lewton Δημ. December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 Εγώ θα έρθω εκτός αν βρέχει ακόμα περισσότερο από σήμερα. Hunter περαστικά, κρεμόμαστε από το πληκτρολόγιό σου. :D Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 O Hunter περαστικα; Αφου ο christ-k ειναι αρρωστος... :) http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (18 Δεκ. 2004 , 22:33) με τον μπαμπα σου θα πας menelia ? σίγουρα θα έρθω με τον μπαμπά brutus... :) ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Woca (18 Δεκ. 2004 , 23:25) O Hunter περαστικα; Αφου ο christ-k ειναι αρρωστος... :) Ε τότε christ-k περαστικά, Hunter ελπίζω να μη σε γκαντέμεψα και αρρωστήσεις. :o Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 ε με τον μπαμπα brutus θα πας εχεις κ αλλον μπαμπα ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω... :( Πρόβες, υποχρεώσεις κλπ. :wacko: Καλά να περάσετε όσοι πάτε, όπου κι αν πάτε! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Oυφ! Επιτελους κανονιστηκε! Τα λεμε απο κοντα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikkosnet (19 Δεκ. 2004 , 04:34) Τα λεμε απο κοντα! θα έρθεις και εσύ;τότε θα περάσουμε πολύ ωραία :lol: ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. December 19, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 ρε ολοι να ερθουν , δεν μας χαλαει καθολου , ελπιζω να δουμε και κανενα υψηλοβαθμο στελεχος εκει σημερα ;) Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (19 Δεκ. 2004 , 11:13) ρε ολοι να ερθουν , δεν μας χαλαει καθολου , ελπιζω να δουμε και κανενα υψηλοβαθμο στελεχος εκει σημερα ;) Μίλησα με ΓΕΣ σήμερα και πιθανόν να έρθει και ο Παραγιουδάκης για υποστήριξη... :cool: :lol: Βέβαια είναι εν αποστρατεία τώρα αλλά ήταν ολόκληρος Στρατηγός! ;) :D Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (19 Δεκ. 2004 , 11:13) ρε ολοι να ερθουν , δεν μας χαλαει καθολου , ελπιζω να δουμε και κανενα υψηλοβαθμο στελεχος εκει σημερα ;) οταν λες υψηλοβαθμο στελεχος εννοεις .. ? admin ? :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (19 Δεκ. 2004 , 11:21) οταν λες υψηλοβαθμο στελεχος εννοεις .. ? admin ? :confused: Από power user και πάνω. Δηλαδή power users, administrators, domain admins και enterprise admins :lol: Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M (19 Δεκ. 2004 , 12:12) enterprise admins :lol: ο Ct. Jean Luc Picard θα έρθει??? :lol: :lol: :lol: Σπύρος http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Ελπιζω να μπει ταμπελιτσα οπως και στο προηγουμενο για να μην ψαχνουμε να σας βρουμε (Παροτι καποιος κακοηθης την ειχε ριξει οταν ειχα ερθει!) http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος AquaSonic (19 Δεκ. 2004 , 12:25) Ελπιζω να μπει ταμπελιτσα οπως και στο προηγουμενο για να μην ψαχνουμε να σας βρουμε (Παροτι καποιος κακοηθης την ειχε ριξει οταν ειχα ερθει!) είχε ταμπέλα? :confused: εγώ γιατί δεν είδα τίποτις? :blink: :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiasmeno Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 ετς... ετςςςςς...... ελα να ετοιμαζομαστε... [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 πάντως εγώ μόλις έρθω θα παώ να χαιρετήσω την παρέα που στο προηγούμο meeting καθόταν σε ένα τραπέζι μόνη της,,aquasonic και άλλοι ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 αντε περιμενουμε να μας πειτε νεα πως περασατε κτλ.. μην βγαλετε παλι φωτογραφιες με ατομα που κοιμουντε.. ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 330 ενεργοί online χρήστες στο MyPhone.gr αντε σαν πολλοι δεν εισαστε εδω μεσα ? αντε να ετοιμαζεστε σιγα σιγα :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 νωρίς είναι ακόμα για να φύγουμε ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 :worry: Πολύ κακοκαιρία. :( Και όσο πάει και δυναμώνει. Παπί θα γίνω μέχρι να έρθω με τα κολολεοφορεία. :mad: http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiasmeno Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 αιτημα : εκτος απο τα ομορφα μπλουζακια.. θα θελαμε να βγουν και ομπρελες, αδιαβροχα και παντελονια σαν αυτα που φορανε οι κυνηγοι παπιας με το λογοτυπο του σαιτ... επισης για τους καλοκαιρινους μηνες θα θελαμε μπουρνουζοπετσετες και καπελακια τζοκευ με αναγραφεομενο το σηματακι... για τυχον νεες παρατηρησεις θα επανελθω... αντε να μαζευομαστε... [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilemaster Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος menelia (19 Δεκ. 2004 , 13:00) πάντως εγώ μόλις έρθω θα παώ να χαιρετήσω την παρέα που στο προηγούμο meeting καθόταν σε ένα τραπέζι μόνη της,,aquasonic και άλλοι μου φαίνεται θα μας μείνει ρετσινιά "η απομονωμένη παρέα!!! " http://www.myphone.gr/gallery/data/2/16meet071104_15.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jane_butterfly (19 Δεκ. 2004 , 12:26) είχε ταμπέλα? :confused: εγώ γιατί δεν είδα τίποτις? :blink: :D δεν ειπα? την ειχανε ριξει!!! Δεν ειμασταν απομονωμενοι!!! Το Κυπριακο λυναμε!!!!! :happy: mobilemaster θα ερθεις ετσι δεν ειναι? http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Παιδιά,προς τα πάνω τι καιρό παίζει;Εδω(κέντρο) ρίχνει χαλάζι τώρα. :confused: :confused: http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts