Jump to content

Galaxy s5 ή lg g2...

tsakolis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξέρω πραγματικά ποιο πρέπει από τα δύο να κρατήσω....Μόνο καλύτερη κάμερα βρίσκω στο s5 κι αυτή όχι σε όλες τις φωτογραφίες σε κάποιες του g2 μου φαίνονται καλύτερες... Δεν ξέρω με απογοήτευσε το s5... Το περίμενα καλύτερο

Δεν ξέρω πραγματικά ποιο πρέπει από τα δύο να κρατήσω....Μόνο καλύτερη κάμερα βρίσκω στο s5 κι αυτή όχι σε όλες τις φωτογραφίες σε κάποιες του g2 μου φαίνονται καλύτερες... Δεν ξέρω με απογοήτευσε το s5... Το περίμενα καλύτερο

Το g2 ειναι πιο γρηγορο διαφωνω με το οτι εχει κατσει καλυτερα στο s4 ο επεξεργαστης, νομιζω η υλοποιηση της lg γενικα ειναι πολυ καλυτερη με πολυ λιγοτερα lags, καταρχην δεν εχει αυτο το σπαστικο lag του s4 μολις το ξεκλειδωνεις..., με το gps εγω προσωπικα δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα, για την καμερα δεν μπορω να εκφερω γνωμη γιατι δεν τα δοκιμασα διπλα διπλα σε αυτο, οπως και να' χει δεν το λεω μονο εγω αν δεις οι περισσοτεροι προτιμουν το g2 απο το s4 βεβαια περι ορεξεως...

@tsakolis κρατα το g2 εφοσον σε απογοητευσε το s5 ειναι απλο... ;)

Edited by em_seven

δεν χρειαζεται να βλεπεται μονο απο μπαταρια το κινητο..τρια g2 ειχα..το s4 i9506 περα απο μπαταρια τα υπερ..οθονη η amoled για εμενα την προτιμαω απο τις lcd...επεξεργαστη ναι εχουν τον ιδιο αλλα στο s4 i9506 εχει καθισει καλυτερα νομιζω!!!καλυτερο σημα,gps,ηχος,φωτογραφια βλεπε (rs)αισθητηρα..το g2 σε τι ειναι καλυτερο δηλ?το s5 εχει οθοναρα!!παμε αλλου εκει

Kανένας δεν έχει πει ότι ρολάρει καλύτερα s4 από g2....Αντιθέτως όλοι έλεγαν για το πόσο καλή είναι η δουλειά της lg πάνω την kit kat. Για φωτογραφία θα έλεγα πιο πολύ ισάξια μιας και το lg λόγω ois βράδυ είναι πιο μπροστά....Όσο για την οθόνη, του g2 έφερνε σε amoled σε στήσιμο....

Δεν κατάλαβα? Πρέπει να πάρουμε άδεια για να πούμε την γνώμη μας?

ναι, γιατί και κάποιοι άλλοι λένε τη γνώμη τους αλλά δεν βλέπω να την σεβάστηκες και πολύ ...

ναι, γιατί και κάποιοι άλλοι λένε τη γνώμη τους αλλά δεν βλέπω να την σεβάστηκες και πολύ ...

Άλλη φορά θα σε ρωτάμε... Καλά που μας το είπες...

ψυχραιμια κυριοι!!!αν ειναι να τσακωνομαστε για αυτα αλιμονο μας!!!
I Want To Believe

Άλλη φορά θα σε ρωτάμε... Καλά που μας το είπες...

Αν υπήρχε σεβασμός δεν θα χρειάζονταν ούτε ερωτήσεις ούτε εξυπνάδες ;)

Αν υπήρχε σεβασμός δεν θα χρειάζονταν ούτε ερωτήσεις ούτε εξυπνάδες ;)
Σεβασμος δεν ειναι να συμφωνεις με τους αλλους, εινα να τους αφηνεις να πουν τη γνωμη τους χωρις να το παιζεις μπαμπουλας... ;) τις εξυπναδες τις επιαστρεφω. Το σταματαω εδω και δεν ασχολουμαι και sorry που μπηκα σφηνα αλλα νομιζω ησουν φαουλ. Edited by em_seven

Μετά το g2 αν θες πραγματική αναβάθμιση εμπειρίας χρήσης και εναν άνεμο ανανέωσης μόνο προς htc(m8) και Sony(z2-z3) κοιτάς.

Μετά το εξαιρετικό g2 οι Κορεατες έχουν βγάλει μετριότητες με εξαίρεση το Note 4.

Το s5 στο μόνο που υπερτερεί είναι στους προκατοχος του και σε σχέση με το g3.

Με το g2 ούτε με σφαίρες για το 32ρι πάντα το 16αρι δεν αξιζει.

Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.

Τόσο απλά.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Και χωρίς root το s5 δουλεύει μια χαρά.Κάποιοι το έχετε παρακάνει με αυτά που λέτε.

Άλλο launcher γιατί να θέλει? Επειδή δεν αρέσει σε εσένα δεν πρέπει να αρέσει και στους άλλους ?

Και όσο για την Sony όσο bloatware και να λες ότι έχει δουλεύει μια χαρά χωρίς ίχνος Lag.

Μην δινεις σημασια.. καποιοι πρεπει να ξυπνανε και αντι για "καλημερα" να λενε "bloatware".. αν παρατηρησεις σχεδον σε ολα τα τοπικα υπαρχουν μονιμως τα ιδια ποσταρισματα ξανα και ξανα και ξανα..

Στο θεμα μας.. ειναι πιο φρεσκια συσκευη το S5 με καλυτερη οθονη καμερα και γενικα χωρις προβληματα. Το μονο μελανο του σημειο ουσιαστικα ειναι η εμφανιση του. Αν δεν σε απωθει η εμφανιση του (γιατι δυστυχως ειναι το πιο ασχημο S που βγηκε ποτε) τοτε ειναι πολυ αξιολογη συσκευη. Το G2 εχει καλυτερη μπαταρια και σιγουρα πιο ομορφο. Μεγαλο μειον η μη επεκταση SD καρτας. Σε καθε περιπτωση οτι κι αν επιλεξεις θα εισαι κερδισμενος.

αυτά δλδ τι ήταν ? γιατί το αρχικό σχόλιο δεν πήγαινε μόνο σε εσένα όπως καταλαβαίνεις , απλά εσύ συνέχισες με απαντήσεις πεντάχρονου...

αυτά δλδ τι ήταν ? γιατί το αρχικό σχόλιο δεν πήγαινε μόνο σε εσένα όπως καταλαβαίνεις , απλά εσύ συνέχισες με απαντήσεις πεντάχρονου...
Σε εμενα δεν πηγαινε γιατι εγω δεν ειχα σχολιασει τα λεγομενα σου καθολου μεχρι χθες ασε που οταν εγραψες το πρωτο σχολιο δεν ειχα γραψει ουτε ενα μηνυμα στο θεμα, σε ''προκαλω'' μαλιστα να δεις τι γραφω και πως το γραφω, εχεις λοιπον κοντη/επιλεκτικη μνημη ή μαλλον μπερδευτικες, κρατα τους χακτηρισμους για εσενα οπως και τα νευρα σου. Edited by em_seven

Σε εμενα δεν πηγαινε γιατι εγω δεν ειχα σχολιασει τα λεγομενα σου καθολου μεχρι χθες ασε που οταν εγραψες το πρωτο σχολιο δεν ειχα γραψει ουτε ενα μηνυμα στο θεμα, σε ''προκαλω'' μαλιστα να δεις τι γραφω και πως το γραφω, εχεις λοιπον κοντη/επιλεκτικη μνημη ή μαλλον μπερδευτικες, κρατα τους χακτηρισμους για εσενα οπως και τα νευρα σου.

Απορω που καθεσαι ακομα και ασχολεισαι... εχεις και Νοτε 4...απ αυτα που κολλανε... σα δε ντρεπεσαι... :lol:

Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey -->

Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite --> Pixel 9

Απορω που καθεσαι ακομα και ασχολεισαι... εχεις και Νοτε 4...απ αυτα που κολλανε... σα δε ντρεπεσαι... :lol:
Οντως πολυ ασχοληθηκα... τι να πουμε και εμεις με note 4 ε... :lol: Edited by em_seven

Πως τα καταφέρνω και σε ότι θέμα ανοίγω τσακώνονται για άσχετα πράγματα.... Χαχαχ αχ πραγματικά μου χει τύχει άπειρες φορές!!!

Λοιπόν τελικά κράτησα το s5...Με μισή καρδιά βέβαια.... Επειδή το πήρα τώρα και το Λυπάμαι.... Ήδη έχω ξενερώσει λίγο με την μπαταρία αλλά θάλασσας δείξει.... Τις επόμενες μέρες...

Λοιπόν τελικά κράτησα το s5...Με μισή καρδιά βέβαια.... Επειδή το πήρα τώρα και το Λυπάμαι.... Ήδη έχω ξενερώσει λίγο με την μπαταρία αλλά θάλασσας δείξει.... Τις επόμενες μέρες...

Γιατι ξενερωσες με μπαταρια ; ειχες πριν 9506 μηπως ; Τι σου αρεσε στο S5 και τι ΟΧΙ ; Αν θες πες για να μην ανοιξω θεμα.

My Name Is George V.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας... Να είστε καλά... Δε με χαλάει η εμφάνιση του s5... Σαν δυνατότητες με ενδιαφέρει πιο πολύ!

γιατι δε κοιτας και το samsung galaxy alpha.το χαζευα σημερα και το ατοιμο ηταν ομορφο.εκτος αν δεν θες να δωσεις παραπανω λεφτα.

επισης αν σε ενδιαφερουν πιο πολυ οι δυνατοτητες στο σμαρτ <για αυτο εξαλου και αγοραζουμε σμαρτ οχι μονο για εμφανιση>..το s5 δε θα σε απογοητευσει και ασε τους αλλους να χτυπιουνται

editδεν ειδα το μυνημα οτι το πηρες.για μενα την καλυτερη επιλογη

Edited by manolissinger
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Είχα g2 και απ ότι βλέπω μέχρι στιγμής δεν έχει καμία σχέση η μπαταρία ....Καλύτερη στο g2 .... Στα υπόλοιπα θα δείξει .... Θα το δω με τις μέρες !!!!

Είχα g2 και απ ότι βλέπω μέχρι στιγμής δεν έχει καμία σχέση η μπαταρία ....Καλύτερη στο g2 .... Στα υπόλοιπα θα δείξει .... Θα το δω με τις μέρες !!!!

Δηλαδη ποσες ωρες οθονη σου βγαζει το S 5 ;

My Name Is George V.

sorry παιδιά είχα δουλειές. Στο θέμα μας τώρα, αν δεν πλακωθείς και λιγο δεν έχει νόημα άσε που οι iphoneνακιδες δεν απαντανε οπότε καλύτερα τα fun boys της samsung !! όσο για το s5 όταν αρχίσει να κολλάει στείλτους pm να σου πούνε να πάρεις το note 4 που δεν έχει τέτοια θέματα ...

p.s. Ήταν το τελευταίο αλήθεια ! :X:X ...