kostakiss Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 η el ειναι η ελληνικη ετσι?γιατι στην αρχη νομιζα ειναι το he(llas) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Ξερουμε τα + ,διορθωσεις της εκδοσης ? Security Update: The following security issues have been fixed. Website Compatibility: Fixed various web compatibility regressions. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 παιδιά μια βοήθεια παρακαλώ. δεν είμαι φανατικός του firefox, απλά τον χρησιμοποιώ στη δουλειά, έτσι για αλλαγή. την προηγούμενη βδομάδα που βγήκε η καινούρια έκδοση νομίζω την κατέβασε αυτόματα και άρχισε να κάνει εγκατάταση χωρίς να το καταλάβω. επειδή όμως μπαίνω σαν user με περιορισμένα δικαιώματα δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το update. επειδή ¨τυχαίνει¨να γνωρίζω και τον κωδικό του administrator, μπήκα να ολοκληρώσω την αναβάθμιση απο κει. από τότε όμως ενώ ως admin φαίνονται όλα καλά, όταν μπαίνω με το δικό μου username μου πετάει αυτό το μύνημα πριν ανοίξει ο firefox. http://img441.imageshack.us/img441/7625/96796996194396296494396oq1.jpg έκανα απεγκατάσταση και πάλι εγκατάσαση αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε. έβαλα και την ελληνική version ενω προτιμώ την αγγκλική και πάλι τίποτα. καμιά ιδέα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faethon242 Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Κάνε απεγκατάσταση του firefox. Σβήσε το φάκελο C:\Documents and Settings\username\Application Data\Mozilla\Firefox\ (όπου username εννοείται το όνομα του χρήστη με τον οποίο κάνεις login στα windows) και στη συνέχεια εγκατέστησε τον firefox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Κάνε απεγκατάσταση του firefox. Σβήσε το φάκελο C:\Documents and Settings\username\Application Data\Mozilla\Firefox\ (όπου username εννοείται το όνομα του χρήστη με τον οποίο κάνεις login στα windows) και στη συνέχεια εγκατέστησε τον firefox. δυστυχώς φίλε μου δεν έγινε τίποτα. έκανα αυτό που λες, μάλιστα έσβησα και τον αντίστοιχο φάκελο του administrator, αλλά το ενοχλητικό μύνημα παραμένει. ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ΘΡΥΛΟΣ Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 loipon pedes..logika eimai sto swsto topic..aouste (diabaste mallon)..katebasa ton firefox to ekana install ton anoigo kai dn mporei na mpei se kamia selida meta apo ligo mou bgazei "Υπέρβαση ορίου χρόνου της σύνδεσης"..ti na kanw gia na tis anoiksei??(to exw katebasei apo 3 diaforetika site,3 fores,alla dn fteei ayto)..??????? Παράθεση Η ζωη ειναι ωραια.... αλλα.... τα εχει με αλλον... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverakis Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 ayto to kanei otan prospathei na sundethei me thn selida gia polu wra alla den ginetai.......Tsekare kanena allon diktyako topo .......H gia tsekare thn idia dieythinsh an anoigei me explorer...... Good luck:O Παράθεση IBIS 5 "IBIS: just keep walking" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ΘΡΥΛΟΣ Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 kserw kai na diabazw kai na dikimazw :P...dokimasa polles selides...k dn mpenei se kamia .. oute sto myphone :P ti na kanw?? Παράθεση Η ζωη ειναι ωραια.... αλλα.... τα εχει με αλλον... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverakis Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 kserw kai na diabazw kai na dikimazw :P...dokimasa polles selides...k dn mpenei se kamia .. oute sto myphone :P ti na kanw?? Ok gaurila.....den hthelan na se prosvalw mia mikrh idea sou eipa....:worry: Παράθεση IBIS 5 "IBIS: just keep walking" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Παιδια εχω παρατηρησει οτι τον τελευταιο καιρο ο ffx χρησιμοποιει πολυ CPU. Με 2-3 tabs ισως χτυπησει κ 90αρια :X Τοτε, δεν μπορω να αλλαξω ευκολα tabs... Πρεπει να ανοιξω την λιστα απο το κουμπι δεξια Εχετε καμια ιδεα; Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 παιδια εσωσα με το febe ολο το προφιλ(deafault) Και τωρα που θελω να κανω αποκατασταση..μου λεει οτι δεν εχει επιλεγει προφιλ προορισμου!:what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 δημιούργησε ένα δεύτερο προφίλ.ξεκίνα με αυτό και διάλεξε ως προφίλ προορισμού το αρχικό σου όπου και θα γυρίσουν όλα..;) σημείωση : αν έχεις μεταγενέστερη έκδοση από την 2.0.0.2 καλό θα είναι να περάσεις και τη νέα πατσαρισμένη έκδοση του febe (4.0.4p) μιας και άλλαξε ο τρόπος που σώζονται τα usernames/passwords..! febe 4.0.4p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalaros Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 παιδια καλησπερα... οτι εβαλα τον νεο firefox. ξερετε ομως τι δεν μπορω να βρω? στο παλαιοτερο που ειχα, οταν ανοιγα πολλα tabs το Χ για να κλεινει το ενεργο tab το ειχε στο δεξι μερος. ετσι αν παταγα πολλες φορες στο ιδιο σημειο (στο Χ εννοω) εκλεινε με την σειρα τα tabs. τωρα ομως εχει διπλα στο καθ'ενα το Χ και πρεπει να κουναω περα-δωθε το ποντικι. και παω στις επιλογες, ψαχνω παντου... ΤΙΠΟΤΑ! ξερει κανεις τι να κανω? ευχαριστω πολυ και συγγνωμη αν εχει ηδη αναφερθει.! Παράθεση Mic is always on line! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Μάλλον δεν το έψαξες και πολύ :p http://img101.imageshack.us/img101/9733/untitledai4.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalaros Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 εχω εκδοση 2.0.0.3 και μου βγαζει αυτο.... Παράθεση Mic is always on line! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Χμμ εγώ έχω μείνει στην 2.0.0.2... Περίεργο που στην .3 το κάναν έτσι :/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 παιδια καλησπερα... οτι εβαλα τον νεο firefox. ξερετε ομως τι δεν μπορω να βρω? στο παλαιοτερο που ειχα, οταν ανοιγα πολλα tabs το Χ για να κλεινει το ενεργο tab το ειχε στο δεξι μερος. ετσι αν παταγα πολλες φορες στο ιδιο σημειο (στο Χ εννοω) εκλεινε με την σειρα τα tabs. τωρα ομως εχει διπλα στο καθ'ενα το Χ και πρεπει να κουναω περα-δωθε το ποντικι. και παω στις επιλογες, ψαχνω παντου... ΤΙΠΟΤΑ! ξερει κανεις τι να κανω? ευχαριστω πολυ και συγγνωμη αν εχει ηδη αναφερθει.! http://kb.mozillazine.org/Browser.tabs.closeButtons :) είμαι λίγο βιαστικός...αν δεν καταλάβεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις θα στο αναλύσω περισσότερο το απόγευμα..:O γενικά πάντως φτιάχνεις μια νέα γραμμή στο about:config με τίτλο browser.tabs.closeButtons type-->integer και value-->3 :) good luck..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Επειδη ισως να μην το εχετε δει, ξερει κανεις τι γινεται με το δικο μου προβλημα μερικα posts παραπανω;:cry: Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalaros Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 http://kb.mozillazine.org/Browser.tabs.closeButtons :) είμαι λίγο βιαστικός...αν δεν καταλάβεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις θα στο αναλύσω περισσότερο το απόγευμα..:O γενικά πάντως φτιάχνεις μια νέα γραμμή στο about:config με τίτλο browser.tabs.closeButtons type-->integer και value-->3 :) good luck..;) σ'ευχαριστω πολυ!!!! τα καταφερα! Παράθεση Mic is always on line! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 http://img263.imageshack.us/img263/6213/screenhunter02apr011231br8.th.gif http://img340.imageshack.us/img340/3172/screenhunter03apr011232at2.th.gif δεν ξερω αν αυτα βοηθανε.. πως δημιουργω προφιλ αλλο?μετα αφου δεν εχει κατι στα προφιλ προορισμου τι θα πατησω?η μηπως θα αλλαζει και θα εχει το νεο ονομα και θα μπορω να πατησω εκει πανω? τεσπα δοκιμασα και το febe το πατσαρισμενο που μου πες αλλα μου βγαζει αυτο.. http://img75.imageshack.us/img75/8606/screenhunter04apr011235lf7.th.gif ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 @Kostakiss: 1)με κλειστό τον firefox τρεέξε από το start-->run την εντολή "C:\Program Files\Firefox\firefox.exe" -p 2)αφού σου ανοίξει το παραθυράκι με τα προφίλ, δημιούργησε ένα νέο προφίλ...θα ανοίξει τότε ο firefox με το νέο προφίλ...προσοχή μην πάθεις κανά σοκ..ο browser θα είναι εντελώς παρθένος, χωρίς bookmarks,extensions,themes κτλ κτλ.. 3)εγκατέστησε το febe 4.0.4p στον browser 4)συνέχισε με την διαδικασία επαναφοράς του προφίλ σου όπως το έκανες μέχρι τώρα και εκεί που θα σου ζητήσει προφίλ προορισμού, διάλεξε το αρχικό προφίλ σου(αυτό που είχες πριν δημιουργήσεις το νέο-καθαρό)...διαλέγεις το αρχείο .fbu και βουαλά..:) good luck..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 thanks a lot,δουλεψε!!:up: :yahoo: να διορθωσω μονο την εντολη "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -p :) το αλλο προφιλ που ειχα κανει τωρα μπορω να το σβησω ετσι? θενξ και παλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 thanks a lot,δουλεψε!!:up: :yahoo: να διορθωσω μονο την εντολη "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -p :) το αλλο προφιλ που ειχα κανει τωρα μπορω να το σβησω ετσι? θενξ και παλι! glad you made it..:) 1)για την εντολή sorry..:O χρησιμοποιώ nightly εκδόσεις(BonEcho-Minefield) και δεν την θυμόμουν ακριβώς..:O 2)το 2ο προφίλ άστο καλύτερα για να μπορείς να τεστάρεις διάφορα αλλά και να επαναφέρεις οποιοδήποτε backup από δω και στο εξής..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HAKARGR Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Καλησπέρα, Χρόνια Πολλά Και Χριστός Ανέστη!!!! Το Πρόβλημά που έχω με το FireFox, Είναι πως τον τελευταιο μήνα όταν τον ανοίγω, μου βγάζει στο κάτω μέρος της σελίδας ενα μήνυμα "<menuitem id=context-quelink" και δεν εμφανίζεται ολόκληρη η σελίδα! Αν έχει κανείς καμιά ιδέα.... :) Παράθεση Οι γυναίκες είναι σαν τα σκυλιά...ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΜΑΘΕΙΣ!!!! Οι γυναίκες είναι σαν το παγωτάκι..Όσο τις γλύφεις τόσο λιώνουν! Οι γυναίκες είναι σαν τα χταπόδια....όσο τις χτυπάς...μαλακώνουν! Οι γυναίκες είναι σαν τα γραμματόσημα, όσο τα φτύνεις, τόσο κολλάνε! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 κλασικό πρόβλημα με ελαττωματικό extension...δοκίμασε να τα απενεργοποιήσεις ένα ένα (restart τον browser κάθε φορά)να δεις ποιο κάνει την ζημιά...ξεκίνα από αυτά που πάει το μυαλό σου με λέξη κλειδί το context-quelink.. αφού το βρεις, ψάξε μετά για νεότερη έκδοσή του ή πες μου εδώ ποιο είναι μπας και μπορέσω να στο φτιάξω..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts