Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενημέρωση πότε θα κάνουν;

Λογικά από βδομάδα μετά τις 17 που θα βγει έκδοση για τους υπολογιστές.

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλά πειραματόζωα να δίνουν 1000€ για εκρηκτικά και λυγισμένα, φουσκωμένα , κάτι μηνύματα που χάνονται σε shamesung κλπ προβλήματα και να παραμένουνε και περιμένουν το επόμενο, υπάρχουν :D

Φθηνά android έχω, το ψόφιο ρομπότ το βλέπω μόλις πάει να κάνει καμία αναβάθμιση το στόρι. Για μένα με καλύπτει πλήρως το Windows Phone. Εσένα δεν σε καλύπτει και πήγες αλλού. Καλά έκανες. Εμένα δεν με βολεύουν τα android, τι να κάνουμε τώρα;

Φιλικά πάντα μιλάω.

Δεν καταλαβαίνεις πως είναι άλλο να λες "με βολεύει" και άλλο να υποννοεις πως οι "απέναντι" είναι σάπιοι. Ειδικά όταν μιλάμε για την τραγελαφική MS με το ανέκδοτο των WP-WM. Επίσης να σου πω ότι τα τελευταία 3 χρόνια έσκασα ένα 600αρι στην ΜΣ, το οποίο τώρα έχει μηδενική αξία. Θα αισθανομουν πολύ λιγότερο πειραματόζωο αν είχα πάρει κάποιο iPhone ή Galaxy S5, από ότι τώρα.

Και με αναγκάζεις να γίνω έτσι εριστικός, διότι δεν υπάρχει αντικειμενική κρίση. Το μόνο που υπάρχει είναι ο εγωισμό-καταναλωτισμος μας, που θέλει εκείνο που έχουμε να είναι πάντα το καλύτερο. Και δεν είναι έτσι. Διότι τα wp-wm έμειναν πολύ πολύ πίσω. Δεν είναι θέμα ελλείψεων σε εφαρμογές μόνο, ούτε το κωλο-fb. Είναι θέμα των features, των δυνατοτήτων των συσκευών σαν smartphones και η γενική σταθερότητα τους. Πίσω σε όλα. Νομίζω δεν αξίζει να μπω στον κόπο να περιγράψω τι μπορεί πλέον να κάνει το android. Πράγματα που πραγματικά σου λύνουν τα χέρια, έχοντας μια συσκευή δίπλα σου που μπορεί να σε βοηθήσει σε ότι χρειαστείς και να σε διευκολύνει σε απίστευτα πράγματα. Τα λέω όλα αυτά, όχι για να κάνω ένα ακόμη vs, ούτε για να υποστηρίξω την επιλογή μου ή να κρίνω την δική σου. Εγώ πρώτος άλλωστε λέω, πως όταν κάποιος έχει βολευτει με κάτι, δε πέφτει λόγος σε κανένα. Άλλο όμως αυτό και άλλο να περνάνε στην φάση "ότι δε φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμασταρια". Γιατί αυτό βλέπω και αυτό μου τη δίνει, γιατί του λείπει η αντικειμενικότητα.

Απλά δηλαδή σχολιάζοντας την κατάσταση, οφείλουμε να δούμε τους λόγους για τους οποίους απέτυχαν. Σα να σε ρωτήσει κάποιος δηλαδή, "πες μου την γνώμη σου για τα WM, σε σχέση με τα άλλα λειτουργικά". Ε δε μπορείς να μου πεις πως πετυχαν επειδή βολεύουν εσένα και μια μικρή μερίδα καταναλωτών! Οφείλουμε να δούμε το "γράψιμο" της ΜΣ και τα λάθη που έγιναν κατά σειρά ετών. Έτσι μετά ξέρεις τι να εμπιστεύεσαι. Αυτό λέω, και σου τονίζω πως ο ίδιος έχω ακόμη ένα wp για τις "σκληρές εργασίες"!! :-). Όλα αυτά στην φάση καφενείου "κουβέντα να γίνεται". Αλλά να λέμε αλήθειες. Άλλωστε δε νομίζω να υπάρχει κανείς εδώ με μετοχές, που έχει να κερδίσει ή να χάσει κάτι.

Τέλος, επειδή κι εγώ είχα και έχω ακόμη WP, σε παρακαλώ μη τα συγκρίνεις σε τίποτα, πέρα από τα απολύτως βασικά, κλήσεις, καλές κάμερες και οθόνες. Και προσωπικά έχω θίξει πολλές φορές τα σημαντικά θετικά στοιχεία των wm10 (και μπορώ να το κάνω και βαθύτερα όσο περνάει ο καιρός). Αλλά σύγκριση δεν υφίσταται. Με τα μεν κάνεις τα πάντα, με τα δε είσαι τελείως περιορισμένος και συναντάς ένα κάρο προβλήματα στην καθημερινότητα σου. Από την εκτύπωση με USB, τις προορισμένες πληροφορίες των χαρτών, το USB otg (μόνο τα 950) κλπ.

Γιατί ορισμένα πράγματα είναι μεν στην κρίση του καθενός, αλλά όταν θέλουμε να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη πρέπει να λέμε αλήθειες.

Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ δεν υπονοώ κάτι, λέω τα πράγματα όπως είναι. Ξέχασες τις βόμβες τις shamesung ; Τις φουσκωμένες μπαταρίες του σάπιου μήλου; Τα χαμένα μηνύματα σε shamesung που διαβάζω εδώ στο φόρουμ;

Και όλα τα άλλα; Τουλάχιστον για μένα από τότε που πήγα στα παράθυρα, έχω ευχαριστηθεί το κινητό. Πρώτα έπαιρνα λαπτοπ κοντά, τώρα και στο σπίτι σπάνια το ανοίγω. Και επειδή δεν βρισκω ανταλλακτικά, ούτε συσκευές τώρα, παίρνω μεταχειρισμένα κινητά για να έχω καβάτζα.

Έχω 13 ήδη Lumia :D

Εσύ κάνεις ότι θες, αλλά άσε και εμάς να είμαστε ευτυχισμένοι με αυτά που έχουμε.

Αύριο βλέπουμε...

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να ένα λινκ με shamesung πρόσφατα

http://www.techtimes.com/articles/214116/20171006/samsung-galaxy-s8-missing-text-messages-problem-surfaces-users-on-all-major-carriers-affected.htm

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και ένα google με s7 problems

https://www.bing.com/search?q=Samsung+s7+problems&qs=n&form=QBRE&sp=-1&pq=samsung+s7+problems+&sc=5-20&sk=&cvid=11AF982DB7704F9291A63490A796D837

τώρα αν εγώ σου πω ότι με το samsung δεν έχω κανένα από τα τραγελαφικά προβλήματα που μου έβγαζαν τα Lumia,(αλλά ούτε και του λινκ) θα γίνω κακός και θα βγω και εκτός θέματος.

Xiaomi 12 Pro

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

τώρα αν εγώ σου πω ότι με το samsung δεν έχω κανένα από τα τραγελαφικά προβλήματα που μου έβγαζαν τα Lumia,(αλλά ούτε και του λινκ) θα γίνω κακός και θα βγω και εκτός θέματος.

Εγώ να σε πιστέψω ότι έτυχε να πέσεις σε λειτουργική συσκευή, ενώ οι άλλοι όχι.

Όπως εγώ έχω λειτουργικές συσκευές, και εσύ προφανώς έπεσες σε προβληματικό.

Δεν γίνεται έτσι;

Εγώ να σε πιστέψω ότι έτυχε να πέσεις σε λειτουργική συσκευή, ενώ οι άλλοι όχι.

Όπως εγώ έχω λειτουργικές συσκευές, και εσύ προφανώς έπεσες σε προβληματικό.

Δεν γίνεται έτσι;

δεν θα το πάω σε αντιπαράθεση μιας και δεν θα μας βγουν τα νούμερα.

Βλέπεις οι χρήστες με wp είναι ελάχιστοι σε σχέση με τα samsung android phones.

Μάντεψε που θα κάνουν την εμφάνιση τους πρώτα τα όποια προβλήματα.

και κάτι ακόμα.το να τονίζεις τα προβλήματα των άλλων(αν υπάρχουν) για να νιώθεις καλά,είναι λίγο στενάχωρο.

Xiaomi 12 Pro

^^ με την λογική αυτή, τα μηλόφωνα έπρεπε να έχουν περισσότερα προβλήματα από την εκρηκτική shamesung :D

Να είμαστε όλοι καλά, και να χαιρόμαστε οποία συσκευή γουστάρουμε.

Τώρα πιστεύω ότι θα συμφωνήσεις :D

Φαντάζομαι θα πήγαινε άπατο. Όπως πήγε άπατο και το 950. Εκ του αποτελέσματος, φαίνεται ότι καλώς ακυρώθηκαν -εκτός από το παραπάνω- όλα τα υπόλοιπα(750, 850, 960). Και δεν αναφέρομαι στο τωρινό αποτέλεσμα.

Εγώ πάντως το ψάχνω το 950 να το πάρω στις αγγελίες. Ακόμα ακριβά το δίνουν για πεθαμένο λειτουργικό :D

αγορασα το 950 το Φεβρουάριο στα 180€ απο ελλάδα ΜΤΧ και με τις τιμές που βλέπω τώρα λέω πάλι καλά το πήρα... :)
http://gfka-rc.blogspot.gr // RC Nitro Cars - RC Track

Κατανοητό ότι θες να το πάρεις φθηνά. Γνώμη μου, καλώς το πουλάνε «ακριβά».

Μα γιατί; Αφού πέθανε το λειτουργικό και δεν δουλεύει τώρα :D

Να πάνε αλλού και να μου το δώσουν εμένα το 950 :D

My precious, it's mine :D

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αγορασα το 950 το Φεβρουάριο στα 180€ απο ελλάδα ΜΤΧ και με τις τιμές που βλέπω τώρα λέω πάλι καλά το πήρα... :)

Δεν το πρόλαβα όταν το είχαν βγάλει 100€...

Εντάξει νομίζω έχουμε φτάσει σε τραγικό επίπεδο.

Ήρθε η ώρα μετά το λουκέτο τις Microsoft να μπει κι εδώ ένα.

Εντάξει νομίζω έχουμε φτάσει σε τραγικό επίπεδο.

Ήρθε η ώρα μετά το λουκέτο τις Microsoft να μπει κι εδώ ένα.

Εδώ στο Symbian δεν μπήκε λουκέτο, θα μπει εδώ! ;)

Γιατί δεν σου αρέσει η συζήτηση που κάνουμε;

Μια χαρά συζήτηση κάνουμε. Μπορώ να πω ότι είναι πιο ενδιαφέρον με λίγους η συζήτηση εδώ! ;) :)

Και πολύ καλά θα κάνεις.

Αλλά για πες μου, σε έπεισε η νοκια που γλυκοκοιτας και που τόσο εύκολα σε πούλησε για να κονομήσει? Μάλλον έχουμε ασθενική μνήμη (καλά, αυτό το ξέρουμε από τις εκλογές ακόμα).......

Εκείνη η Nokia που μας πούλησε δεν υπάρχει πλέον. Μπορεί να αποτελείτε από πρώην εργαζόμενους της Nokia, αλλά δεν έχουν καμία σχέση με τη παλιά διοίκησή της! Μη τα μπερδεύουμε.

Δηλαδή αν έγραφαν επάνω οι συσκευές αντί για Nokia, HMD τι θα έλεγες;

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Πρέπει να βγήκαν νέες εκδόσεις...

https://changewindows.org/rings/mobile

Για να δούμε...

Κατεβάζω τώρα...

2017-10 Ενημέρωση για Windows 10 Version 1703 για συσκευές Phone που βασίζονται σε arm

Υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις. Η λήψη τους θα πραγματοποιηθεί όταν δεν χρησιμοποιείτε σύνδεση ογκοχρέωσης ή μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη 54.13 MB χρησιμοποιώντας την τρέχουσα σύνδεση δεδομένων σας (ενδέχεται να ισχύουν χρεώσεις). Ενδέχεται ακόμα να χρειαστεί να συνδεθείτε σε Wi-Fi χωρίς ογκοχρέωση για ορισμένες ενημερώσεις.

Εκείνη η Nokia που μας πούλησε δεν υπάρχει πλέον. Μπορεί να αποτελείτε από πρώην εργαζόμενους της Nokia, αλλά δεν έχουν καμία σχέση με τη παλιά διοίκησή της! Μη τα μπερδεύουμε.

Δηλαδή αν έγραφαν επάνω οι συσκευές αντί για Nokia, HMD τι θα έλεγες;

Δεν γράφουν όμως hmd γράφουν Nokia οπότε τσιμπάνε παλιούς νοσταλγούς. Πχ εσύ δεν κοίταξες ανώτερες και καλύτερες συσκευές. Σε τράβηξε το όνομα Nokia κι ας μην είναι Nokia.....;)

Υ. Γ. Δεν σε μαλωνω, απλά αναφέρω αυτά που βλέπω. Αν δεν έγραφε Nokia (που όπως λες δεν είναι) θα το κοιτούσες?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Δεν γράφουν όμως hmd γράφουν Nokia οπότε τσιμπάνε παλιούς νοσταλγούς. Πχ εσύ δεν κοίταξες ανώτερες και καλύτερες συσκευές. Σε τράβηξε το όνομα Nokia κι ας μην είναι Nokia.....;)

Υ. Γ. Δεν σε μαλωνω, απλά αναφέρω αυτά που βλέπω. Αν δεν έγραφε Nokia (που όπως λες δεν είναι) θα το κοιτούσες?

Θα το κοιτούσα περισσότερο από κάθε άλλη συσκευή.

Όπως και να έχει, είναι υπό νέα διεύθυνση κι ας έχει την ίδια ονομασία.

Κι εσύ με το όνομα τα έχεις ή με τη διοίκηση; ;)

Το όνομα σε πούλησε ή η παλιά διοίκηση (CEO);

Εγώ δεν υπονοώ κάτι, λέω τα πράγματα όπως είναι. Ξέχασες τις βόμβες τις shamesung ; Τις φουσκωμένες μπαταρίες του σάπιου μήλου; Τα χαμένα μηνύματα σε shamesung που διαβάζω εδώ στο φόρουμ;

Και όλα τα άλλα; Τουλάχιστον για μένα από τότε που πήγα στα παράθυρα, έχω ευχαριστηθεί το κινητό. Πρώτα έπαιρνα λαπτοπ κοντά, τώρα και στο σπίτι σπάνια το ανοίγω. Και επειδή δεν βρισκω ανταλλακτικά, ούτε συσκευές τώρα, παίρνω μεταχειρισμένα κινητά για να έχω καβάτζα.

Έχω 13 ήδη Lumia :D

Εσύ κάνεις ότι θες, αλλά άσε και εμάς να είμαστε ευτυχισμένοι με αυτά που έχουμε.

Αύριο βλέπουμε...

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να ένα λινκ με shamesung πρόσφατα

http://www.techtimes.com/articles/214116/20171006/samsung-galaxy-s8-missing-text-messages-problem-surfaces-users-on-all-major-carriers-affected.htm

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και ένα google με s7 problems

https://www.bing.com/search?q=Samsung+s7+problems&qs=n&form=QBRE&sp=-1&pq=samsung+s7+problems+&sc=5-20&sk=&cvid=11AF982DB7704F9291A63490A796D837

Εμένα θα τα πεις; Εγώ δεν έγραψα πως όταν είμαι σε σημείο με χαμηλό σήμα με το S7 χάνει κλήσεις; Δε χρειάζεται να ανοίξω κανένα σύνδεσμο.

Ουδείς αναμάρτητος λένε και έτσι είναι. Ωστόσο εγώ δεν πήρα "shamesung" γιατί είναι το καλύτερο, αλλά γιατί σε αυτό βρήκα το πακέτο που ήθελα. Και εύκολα θα αγοράσω ξανά, γιατί μου αρέσει η σταθερότητα τους και οι ανεπαναληπτες οθόνες τους!! Πλέον είμαι πολύ ευχαριστημένος και δεν υπάρχει το παραμικρό που να έκανα με τα wp και δε μπορώ τώρα. Αντίστροφα, υπάρχουν ένα σωρό παραπάνω πράγματα που μου έχουν λύσει τα χέρια, όπως φωνητική πληκτρολόγηση, η οποία είναι απίστευτα ακριβής, φωνητική εύρεση σημείων πλοήγησης, δυνατότητα καρφιτσωματος δύο εφαρμογών που τις δουλεύεις παράλληλα και πόσα άλλα..

Είναι λοιπόν αυτά που θέλω από ένα smartphone. Να πω ακόμη ότι το shamesung είχε προεγκατεστημένο όλο το πακέτο των εφαρμογών της μικρομαλακης, που εννοείται δουλεύουν εξαιρετικά, για να μη πω καλύτερα. Μαζί με αυτό πήρα και 100gb δώρο για 2 χρόνια στο OneDrive!!!

Μετά αναρωτιόμαστε "γιατί πήγαν στο δ#@λο τα WP". Αφού ρε παλικάρια μου, εξέλιξε τις εφαρμογές της στην πλάτη μας και μετά μας έκλασε!! "Αλλού τρως, αλλού πίνεις, αλλού πας και τον δίνεις". Ακριβώς αυτό ταιριάζει.

Προσωπικά να πω πως αν ΔΕΝ υπήρχαν οι εφαρμογές της ΔΕ θα μπορούσα να φύγω!! Επίσης αν υπήρχε στη ΜΣ το πακέτο των εφαρμογών της Google, πάλι δε θα υπήρχε λόγος να φύγω... Αλλά μετά από ένα σημείο έγινε επιτακτικό.

Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βγήκαν νέες εκδόσεις, κατεβάζω τώρα...

Σε φαστ δεν έχει

Μόνο σε στάβλο.

Αν βγει θα το πω

Windows 10 Mobile

(10.0.14393.1770)

Και

15063.674