stathisbach Δημοσιεύτηκε January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 27, 2015 Γεια σας, Ψάχνω να βρω ADSL router με δυνατότητα αυτόματου on/off του WiFi βάσει μέρας και ώρας. Π.χ. να ανοίγει το WiFi τις καθημερινές 20:00-23:00 ενώ τα σαββατοκύριακα όλη την μέρα. Το ενσύρματο adsl θα παραμένει πάντα ανοιχτό. Έχετε κάτι να προτείνετε; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Aν εχω υποθεσει σωστα, μαλλον το θες για την πιτσιρικαρια. Παρα πολλα modem/routers εχουν αυτη την επιλογη ως Parental Control. Δηλωνεις δηλαδη τις MAC των συσκευων που θες και φτιαχνεις ενα Schedule για το ποτε θα δινεις access στα μηχανηματα που βρισκονται εντος του Parental Control. Τωρα αν θες καποια συγκεκριμενη προταση θα σου ελεγα να κοιταξεις προς ΤP-Link που ριχνοντας μια γρηγορη ματια στο δικο μου βλεπω πως ειναι ευκολο στον προγραμματισμο του. Παρολα αυτα θα σου ελεγα να ψαξεις και το ηδη υπαρχων μοντεμ σου, μηπως δεν χρειαζεται να μπεις σε εξοδα. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisbach Δημ. January 28, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά θέλω να κλείνει το WiFi για την ακτινοβολία και όχι για την πρόσβαση. Είναι για την πιτσιρικαρία, αλλά για να μην ακτινοβολείται! Οπότε αυτό που λες μάλλον δεν μου κάνει. Ξέρεις αν υπάρχει γενικά αυτό το χαρακτηριστικό που ψάχνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Δεν εχω συναντήσει ποτέ τέτοιο μηχάνημα. :(:worry: Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά θέλω να κλείνει το WiFi για την ακτινοβολία και όχι για την πρόσβαση. Είναι για την πιτσιρικαρία, αλλά για να μην ακτινοβολείται! Οπότε αυτό που λες μάλλον δεν μου κάνει. Ξέρεις αν υπάρχει γενικά αυτό το χαρακτηριστικό που ψάχνω; Σιγουρα στην αγορα θα υπαρχει router, με WiFi Schedule, δεν εχω ασχοληθει τοσο με αυτη την επιλογη (δε μου χρειαστηκε) και δεν γνωριζω για να σου προτεινω κατι συγκεκριμενο. Αν θες ομως υπαρχουν τα router της Netgear (αρκετα καλα) που εχουν κουμπακι on/off για το WiFi. Παντως το χουμε ξαναπει και παλιοτερα η ακτινοβολια ενας ασυρματου modem/router ειναι μηδαμινη σε σχεση με αυτη των κινητων και του ασυρμαρου τηλεφωνου. Δεν εχω συναντήσει ποτέ τέτοιο μηχάνημα. :(:worry: Mε custom firmware γινεται σε TP-Link που εχω δοκιμασει, αλλα ειχε αλλα θεματα πιο σημαντικα να λυσει. :p Aλλα οπως ειπα και πριν σιγουρα καποια εταιρεια θα εχει καποια επιλογη, αλλα αντε τωρα να γνωριζεις ολες τις επιλογες και ολα τα routers που υπαρχουν στην αγορα. :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts