Jump to content

Κράτηση μέσω booking.com

dimitrissa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους!!

Θα πραγματοποιήσω μια κράτηση μέσω του booking.com. Το ξενοδοχείο, αναφέρει ότι θα πρέπει να πληρωθεί ολο το ποσό κάποια μέρα μετά την κράτηση και λέει ότι θα αφαιρεθούν τα χρήματα απο την κάρτα..

Η ερώτηση μου αφορά το γεγονός, τα λεφτά θα τα πάρουν μόνοι τους απο την κάρτα;; Εγώ θα έχω κάποιο αποδεικτικό;;

Ευχαριστω πολύ εκ των προτέρων!! :)

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Εγώ έχω κάνει 2 φορές κράτηση μέσω booking και όλα εντάξει.

Τα λεφτά στα αφαιρούν την στιγμή που θα κάνεις την κράτηση.

Εγώ έχω κάνει 2 φορές κράτηση μέσω booking και όλα εντάξει.

Τα λεφτά στα αφαιρούν την στιγμή που θα κάνεις την κράτηση.

Eξαρτάται τους όρους του κάθε καταλύμματος, τα περισσότερα έχουν δωρεάν κράτηση και δωρεάν ακύρωση μέχρι πχ 3 μέρες πριν τη μέρα που θα πας. Οπότε η χρέωση γίνεται μόνο αν πας να ακυρώσεις τότε αλλιώς πληρώνεις κατευθείαν εκεί.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Σας ευχαριστώ πολυ και τους δύο.. Το ξενοδοχείο που κοιτάω, αναφέρει ότι,προπληρωμή 100 % του συνολικού ποσού μπορεί να χρεωθεί οποιαδήποτε στιγμή μετά την κράτηση!!

Αυτό τη σημαίνει, ότι θα μου πάρουν άμεσα τα λεφτά απο την κάρτα;

Ευχαριστω και πάλι!!

Σημαίνει ουσιαστικά πως δεν μπορείς να ακυρώσεις την κράτηση, χρεώνεσαι το όλο το ποσό ακόμα και αν ακυρώσεις μεθαύριο.

Το ξενοδοχείο μπορεί να μην χρεώσει την κάρτα σου αμέσως με την κράτηση αλλά να το κάνει αργότερα όποια στιγμή θελήσει. Απλώς για σένα από τη στιγμή που θα κάνει τη κράτηση είναι σαν να έχεις πληρώσει χωρίς δικαίωμα ακύρωσης.

Για παράδειγμα αν κάνεις σήμερα την κράτηση μπορεί το ξενοδοχείο να μην προχωρήσει αμέσως σε χρέωση της κάρτα σου και να μην δεις κάποια συναλλαγή στη τράπεζά σου. Μπορεί να χρεώσει τη κράτηση είτε αμέσως ή μετά μια εβδομάδα ή ένα μήνα χωρίς εσύ να μπορείς να την ακυρώσεις.

Edited by nico4gr

Ευχαριστω πάρα πολύ φίλε μου, ήσουν πλήρως αναλυτικός!!

Ας κλειδώσει το θέμα :)

Παιδιά SOS!! Έβαλα πρώτα την χρεωστικη μου για την κράτηση μέσω το booking.com, δε μπόρεσε να πάρει τσ λεφτά απο εκει το ξενοδοχείο.. Έβαλα την κάρτα μιας φίλης μου της Πειραιώς που ήταν Visa αλλα και πάλι δε μπορεσε το ξενοδοχείο να πάρει τα λεφτά!! Τι κάρτα θέλει πια;; Θα πάω αύριο στην Πειραιώς να βγάλω μια πιστωτική, πρέπει να ζητήσω κάτι ώστε να μπορεί το ξενοδοχείο να τραβήξει τα χρήματα;; Αν δεν τα πάρει μέχρι αύριο, θα ακυρωθεί η κράτηση :(

Ευχαριστω πολύ!!

Παιδιά SOS!! Έβαλα πρώτα την χρεωστικη μου για την κράτηση μέσω το booking.com, δε μπόρεσε να πάρει τσ λεφτά απο εκει το ξενοδοχείο.. Έβαλα την κάρτα μιας φίλης μου της Πειραιώς που ήταν Visa αλλα και πάλι δε μπορεσε το ξενοδοχείο να πάρει τα λεφτά!! Τι κάρτα θέλει πια;; Θα πάω αύριο στην Πειραιώς να βγάλω μια πιστωτική, πρέπει να ζητήσω κάτι ώστε να μπορεί το ξενοδοχείο να τραβήξει τα χρήματα;; Αν δεν τα πάρει μέχρι αύριο, θα ακυρωθεί η κράτηση :(

Ευχαριστω πολύ!!

Όσες φορές έχω βρει ξενοδοχείο μέσω booking τους έπαιρνα ένα τηλέφωνο και τους έλεγα "είδα την τιμή εκεί τόσο,πιστωτική δεν έχω,το κλείνουμε έτσι?"

Κανείς δεν μου το αρνήθηκε,μιλάω για ελλάδα βέβαια.Φαντάζομαι ότι αν το δοκιμάσεις θα σε εξυπηρετήσουν και εσένα.

Όσες φορές έχω βρει ξενοδοχείο μέσω booking τους έπαιρνα ένα τηλέφωνο και τους έλεγα "είδα την τιμή εκεί τόσο,πιστωτική δεν έχω,το κλείνουμε έτσι?"

Κανείς δεν μου το αρνήθηκε,μιλάω για ελλάδα βέβαια.Φαντάζομαι ότι αν το δοκιμάσεις θα σε εξυπηρετήσουν και εσένα.

Το θέλω για Ρώμη, νομίζω είναι λίγο πιο δύσκολο να γίνει αυτο...

Καλημέρα σε όλους!!

Θα πραγματοποιήσω μια κράτηση μέσω του booking.com. Το ξενοδοχείο, αναφέρει ότι θα πρέπει να πληρωθεί ολο το ποσό κάποια μέρα μετά την κράτηση και λέει ότι θα αφαιρεθούν τα χρήματα απο την κάρτα..

Η ερώτηση μου αφορά το γεγονός, τα λεφτά θα τα πάρουν μόνοι τους απο την κάρτα;; Εγώ θα έχω κάποιο αποδεικτικό;;

Ευχαριστω πολύ εκ των προτέρων!! :)

Στην booking.com πληρώνεται το κατάλυμα και η booking.com παίρνει προμήθεια από το κατάλυμα. Πιστεύω ότι το κατάλυμα σε χρεώνει. Τώρα για αποδεικτικό δεν το γνωρίζω.

Μη σου πω πως τους συμφερει και πιο πολύ.

Το καλοκαίρι είχα κλείσει στη χαλκιδική μέσ μπουκινκ, και η ιδιοκτήτρια μου είχε πεί πως τους κρατούν το 10% αν δεν κάνω λάθος.

Μου είχε πει μάλιστα αν ξαναπάω κατα κεί να την πάρω απευθειας τηλέφωνο και θα μου δώσει την ίδια τιμή με το μπουκινκ.

Για αποδειξη τότε ούτε λόγος και όταν την ρώτησα για τυχόν διασταυρωση(γιατί προηγουμενως μου είχε κλαφτεί για ντου της εφορίας) μου είπε

'εεεεε, πάλι σε εμένα θα έρθουν?"

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*