Karthan7 Δημοσιεύτηκε February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 13, 2015 Ωραίος ! Αν θες Κάνε τροποποίηση στο ποστ σού και βγάλε τη φωτογραφία γιατί φαίνονται τα προσωπικά σού στοιχεία . 2din Android πήρες ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 δεν μπορω να την βγάλω. ναι android Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 δεν μπορω να την βγάλω. ναι android Για δωσε περισσοτερες πληροδφοριες. Αναμενουμε βιντεοππαρουσιαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Για δωσε περισσοτερες πληροδφοριες. Αναμενουμε βιντεοππαρουσιαση.ωραιο καλό και ποιοτικο σαν κατασκευή με ολα τα παρελκόμενα, ήρθε σε 23 ημέρες απο την παραγγελία, "σχετικά γρήγορα" απο βδομάδα που θα το τοποθετήσω θα δώ και πως δουλεύει. Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 ωραιο καλό και ποιοτικο σαν κατασκευή με ολα τα παρελκόμενα, ήρθε σε 23 ημέρες απο την παραγγελία, "σχετικά γρήγορα" απο βδομάδα που θα το τοποθετήσω θα δώ και πως δουλεύει. Για δωσε λινκ.σε τι αμαξι θα το περασης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 http://m.aliexpress.com/item/1923853788.html Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 http://m.aliexpress.com/item/1923853788.html Καλωριζικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Καλωριζικο Σε ευχαριστώ. Ο πωλητής μέχρι στιγμής αποδείχθηκε αξιόπιστος. Ευχαριστώ και τα παιδιά που έγραψαν τον οδηγό αγοράς από το aliexpress Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Σε ευχαριστώ. Ο πωλητής μέχρι στιγμής αποδείχθηκε αξιόπιστος. Ευχαριστώ και τα παιδιά που έγραψαν τον οδηγό αγοράς από το aliexpress Καλημερα. Απο οτι καταλαβα απο το λινκ που εστειλες μαλλον εχεις c4 επισης μου φανηκε ριψοκινδυνοι αγορα μιας και η αξιολογηση του συγκεκριμενου ηταν λιγακι παραξενη. Επισης ειδα οτι σου βγηκε ακριβα σε σχεση με αλλα 2 din που εχω δει. Το καλο ειναι οτι πηγε καλα η αγορα και ηρθε αρκετα γρηγορα. Επι τεχνικου θεματος τωρα ενα θετικο ειναι οτι ηρθε με καμερα οπισθοποριας δωρο.Σαν εξτρα αν ημουν στην θεση σου θα του εβαζα και ενα obd II.οχι τηλεοραση και θα το σεταρα οσο ποιο καλα μπορουσα.Περιμενουμε βιντεο οπως υποσχεθηκε να δουμε πως δειχνη στο c4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Καλημερα. Απο οτι καταλαβα απο το λινκ που εστειλες μαλλον εχεις c4 επισης μου φανηκε ριψοκινδυνοι αγορα μιας και η αξιολογηση του συγκεκριμενου ηταν λιγακι παραξενη. Επισης ειδα οτι σου βγηκε ακριβα σε σχεση με αλλα 2 din που εχω δει. Το καλο ειναι οτι πηγε καλα η αγορα και ηρθε αρκετα γρηγορα. Επι τεχνικου θεματος τωρα ενα θετικο ειναι οτι ηρθε με καμερα οπισθοποριας δωρο.Σαν εξτρα αν ημουν στην θεση σου θα του εβαζα και ενα obd II.οχι τηλεοραση και θα το σεταρα οσο ποιο καλα μπορουσα.Περιμενουμε βιντεο οπως υποσχεθηκε να δουμε πως δειχνη στο c4. Μην βλέπεις την τωρινή τιμή εγώ όταν το παρήγγειλα ήταν 20 ευρώ φθηνότερο. Ειναι λίγο ακριβότερο από αλλά λόγω λειτουργικού. Τηλεόραση δεν πήρα δηλαδή mpeg4 γιατί μου είναι άχρηστη στο αυτοκίνητο. Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 14, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Καλημερα. Απο οτι καταλαβα απο το λινκ που εστειλες μαλλον εχεις c4 επισης μου φανηκε ριψοκινδυνοι αγορα μιας και η αξιολογηση του συγκεκριμενου ηταν λιγακι παραξενη. Επισης ειδα οτι σου βγηκε ακριβα σε σχεση με αλλα 2 din που εχω δει. Το καλο ειναι οτι πηγε καλα η αγορα και ηρθε αρκετα γρηγορα. Επι τεχνικου θεματος τωρα ενα θετικο ειναι οτι ηρθε με καμερα οπισθοποριας δωρο.Σαν εξτρα αν ημουν στην θεση σου θα του εβαζα και ενα obd II.οχι τηλεοραση και θα το σεταρα οσο ποιο καλα μπορουσα.Περιμενουμε βιντεο οπως υποσχεθηκε να δουμε πως δειχνη στο c4. Έχει λίγο περίεργο ταμπλό το c4 όποτε και περιορισμένες επιλογές. Δεν έχω ψάξει περισσότερο για το συγκεκριμένο μοντέλο αυτοκινήτου. Το obd στο δικό μου 2din με 4.2 σε αναζήτηση πού έκανα δεν συνδέεται, θα πρέπει να κάνω update σε 4.4 Μην βλέπεις την τωρινή τιμή εγώ όταν το παρήγγειλα ήταν 20 ευρώ φθηνότερο. Ειναι λίγο ακριβότερο από αλλά λόγω λειτουργικού. Τηλεόραση δεν πήρα δηλαδή mpeg4 γιατί μου είναι άχρηστη στο αυτοκίνητο. Μην κλείσεις τη συναλλαγή στο aliexpress, κράτησε την ανοικτή μέχρι την τελευταία ημέρα για να βεβαιωθεις ότι όλα δουλεύουν σωστά. Περιμένουμε να γράψεις την άποψη σου για το μηχάνημα στο τοπικ του 2din ! Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Έχει λίγο περίεργο ταμπλό το c4 όποτε και περιορισμένες επιλογές. Δεν έχω ψάξει περισσότερο για το συγκεκριμένο μοντέλο αυτοκινήτου. Το obd στο δικό μου 2din με 4.2 σε αναζήτηση πού έκανα δεν συνδέεται, θα πρέπει να κάνω update σε 4.4 Μην κλείσεις τη συναλλαγή στο aliexpress, κράτησε την ανοικτή μέχρι την τελευταία ημέρα για να βεβαιωθεις ότι όλα δουλεύουν σωστά. Περιμένουμε να γράψεις την άποψη σου για το μηχάνημα στο τοπικ του 2din ! Εννοείται φίλε, περιμένω πως και πως να το εγκαταστήσω. Πάντως το μηχάνημα φαίνεται πολύ καλό ποιοτικά, σαν κατασκευή. Με το obd2 τι εννοείται ρε παιδιά Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Εννοείται φίλε, περιμένω πως και πως να το εγκαταστήσω. Πάντως το μηχάνημα φαίνεται πολύ καλό ποιοτικά, σαν κατασκευή. Με το obd2 τι εννοείται ρε παιδιά Δες για να καταλαβεις τα οφελοι του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Δες για να καταλαβεις τα οφελοι του Ναι ρε φίλε τώρα κατάλαβα, έχω αγοράσει το elm πριν ένα χρόνο για αυτό πήρα 2din με Android. Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts