panaros Δημοσιεύτηκε November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 9, 2004 Μολις σήμερα μου ηλθε απο expansys το LOOX720! :D Εντυπώσεις θα γράψω μετα απο κανα δυο μερες, για να εχω δοκιμασει οσα περισσοτερα προγραμματα μπορώ. Αυτο που με εχει ξετρελλάνει και υποστηρίζει το LOOX720, είναι οτι συνδεδεμένος με wifi, και με το πρόγραμμα Skype, κάνω κανονικότατα τηλέφωνα σε σταθερά και κινητά μέσω Voice over Ip, και η συνομιλία είναι άψογη. Το 2ο ηχείο του LOOX που υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία, ακούγεται καμπάνα!!! Σε skype user, τηελεφωνώ χωρίς χρέωση και ειλικρινα ακούγεται σαν να είναι δίπλα μου!!! Σε κινητά και σταθερά αγοράζεις χρόνο 10 ή 25 ευρώ απο το skype out, και χρεώνεσε με 0.031 ευρώ το λεπτό (10 δραχμές)!!! Έχω κυριολεκτικά τρελλαθεί με το LOOxaki, VGA screen, 128 system memory, usb host, bluetooth, wifi, sd & cf slot, camera 1.3mpx με flash, 520αρι επεξεργαστη, 1640 μπαταρια, και πάνω απολα μικρό σε διαστάσεις (καμια σχέση με το τουβλο που κουβαλαγα...(ε800). More to come... :happy: p.s. και δουλευει αψογα με το bt handfree Jabra 250!!! Σαν κανονικό τηλέφωνο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 ακριβώς το ίδιο και το 4700 :) καλύτερα όμως να γράφεις εντυπώσεις στο θέμα του. παρακαλώ να κλειδωθεί. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Kai me to e800 douleue apsoga! Opos episis kai me to qtek 9090 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 με το 3715 πάλι όχι. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. November 9, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Ok paides, den eida oti yparxei antistoixo thread gia to loox720. As kleidwthei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος panaros ( 9 Νοέ. 2004 , 13:17) Μολις σήμερα μου ηλθε απο expansys το LOOX720! :D Εντυπώσεις θα γράψω μετα απο κανα δυο μερες, για να εχω δοκιμασει οσα περισσοτερα προγραμματα μπορώ. Αυτο που με εχει ξετρελλάνει και υποστηρίζει το LOOX720, είναι οτι συνδεδεμένος με wifi, και με το πρόγραμμα Skype, κάνω κανονικότατα τηλέφωνα σε σταθερά και κινητά μέσω Voice over Ip, και η συνομιλία είναι άψογη. Το 2ο ηχείο του LOOX που υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία, ακούγεται καμπάνα!!! Σε skype user, τηελεφωνώ χωρίς χρέωση και ειλικρινα ακούγεται σαν να είναι δίπλα μου!!! Σε κινητά και σταθερά αγοράζεις χρόνο 10 ή 25 ευρώ απο το skype out, και χρεώνεσε με 0.031 ευρώ το λεπτό (10 δραχμές)!!! p.s. και δουλευει αψογα με το bt handfree Jabra 250!!! Σαν κανονικό τηλέφωνο!!! Οι τιμές που έδωσες ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα όσο αφορά τα κινητά... Για αποκαταστήσω λοιπόν την αλήθεια γράφω τις πραγματικές τιμές Σταθερά : €0.031 / λεπτό Κινητά : €0.215 / λεπτό... Από τα παραπάνω καταλαβαίνεις ότι δεν συμφέρει να τηλεφωνείς με τον τρόπο αυτόν μιας και οι χρεώσεις με τον πατροπαράδοτο τρόπο είναι εφάμιλλες!!! Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320)) kapoio link gia skype? as gini renamed to thread se 'Ola gia to skype' ;) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass ( 9 Νοέ. 2004 , 17:44) Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320)) kapoio link gia skype? as gini renamed to thread se 'Ola gia to skype' ;) http://www.skype.com so simple... ;) κατεβασε και την εξισου αποτελέσματικη desktop version. εκει θα βρεις και πληροφοριες για το SkypeOut(που επιτρεπει κλησεις και σε σταθερα και κινητα τηλεφωνα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkp ( 9 Νοέ. 2004 , 17:12) Οι τιμές που έδωσες ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα όσο αφορά τα κινητά... Για αποκαταστήσω λοιπόν την αλήθεια γράφω τις πραγματικές τιμές Σταθερά : €0.031 / λεπτό Κινητά : €0.215 / λεπτό... Από τα παραπάνω καταλαβαίνεις ότι δεν συμφέρει να τηλεφωνείς με τον τρόπο αυτόν μιας και οι χρεώσεις με τον πατροπαράδοτο τρόπο είναι εφάμιλλες!!! Σκέψου ότι για μένα που είμαι σε μια πόλη με WiFi το skype μου στοιχίζει ΣΑΦΩΣ φτηνότερα από ότι το GSM στα σημεία που υπάρχει κάλυψη WiFi ;) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Iωάννη, μπορείς να περιγράψεις με 2 λόγια τη λειτουργία του? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Ειναι απλή η λειτουργία του... Σκέψου το msn messenger και βάλε ότι μπορείς να καλέσεις όπως ακριβώς καλείς κάποιον από το netmeeting... Επιπλέον έχεις την δυνατότητα να καλέσεις σε κανονικούς αριθμούς αν έχεις αγοράσει από το site μονάδες... Η σύνδεση του με το Pocket PC γίνεται μέσω Wifi internet όπως ακριβώς δουλεύει και το msn messenger...Έχεις ένα username και απλά κάνεις login... Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkp ( 9 Νοέ. 2004 , 23:17) Ειναι απλή η λειτουργία του... Σκέψου το msn messenger και βάλε ότι μπορείς να καλέσεις όπως ακριβώς καλείς κάποιον από το netmeeting... Επιπλέον έχεις την δυνατότητα να καλέσεις σε κανονικούς αριθμούς αν έχεις αγοράσει από το site μονάδες... Η σύνδεση του με το Pocket PC γίνεται μέσω Wifi internet όπως ακριβώς δουλεύει και το msn messenger...Έχεις ένα username και απλά κάνεις login... Όπως ακριβώς τα είπε ο φίλος gkp και να προσθέσω ότι η ποιότητα ήχου είναι απίστευτη. Σε μένα με το που πατάω το dial η απόκριση είναι άμμεση και το τηλέφωνο που καλώ χτυπάει με την μία! Η χρέωση είναι ανα λεπτό και όχι ανα δευτερόλεπτο αλλά αν σκεφτείς ότι καλώ από το PPC μου σε σταθερό με χρέωση 10,66δρχ το λεπτό όταν έχω κάλυψη wifi στην Καρδίτσα είναι απίστευτο. Μάλιστα για τις περισσότερες ευρωπαικές χώρες η χρέωση προς σταθερά είναι 6,5δρχ το λεπτό. Δεν παίζει ρόλο από που καλείς αλλά που καλείς. Άλεξ είναι ο φτηνότερος τρόπος για να μιλάς με Αμερική ;) Πληρώνεις τοπικό φίλε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Στο 4700 ειναι αρκετά σταθερή εφαρμογή και η συνομιλία είναι πολύ καθαρή... Η εγκατάσταση εμένα έγινε στο ipaq file story και η μνήμη που δεσμεύει είναι περίπου 3.5 ΜΒ... Το καλό με αυτή την εφαρμογή είναι ότι υπάρχει και για pc οπότε κάποιος γνωστός που έχει εγκατεστημένη την εφαρμογή (είπαμε σαν messenger - icq ) φαίνεται αν είναι online και μπορείς να τον καλέσεις για συνομιλία - chat κτλ... Είναι εντυπωσιακό πρόγραμμα όταν το χρησιμοποιείς σαν τηλέφωνο για συνομιλία.... Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 πολύ καλό :) πραγματικά θατο χρησιμοποιήσω άμεσα ;) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 meso gprs omos den doulevi (: doulevi omos to messaging :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 μερικες ερωτησεις : επειδη οταν πιασω τηλεφωνο εγω δεν το αφηνω κατω, αξιζει να το χρησιμοποιω για υπεραστικες κλησεις ? επισεις , δουλευει μονο μεσου wifi ? μπορω να κανω κληση απο τον desktop (adsl συνδεση) ? αξιζουν οι τιμες ? πως πληρωνω της μοναδες ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 δουλεύει και με απλή 64άρα isdn. άριστη ποιότητα. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 οι μοναδες ποσο ειναι ? υπαρχει κανενας τιμοκατολογος ? και πληρωνω τα χρεη ? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 ... να μην υπήρχε και το λινκ 5 ποστ παραπάνω να πω να παει στο δι*ολο... :eek: Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (10 Νοέ. 2004 , 23:41) ... να μην υπήρχε και το λινκ 5 ποστ παραπάνω να πω να παει στο δι*ολο... :eek: :p :p :p επειδη δεν ειπες να παει στο διαολο δεν το βρηκα :p :p :p αυτη η τιμη : Σταθερά : €0.031 / λεπτό ισχυει και για αστικα και για υπεραστικα και για διεθνη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 ...ΕΛΕΟΣ!!! Η χρέωση είναι ανα λεπτό και όχι ανα δευτερόλεπτο αλλά αν σκεφτείς ότι καλώ από το PPC μου σε σταθερό με χρέωση 10,66δρχ το λεπτό όταν έχω κάλυψη wifi στην Καρδίτσα είναι απίστευτο. Μάλιστα για τις περισσότερες ευρωπαικές χώρες η χρέωση προς σταθερά είναι 6,5δρχ το λεπτό. Δεν παίζει ρόλο από που καλείς αλλά που καλείς. Άλεξ είναι ο φτηνότερος τρόπος για να μιλάς με Αμερική Πληρώνεις τοπικό φίλε!!! :!: 6 POST παραπάνω... Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (11 Νοέ. 2004 , 00:09) ...ΕΛΕΟΣ!!! Η χρέωση είναι ανα λεπτό και όχι ανα δευτερόλεπτο αλλά αν σκεφτείς ότι καλώ από το PPC μου σε σταθερό με χρέωση 10,66δρχ το λεπτό όταν έχω κάλυψη wifi στην Καρδίτσα είναι απίστευτο. Μάλιστα για τις περισσότερες ευρωπαικές χώρες η χρέωση προς σταθερά είναι 6,5δρχ το λεπτό. Δεν παίζει ρόλο από που καλείς αλλά που καλείς. Άλεξ είναι ο φτηνότερος τρόπος για να μιλάς με Αμερική Πληρώνεις τοπικό φίλε!!! :!: 6 POST παραπάνω... ok , thanks για την βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320)) Αρχικό Μήνυμα από Exposed_Bone Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (11 Νοέ. 2004 , 00:09) ...ΕΛΕΟΣ!!! Η χρέωση είναι ανα λεπτό και όχι ανα δευτερόλεπτο αλλά αν σκεφτείς ότι καλώ από το PPC μου σε σταθερό με χρέωση 10,66δρχ το λεπτό όταν έχω κάλυψη wifi στην Καρδίτσα είναι απίστευτο. Μάλιστα για τις περισσότερες ευρωπαικές χώρες η χρέωση προς σταθερά είναι 6,5δρχ το λεπτό. Δεν παίζει ρόλο από που καλείς αλλά που καλείς. Άλεξ είναι ο φτηνότερος τρόπος για να μιλάς με Αμερική Πληρώνεις τοπικό φίλε!!! :!: 6 POST παραπάνω... ok , thanks για την βοηθεια ok Pano :) me liga logia topikes xrewseis ;) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pastrengo Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος katsj ( 9 Νοέ. 2004 , 20:55) Σκέψου ότι για μένα που είμαι σε μια πόλη με WiFi το skype μου στοιχίζει ΣΑΦΩΣ φτηνότερα από ότι το GSM στα σημεία που υπάρχει κάλυψη WiFi ;) :D Η Καρδίτσα .....πόλη με Wi-Fi :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: Για κάντο μας πιό λιανά.... Εμείς δηλ. πού ζούμε ? :angry: Παράθεση "Πολιτική ανυπακοή και....Αλληλοβοήθεια" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pastrengo (12 Νοέ. 2004 , 18:39) Η Καρδίτσα .....πόλη με Wi-Fi :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: Για κάντο μας πιό λιανά.... Εμείς δηλ. πού ζούμε ? :angry: Ναι υπάρχει WiFi δίκτυο με κάλυψη στο μεγαλύτερο μέρος της πόλης και μάλιστα αναπτύσετε πολύ γρήγορα. Οι ταχύτητες είναι ανάλογες μιας 384ADSL για ιντερνετ και για μεταφορά αρχείων μεταξύ όσων είναι στο δίκτυο με PocketPC είναι 11ΜΒps ενώ για όσους έχουν PC είναι 54MBps. Το μηνιαίο κόστος είναι λιγότερο από ότι για κάποιον που μπαίνει με modem και έχει και συνδρομή και χρονοχρέωση. Εδώ απλά πληρώνουμε ένα μηνιαίο πάγιο και έχουμε Internet 24 ώρες το 24ωρο. ;) Περιττό να συμπληρώσω ότι με το skype μιλάμε όλοι τζάμπα μεταξύ μας. Ένα μικρό δίκτυο VoIP :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts