mobo Δημοσιεύτηκε November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 11, 2004 Μήπως ξέρει κάποιος ποια είναι η μέσιστη απόσταση που μπορεί να έχει ένα usb καλώδιο απο τον υπολογιστή? Θέλω να συνδέσω το bluetooth μου γύρω στα 20 μέτρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chtrox Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Λογικά πρέπει να γίνεται αυτό που λες. Απλα πήγαινε σε ένα κατάστημα και ρώτα αν υπάρχει καλώδιο 20 μέτρα. Αν υπάρχει τότε δεν έχεις πρόβλημα. Προσωπικά έχω δοκιμάσει μέχρι 10 μέτρα περίπου και έπαιζε. Παράθεση Όμιλος πινγκ-πονγκ Χαλκίδας: http://www.ping-pong.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. November 11, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Πήρα ένα extension 10 μέτρα, αλλα δεν λειτουργεί. Διάβασα κάπου οτι η μέγιστη απόσταση usb είναι 5 μέτρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallye Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Υπάρχουν "active" προεκτάσεις που ενισχύουν το σήμα. Το καλώδιο που πήρες είναι τέτοιο ή απλό καλώδιο usb; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Ετσι είναι, το καλώδιο δεν μπορεί να είναι παραπάνω από 5 μέτρα (για usb 1.1). Χρειάζεσαι hub ή καλώδια σαν αυτά που ανέφερε ο rallye και πάλι, καλό είναι να μην βάλεις παραπάνω από δύο. Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. November 11, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Το συστηματάκι που έχω φτιάξει είναι 2 απλές προεκτάσεις usb που καταλήγουν σε ένα bluetooth adapter. Το περίεργο είναι οτι με το 10μετρο ,βρίσκει το bluetooth αλλα ζητάει ξανά τους drivers. Με το 5μετρο δεν ζητάει τίποτα. Δουλέυει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts