Jump to content

Επιλογή κινητού μέχρι 200 ευρώ


frygania
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι απαιτητικές προδιαγραφές είναι (και) αυτές που πληροί ένας Qualcomm και που δεν πληροί (ακόμη) ένας Mediatek. Επίσης αυτές που πληροί μια κάμερα ένος ακριβού Nokia ή S5 ή Ζ3 και που δεν πληροί κανένα Lenovo. Επίσης είναι αυτές που αφορούν σε διάφορα ποιοτικά χαρακτηριστικά, όπωςε πχ. η απίστευτη συνομιλία και σήμα που διεξάγεται με ένα Motorola και που δεν διεξάγεται με τις κινεζιές. Υπάρχουν πολλά αλλά βαριέμαι να σου υποβάλλω το πλήρες report ή να συνεχίσω σ' αυτό το thread. Εσύ παράγγειλε δύο X2 για να είσαι καλυμμένος και ευτυχισμένος μαζί με όλους όσους έπεισες. Bon nuit!

 

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου haki αλλά μου φαίνεται ότι μπαίνω σε μεγαλύτερο δίλημμα, πρώτον τα παραπάνω μοντέλα που αναφέρεσαι να είναι ευρωπαϊκά τι ακριβώς σημαίνει; Δεν μπορώ να τα παραγγείλω από τα κλασσικά κινέζικα μαγαζιά;

Δεύτερον, και έχω το είχα δει Μία περίοδο το συγκεκριμένο note αλλά δε το πρόλαβα, όσον αφορά αν ήθελα να αποφύγω κινέζικο όπως έχω καταλάβει ότι προτείνεις...ποια θα ήταν η πιο συμφέρουσα πρόταση σου για να καλύπτει τις απαιτήσεις μου; lg g2 - note 3 και να περιμένω λίγο ακόμη....για πτώση και άλλο της τιμής τους η μήπως κάτι άλλο;

 

Όχι, γτα κινεζομάγαζα συνήθως δεν διαθέτουν τα μοντέλα με τους κωδικούς και τις προδιαγραφές που προορίζονται για την Ευρώπη. Τα 90% των κινεζιών διαθέτουν τις 3G μπάντες 850/2100 όταν θα πρέπει να είναι 900/2100, ενώ με το 4G γίνεται της...Πόπης! Όταν λέω "ευρωπαϊκά" εννοώ να είναι από κάποια επίσημη ευρωπαϊκή αντιπορσωπεία όπως πχ. αυτές της Huawei, ZTE και Lenovo. Βλέπω αρκετά Galaxy Νote 3 Neo στα μεταχειρισμένα και είναι άψογο αν το βρείς σε εξαιρετική κατάσταση.

 

Τελικα οι συζητησεις σε κανουν να μαθαινεις αρκετα πραγματα που να ειμαι ειλικρινης δεν θα ειχα λαβει εξ αρχης πολυ σημασια. Εχουμε και λεμε

# μπαντες συχνοτητων, θα πρεπει να προσεξω αν παραθετω σωστα αυτα που λεει ο χρηστης haki να ειναι οι μπαντες 3G 900/2100, ενώ με το 4G να εχουμε μπάντες 3, 7 και 20 στο 4G

#Επεξεργαστης, να κατευθυνθω προς ένας Qualcomm και οχι προς ενα Mediatek

#Προδιαγραφες καμερας που αν καταλαβαινω οπως εχω αναφερω παραπανω δεν εχουν σημασια τα ΜΡ και γι αυτο ειναι καλυτερες των S5, Z3 και οχι των Lenovo αλλα τι αλλες επιλογες υπαρχουν και εχω επομενως??

#Ευρωπαικη αντιπροσωπεια και οχι κινεζικο μαγαζι!

 

Φιλε @haki μου προτεινεις να βρω καποιο μεταχειρισμενο Νοτε LTE η κατι αλλο σε καινουριο?Σε αυτη τη περιπτωση μπορω να ανεβασω το αρχικο μου μπατζετ το οποιο το ειχα θεσει στα 250ευρω μεχρι και τα 400ευρω γιατι μαλλον αν καταλαβαινω καλα με τις απαιτησεις που εχω βαλει (επιγραμματικα θυμιζω 4g-καλη καμερα-5,5οθονη-ποιοτητα οθονης) δε γινεται να βρω κατι της προκοπηςμε λιγοτερο απο 400ευρω,σε αυτη τη περιπτωση τι μου προτεινετε παρακαλω για την αγορα?

Να σημειωσω οτι απο τα χερια μου εχουν περασει μεχρι στιγμης lumia 635-s2-iphone 4(για το οποιο ενδιαφερομαι να αλλαξω κινητο).

Edited by bekatakis
προσθηκη σχολιου
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 142
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@bekatakis: Προσωπικά θα έπαιρνα το παρακάτω που είναι ισχυρότατο, έχει πολύ ωραία οθόνη, ξεχωριστή κάμερα, απίστευτη μπαταρία και το σημαντικό πλεονέκτημα της αδιαβροχοποίησης. Έχει και μπάντες του σκασμού...έτσι για να καυχιόμαστε ότι έχει τις περισσότερες! :lol:

http://www.skroutz.gr/s/4503696/Sony-Xperia-Z2-LTE-16GB.html?from=catspan

 

Mε λίγα παραπάνω χρήματα όμως, θα προτιμούσα το παρακάτω, ακόμη και έναντι του προηγούμενου! Με χίλια λέμε!!!:bow:

http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=most-popular&keyphrase=moto+x+2014

 

Kαι φυσικά, μια ακόμη πολύ καλή λύση και πιό οικονομική είναι η παρακάτω αν και προσωπικά θα έκανα ότι μπορούσα για να πάω στα δύο προηγούμενα, ειδικά για τα ξεχωρισά τους υλικά κατασκευής.

http://www.skroutz.gr/s/4929883/LG-G3-16GB.html

 

Eπίσης, αν δεν είχα απαιτήσεις για τερατώδη ισχύ (αλλά για επαρκέστατη ισχύ) και "ζοριζόμουν" με τα χρήματα, θα αγόραζα το παρακάτω κόσμημα...και στην εμφάνιση...και στην ποιότητα!

http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=ascend+p7&from=autocomplete

 

@haki Σε ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σου, βλεπω οτι με κατευθυνεις σε sony και Motorola , και δεν εχεις να μου προτεινεις καθολου lg g2, g3(σορυ update τωρα το ειδα), samsung note 3. Προσπαθω να καταλαβω καπως το σκεπτικο σου και τη λογικη σου γιατι αυτη τη στιγμη αν δε κανω λαθος η lg με το g3 εχει τη καλυτερη οθονη και πολλα specs πολυ ανωτερα σε σχεση με τα προηγουμενα κινητα που μου προτεινεις μαζι παντα με το νοτε 3-4.

 

Επισης, οσον αφορα τη μοτο το απορριπτω για τη μη δυνατοτητα επεκτασης της μνημης! 16gb ειναι πολυ λιγα στις μερες μας!

Για τη σονυ τωρα εχω εναν ενδοιασμο για τη μικρη αναλογια Screen-to-body ratio κατω απο 70% με λιγα λογια θα ηθελα περισσοτερη καθαρη...οθονη αν το λεω σωστα!

 

Ξερω...ισως κουρασα με τις απαιτησεις μου απλως παντα μεσα απο τη συζητηση και την αναζητηση βρισκεις πολλες απαντησεις πιστευω!

 

Για το G3 o @XMorsX αναφερει οτι εχει σκοτεινη οθονη,,,?? Ισχυει κατι τετοιο? Επισης η εκδοση με τα 16gb που προτεινεις ειναι η εκδοση με τα 2gb ram και οχι με τα 3gb που τα δινουν μονο στην 32gb! Αυτο μηπως ειναι λιγο μειον...στις μερες μας?

Edited by bekatakis
Διορθωση σχολιου
Link to comment
Share on other sites

Από ελληνική αγορά και εγώ δε θα έπεφτα κάτω από το z2. Λιγο ακριβότερο είναι το Samsung s5, δες το και αυτό και πάρε αυτο που σου αρέσει περισσότερο. Επίσης το ascent p7 δεν έχει 5,5 οθόνη, αλλά είναι καλή συσκευή. Αν θες μεγαλύτερη οθόνη δες και το ascend mate 7, εφόσον δεν διαθέτεις το budget για note 4.

 

Κακά τα ψέματα, μπορείς να βρεις κινεζικό τηλέφωνο που να καλύπτει τις απαιτήσεις σου στο αρχικό budget (το ecoo e04 ας πούμε). Το θέμα είναι ότι θα κοστίζει 170+ Ευρώ. Το ρισκάρεις να σου κάτσει ελαττωματικη παρτίδα και να μείνεις 2+ μήνες στην αναμονή; Επίσης είσαι ικανοποιημένος με την (πρακτικα) ανύπαρκτη εγγυηση; Ναι μεν τα χρήματα είναι πολύ λιγότερα από τις ευρωπαϊκές προτάσεις, αλλά δεν παύει να είναι ένα αξιοπρεπές ποσό που θα στεναχωρηθείς αν σου κάτσει άσχημα. Εγώ και όσοι φίλοι μου πήραν κινεζικό δε το μετανιωσαμε, αλλά θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά πριν ξαναπαρω.

 

Το ζήτημα θεωρώ ότι αλλάζει αν το budget σου είναι εξαιρετικά περιορισμένο, ας πούμε 80 ευρώ. Τότε κινεζικά όπως το the 4000 πρακτικά δεν έχουν εγχώριο ανταγωνισμό, ενώ λόγω της χαμηλής τιμής το ρίσκο είναι μικρότερο.

 

Το G3 έχει σκοτεινή οθονη, τα z2 και s5 αποτελούν καλύτερες επιλογες.

Edited by XMorsX
Link to comment
Share on other sites

@haki .....(Η τριτη σου επιλογη το λινκ δε βγαζει καπου να ξερεις), και δεν εχεις να μου προτεινεις καθολου lg g2, g3,......

το 3o λινκ σε βγάζει στο G3....:blink: :p :lol: :p

Link to comment
Share on other sites

το 3o λινκ σε βγάζει στο G3....:blink: :p :lol: :p

 

Μολις το διορθωσα, το ΤΕΤΑΡΤΟ εννοω... :D:D:D:lol: (αν και βλεπω οτι βγαζει σε....Huawei Ascend P7...?)

Edited by bekatakis
διορθωση
Link to comment
Share on other sites

Μολις το διορθωσα, το ΤΕΤΑΡΤΟ εννοω... :D:D:D:lol: (αν και βλεπω οτι βγαζει σε....Huawei Ascend P7...?)

 

οχι το p7 φίλε μου αφού όπως λέει ο haki φοράει κινέζικο επεξεργαστή και δεν πληροί τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές όπως όλοι οι κινεζικοί επεξεργαστές

Link to comment
Share on other sites

Όχι! Ανήκουν στο 90% των παραπλανημένων και ούτε το έχουν πάρει καν χαμπάρι! :dash:

 

 

 

Αα, δηλαδή εσύ το να χρειάζεσαι τρείς μήνες για να πάει η κινεζιά στο σπίτι της για ανάρρωση, αφου σ' έχει πρήξει ο κινέζος για να του αποδείξεις ότι έχεις βλάβη, το αποκαλείς "12-μηνη εγγύηση"! Δεν έχω απολύτως κανένα σημείο επαφής με την λογική σου. Όποιος έχει, ας ακολουθήσει τις συμβουλές σου. Παρεμπιπτόντως, ένα σύγχρονο τηλέφωνο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, πρέπει να έχει τις μπάντες 3, 7 και 20 στο 4G. Και αν μιλήσουμε για "απαιτητικές προδιαγραφές" αυτές σε καμία περίπτωση δεν περιλαμβάνουν (για την ώρα) κινέζικο επεξεργαστή, ακόμη κι αν έχει...16 πυρήνες!;)

 

Λάθος κατάλαβες...ο @haki ascend P7 έχει....το τρίτο του......:lol:

 

τι κατάλαβα λάθος?

Link to comment
Share on other sites

Ας σου απαντήσει ο ίδιος καλύτερα, αλλά νομίζω ότι αναφέρεται στους mediatek επεξεργαστές.

Ο Kirin 910T που φοράει το ascend P7 της Κινέζικης Hisilicon ναι μεν δεν τα βάζει με τον snapdragon 800, αλλά δεν έχει σχέση με τους παραπάνω επεξεργαστές.

Ας επιβεβαιώσει κάποιος....haki??....κάποιος άλλος??....:lol: :O :lol:

Θα παιρνε τρεις συσκευές ascend P7, εάν φορούσαν 16-πύρηνο Κινέζικο επεξεργαστή? :blink: :dizzy:

 

edit: haki, με πρόλαβες!

Link to comment
Share on other sites

Ως συνήθως...τα πάντα! :wacko: Τόνισα ότι όποιος δεν κυνηγάει "τερατώδη ισχύ" ας πάρει το Ρ7, της ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας και των ευρωπαϊκών προδιαγραφών που φοράει κινέζικο αλλά όχι "κινέζικο" (δλδ. Mediatek...αυτόν που δεν κατάλαβες) επεξεργαστή. Είμαι σίγουρος ότι θα επακολουθήσει σχόλιο με σαφέστατες ενδείξεις ότι και πάλι δεν κατάλαβες!:blink:

 

@bekatakis:

1. Προσπάθησε να ξεπεράσεις το "Σύνδρομο απέχθειας bezels":lol: γιατί σου κάνει την ζωή άδικα δύσκολη και σε κάνει να χάνεις πολλές καλές επιλογές.

2. Το G3 έχει μικρά bezels αλλά δεν είναι ότι πιό smooth υπάρχει και η οθόνη με την (περιττά) τεράστια ανάλυση όντως δεν είναι υποδειγμα φωτεινότητας, αν και η συσκευή είναι λενα πολύ καλό σύνολο.

3. Προσπάθησα να μείνω κάτω από τα 400 ευρώ αλλά αν τα υπερβείς τότε παίρνεις και Note 3 και το καταπληκτικό Mate7!!!

4. To Μοto Χ, πέρα από το μειονέκτημα των 16 GB νομίζω ότι είναι καλύτερο από όλα, σε όλα!

α μάλιστα ο Kirin δεν είναι "κινέζικος" είναι κινέζικος ενώ ο mediatek είναι "κινέζικος" "κινέζικος"

 

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

Ας σου απαντήσει ο ίδιος καλύτερα, αλλά νομίζω ότι αναφέρεται στους mediatek επεξεργαστές.

Ο Kirin 910T που φοράει το ascend P7 της Κινέζικης Hisilicon ναι μεν δεν τα βάζει με τον snapdragon 800, αλλά δεν έχει σχέση με τους παραπάνω επεξεργαστές.

Ας επιβεβαιώσει κάποιος....haki??....κάποιος άλλος??....:lol: :O :lol:

Θα παιρνε τρεις συσκευές ascend P7, εάν φορούσαν 16-πύρηνο Κινέζικο επεξεργαστή? :blink: :dizzy:

 

edit: haki, με πρόλαβες!

 

φυσικά και ο 910 δεν έχει σχέση με τον mediatek mt6595 αφού ο 6595 είναι αρκετά καλύτερος έστω και χωρίς τις "ευρωπαϊκές προδιαγραφές"

Link to comment
Share on other sites

χα χα χα :lol: :lol: χα χα χα....... ότι θα ταν τόσο απολαυστικό το θέμα "Επιλογή κινητού μέχρι 200 ευρώ" ούτε που το φανταζόμουν ποτέ!!!!
Link to comment
Share on other sites

Kοντεύεις να το πιάσεις το θέμα! :clap: Όπως λέμε ότι τα Huawei είναι κινέζικα ενώ τα Doogee είναι "κινέζικα" και τα Lenovo είναι διασταύρωση κινέζου με "κινέζα"!:lol::rotfl:

 

δεν μίλησε κάνεις για Doogee αλλά οτι η Lenovo 3η σε πωλήσεις παγκοσμίως θα ήταν τόσο χάλια δεν το περίμενα,ντροπή της

Edited by leo06
Link to comment
Share on other sites

Η φτήνια τρώει τον παρά! Τι νόμιζες εσύ, ότι όλος ο πλανήτης θα αγόραζε...HTC M8; Λεφτά...δεν υπάρχουν! :!:

 

άρα και η motorola είναι τόσο χάλια αφού και αυτή ανήκει στην lenovo,σε λίγο θα ξεμεινουμε απο κατασκευαστές ευρωπαϊκών προδιαγραφών

Edited by leo06
Link to comment
Share on other sites

Ως συνήθως...τα πάντα! :wacko: Τόνισα ότι όποιος δεν κυνηγάει "τερατώδη ισχύ" ας πάρει το Ρ7, της ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας και των ευρωπαϊκών προδιαγραφών που φοράει κινέζικο αλλά όχι "κινέζικο" (δλδ. Mediatek...αυτόν που δεν κατάλαβες) επεξεργαστή. Είμαι σίγουρος ότι θα επακολουθήσει σχόλιο με σαφέστατες ενδείξεις ότι και πάλι δεν κατάλαβες!:blink:

 

@bekatakis:

1. Προσπάθησε να ξεπεράσεις το "Σύνδρομο απέχθειας bezels":lol: γιατί σου κάνει την ζωή άδικα δύσκολη και σε κάνει να χάνεις πολλές καλές επιλογές.

2. Το G3 έχει μικρά bezels αλλά δεν είναι ότι πιό smooth υπάρχει και η οθόνη με την (περιττά) τεράστια ανάλυση όντως δεν είναι υποδειγμα φωτεινότητας, αν και η συσκευή είναι λενα πολύ καλό σύνολο.

3. Προσπάθησα να μείνω κάτω από τα 400 ευρώ αλλά αν τα υπερβείς τότε παίρνεις και Note 3 και το καταπληκτικό Mate7!!!

4. To Μοto Χ, πέρα από το μειονέκτημα των 16 GB νομίζω ότι είναι καλύτερο από όλα, σε όλα!

 

Η αναζητηση πληροφοριων για την αποκτηση κινητου αποκτα ολοενα και πιο ενδιαφερον!

Εχουμε και λεμε, απορριπτουμε το μοτο χ λογω μικρης χωρητικοτητας και νομιζω οτι δεν κανω λαθος!

Για το συνδρομο μικρων bezels...οντως το παραδεχομαι οτι κανει τη ζωη δυσκολη, αλλα ειναι πολυ ωραια τα ατιμα με τα μικρα περιθωρια δε μπορεις να πεις ναι?

 

Απο ολες αυτες τις πληροφοριες φθανω στο συμπερασμα οτι απο εκει που ξεκινησα για ενα μπατζετ μεχρι 250ευρω για 4g-πολυ καλη καμερα-5.5'-αναλυση οθονης για επιλογη κινητου...μαλλον τωρα πρεπει για να ικανοποιησω ολες μου τις προυποθεσεις με το καλυτερο δυνατο συνδυασμο θα πρεπει να κινηθω στην περιοχη των 400ευρω ναι?

Σε αυτη και μονο τη περιπτωση αναμεσα στα παρακατω τρια κινητα τι θα μου προτεινατε με επιχειρηματα οσον αφορα τα θετικα και αρνητικα τους για τα εξης:

1. LG G3

2. Samsung Note 3

3. Huawei ascend mate 7

4. καποιο αλλο μηπως?

Link to comment
Share on other sites

για εμενα το note 3 ειναι καλυτερο το mate 7 ειναι τεραστιο ρε παιδια 6 ιντσες ειναι για ταμπλετ...
Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb
Link to comment
Share on other sites

Mate 7 και απο εμενα, εφοσον δε σε πειραζουν οι 6 ιντσες. Αποτελει ολοκληρωμενη προταση, ειναι εντυπωσιακο.

 

To G3 εχει σκοτεινη οθόνη.

 

Το Νote 3 ειναι παλιο δε συγκρινεται. Εiναι ομως φθηνοτερο και εχει S-Pen.

 

Τσεκαρε και το Meizu MX4 απο κανενα amazon (οχι κινεζοsite, κριμα ειναι 350+ ευρω).

Edited by XMorsX
Link to comment
Share on other sites

Συνεχίζοντας την αναζήτηση....και στο φόρουμ και στο ίντερνετ έχω την πεποίθηση ότι τη δεδομένη στιγμή το lg g3 από θέμα επιδόσεων, τιμής, κάμερακαι επεξεργαστη που φοράει είναι η καλύτερη επιλογή για τα κριτήρια που έχω.Έστω και με το γνωστό πρόβλημα με τη μικρήμπαταρία το οποίο είναι μονόδρομος με τη μεγάλη ανάλυση που έχει το κινητό. Για το Huawei mate 7 διάβασα σε φόρουμ ότι το software που έχει εκτός του ότι στηρίζεται στο 4.2.2 παρουσιάζει και αρκετά θεματακια με lag. To note 3 το έχει o αδερφός μου και είναι πολύ ευχαριστημένος απλώς βλέποντας για το g3 για τη κάμερα την ύπαρξη οπτικού σταθεροποιητή laser focus dual led flashκλείνω κλεινω προς το lg. Κάποια άλλη πρόταση η εισήγηση υπάρχει;
Link to comment
Share on other sites

Καταρχάς θέλω να σε ευχαριστήσω για ό,τι πληροφορίες δίνεις και μαθαίνουμε κάποιοι. Προσανατολιζόμουν στην αγορά του meizu m1 note, αλλά φρέναρα εξαιτίας των 800mhz που είδα ότι ΔΕΝ διαθέτει στο 4G. Μια άλλη επιλογή μου,με πολύ διαφορετικό κόστος βέβαια, είναι το huawei mate 7, που όμως στα καταστήματα εκ κίνας βλέπω αυτές τις μπάντες: 4G FDD-LTE:B1 (2100mHz)/B3(1800mHz); TDD-LTE: B41. Ούτε στο mate 7 βλέπω 800mhz ούτε 2600mhz. Υπάρχουν και δεν βλέπω; Σε παρακαλώ να κάνεις τον κόπο να μου αποσαφηνίσεις τι παίζει με αυτές τις δυο συσκευές στο 4G στο ελληνικό δίκτυο. Επίσης, υπάρχει διαφορά στις συχνότητες, σε ένα mate 7 αγορασμένο από Κίνα και σε ένα από ελληνικό κατάστημα; Και αν ναι ποια;

Σε ευχαριστώ προκαταβολικά φίλε μου

Link to comment
Share on other sites

Συνεχίζοντας την αναζήτηση....και στο φόρουμ και στο ίντερνετ έχω την πεποίθηση ότι τη δεδομένη στιγμή το lg g3 από θέμα επιδόσεων, τιμής, κάμερακαι επεξεργαστη που φοράει είναι η καλύτερη επιλογή για τα κριτήρια που έχω.Έστω και με το γνωστό πρόβλημα με τη μικρήμπαταρία το οποίο είναι μονόδρομος με τη μεγάλη ανάλυση που έχει το κινητό. Για το Huawei mate 7 διάβασα σε φόρουμ ότι το software που έχει εκτός του ότι στηρίζεται στο 4.2.2 παρουσιάζει και αρκετά θεματακια με lag. To note 3 το έχει o αδερφός μου και είναι πολύ ευχαριστημένος απλώς βλέποντας για το g3 για τη κάμερα την ύπαρξη οπτικού σταθεροποιητή laser focus dual led flashκλείνω κλεινω προς το lg. Κάποια άλλη πρόταση η εισήγηση υπάρχει;

ελα? αυτά για το mate που το διάβασες? την 4.4.4 έχει και lag ούτε για αστείο και ναι σαν σύνολο είναι καλύτερο του g3

Link to comment
Share on other sites

Σε πάρα πολλές συσκευές υπάρχει διαφορά στις μπάντες ανάλογα με το αν το μοντέλο προορίζεται για την Ευρώπη ή την Ιαπωνία ή την Κίνα ή την Αμερικανική Ήπειρο. Το Mate 7 που έρχεται στην Ευρώπη (από την Huawei και όχι από τα κινεζομάγαζα) έχει μπάντες του σκασμού!

 

http://consumer.huawei.com/en/mobile-phones/tech-specs/ascend-mate7.htm

 

Καλημέρα.Σε ευχαριστώ για την απάντηση.θέλω να σε ρωτήσω κάτι ακόμα. Όπου βλέπω LTE FDD αυτό συνεπάγεται ότι έχει οπωδήποτε 1/2/3/4/5/7/8/20/28 και όπου βλέπω LTE TDD έχει 40; Ή είναι διαπραγματεύσιμα αυτά? Υπάρχει δηλαδή περίπτωση, συσκευή(αναφέρομαι γενικά πια και όχι mate 7 εν προκειμένω) LTE FDD, να μην έχει κάποια από τις παραπάνω μπάντες πχ 8 ή 20?Συγγνώμη που επιμένω, αλλά νομίζω ότι αφενός, αυτό θα διαλευκάνει σε μένα τουλάχιστον το τηλεπικοινωνιακό τοπίο, αφετέρου θα καταλάβω τι παίζει με τις μπάντες του meizu m1 note το όποιο εξακολουθεί να με ενδιαφέρει.

Link to comment
Share on other sites

ελα? αυτά για το mate που το διάβασες? την 4.4.4 έχει και lag ούτε για αστείο και ναι σαν σύνολο είναι καλύτερο του g3

 

 

http://www.cnet.com/products/huawei-ascend-mate-7/ και συγκεκριμενα αναφερει μεσα τα εξης... Android software and Huawei additions

The Mate 7 arrives with Android 4.4.2 KitKat onboard, which is disappointing as that's a couple of versions out of date (version 4.4.4 is the most up to date version of Android around). I'm happy to forgive older software on budget mobiles, but on pricier, higher-end kit, it's far less excusable.

 

Τωρα αν εχει αλλαξει κατι σε αυτο δεν το γνωριζω!

Link to comment
Share on other sites

Είδα vibe κ ψάρωσα... :lol: :lol:

Δεν είναι αρκετά υποδεέστερο σε χαρακτηριστικά από το vibe x2?

Εγώ, όπως έχω δηλώσει πολλάκις (!!), την έκανα τη βούτα για 200 ευρώ από Κίνα και ας μην έχω 2 χρόνια εγγύηση, ας περιμένω ένα μήνα να ρθει, ας πάρω το ρίσκο και ας μην έχει τη συχνότητα που (μπορεί) να χρησιμοποιήσει η wind, γιατί πολύ απλά σε wind δε θα πήγαινα ποτέ! :down:

Ο μόνος λόγος που θα παιρνα το vibe z2 από Ελλάδα θα ήταν οι 11.21€ x 24 άτοκες δόσεις... ;) :p :up: :clap:

Link to comment
Share on other sites

Είδα vibe κ ψάρωσα... :lol: :lol:

Δεν είναι αρκετά υποδεέστερο σε χαρακτηριστικά από το vibe x2?

Εγώ, όπως έχω δηλώσει πολλάκις (!!), την έκανα τη βούτα για 200 ευρώ από Κίνα και ας μην έχω 2 χρόνια εγγύηση, ας περιμένω ένα μήνα να ρθει, ας πάρω το ρίσκο και ας μην έχει τη συχνότητα που (μπορεί) να χρησιμοποιήσει η wind, γιατί πολύ απλά σε wind δε θα πήγαινα ποτέ! :down:

Ο μόνος λόγος που θα παιρνα το vibe z2 από Ελλάδα θα ήταν οι 11.21€ x 24 άτοκες δόσεις... ;) :p :up: :clap:

 

ναι αλλά είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών

Link to comment
Share on other sites

Aυτό, το ελληνικής αντιπροσωπείας, έχει πλέον πολύ καλή τιμή και ετοιμάζομαι να το τσιμπήσω μέχρι κι εγώ!

http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/smartphone-lenovo-vibe-z2-dual-sim-32gb-gkrititanium/prod7080074pp/

 

Φίλε haki προσπαθώ να καταλάβ τη λογικη σου πριν λίγα ποστ αναφερόσουν στη Lenovo ως εξής...

«Kοντεύεις να το πιάσεις το θέμα! Όπως λέμε ότι τα Huawei είναι κινέζικα ενώ τα Doogee είναι "κινέζικα" και τα Lenovo είναι διασταύρωση κινέζου με "κινέζα"!»

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...