Jump to content

Mozilla Firefox - The «Ultimate» thread

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα ίδια ακριβώς προβλήματα έχω κι εγώ. Η πλάκα είναι ότι μου το κάνει μόνο στο laptop της δουλειάς κι όχι το προσωπικό μου. Win7 το πρώτο, Win XP το δεύτερο. Δεν έχω καταλήξει ωστόσο τί από τα δυο φταίει: ο Firefox ή το μηχάνημα;

Μετά την 14.0.1 crashaρει συχνά σε winXP sp2. Μόνο ο firefox όμως, όχι το PC. Δεν γινότανε παλιότερα.

Με το που θα μπεί ,μετά από απανωτά crash(3-4), σε ασφαλή λειτουργία.....τον κλείνω και με το που τον ξανανοίγω δουλεύει κανονικά.

Αν κλείσω όλα τα παράθυρα μπορεί να το ξανακάνει. Random φάση.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Μετά την 14.0.1 crashaρει συχνά σε winXP sp2. Μόνο ο firefox όμως, όχι το PC. Δεν γινότανε παλιότερα.

Με το που θα μπεί ,μετά από απανωτά crash(3-4), σε ασφαλή λειτουργία.....τον κλείνω και με το που τον ξανανοίγω δουλεύει κανονικά.

Αν κλείσω όλα τα παράθυρα μπορεί να το ξανακάνει. Random φάση.

και εγω με ΧP SP3 δεν αντιμετωπίζω κανενα προβλημα ο ff παει σφαίρα.

Μηπως εχεις καποιο αλλο προβλημα; δεν τα tasks που τρεχει το μηχάνημα σου.

• 3 weeks later...
H έκδοση 15 κυκλοφόρησε. Ταχύτατη όπως η προηγούμενη κι από ότι διάβασα κάνει καλύτερη διαχείριση μνήμης.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

H έκδοση 15 κυκλοφόρησε. Ταχύτατη όπως η προηγούμενη κι από ότι διάβασα κάνει καλύτερη διαχείριση μνήμης.

επιτελους ο,τι καλυτερο απο την 12 και μετα.....

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Καλημερα...

Τις τελευταιες 4-5 μερες εχω προβλημα με το gmail!Δε μου το φορτωνει και ανοιγει μονο οταν επιλεξω να το δω σαν HTML!

Το ιδιο μου κανει και με το WebMail Notifier.Λετε να φταιει αυτο???Εχετε καποια ιδεα???

Ευχαριστω.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Έχεις κάνει update το WebMailNotifier;

http://xnotifier.tobwithu.com/wp/

Ναι mister...Ειμαι στη τελευταια εκδοση.

Το ''θεμα'' μου ειναι και οταν προσπαθω να ανοιξω το gmail χωρις το WebMailNotifier.

Μηπως φταιει το flash player, λεω εγω τωρα...

Follow me on XDA

Δοκίμασα και μέσω notifier και κατευθείαν και μπήκα χωρίς κανένα πρόβλημα. Firefox 15, flash player προτελευταία έκδοση.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Δοκίμασα και μέσω notifier και κατευθείαν και μπήκα χωρίς κανένα πρόβλημα. Firefox 15, flash player προτελευταία έκδοση.

Δε ξέρω τι μπορεί να φταιει...Είμαι κι εγώ στον 15 και τελευταία έκδοση flash player.

Έκανα απεγκατάσταση/εγκατάσταση του notifier άλλα τίποτα.

Θα το ψάξω λίγο ακόμα..ευχαριστώ...

Follow me on XDA

Δοκίμασε να τον ανοίξεις επαναφέροντας τις αρχικές ρυθμίσεις μήπως και αλλάξει κάτι! Άνοιξε το παράθυρο της γραμμής εντολών και

"C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -safe-mode

Στο νέο παράθυρο που θα εμφανιστεί βάλε Τικ στην επιλογή : Επαναφορά όλων των προτιμήσεων χρήστη στις προεπιλογές του firefox :)

http://s13.postimage.org/5tdewzcs3/image.jpg

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Δοκίμασε να τον ανοίξεις επαναφέροντας τις αρχικές ρυθμίσεις μήπως και αλλάξει κάτι! Άνοιξε το παράθυρο της γραμμής εντολών και

"C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -safe-mode

Στο νέο παράθυρο που θα εμφανιστεί βάλε Τικ στην επιλογή : Επαναφορά όλων των προτιμήσεων χρήστη στις προεπιλογές του firefox :)

http://s13.postimage.org/5tdewzcs3/image.jpg

Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω...:)

Follow me on XDA

παιδιά κατά λάθος έβαλα σαν μηχανή αναζήτης το babylon και τώρα κάθε νέα καρτέλα που ανοίγω μου βγαίνει σαν αρχική σελίδα. πως μπόρω να βγάλω εντελώς?

παιδιά κατά λάθος έβαλα σαν μηχανή αναζήτης το babylon και τώρα κάθε νέα καρτέλα που ανοίγω μου βγαίνει σαν αρχική σελίδα. πως μπόρω να βγάλω εντελώς?

Πήγαινε άνω δεξιά που εμφανίζει τις μηχανές αναζήτησης, πάτα το λογότυπο και στη συνέχεια το "Διαχείριση μηχανών αναζήτησης", βρες το babylon και πάτα "Απομάκρυνση". :)

το έκανα, σε κάθε νέα καρτέλα που ανοίγω όμως συνεχίζει και μου βγάζει αυτή τη σελίδα search.babylon.com/?affID=113480&tt=010812_notb_3112_3&babsrc=NT_ss&mntrId=5cde085e00000000000000196697c3a6.

το έκανα, σε κάθε νέα καρτέλα που ανοίγω όμως συνεχίζει και μου βγάζει αυτή τη σελίδα search.babylon.com/?affID=113480&tt=010812_notb_3112_3&babsrc=NT_ss&mntrId=5cde085e00000000000000196697c3a6.

Ούτε κι εγώ είχα βρει λύση σε αυτό το θέμα (σίγουρα θα υπάρχει κάπου κρυμμένη).

Αυτό που έκανα εγώ, και λύθηκε και το προηγούμενο πρόβλημα που είχα με το gmail, ήταν επαναφορά αρχικών ρυθμίσεων.

Υπάρχει τέτοια επιλογή στις επιλογές επάνω αριστερά, στη τελευταία δεξιά. (δεν είμαι μπροστά σε υπολογιστή να σου πω ακριβως).

Απλά μετά έπρεπε να περάσω πάλι τα πρόσθετα.No big deal...

Follow me on XDA

Και εγω εχω το babylon να πεταγεται αμα κατα λαθος παω να κανω αναζητηση στη γραμμη διευθυνσεων και οχι απο το πεδιο αναζητησης πιο δεξια και δεν ξερω πως να το ξεφορτωθω.

Αλλα εχω πιο σημαντικο προβλημα.. Πλεον καθε τρεις και λιγο κρασαρει το adobe plug in! Σε ff 15 αυτο. Χτες πηγα σε 15.01 και δεν ξερω ακομα, αλλα ελπιζω να ηρεμησει!!!

Shit Happens!!!

για κατεβασε την 16ρα...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Ο,τι κι αν κανω, η αρχικη σελιδα στον firefox μου ειναι η εξης http://search.babylon.com/?affID=112555&tt=120912_pcp_3712_6&babsrc=HP_ss&mntrId=e8c01d890000000000001c6f654848d9

Αυτο εγινε μετα απο αποπειρα κατεβασματος ενος αρχειου. Το προβλημα εμφανιστηκε και στον chrome αλλα το διορθωσα. Στον firefox προσπαθησα με πολλους τροπους αλλα δεν τα καταφερα... Τι κανω τωρα;;;

Χρειαζομαι τα φωτα σας!!! Σας ευχαριστω προκαταβολικα...

Ο,τι κι αν κανω, η αρχικη σελιδα στον firefox μου ειναι η εξης http://search.babylon.com/?affID=112555&tt=120912_pcp_3712_6&babsrc=HP_ss&mntrId=e8c01d890000000000001c6f654848d9

Αυτο εγινε μετα απο αποπειρα κατεβασματος ενος αρχειου. Το προβλημα εμφανιστηκε και στον chrome αλλα το διορθωσα. Στον firefox προσπαθησα με πολλους τροπους αλλα δεν τα καταφερα... Τι κανω τωρα;;;

Χρειαζομαι τα φωτα σας!!! Σας ευχαριστω προκαταβολικα...

Κατέβασε Malware bytes και SpyBot S&D και προσπάθησε να καθαρίσεις ότι θα βρουν τα προγράμματα...στην συνέχεια αν αυτό δεν δουλέψει...θα δούμε τι άλλο μπορείς να κάνεις. Στις ρυθμίσεις πήγες για να αλλάξεις την αρχική σελίδα ; ;)

Κατέβασε Malware bytes και SpyBot S&D και προσπάθησε να καθαρίσεις ότι θα βρουν τα προγράμματα...στην συνέχεια αν αυτό δεν δουλέψει...θα δούμε τι άλλο μπορείς να κάνεις. Στις ρυθμίσεις πήγες για να αλλάξεις την αρχική σελίδα ; ;)

Επιχειρησα να αλλαξω πολλες φορες την αρχικη σελιδα αλλα καθε φορα που ανοιγα τον firefox εβγαινε το ιδιο. Εφτασα κ στην εσχατη επιλογη, απεγκατεστησα τον firefox κ μαζι με αυτον κ τα cookies, τις προτιμησεις κλπ αλλα τπτ...

Τωρα θα δοκιμασω αυτα που μου προτεινεις κ θα δω αν θα εχει αποτελεσμα...

ωρα 12.53: αφου εκανα τα παραπανω κ αφου απεγκατεστησα κ εγκατεστησα για αλλη μια φορα το προγραμμα, τιποτα δεν αλλαξε... παραμενει εκει η αρχικη σελιδα...

Edited by georet

μηπως εγκατεστησες κατι?

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Επιχειρησα να αλλαξω πολλες φορες την αρχικη σελιδα αλλα καθε φορα που ανοιγα τον firefox εβγαινε το ιδιο. Εφτασα κ στην εσχατη επιλογη, απεγκατεστησα τον firefox κ μαζι με αυτον κ τα cookies, τις προτιμησεις κλπ αλλα τπτ...

Τωρα θα δοκιμασω αυτα που μου προτεινεις κ θα δω αν θα εχει αποτελεσμα...

ωρα 12.53: αφου εκανα τα παραπανω κ αφου απεγκατεστησα κ εγκατεστησα για αλλη μια φορα το προγραμμα, τιποτα δεν αλλαξε... παραμενει εκει η αρχικη σελιδα...

Πήγαινέ στο control panel και στην κατηγορία προγράμματά μέσα δες αν υπάρχει η εφαρμογή με το όνομά που λες ότι βγαίνει η αρχική οθόνη κανε δεξί κλικ απεγκατάσταση. Εμένα έτσι μου γινόταν με το ask. Com

Πήγαινέ στο control panel και στην κατηγορία προγράμματά μέσα δες αν υπάρχει η εφαρμογή με το όνομά που λες ότι βγαίνει η αρχική οθόνη κανε δεξί κλικ απεγκατάσταση. Εμένα έτσι μου γινόταν με το ask. Com

Ηταν απο τα πρωτα πραγματα που εκανα οταν εμφανιστηκε το προβλημα αλλα δεν ειχα βρει κατι που να ταιριαζει με το ονομα της σελιδας που εβγαινε. Τελικα ηταν ενα μικρο προγραμματακι με ονομα "Browser control" το οποιο δημιουργουσε το προβλημα! Το ειχα δει αλλα νομιζα οτι ηταν εργαλειο του συστηματος. Οταν τσεκαρα την ημερομηνια καταλαβα οτι αυτο εφταιγε...

Το μονο "κουσουρι" που εμεινε στον firefox ειναι οτι οταν γραφω κατι στην γραμμη διευθυνσεων, κανει αναζητηση με την σελιδα της babylon. Μικρό το κακό...

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθειά σας!!!