prince_b Δημοσιεύτηκε November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 10, 2004 Καλημερα σε ολους, θα ηθελα να κανω 2 ερωτησουλες σχετικα με wireless internet kai GPRS. Exw to SE p900 καρτοκινητο της ΤΙΜ και θα ηθελα να ξερω αν μπορω να εχω σε καρτοκινητο (παντως σε voda, οπως πολυ σωστα ειπε ο SuRfer, δεν γινεται) Υπαρχει αλλη εταιρια που να το υποστηριζει? Μενω ευβοια και προσβαση σε τηλ. γραμμη δεν εχω. Πως μπορω να εχω ασυρματο internet? Με οποιοδηποτε κοστος (ΟΧΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑ!) Ελπιζω να μαι στο σωστο topic. Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 alllo wirelless internet kai allo internet over gprs. To prwto den to parexei kamia etairia kinitis tilefwnias enw to deytero to prosferoun oles.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts