alfa Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 xaxaaa ωραίος, εχεις δικιο το ειχα ξεχάσει αυτο. Ευχαριστώ Ελπιζω να μην ξεχασεις να μετονομασεις το νεο προφιλ με το παλιο ...:) :) :) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Το εκανα αλλα δεν εγινε τιποτα, το προφιλ δεν το πειραξα, εκανε copy ολα τα αρχεια και τους φακελους που ηταν μεσα στο προφιλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Το εκανα αλλα δεν εγινε τιποτα, το προφιλ δεν το πειραξα, εκανε copy ολα τα αρχεια και τους φακελους που ηταν μεσα στο προφιλ Να σου πω τι εκανα εγω: αντεγραψα ολο τον φακελο με το προφιλ απο τα windows στον φακελο που ειναι το προφιλ στο λινουξ, μετα πηρα τον φακελο/προφιλ των λινουξ και τον αποθηκευσα καπου (για καθε ενδεχομενο, μετα μετονομασα τον φακελο των windows που αντεγαραψα με το ιδιο ακριβως ονομα που ειχε αυτος των λινουξ (copy/paste) ολα αυτα με κλειστη την αλεπου, ... εκκινηση της αλεπους και ολα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Εχω firefox στο υπολογιστη μου και θελω να επιλέξω που θα αποθηκευονται τα αρχεια των word,exel, pdf κλπ Πως το κάνω αυτο? Απο που? Στα win xp το ειχα κανει ...τωρα που εχω win7 πως?Αυτές οι ρυθμίσεις γίνονται στο Options --> General --> Downloads Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Έχω επιλέξει τον firefox να κάνει συτγχρονισμο πιστεύοντας ότι πλέον στα φορματ δε θα χρειάζεται να γράφω όλους τους κωδικούς μου και τα bookmarks μου ώστε να μη χάσω τίποτα.Ισχύει αυτό ή κάνω λάθος;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Κι απο εμένα μια ερώτηση... Όταν κατεβάζω οτιδήποτε είδους αρχείο, μου το κατεβάζει ως ''μόνο για ανάγνωση'' ή ως ''αποκλεισμένο''. Μιας και που κατεβάζω αρκετά πράγματα απο xda και τα τροποποιώ, πρέπει συνέχεια να έχω στο νου μου να πάω πρώτα στις ιδιότητες του αρχείου και να ξετικάρω την επιλογή ''μόνο για ανάγνωση'' επειδή δε μπορώ να το επεξεργαστώ πλήρως. Και στη 2η περίπτωση πρέπει πάλι να κάνω ''άρση αποκλεισμού''. Υπάρχει κάποια επιλογή έτσι ώστε να κατεβαίνουν χωρίς αυτές τις προεπιλογές? Ευχαριστώ. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Έχω επιλέξει τον firefox να κάνει συτγχρονισμο πιστεύοντας ότι πλέον στα φορματ δε θα χρειάζεται να γράφω όλους τους κωδικούς μου και τα bookmarks μου ώστε να μη χάσω τίποτα.Ισχύει αυτό ή κάνω λάθος;; Πρίν κάνεις το format σου θα πηγαίνεις στο C:\Users\UserName\AppData\Roaming\Mozilla και θα αντιγράφεις ότι υπάρχει εκεί μέσα. Όταν τελειώσεις το format και εγκαταστήσεις τον firefox πηγαίνεις πάλι στο ίδιο path και ρίχνεις μέσα όλα όσα αντέγραψες. Ο firefox θα είναι όπως πρίν το format. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Πρίν κάνεις το format σου θα πηγαίνεις στο C:\Users\UserName\AppData\Roaming\Mozilla και θα αντιγράφεις ότι υπάρχει εκεί μέσα. Όταν τελειώσεις το format και εγκαταστήσεις τον firefox πηγαίνεις πάλι στο ίδιο path και ρίχνεις μέσα όλα όσα αντέγραψες. Ο firefox θα είναι όπως πρίν το format. Αντίστοιχα για Google Chrome υπάρχει τρόπος; Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Πρίν κάνεις το format σου θα πηγαίνεις στο C:\Users\UserName\AppData\Roaming\Mozilla και θα αντιγράφεις ότι υπάρχει εκεί μέσα. Όταν τελειώσεις το format και εγκαταστήσεις τον firefox πηγαίνεις πάλι στο ίδιο path και ρίχνεις μέσα όλα όσα αντέγραψες. Ο firefox θα είναι όπως πρίν το format. Να'σαι καλά φίλε ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Αντίστοιχα για Google Chrome υπάρχει τρόπος; Υποθέτω πως ναι αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω περαιτέρω μιας και δεν τον χρησιμοποιώ. Ας μην επεκταθούμε όμως μιας και είμαστε off topic. Καλύτερα να ρωτήσεις στο αντίστοιχο topic. Y.Γ.: Link 1 Link 2 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Διαθέσιμος ο Firefox 17 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Διαθέσιμος ο Firefox 17 Εγω γύρισα πισω γιατι δεν ειναι συμβατό το Tab Μix Plus. Θα περιμένω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Εγω γύρισα πισω γιατι δεν ειναι συμβατό το Tab Μix Plus. Θα περιμένω Bαλε αυτην την εκδοση του tmp. Δουλευει κανονικα. https://www.dropbox.com/s/tpddhyybo39i3pl/tab_mix_plus-0.4.0.4pre.120724b.xpi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Bαλε αυτην την εκδοση του tmp. Δουλευει κανονικα. https://www.dropbox.com/s/tpddhyybo39i3pl/tab_mix_plus-0.4.0.4pre.120724b.xpi Ευχαριστώ τέλειο, δουλεύει κανονικά, στην 17 λοιπόν :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 παίδες τι παίζει με τα x64 builds? διάβασα αυτό, αλλά δεν κατάλαβα και πολλά https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=814009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 παίδες τι παίζει με τα x64 builds? διάβασα αυτό, αλλά δεν κατάλαβα και πολλά https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=814009 Αν θες 64bitο Μozilla δουλεψε με waterfox δεν ειναι και οτι καλυτερο κυκλοφορει αλλα κραταει... Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Αν θες 64bitο Μozilla δουλεψε με waterfox δεν ειναι και οτι καλυτερο κυκλοφορει αλλα κραταει... Οταν λες "δεν ειναι και οτι καλυτερο κυκλοφορει" τι εννοεις? εγω τον δουλευω εδω και ενα χρονο και δεν ειδα κατι το ερνητικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Κατέβασα τον waterfox, αλλά όταν πατάω το εικονίδιο να ανοίξει, ανοίγει ο Firefox.... Τι κάνω λάθος??? Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Οταν λες "δεν ειναι και οτι καλυτερο κυκλοφορει" τι εννοεις? εγω τον δουλευω εδω και ενα χρονο και δεν ειδα κατι το ερνητικο... Ειναι πολυ γρηγορος αλλα εχει αδυναμιες με καποια add-ons και σε καποια συστηματα εχω παρατηρησει οτι καταναλωνει περισσοτερη μνημη σε σχεση με τον FF! Επισης το support του δεν ειναι τοσο καλο οσο του FF. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Παιδια μια βοήθεια ειμαι λίγο άσχετος οταν μπαίνω απο τον firefox εδώ στο myphone μου το εμφανίζει με μικρά γράμματα . Τι έγινε ???? http://imageshack.us/a/img198/2519/imagehd.png Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 δοκιμασε Ctrl+ "+" :p δειχνει zoomed-out tab mix plus για FF-18 υπαρχει τιποτα? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 δοκιμασε Ctrl+ "+" :p δειχνει zoomed-out tab mix plus για FF-18 υπαρχει τιποτα? Αρχηγός είσαι !!! :up: Τελικά ηταν ctrl + Ευχαριστώ πολύ :bow: Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 ερωτηση,οταν μπαινω στο ιντερνετ με μοζιλα μου βγαζει συνεχεια ειδοποιησεις το eset για ιους κ ανακατευθυνσεις σελιδων που μπλοκαρει ενω με τον chrome δεν εχω κανενα προβλημα.εχω τα 7 ultimate 32bit και γενικως ο μοζιλα δε δουλευει καθολου σωστα.να κανω επανεγκατασταση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Από τότε που έβαλα τα Windows8, δεν μπορώ να δω με τον firefox τα βίντεο που βρίσκονται εντός των threads ή σε αθλητικές ιστοσελίδες κτλ Στο youtube, dailymotion τα βλέπω όλα τέλεια. Εκεί που έχω πρόβλημα είναι με τα embedded videos των ιστοσελίδων. Μου λείπει κάποιο Plugin? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 17.0.1 is out :) changelog : http://www.mozilla.org/en-US/firefox/17.0.1/releasenotes/ διορθώθηκε το θέμα με τα fonts στα windows 7 και το scrolling :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts