Jump to content

αποτομο κλεισιμο υπολογιστη

thodoris1988
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω θεμα κλεινει ο υπολογιστης μονος του οταν ανοιγω καποια βαρια διαδικασια.μαλλον ειναι τροφοδοτικο . το προηγουμενο που ειχα ηταν 450 και ηταν μια χαρα ..αυτο που εχω ειναι 550 τι μπορεινα παιζει ?? η μιτρικη μου ειναι μια Μsi 970A g43 o επεξεργαστης AMD FX 6300 4GB RAM DDR3 TEAM GROUP και καρτα γραφικων μια NVIDIA GeForce GT 440

Ετσι οπως το λες, προσωπικα θα ξεκινουσα να ελεγχω τα ευκολα. Για αρχη θερμοκρασια που ανεβαζει η cpu. Μετα οταν λες βαρια διαδικασια τι εννοεις; Μηπως πεταει καποια μπλε οθονη και κλεινει;

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

οταν λες ευκολα ?

οχι μπλε οθονη κατευθειαν μπαμ και κατω σβηνει.αν παιξω αν παιχνιδι ενω ακομα και στην αξιολογηση συστηματος

οι θερμοκρασιες

1 http://postimg.org/image/h17yek41n/

2 http://postimg.org/image/tcd1eh0bj/

Edited by thodoris1988

Θερμοκρασίες λεω και εγω και καλυτερα άνοιξε το και κανε έναν έλεγχο στα ανεμηστηρια σου για αρχη. Το τροφοδοτικο πόσο καιρό το εχεις ;

Μετα πανε να βρεις τι ειναι η μπλε οθόνη.

τροφοδοτικο καινουργιο μπλε οθονη ξερω τι ειναι απλα οταν κλινει δεν βγαζει τπτ ειναι σαν να το τραβας απο την μπριζα..τις θερμοκρασιες μου τις ανεβασε και πανω δν νομιζω να ειναι ιδιαιτερα υψηλες.

τροφοδοτικο καινουργιο μπλε οθονη ξερω τι ειναι απλα οταν κλινει δεν βγαζει τπτ ειναι σαν να το τραβας απο την μπριζα..τις θερμοκρασιες μου τις ανεβασε και πανω δν νομιζω να ειναι ιδιαιτερα υψηλες.

εχεις βαλει καμια καινουργια συσκευη στον υπολογιστη σου?

...The quieter you become the more you are able to hear...

Εαν μας έλεγες ποια ή ποιες είναι οι διαδικασίες που προκαλούν αυτό το πρόβλημα θα βοηθούσε.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

εβαλα παλια καρτα γραφικων που ειχα και δεν μ εκλεισε εκει που εκλεινε ο αλλη.. να υποθεσω καρτα γραφικων δηλαδη ?:rolleyes:

εβαλα παλια καρτα γραφικων που ειχα και δεν μ εκλεισε εκει που εκλεινε ο αλλη.. να υποθεσω καρτα γραφικων δηλαδη ?:rolleyes:

Σχετικό. Θα σου πρότεινα να απεγκαταστήσεις οτιδήποτε έχει σχέση με οδηγούς κάρτας γραφικών, φορώντας επάνω την παλιά που έχεις. Κατέβασε στη συνέχεια οδηγούς της κάρτας σου, αν θυμάσαι ποιους έβαζες δοκίμασε την προηγούμενη έκδοσή τους. Αφαίρεσε την παλιά και βάλε την καινούργια. Αφησε τα windows να την εντοπίσουν. Κάνε ρεσταρτ. Μην βάζεις ακόμα οδηγούς άφησε τους οδηγούς των windows. Κάνε αξιολόγηση και δες αν σου κολλήσει, αν όχι τότε βάλε τους, επιμένω, προηγούμενοςυ οδηγούς απ' αυτούς που είχες εσύ και δοκίμαζες. Κάνε ρεσταρτ και τεστάρισε. Αν και τώρα σου κάνει τα ίδια τότε τσεκάρεις τροφοδοτικό. Αν είναι κομπλέ αλλάζεις κάρτα. !:rolleyes:

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

απο την στιγμη που σου κλεινη στα παιχνιδια και στην αξιολογηση τοτε με κλειστα ματια ειναι η καρτουλα

μην ασχολιθεις καν να αλλαζεις drivers για να δεις αν ειναι απο εκει

η ο επεξεργαστης της καρτας κολαει καπου (χωρις απαραίτητα να ανεβαζει θερμοκρασια) η η μνημες της καρτας η ζεσταινεται κατι αλλο στην καρτα που δεν φαίνεται (v ram)

το εχω παθει με ολες της gtx 550ti τις 3d

καρτουλες μονο gigabyte,siphire,msi, assus, μην πετατε τα χρηματα αλλου

οχι οτι δεν χαλανε αυτες απλα εχουν πιο ελαχιστες πιθανοτητες