johnvou Δημοσιεύτηκε January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 28, 2015 Καλησπερα παιδια! Ενδιαφερομαι για την αγορα ενος κινεζικου SMARTPHONE! Eιναι η πρωτη μου αγορα απο κινεζικο μαγαζι και θα ηθελα την γνωμη σας για το ποιες ειναι οι πιο vfm συσκευές κοντα στα 200 ευρώ!! Μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα στα εξης: http://www.vickmall.com/zte-v5-max-smartphone-64bit-4g-lte-android-4-4-quad-core-2gb-16gb-5-5-inch-hd-screen.html http://www.vickmall.com/lenovo-a8-a806-smartphone-4g-fdd-lte-wcdma-octa-core-1-7g-5-0-hd-ips-2g-ram-16gb-rom-13-0mp-camera.html Κλεινω περισσοτερο προς το lenovo...Οποιαδηποτε αλλη προταση φυσικα δεκτη!! Ευχαριστω εκ των προτερων!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 το λενοβο ειναι μονοκαρτο προσωπικα θα επαιρνα το ζτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnvou Δημ. January 28, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Δεν με ενδιαφερει αν θα ειναι δικαρτο. Εξαλλου εχω μονο μια sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 (edited) vfm elephone p6000 5" (μικρα bugs, aναμονη lollipop για διορθωση) lenovo a806 5" (μονοκαρτο, χωρις notification led) ulefone be pro 5.5" (πολυ νεο, αδοκιμαστο) elephone p3000s 5" zte v5 max 5.5" (antutu ~20.000 αντι ~30.000) ecoo 02 pro 5.5 (πολυ νεο, αδοκιμαστο) coolpad f2 5.5" (μετρια αυτονομια) umi zero 5" (υβριδικο δικαρτο, μη αφαιρουμενη μπαταρια, ...) ecoo aurora 5.5" (πολυ νεο, αδοκιμαστο) Edited January 29, 2015 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnvou Δημ. January 29, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Eυχαριστω για τις προτασεις σου! Μου αρεσε το elephone P3000s και ειμαι αναμεσα σε αυτο και το lenovo Α806. Το μονο που με προβληματιζει ειναι η αγνωστη σεχτικα elephone. Ποιο μου προτεινεται απο τα 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmlrs Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 και εγω ειμαι σε παρομοια αναζητηση... αυτο το εχεις δει? http://www.to2c.com/xiaomi-redmi-note-4g-lte-enhanced-version.html ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnvou Δημ. January 29, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 και εγω ειμαι σε παρομοια αναζητηση... αυτο το εχεις δει? http://www.to2c.com/xiaomi-redmi-note-4g-lte-enhanced-version.html ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Oχι δεν το ειχα δει. Φαινεται πολυ καλο και απο οτι διαβαζω στο αντιστοιχο νημα του μπορεις να βαλεις κ ελληνικη rom! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=397135 Το μονο αρνητικο ισως το οτι ειναι 4πυρηνο! Λες να παρουμε αυτο johnmlrs??? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmlrs Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 ναι οντως καλο φενεται!υποψην οτι σε λιγες μερες βγαινει και το καινουργιο xiaomi redmi note 2...!να περιμενουμε η να παρουμε το note που ειναι δοκιμασμενο???χεχεχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnvou Δημ. January 29, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 (edited) Επειδη ειναι η πρωτη μου αγορα σε κινεζικο κινητο προτιμω να παω σε κατι δοκιμασμενο. Ασε που με την λογικη "περιμενω να βγει το επομενο" δε θα παρουμε ποτε γιατι αυτοι συνεχεια βγαζουν! Με εψησες για το note τωρα...ειμαι αναμεσα σ'αυτο και το λενοβο ;) Edited January 29, 2015 by johnvou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmlrs Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 και εγω αν σου πω στο ιδιο σκεπτικο ειμαι...!!!μαλλον προς note ειμαι.... αν μπορει να μας βοηθησει και καποιος πιο εμπειρος ψαγμενος θα ηταν καλα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 το μειονεκτημα του redmi note 4g σε σχεση με τα αλλα δεν ειναι οι πυρηνες αλλα η 8gb rom εναντι των 16gb Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagelismar Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Απο την εμπειρία μου απο την Zte μπορώ να πω οτι ειναι αξιόπιστη μαρκα με πολυ καλά κινητά καθώς είχα το v5 για κανα μήνα. Για τα αλλα δεν ξέρω να σου πω πάντως το κινητό είναι πολυ καλό και αν το πάρεις δεν θα το μετανιωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnvou Δημ. January 29, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 το μειονεκτημα του redmi note 4g σε σχεση με τα αλλα δεν ειναι οι πυρηνες αλλα η 8gb rom εναντι των 16gb Bαζοντας την ελληνικη ρομ και με μια sd card δε μεγαλωνει η χωρητικοτητα η δεν ισχυει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 ...με μια sd card δε μεγαλωνει η χωρητικοτητα η δεν ισχυει αυτο? η rom και η sd card δεν εχουν την ιδια χρηστικοτητα. πολλα προγραμματα δεν μπορουν να εγκατασταθουν- μεταφερθουν-δουλεψουν στην καρτα. πλεον για κινεζικα κινητα ανω των €130, τα 16gb rom και τα 2gb ram πρεπει να θεωρουνται κατωτατο οριο. Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts