trv Δημοσιεύτηκε July 17, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 17, 2003 Αντε παιδια να αρχισουμε να ψαχνουμε παλι το αγαπημενο μας προγραμματακι! Και τωρα κατι που θα σας αρεσει.... Oxygen Phone Manager II v2.1.5 Το κατεβαζετε απο το site το κανονικο (http://www.opm-2.com) και μετα απο δω... h**p://www2.mozcom.com/~hilux/opm2crk.zip (ελπιζω να δουελευει ακομα, δεν χρονο τωρα να το ανεβασω αλλου!) Τερμα το ψαξιμο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. July 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2003 Poia ta pleonexthmata toy se sxesh me to PC Suite? xRhsimopoioysa Oxygen mexri ka to 6210 moy, alla meta eida pos to PC Suite kanei preety much everything. To Oxygen exei kalyterh diaxeirhsh fotografion as poyme? Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpetka2001 Δημ. July 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2003 h**p://www2.mozcom.com/~hilux/opm2.zip μπορουμε να το κατεβασουμε και απο εδω το κανονικο?? η μονο απο το site της Oxygen?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trv Δημ. July 17, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2003 και μερικες περισσοτερες πληροφοριες απο το opm-2.com We are glad to inform you that we just released 2.1.5 version of Oxygen Phone Manager II. New in this version: Nokia 6200 support added. MMS Manager section added. Current version supports reading, displaying, creating new MMS messages and their items and saving contents of MMS message to file(s). MMS Settings section added. Allows you to control your phone's MMS Settings. Preliminary support for the following models is added: Nokia 3560, 3570, 3585, 3585i, 3586, 3595. Features are supported depending on the phone's capabilities. American version of Nokia 6800 support added. Ad hoc dialling window added (F4 hotkey or "Phone\Dial..." menu item). Animated and Static screensavers support for Nokia 3510 added (see "Phone\Load file to phone" menu). Phonebook: "Clear voice tags" item added to popup menu. Phonebook: context menu (Undo, Copy, Cut, Paste etc) is available when editing data directly in Phonebook window. MMS Message editor supports the following content types: plain text, html, jpeg, gif, animated gif, png, tiff, bmp, midi, wav, rt. SMS Manager: Folder names now displayed as they appear in phone. Battery and signal levels representation for Nokia 8910i corrected. Phonebook: Ctrl+C/V key now copies/pastes current cell only. To copy/paste whole contact use Shift+Ctrl+C/V. MMS Manager: storing individual messages to disk in MMS format. MMS Manager: saving to and loading from disk list of messages. MMS Message Editor: ability to insert images from Gallery. Backup and restore MMS messages and settings. Other improvements and bugfixes... h**p://www.opm-2.com/download/OPM2.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trv Δημ. July 17, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον dpetka2001 h**p://www2.mozcom.com/~hilux/opm2.zip μπορουμε να το κατεβασουμε και απο εδω το κανονικο?? η μονο απο το site της Oxygen?? pi8anotana 8a einai to idio, alla den to exw katevasei apo ekei gia na sou pw me sigouria Giati na mi to katevaseis apo to kanoniko site omws? :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. July 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2003 trv με πρόλαβες... μόλις είχα βρει το λίνκ και ερχόμουν να το κάνω πόστ... Το κατεβάζω το crack τώρα ελπίζω να δουλεύει ΟΝΤΩΣ!!! :!: Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fender Δημ. July 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2003 κορυφαιο! μονο με αυτο δουλεψα το 6610 μου... το pcsuite ειναι για τα μπαζα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2003 Φίλε trv και antonis_wrx επειδή δεν έχω καταλάβει η έκδοση που έχετε βάλει εδώ είναι κρασαρισμένη ή η κλασική trial version που υπάρχει και στο site της oxygen; Απορώ επειδή κάτι για crack αντελήφθην αλλά βλέπω ότι και οι δύο εκδόσεις έχουν το ίδιο μέγεθος. Για πείτε please... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. July 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον pan82 Φίλε trv και antonis_wrx επειδή δεν έχω καταλάβει η έκδοση που έχετε βάλει εδώ είναι κρασαρισμένη ή η κλασική trial version που υπάρχει και στο site της oxygen; Απορώ επειδή κάτι για crack αντελήφθην αλλά βλέπω ότι και οι δύο εκδόσεις έχουν το ίδιο μέγεθος. Για πείτε please... κατέβασε την από εδώ Εγώ απλώς εκτέλεσα το exe και όλα δουλεύουν οκ... Το μόνο είναι ότι όταν διαβάζει τα mms της συσκευής μου κολάει μετά το πρώτο μήνυμα (3510i / v.4.44)... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2003 Γουστάρω!!! Καλά τέλεια λειτουργεί άψογα και με 7250, επιτέλους επανέφερα κανονικότατα όλα τα sms μου χωρίς το ενοχλητικό "^" που υπάρχει στο pc suite της nokia. Ευτυχώς προχθές έκανα αναβάθμιση και σβήστηκαν τα sms, τα είχα περάσει πάλι από το pc suite βέβαια αλλά αυτό με το "^" δε το άντεχα, τα έσβησα και τα πέρασα όλα με το opm2 και είμαστε ΟΚ. Mόνο που έσκασα γιατί τα mms μου τα έχασα οριστικά αφού η παλιότερη έκδοση δεν είχε τη δυνατότητα να τα κάνεις back up. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2003 Ρε παιδια εχω το oxygen 2.1.5 registered ver.Καθε φορα που παω να βαλω ενα wallpaper απο το myphone ή ενα ηχο midi απο το 9volto μεσω irda δεν τα στελνει!Κανει να τα στειλει και μετα μου βγαζει μηνυμα λαθους.Ξερει κανεις τι παιζει?Και τα 2 (midi k wallapapers) ειναι συμβατα. I need helpppp :eek: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. July 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2003 επειδή κάποιος είπε για sms ρε εγώ μετά την αναβάθμιση του κινητού (3510i) μου πήγα να κάνω restore to back-up me opm 2.0.9.8. (τότε, πριν από καμιά βδομάδα) δεν μου επανέφερε όλα τα μνμ... Στα εισερχόμενα ήταν οκ... Στο αρχείο όμως από τα 45 που είχα περίπου πέρασε μόνο τα 15!!!!! :mad: Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον antonis_wrx επειδή κάποιος είπε για sms ρε εγώ μετά την αναβάθμιση του κινητού (3510i) μου πήγα να κάνω restore to back-up me opm 2.0.9.8. (τότε, πριν από καμιά βδομάδα) δεν μου επανέφερε όλα τα μνμ... Στα εισερχόμενα ήταν οκ... Στο αρχείο όμως από τα 45 που είχα περίπου πέρασε μόνο τα 15!!!!! :mad: Mπα εμένα τα πέρασε κανονικά, μόνο στα διπλά/τριπλά sms υπάρχει πρόβλημα αφού τα περνάει κομματιαστά. Μήπως δεν είχες χώρο. Εγώ πάντως την έχω καταβρεί γιατί μπορείς πολύ άνετα να περάσεις sms από τη sim στο κινητό χωρίς να τα μεταφέρεις, απλά τα αντιγράφεις και στη συσκευή. Α να τονίσω μιας και χθες το δοκίμασα ότι με το ΟPM2 επιτέλους μπορείς να περάσεις τη java στα παιχνίδια και με τα save τους, μέχρι τώρα κανένα πρόγραμμα δεν έδινε αυτή τη δυνατότητα αν δε κάνω λάθος. Ευτυχώς γιατί ποιος τα ξανάπαιζε από την αρχή. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trv Δημ. July 18, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2003 pros tous mods: Pisteuo oti to 8ema prepei na ginei episimasmeno opws itan sto allo forum, kai na bei me kapoio tropo se ola ta nokia threads mias kai den einai mono gia series40 isws na dimiourgi8ei allo ena subthread me titlo nokia software i kapws etsi de 3erw..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdao8 Δημ. July 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2003 Ρε παιδιά, τα links που στείλατε http://www2.mozcom.com/~hilux/opm2crk.zip και http://www2.mozcom.com/~hilux/opm2.zip δεν έχουν τίποτα !!! HEEELP !... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trv Δημ. July 18, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2003 εχεις δικιο, αργα η γρηγορα θα επεφταν τα links.. παρακαλω αν καποιος τα κατεβασε και μπορει να τα ανεβασει σε αλλο χωρο να το κανει! Εγω δυστυχως δε μπορω.. Ψαχνω νεα links ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2003 Re paidia pos pername ta gam*&$@na ta midi meso irda???PLEASE HELPPPPPPPPPPPPPPPPP :eek: :eek: :eek: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. July 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2003 Κανεις ρε παιδια το crack. Αν γινεται ας μου το στειλει καποιος σε email να το ανεβασω εγω σε site. Pm για το email. Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. July 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2003 ρε ποίος κάθεται να ανεβάζει πάνω από 3ΜΒ??? Θα προσπαθήσω αλλά δεν παίρνω όρκο ότι θα προλάβω απόψε... αν είναι θα στείλω link.... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. July 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον antonis_wrx ρε ποίος κάθεται να ανεβάζει πάνω από 3ΜΒ??? Θα προσπαθήσω αλλά δεν παίρνω όρκο ότι θα προλάβω απόψε... αν είναι θα στείλω link.... Ποσο::::::: :eek: :eek: Περιμενα να ειναι μικρο σαν τα παλιοτερα. Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον fumantsu Ποσο::::::: :eek: :eek: Περιμενα να ειναι μικρο σαν τα παλιοτερα. Δυστυχώς είναι σχεδόν 3,5ΜΒ οπότε είναι δύσκολο να το ανεβάσει κάποιος. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusS Δημ. July 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον fumantsu Ποσο::::::: :eek: :eek: Περιμενα να ειναι μικρο σαν τα παλιοτερα. 3,29 είναι ακριβώς :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ST7250 Δημ. July 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2003 ΓΙΟΥΠΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑ!!!!!! ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥ FORUM TOY MYPHONE.GR ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ" ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ http://download.server2.come2store....zal/opm2crk.zip ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ST7250 Δημ. July 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2003 ΤΟ OPM.ELL ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ OXYGEN PHONE MANAGER ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ OPM2CRK.ZIP ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΖΗΤΑΕΙ UPDATE ΤΟΥ OPM.ELL ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΥΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ Y/H ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roxy Δημ. July 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2003 Δυστυχώς χάθηκε πάλι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts