Jump to content

Mozilla Firefox - The «Ultimate» thread

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ακόμα πιο εύκολο και γρήγορο είναι να κάνεις export τα bookmarks σου και όταν ξαναεγκαταστήσεις τον Firefox τα κάνεις ένα import και καθάρισες.

Αυτό γίνεται ως εξής :

Bookmarks-Manage Bookmarks-File-Export-Δίνεις το όνομα που θες-Save.

Ε, το import δεν στο λέω, είναι εύκολο. :D

Όντως καλό αλλά άργησες λίγο. Τώρα ελπίζω να πιάσει η επαναφορά :)

Καλησπέρα. Εχω εδώ και καιρό ένα πρόβλημα όχι μόνο με τον 1.5 , αλλά και με τους προηγούμενους firefox. Συγκεκριμένα, όταν περνάω στην εργαλειοθήκη π.χ. την εκτύπωση, η την προεπισκόπηση, η βάζω λίγο πιό αριστερά το εικονίδιο της αρχικής σελίδας, αυτά υπάρχουν αλλά όταν κλείσω τον firefox και π.χ. την άλλη μέρα τον ανοίξω, τα παραπάνω χάνονται. :blink: Κάποια λύση ?

Δεξί κλικ, "Αποθήκευση σελίδας ως..", "Ιστοσελίδα πλήρης".

Ή με την επέκταση ScreenGrab! που αποθηκεύεις την σελίδα σαν φωτογραφία.

extension Scrapbook - το καλύτερο !

“I may have said the same thing before...but my explanation, I am sure, will always be different.”

-- Oscar Wilde

πολυ καλο θεμα ειναι το iPOX αλλα δεν μου αρεσει η γραμματοσειρα του..ξερετε μηπως αν μπορω να την αλλαξω?

Καλησπέρα. Εχω εδώ και καιρό ένα πρόβλημα όχι μόνο με τον 1.5 , αλλά και με τους προηγούμενους firefox. Συγκεκριμένα, όταν περνάω στην εργαλειοθήκη π.χ. την εκτύπωση, η την προεπισκόπηση, η βάζω λίγο πιό αριστερά το εικονίδιο της αρχικής σελίδας, αυτά υπάρχουν αλλά όταν κλείσω τον firefox και π.χ. την άλλη μέρα τον ανοίξω, τα παραπάνω χάνονται. :blink: Κάποια λύση ?

:worry:

Μάλλον θα χρειαστείς clean install. Κράτα backup τα bookmarks σου, uninstall και σβήσε τον φάκελο c:\documents and settings\USER\Application data\Mozillla
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μάλλον θα χρειαστείς clean install. Κράτα backup τα bookmarks σου, uninstall και σβήσε τον φάκελο c:\documents and settings\USER\Application data\Mozillla

σε ευχαριστώ

Το RELOAD EVERY extension πώς λειτουργεί; :confused: Το έχω εγκαταστήσει, αλλά δε βλέπω πουθενά ρυθμίσεις... Κάθε πότε ξαναφορτώνει τη σελίδα;

Σημερα εβαλα τον 1.5.Ολα καλα εκτος απο το οτι δεν υπαρχει μπαρα δεξια και αναγκαζομαι να κανω scroll χωρις να καταλαβαινω το ''μακρος'' της σελιδας!

Επισης,στη μπαρα διευθυνσεων υπαρχει ενα ενοχλητικο εικονιδιο με ενα βελακι!

http://img522.imageshack.us/img522/5128/firefox1tx.th.jpg

Ξερετε κατι?

Σημερα εβαλα τον 1.5.Ολα καλα εκτος απο το οτι δεν υπαρχει μπαρα δεξια και αναγκαζομαι να κανω scroll χωρις να καταλαβαινω το ''μακρος'' της σελιδας!

Ξερετε κατι?

Και μενα μου το εκανε αυτο και με ενα clean install ηρθε στο ισα του :)

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Το RELOAD EVERY extension πώς λειτουργεί; :confused: Το έχω εγκαταστήσει, αλλά δε βλέπω πουθενά ρυθμίσεις... Κάθε πότε ξαναφορτώνει τη σελίδα;

Διπλα απτο κουμπι reload του φαιερφοξ εχει ενα βελακι. Πατα το και θα δεις ;)

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Διπλα απτο κουμπι reload του φαιερφοξ εχει ενα βελακι. Πατα το και θα δεις ;)

Το βάζω στα 5s πχ αλλά δε βλέπω κανά αυτόματο reload. :worry:

http://img383.imageshack.us/img383/4259/15jj2.jpg

ΕΔΙΤ: Το βρήκα τελικά. :)

Ξερετε κατι?

Έχω την εντύπωση οτι είναι ασυμβατότητα του theme.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω την εντύπωση οτι είναι ασυμβατότητα του theme.

Μπα, το ίδιο theme έχω κι εγώ και λειτουργεί κανονικά η μπάρα.

Και μενα μου το εκανε αυτο και με ενα clean install ηρθε στο ισα του :)

Εκανα clean install αλλα δε διορθωθηκε κανενα απο τα 2 προβληματα!Ειναι πολυ εκνευριστικο!Χρησιμοποιω προσωρινα IE! :mad:

edit:Ειχε δικιο ο hostolis.Eπρεπε να κανω update το θεμα!

Ευχαριστω hostolis!

το forecastfox δουλευει καλα σ'εσας; λεει τη σωστη θερμοκρασια αλλα λεει οτι βρεχει ενω χιονιζει :p. φανταζομαι δεν υπαρχει λυση, ε; επισης γινεται ν'αλλαξουμε τις μοναδες μετρησης; να βαλουμε χλμ/ωρα αντι μιλλια στον ανεμο :O

Έβαλα την έκδοση 1.5 αλλά όταν πάω να κάνω install κάποιο Firefox Extension πχ το Forecastfox μου βγάζει μήνυμα ότι '' Η εγκατάσταση λογισμικού είναι απενεργοποιημένη. Πατήστε Επεξεργασία επιλογών... για να την ενεργοποιήσετε και προσπαθήστε ξανά.'' Πατάω το κουμπάκι που είναι δεξιά του μηνύματος ( Επεξεργασία επιλογών...) αλλά δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν έχει κάπου να επιλέξω για την εγκατάσταση λογισμικού. Μήπως ξέρει κάποιος τι να κάνω;

Παιδια δεν παρατηρειτε μεγαλη καθυστερηση οταν βαζετε 4-5 extensions?

Οσες φορες και αν εχω βαλει firefox και μερικα extensions...σε καθε εκκινηση κανει καμια 20αρια δευτερολεπτα...πραγμα που ειναι αρκετα εκνευριστικο...αυτο συμβαινει σε ολους ή μονο σε εμενα??

Οσες φορες και αν εχω βαλει firefox και μερικα extensions...σε καθε εκκινηση κανει καμια 20αρια δευτερολεπτα...πραγμα που ειναι αρκετα εκνευριστικο...αυτο συμβαινει σε ολους ή μονο σε εμενα??

τι να πω και γω που έχω 23? :p

Εγώ έχω 22 extentions και 7 themes και είναι γεγονός οτι στην αρχή (εννοώ στο πρώτο launch όταν ανοίγει το PC) κάνει περίπου 9 δεύτερα. Από εκεί και πέρα... ανοίγει σφαιράτα και χωρίς πρόβλημα

kalhspera se olous..

sto screenshot pou exei to filtatos minovg sto post #1963

to theme pou foraei o firefox poio einai?

eyxaristw poly:)

Noia

https://addons.mozilla.org/themes/moreinfo.php?id=72&application=firefox

eyxaristw poly gia thn grhgorh apanthsh haris_led!:)

to ietab plugin to exete ypopsh sas? anoigei ena kainourgio tab to opoio dn leitourgei me firefox, alla me thn engine tou ie.. idiatera xrhsimo gia sites pou einai gia ie, px microsoft.com..