Jump to content

Αναζητώ μια απλή απάντηση όσον αφορά σταθερη τηλεφωνία

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μάγκες θα είμαι ξεκάθαρος.Επειδή κοιτώντας τα τιμολόγια των εναλλακτικών σταθερής τηλεφωνίας έχω χάσει την μπάλα όσοι έχετε ασχοληθεί σε βάθος με το θέμα θα ήθελα να μου πείτε ποια πρόταση με συμφέρει....

Κάνω πολλά αστικά τηλεφωνήματα,αρκετά υπεραστικά (στην κοπέλα μου) και με ενδιαφέρουν ΕΛΑΧΙΣΤΑ τα κινητά και ΚΑΘΟΛΟΥ οι κλήσεις σε χώρες του εξωτερικού.Τι να προτιμήσω;;;Μήπως Τελλας που έχει και το τσαμπέ μέχρι τον Φεβρουάριο;

H θάλασσα του Πειραιά απ'όλες είναι πιο γλυκιά...

Αν θές μέχρι τον Φεβρουάριο τσαμπέ Αστικά και Υπεραστικά (μετα το 3ο λεπτό) βάλε Tellas με 3 ευρω πάγιο.

Αν θές για πάντα πολύ καλές τιμές ειδικά στην υπεραστική για πάντα χωρίς πάγιο βάλε TelePassport.

Σε κάλυψα;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tasos_wrc (11 Νοέ. 2004 , 21:09)

Μάγκες θα είμαι ξεκάθαρος.Επειδή κοιτώντας τα τιμολόγια των εναλλακτικών σταθερής τηλεφωνίας έχω χάσει την μπάλα όσοι έχετε ασχοληθεί σε βάθος με το θέμα θα ήθελα να μου πείτε ποια πρόταση με συμφέρει....

Κάνω πολλά αστικά τηλεφωνήματα,αρκετά υπεραστικά (στην κοπέλα μου) και με ενδιαφέρουν ΕΛΑΧΙΣΤΑ τα κινητά και ΚΑΘΟΛΟΥ οι κλήσεις σε χώρες του εξωτερικού.Τι να προτιμήσω;;;Μήπως Τελλας που έχει και το τσαμπέ μέχρι τον Φεβρουάριο;

Lannet: Αστικά

Lannet: Υπεραστικά τα Σαββατοκύριακα που χρεώνονται ως αστικά

Telepassport: Υπεραστικά από Δευτέρα έως Παρασκευή

(Δωρεάν εξόφληση Lannet στην Probank και σε κάποια άλλη που δεν θυμάμαι τώρα.Δωρεάν εξόφληση Telepassport σε τοπικούς αντιπροσώπους)

Σου επισυνάπτω έναν πίνακα που έχει επιμεληθεί ο lewton.

10-2004_nees_hreoseis_statheris.rar

Eyxaristo re magkes...den 8elo kati prosorino...milao gia mia monimi lisi.

Na sas po tin ali8eia tin Lannet den tin exo kai se ektimisi...kati me xalaei...

H θάλασσα του Πειραιά απ'όλες είναι πιο γλυκιά...

φιλε. Η απαντηση ειναι μια. ACN σταθερη τηλεφωνια. Δευτερα - Πεμπτη 20.00 εως 8.00 0,023ευρω/λεπτο.

Παρασκευη 20.00 - Δευτερα 8.00: 0,023ευρω/λεπτο.

Περισσοτερα στο σάιτ της acn

http://www.acn.gr

http://www4.acn.gr (an einai kleisto to proto)

Εγώ το έχω ψάξει αρκετά και σου προτείνω Cosmoline.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (12 Νοέ. 2004 , 14:16)

Εγώ το έχω ψάξει αρκετά και σου προτείνω Cosmoline.

Τι περισσότερο έχει να του προσφέρει η cosmoline; :confused: ειδικά στις υπεραστικές.

Maga gia twra TELLAS!DIXWS ALLO!meta mallon tha sou sunistousa na meinei s ekei me to 50% mias k kaneis polla se stathero opws les.De nomizw uparxei kati kalutero!

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tasos_wrc (12 Νοέ. 2004 , 13:39)

poarajohn exeis dei megali meiosi ston logariasmo sou?

Δεν έχει ερθει ακομα ο πρώτος λογαριασμός, αλλα με τα μεγαλα αστικά που κάνουμε όλοι οικογενείακώς περιμένω μείωση της τάξης του 30%...