admen Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 πάλι αυτό το gmail, εγώ ότι θέλω μπορεί να κάνω με τις επαφές μου, αλλά βλέπω και το gmail ότι θέλει μπορεί να κάνει... δεν το προχώρησα, ήλπιζα σε κάποιο πρόγραμμα τοπικά, αλλά μάλλον θα τα περάσω με το χέρι. ενας τροπος ειναι να στειλεις με bluetooth μια μια τις επαφες απο το ενα τηλεφωνο στο αλλο με το titanium επισης μπορεις να κανεις backup τις επαφες σου στο ενα τηλεφωνο και restore στο αλλο επισης αν κανεις αναζητηση contacts backup στο google play θα σου βγαλει πολλες εφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros75gr Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 πάλι αυτό το gmail, εγώ ότι θέλω μπορεί να κάνω με τις επαφές μου, αλλά βλέπω και το gmail ότι θέλει μπορεί να κάνει... δεν το προχώρησα, ήλπιζα σε κάποιο πρόγραμμα τοπικά, αλλά μάλλον θα τα περάσω με το χέρι. Με το ΕS file manager θα κάνεις δουλειά σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 το 'πρόβλημα' είναι πως οι επαφές δεν είναι σε android format. είναι σε παλιό sony κινητό. Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Το παρηγγειλα και εγω απο everbuing στα 79ε απο το mobile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Καλημέρα παιδιά 2 ερωτήσεις : 1ον Πως βάζουμε διαφορετικους ήχους στης κάρτες Σίμ και 2ον Πως βάζουμε διαφορετικούς ήχους στα μηνύματα για την κάθε κάρτα ξεχωριστά??????? Η πως βάζουμε άλλο ήχο για τα ΜΥΝΗΜΑΤΑ????? Ευχαριστώ Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Καλημέρα παιδιά 2 ερωτήσεις : 1ον Πως βάζουμε διαφορετικους ήχους στης κάρτες Σίμ και 2ον Πως βάζουμε διαφορετικούς ήχους στα μηνύματα για την κάθε κάρτα ξεχωριστά??????? Η πως βάζουμε άλλο ήχο για τα ΜΥΝΗΜΑΤΑ????? Ευχαριστώ Κοίτα λίγο 2 σελίδες πίσω.ενα παιδι μου απάντησε στην ίδια ερώτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Κοίτα λίγο 2 σελίδες πίσω.ενα παιδι μου απάντησε στην ίδια ερώτηση Οκ ευχαριστώ Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 πάλι αυτό το gmail, εγώ ότι θέλω μπορεί να κάνω με τις επαφές μου, αλλά βλέπω και το gmail ότι θέλει μπορεί να κάνει... δεν το προχώρησα, ήλπιζα σε κάποιο πρόγραμμα τοπικά, αλλά μάλλον θα τα περάσω με το χέρι. καλο κουραγιο, χωρις google account φιλε μου καλε, δεν θα μπορεις να κανεις τιποτα στο μελλον, google is everywhere. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LadaR Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Βρήκε κανείς καμιά θηκούλα που να βολεύει; Από αυτές των προηγούμενων μηνυμάτων δοκίμασε κανείς κάποια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Tο έχω ξαναγράψει...ίσως να είναι το μοναδικό σε κυκλοφορία τηλέφωνο στον κόσμο αυτή την στιγμή που δεν έχει μια tpu θήκη. Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Γνωριζει καποιος που μπορω να αλλαξω οθονη ςτην Αθηνα λογω ατυχηματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LadaR Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 (edited) Γνωριζει καποιος που μπορω να αλλαξω οθονη ςτην Αθηνα λογω ατυχηματος? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=414260 Tο έχω ξαναγράψει...ίσως να είναι το μοναδικό σε κυκλοφορία τηλέφωνο στον κόσμο αυτή την στιγμή που δεν έχει μια tpu θήκη. ούτε sleeve δεν βρίσκω που να ταιριάζει, για tpu ούτε μπήκα στον κόπο να το σκεφτώ, απλά μερικά μηνύματα πριν κάποια άλλα μέλη βρήκαν κάποιες folded και είπα μήπως αξίζει ο κόπος αν και δεν τις πάω καθόλου. Edited April 10, 2015 by LadaR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 http://www.aliexpress.com/item/For-Explay-Tornado-Mobile-Phone-Pouch-Sale-Hot-PU-Leather-Sleeve-Bag-Pull-Tab-Case-Cover/32243099157.html ταιριαζει τελεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 σόρρυ φίλε αλλά αυτό δεν είναι θήκη. ούτε θα το ακούς όταν χτυπάει, μέχρι να το βγάλεις θα έχεις χάσει την κλήση, άσε που μπορεί με το βάλε βγάλε να σου πέσει. Καμιά καλή universal ή για το S4 που να ταιριάζει μήπως υπάρχει; Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 εγω παρηγγειλα αυτη τελικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros75gr Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 σόρρυ φίλε αλλά αυτό δεν είναι θήκη. ούτε θα το ακούς όταν χτυπάει, μέχρι να το βγάλεις θα έχεις χάσει την κλήση, άσε που μπορεί με το βάλε βγάλε να σου πέσει. Καμιά καλή universal ή για το S4 που να ταιριάζει μήπως υπάρχει; Μια χαρά το ακούς πίστεψέ με. Όσο για το αν προλαβαίνεις την κλήση δεν το συζητάμε. Μια κίνηση μόνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. April 11, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Tο έχω ξαναγράψει...ίσως να είναι το μοναδικό σε κυκλοφορία τηλέφωνο στον κόσμο αυτή την στιγμή που δεν έχει μια tpu θήκη. μπα. δυστυχως ειναι αρκετα. Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLOUNTZOSG Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Καλησπέρα και χρονια πολλα παιδια, Υπάρχει καμια γνώμη - εντυπωση για την μπαταριά του. Είμαι έτοιμος να το παραγγειλω με μοναδικο ενδιασμό στην μπαταριά. Επίσης αν θα μπορουσε καποιος να προτεινει κατι αντιστοιχο σε τιμη-χαρακτηριστικά. Ευχαριστώ. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Καλησπέρα και χρονια πολλα παιδια, Υπάρχει καμια γνώμη - εντυπωση για την μπαταριά του. Είμαι έτοιμος να το παραγγειλω με μοναδικο ενδιασμό στην μπαταριά. Επίσης αν θα μπορουσε καποιος να προτεινει κατι αντιστοιχο σε τιμη-χαρακτηριστικά. Ευχαριστώ. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ αν και ειμαστε of topic η μπαταρια του ειναι αξιοπρεπεστατη στον μεσο ορο των android.δεν σπερνει θυελλες αλλα δεν ειναι και τραγικο.αν θες καλυτερη πας σε thl4000 αλλα ειναι τετραπυρηνο,πιο χοντρο και βαρυ αλλα εχει λεντακι και φωτειζομενα πληκτρα!διαλεγεις και παιρνεις.εγω δεν το μετανιωσα που το πηρα.αψογο!τελος of topic καλη ανασταση σε ολους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Ποση ωρα κάνει να φορτίσει σε σας? Εμένα κάνει κανα 2,5 ώρες και φαίνονται πολλές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Δεν μέτρησα αλλα Δεν κάνει τόση ώρα .Το φορτιζω με άλλον φορτιστή όμως αν αυτο παίζει ρόλο.τον δικό του δεν τον άνοιξα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Δεν μέτρησα αλλα Δεν κάνει τόση ώρα .Το φορτιζω με άλλον φορτιστή όμως αν αυτο παίζει ρόλο.τον δικό του δεν τον άνοιξα Ποσα mah ειναι ο φορτιστής σου? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. April 14, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 (edited) ...Υπάρχει καμια γνώμη - εντυπωση για την μπαταριά του. Είμαι έτοιμος να το παραγγειλω με μοναδικο ενδιασμό στην μπαταριά. Επίσης αν θα μπορουσε καποιος να προτεινει κατι αντιστοιχο σε τιμη-χαρακτηριστικά... εφοσον σε προβληματιζει η μπαταρια, εχε υποψη και το επερχομενο elephone g2 με μπαταρια 2300 αντι 1900, lollipop, 4G, 64bit Edited April 14, 2015 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LadaR Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Η μπαταρία κρατά 2 μέρες με κανονική χρήση και με wi-fi και data κλειστά. Με wi-fi ανοιχτό για συνολικά 4+ ώρες που το δοκίμασα κράτησε σχεδόν μια μέρα. Γενικότερα η όλη εικόνα του κινητού είναι άριστη, τόσο από ποιότητα κατασκευής όσο και από δυνατότητες. Αξίζει μέχρι τελευταίας δραχμής τα χρήματά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 το εχω ξαναγραψει..ειναι το απολυτο vfm κινητο στην αγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts