρε παιδιά

AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!!

Εννοείται φίλε, περιμένω πως και πως να το εγκαταστήσω.

Πάντως το μηχάνημα φαίνεται πολύ καλό ποιοτικά, σαν κατασκευή.

Με το obd2 τι εννοείται ρε παιδιά

Δες για να καταλαβεις τα οφελοι του

Δες για να καταλαβεις τα οφελοι του

Ναι ρε φίλε τώρα κατάλαβα, έχω αγοράσει το elm πριν ένα χρόνο για αυτό πήρα 2din με Android.

AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!!