zerokill Δημοσιεύτηκε February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 13, 2015 Εχω ενα παλιο (4ετιας) λαπτοπ turbo x low δυνατοτητων intel celeron dual core με 1gb ddr3 1333mhz.... Αγορασα μια μνημη kingston 4GB 1333 την οποια την βαζω στο laptop αλλα οταν την βαζω δεν ανοιγει καν το λαπτοπ Δευτερη κινηση ηταν να βαλω την συγκεκριμενη μνημη σε αλλο λαπτοπ πιο δυνατο στο οποιο ουτε και εκει διαβαζει την μνημη και εκεινο δεν παιρνει μπρος. Και στα 2 λαπτοπ εχω win 7 x64bit Πηρα μια RAM 2αρα ιδιων χαρακτηριστικων ddr3 sta 1333 mzhx την εβαλα στο δικο μου το παλιο παιρνει κανονικα μπρος ο υπολογιστης αλλα βλεπω οτι την διαβαζει σαν 1GB και οχι 2. Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει .... το λαπτοπ? η μνημη ...? καμια ιδεα ? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 ποια μητρικη φοραει; μηπως υποστηριζει μεχρι 2gb ram μονο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Εχω ενα παλιο (4ετιας) λαπτοπ turbo x low δυνατοτητων intel celeron dual core με 1gb ddr3 1333mhz.... Αγορασα μια μνημη kingston 4GB 1333 την οποια την βαζω στο laptop αλλα οταν την βαζω δεν ανοιγει καν το λαπτοπ Δευτερη κινηση ηταν να βαλω την συγκεκριμενη μνημη σε αλλο λαπτοπ πιο δυνατο στο οποιο ουτε και εκει διαβαζει την μνημη και εκεινο δεν παιρνει μπρος. Και στα 2 λαπτοπ εχω win 7 x64bit Πηρα μια RAM 2αρα ιδιων χαρακτηριστικων ddr3 sta 1333 mzhx την εβαλα στο δικο μου το παλιο παιρνει κανονικα μπρος ο υπολογιστης αλλα βλεπω οτι την διαβαζει σαν 1GB και οχι 2. Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει .... το λαπτοπ? η μνημη ...? καμια ιδεα ? Από ότι έχω ακούσει, αυτό συμβαίνει όταν το λειτουργικό είναι 32 bit... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Αυτο που λέει ο mol ειναι πιθανόν δες το maximum του λαπτοπ Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 14, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 (edited) Chipset: Intel 2A40 rev 9 SuperIO: Unknown Manufacturer: CLEVO CO. Motherboard: C4100/C5100 (ειναι και το μοντελο του υπολογιστη το C5100) Εβαλα το CPU-Z αλλα δεν μπορω να καταλαβω πιο ειναι το μαξιμουμ.... αλλα και παλι εφοσον εχει 2 slot θα επρεπε να αναγνωρισει τουλαχισστον 2 gb εφοσον εβαλα στο ενα 2gb και την παλια του 1! Οκ ειναι λαπτοπ σκουπιδι και ειπα λιγο να τον αναβαθμισω τουλαχιστον στην μνημη να μην τρωει κολληματα αλλα και αυτο μου φαινεται αθλος ειναι. Σας δειχνω ενα screenshot οτι μου βγαζει το CPU-Z http://s29.postimg.org/r0bu8n65v/Screenshot_1.jpg Τον εκανα εχθες φορματ και ξαναπερασα τα 7 x64 αλλα δεν εχει αλλαξει κατι. Edited February 14, 2015 by zerokill Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellghan Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 δοκίμασε την μνήμη σε άλλο Laptop αν έχεις την δυνατότητα αλλιώς στείλτην πίσω για έλενχο μπορεί να φταίει η μνήμη τρέξε ενα memtest να δεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts