Chryssostomos Δημοσιεύτηκε January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 24, 2015 (edited) Καλησπέρα σας. Εχουμε ένα θέμα με μικροκολλήματα του ποντικιού ανα διαστήματα.Μπορεί να το κάνει σχετικά συχνά,μπορεί να μην το κάνει και καθόλου. Ο υπολογιστής είναι καινούριος δεν έχει ούτε βδομάδα και αποτελείται από αυτά: http://www.e-shop.gr/gigab...l-p-PER.526976 http://www.e-shop.gr/zalma...k-p-PER.806969 http://www.e-shop.gr/gskil...t-p-PER.556272 http://www.e-shop.gr/sapph...l-p-PER.514536 http://www.e-shop.gr/xfx-p...u-p-PER.664004 http://www.e-shop.gr/intel...x-p-PER.558465 http://www.kapacom.gr/computer-parts/solid-state-drives-ssd/kingston-ssdnow-v300-120gb-2.5-sata-iii-stand-alone-drive-sv300s37a-120g.html το έχουμε δοκιμάσει σε 3 διαφορετικές θύρες απο προχθές που άρχισε να το κάνει. Καμία ιδέα; Edited January 24, 2015 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Οταν λες μικροκολληματα; Αλλαξες ποντικι μηπως εχει προβλημα το usb του; Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 24, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Οταν λες μικροκολληματα; Αλλαξες ποντικι μηπως εχει προβλημα το usb του; του στυλ χάνει την ομαλή του κίνηση. Δυστυχώς δεν έχω 'αλλο ποντίκι αυτή τη στιγμή εύκαιρο. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 του στυλ χάνει την ομαλή του κίνηση. Δυστυχώς δεν έχω 'αλλο ποντίκι αυτή τη στιγμή εύκαιρο. Πρωτα με αυτο πρεπει να αρχισεις ομως το τσεκαρισμα. :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 24, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Πρωτα με αυτο πρεπει να αρχισεις ομως το τσεκαρισμα. :) Προφανώς φίλε μου.Το εύκολο που μπορώ να κάνω το πρωί είναι να δοκιμάσω το ποντίκι σε άλλο υπολογιστή. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Μηπως ειναι ασύρματο το ποντικι? Αν ναι, συχνα χρειαζεται ο πομπος στο usb να εχει οπτικη επαφη με το ποντικι,αλλιως κανει αυτα τα σκαλωματα που λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 24, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Μηπως ειναι ασύρματο το ποντικι? Αν ναι, συχνα χρειαζεται ο πομπος στο usb να εχει οπτικη επαφη με το ποντικι,αλλιως κανει αυτα τα σκαλωματα που λες. Ασύρματο είναι ναι. Και σε μπροστά θύρα το ίδιο κάνει. Απλά το κάνει με αραιά διαστήματα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 μπορεί να παρεμβάλλεται το ''σήμα'' από κάποια άλλη συσκευή . Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Κάνει τον θόρυβο σύνδεσης αποσύνδεσης; η μπαταρία του είναι καλή; μήπως πέφτει σε sleep ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Και οι μπαταριες μπορει να φταινε, αλλαξε τες με καινουργιες. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 25, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Κάνει τον θόρυβο σύνδεσης αποσύνδεσης; η μπαταρία του είναι καλή; μήπως πέφτει σε sleep ; όχι δε κάνει το ήχο που λες. Και οι μπαταριες μπορει να φταινε, αλλαξε τες με καινουργιες. Η μπαταρία είναι καινούρια χθεσινή. Την άλλαξα αφού ειδα το κόλλημα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Άλλαξε επιφάνεια που το δουλεύεις,ειδικά σε γυαλί δεν λειτουργούν καλα τα ποντίκια. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 25, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Άλλαξε επιφάνεια που το δουλεύεις,ειδικά σε γυαλί δεν λειτουργούν καλα τα ποντίκια. Το γραφείο είναι ξύλινο.Είπαμε τα βασικά τα ξέρουμε..:lol: Θα δοκιμάσω ένα ενσύρματο αργότερα να δω τι παίζει. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 ίσως έχεις παρεμβολές απο κάτι άλλο, αν έχεις ασύρματη βάση ή κάτι που εκπέμπει rf απομάκρυνε το όσο γίνεται απο τον υπολογιστή σου. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 25, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Λοιπόν έβαλα ένα ενύρματο microsoft.Αυτά τα απλά τα optical τα παλιά. Πρώτες ενδείξεις νορμάλ.Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι κατέβασε drivres,ενώ στα άλλα pc το είχα ήταν plug and play. Θα το παρατηρήσω να δω τι θα γίνει μέχρι το βράδυ. Θα πάρω και ένα άλλο πληκτρολόγιο γιατί αυτό είναι 8 χρόνων και ίσως(;) παίζει τον ρόλο του... η Μόνη συσκευή με rf πάνω στο γραφείο είναι το τηλεκοντρόλ,αλλά δε νομίζω πως παίζει ρόλο. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 25, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Έβαλα το κινητό μου να περάσω κάτι φωτογραφίες και μόλις πάτησα να ανοίξει μία μου μου βγάζει μήνυμα: COM Surrigate is not responding. Τι παίζει τελικά; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Για να μην ανοίγω νέο θέμα Έχω ένα ποντικάκι microsoft και απο χθες μου κάνει το εξής : Όταν χρησιμοποιώ τον τροχό , οι σειρές "τρέχουν" σαν τρελλές και παρ' όλο που ρυθμίζω 1 σειρά απο τις ρυθμίσεις απο τον πίνακα ελέγχου δεν γίνεται τίποτα . Καμμια ιδέα ; Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos2145 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 αν και δεν μας λες και πολλά δοκίμασε να το βγάλεις και να το ξαναβάλεις που στο κάνει; στο internet (explorer, firefox, chrome) αλλού το κάνει; word,excel είναι ασύρματο; μήπως έβαλες κάποιο πρόγραμμα; το λειτουργικό σου να υποθέσουμε οτι είναι windows 7 καλό είναι να δίνεις κάποιες βασικές πληροφορίες για να είναι πιο σωστές οι συμβουλές που θα παρεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Youtube Channel GreekTechstruction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 'Εχεις δίκιο Το ποντίκι είναι ασύρματο , το λειτουργικό είναι το 7 και το κάνει παντού . Και το πρώτο πράγμα πο έκανα είναι να το βγάλω και να το ξαναβάλω ... Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 μπορεί να παρεμβάλλεται από άλλες συχνότητες ή να μην έχει οπτική επαφή το usb με το ποντίκι (ανάλογα με το που έχεις συνδέσει τη usb). Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Έχω δοκιμάσει και στις 3 θύρες usb και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο . Δηλ. Ο δείκτης κανονικά και το scroll πολύ γρήγορα ... Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos2145 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 με άλλο mouse δοκίμασες? μήπως έχει χαλάσει το ποντίκι σου το έχεις καιρό? μπορεί να θέλει καθάρισμα εσωτερικά ο αισθητήρας για τη ροδέλα αν στο κάνει και με άλλο ποντίκι πάνε από την διαχείριση συσκευών και βγάλε τον οδηγό για το ποντίκι και μετά κανε ανίχνευση για αλλαγές και ξαναβαλτον Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Youtube Channel GreekTechstruction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 (edited) Για να μην ανοίγω νέο θέμα Έχω ένα ποντικάκι microsoft και απο χθες μου κάνει το εξής : Όταν χρησιμοποιώ τον τροχό , οι σειρές "τρέχουν" σαν τρελλές και παρ' όλο που ρυθμίζω 1 σειρά απο τις ρυθμίσεις απο τον πίνακα ελέγχου δεν γίνεται τίποτα . Καμμια ιδέα ; Φίλε καλησπέρα.... Αν είναι αυτό που καταλαβαίνω και το οποίο είναι εξαιρετικά εκνευριστικό (γιατί το έχω πάθει 2 φορές, μία σε ένα logitech ασύρματο και μία σε ένα ασύρματο Microsoft, το δεύτερο μετά από μόλις ένα χρόνο λειτουργίας), 3 επιλογές έχεις... Ίσως πάντως να μην είναι το ίδιο πρόβλημα γιατί εμένα και πήγαινε γρήγορα, αλλά και όταν σταματούσα το scroll, ανέβαινε λίγο προς τα πάνω μόνο του... 1) Το ανοίγεις, το καθαρίζεις (δες youtube vids) και ελπίζεις ότι θα ξαναλειτουργήσει ομαλά 2) Αν μιλάμε για κάποιο φθηνό ποντίκι, παίρνεις ένα καινούργιο 3) Αν είναι εντός εγγύησης, κοιτάς αν σε καλύπτει (πιθανόν ναι) Mπορείς να ψάξεις και google με "ταδε mouse scroll jump""και θα βρεις αντίστοιχα περιστατικά, είναι σύνηθες, αν πάντα μιλάμε για το ίδιο πρόβλημα που είχα εγώ... Προσωπικά και τις 2 φορές αγόρασα καινούργιο (του 10άρικου ασύρματα ήταν και τα 2), γιατί ούτε το 1) διόρθωσε την κατάσταση και για το 3) είχα πετάξει τις αποδείξεις... Εdit: Τώρα που το θυμήθηκα κάτι random φορές που πήγαινε απλά πολύ γρήγορα, η λύση ήταν τόσο απλοϊκή όσο η αφαίρεση του receiver και η επανατοποθέτησή του ... Απ' όσο είδα βέβαια αυτό το έχεις κάνει ήδη... Edited March 25, 2015 by SpyrosR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Με unistall και install ξανά λύθηκε το πρόβλημα Σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο που διαθέσατε ! Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 τυχερός ήσουν :) Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts