Jump to content

Δικαρτο κινητο για γυναικα

serafeim71
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας παιδια,θελω να κανω δωράκι κινητό στην γυναίκα μου,Άλλα είμαι αναποφάσιστος αγοραστής

ψαχνω 2 κάρτες sim, & κοντά στα 200 ευρώ ταβάνι,Απο Ελλάδα πάντα,

έχουμε 925 & 930,Αλλα δικάταρτο δεν έχουμε :lol:

Δεχομαι & με Windows & Android περιμένω προτάσεις....

Επιδει χρησιμοποιεί είδη το 925 Lumia,

Σκέφτομαι να πάμε σε ανδροιτ κινητο,μου άρεσε το Lenovo S850 που πρότεινε ο φίλος,μιας & βγενει & σε ροζ!

άλλα από ελληνική εγγυήσεις ..?

Α & βλέπω το LG G2 mini στα 180 ευρώ,& το LG G2 κανονικό μοντέλο 250..

Τι λέτε,Εκτος απο το μεγαλύτερο μεγεθος ,τι διαφορές εχει το mini με το κανονικό μοντέλο.?

Τεράστιες :P Δεν συγκρίνονται κάπως, είναι χειρότερο σε όλα. Από ανάλυση οθόνης, ram, ταχύτητα επεξεργαστή, εσωτερική μνήμη (αν και το mini παίρνει sd), μπαταρία.. Αλλά το G2 δεν διατίθεται σε dual sim.

Με windows θα έχεις πιο καλή εμπειρία χρήσης λόγω λειτουργικού σε αυτήν την κατηγορία, γι' αυτό και στο προτείνουν.

Τώρα, χωρίς να έχω καμία εμπειρία, σε low end προτείνεται το LG L90 που βγαίνει και σε έκδοση dual sim. Ρίξε μια ματιά και σε αυτό.

Γονατίζουν σύντομα τα sammy της μικρής κατηγορίας λένε οι χρήστες τους. Το είδα ότι τα έχετε, εξηγώ απλώς ότι android και low end κατηγορία δεν κάνουν καλή παρέα όπως τα windows. :)

Δες τη παρουσιαση που εχει εδω εγω το εχω παραγγειλει και δεν εχει ερθει ακομα λεω για το doogee lg280 Edited by reddevils.gr
[85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3]

Σ,ευχαριστώ φίλε reddevils.gr,άλλα ήθελα κάτι καλύτερο,

Μην αρχίσει την μουρμούρα ,οτι κολλάει,& & &..

Το πολύ πολύ ,πρώτα ο θεός αύριο θα πάμε μια βόλτα απο την σαμμυ να δει & να το αποφασίσει μονή της .. .

το lenovo της άρεσε σαν συσκευή & σαν χρωματακι ,

Μέτα σε ποιο μοντέλο Lenovo πηγαίνουμε & τι τιμή..?:worry::worry:

vibe x2 210 ευρώ από Κίνα, γύρω στα 270 απο εδώ και με άτοκες δόσεις. ;)

Ερωτεύσιμο και σαν συσκευή και σαν χρωματάκι και σαν χαρακτηριστικά για τέτοια τιμή!!

Edited by demakhs

Στο gsm arena και στο vickmall το χει dual sim.

Στο σκρουτζ, προφανώς είναι η Ευρωπαϊκή έκδοση, η οποία είναι με μονή sim.

Αν τώρα το πάρεις από Κίνα, χρήστες αναφέρουν ότι δουλεύει το 4g σε COSMOTE και VODAFONE και επίσης ότι αλλάξαν και βάλαν την EU ROM, στην οποία έκδοση δουλεύει μόνο η μία κάρτα. Λένε επίσης ότι με την έκδοση που ήρθε το κινητό δουλεύαν όλα μια χαρά (και τα Ελληνικά) και δουλεύουν και οι δυο SIM.

Προσοχή δε η συσκευή να είναι η CU VERSION.

Δες εδώ το μήνυμα #134: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=398940&page=9 και εδώ το μήνυμα #142: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=398940&page=10

Το συμπέρασμα για σένα είναι να μην ασχοληθείς με το συγκεκριμένο και ......ψάξε για άλλο δίκαρτο!! :lol: :rotfl: :lol:.

Εγώ που δε χρειάζομαι δίκαρτο το ζαχαρώνω (όταν θα δύναμαι οικονομικώς :p).

demakhs φιλε πολυ ωραιο κινητο,ερωτηση σε σκρουτζομαγαζο δεν θα το βρω σε δικαρτο & να δουλεβουν & η 2 sim...?

τα public & o κοτσοβολος τα εχουν 450 ευρω..

Από Ελλάδα όχι.

Σε αυτή την πολύ όμως τσιμπημένη τιμή συμπεριλαμβάνεται φαντάζομαι η απροβλημάτιστη λειτουργία της συσκευής/ρομ για την χώρα μας, η διετής εγγύηση, το service, η απουσία της αναμονής των 20 (αν είσαι τυχερός-Γκαστόνε) ή 30 ή 60(αν είσαι γκαντέμης-Μητσοτάκης) ημερών και ο κίνδυνος να πέσεις σε ελαττωματικής συσκευής (που σημαίνει blah blah στο chat, επιστροφή, αναμονή για επισκευή ή αντικατάσταση- πάνε δυο μήνες) από Κίνα.

Αν διαβάσεις τις τρεις-τέσσερις τελευταίες σελίδες στο αντίστοιχο θέμα της συσκευής θα διατυπώσεις ξεκάθαρη άποψη.

Εγώ πάντως επειδή είμαι μαζόχας, παρόλα τα παραάνω αποθαρρυντικά, θα την έκανα τη βούτα για 200 ευρώ (αν περίσσευαν) από Vickmall μεριά για το συγκεκριμένο. Με τρώει βέβαια λίγο ο κώ..ς μου, αλλά τι στα διάλα (:lol:), χτυπάει κόκκινο η αδρεναλίνη!!

4 αγορές που χω κάνει από Κίνα και για μένα και για γνωστούς, ήταν ιδανικές χωρίς (ιδιαίτερα) προβλήματα στις συσκευές.

Από Ελλάδα όχι.

4 αγορές που χω κάνει από Κίνα και για μένα και για γνωστούς, ήταν ιδανικές χωρίς (ιδιαίτερα) προβλήματα στις συσκευές.

Συμφωνώ, οι 34 αγορές μου λένε το ίδιο :p

Mμμ,Αυτην την στιγμη ειναι δύσκολο να κάνω παραγγελιά απο εξωτερικό,

σας εχω πριξει & δίκιο θα εχετε. . .

Αν ανεβω κοντά στα 250 τι λέτε θα βρω κάποια αλλη συσκευή...?

η τβ παρουσιάζει το htc 610 μοντέλο νομίζω,απο 260 στα 190 ευρώ..

& κάποια άλλη πρόταση δεκτή,:cry::cry::cry::cry:

Ν έχει καλή μπαταριά,

& να έχει μια αρκετά καλή φωτογραφία,& αρκετό ίντερνετ για κουτσομπολιό

ΦΒ δεν ενδιαφέρεται προς το παρόν

Δες το huawei (κορυφαία κινέζικη εταιρεία) ascend p7 και το lg g2 (με το sar του να εξακολουθεί να παραμένει μυστήριο-διάβασα και για 1,52 και για 0,78.....το τι ισχύει δεν ξέρω) λοιπόν σε αυτά τα χρήματα.

Καλημεραα,Φιλε Σε ευχαριστω για τον χρόνο σου,Άλλα έψαξα τα 2 κινητά που μου πρότεινες

άλλα κανένα σαιτ δεν μου τα εμφάνιζε Δικαρτα,& το G-2 πολυ το ζαχάρωνα από την αρχή

Εχεις δικιο. Εγω κοιταω τα specs απο gsm arena.

Βλεπω στο σκρουτζ το εχει μονοκαρτο παλι,προφανως ειναι η Ευρωπαικη εκδοση. Το g2 μαλλον ειναι μονοκαρτο ετσι κι αλλιως.

Τι να πω, καλη φωτιση.

Το χρυσαφι vibe x2 παντως ειναι πανεμορφο.Και απο specs σκιζει.Χτυπα το απο Vickmall.. ;)

Πριν απο εναμισυ μηνα που παρηγγειλα για γνωστο, ηταν εδω σε 20 μερες.

Εκτος και αν πεφτει η Κινεζικη γιορτη τους.

Nokia 730 φιλέ μου

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Windows phone δεν είναι αυτό?

Φαίνεται καλή επιλογή, αλλά 1 MB RAM???

Πρέπει να καταργηθούν οι συσκευές με τόση RAM!!

:X :lol: :p :worry: :blink: :rotfl:

Edited by demakhs

Αφού είναι για γυναίκα,επιλογή μου είναι το S850.

Αλλά μιας και ανέβηκες σε τιμή,δες κι αυτό....Lenovo Vibe Z2