mourloz Δημοσιεύτηκε January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 20, 2015 Χρειάζομαι βοήθεια παιδιά. Σκέφτομαι να αλλάξω συσκευή, αλλά δεν ξέρω τι να διαλέξω. Από την μία το 930 με τα 20MP, τα αγαπημένα μου WP και είναι της αγαπημένης μου Microsoft. Από την άλλη σκέφτομαι, να πάω στα android για λίγο μέσω του LG G3 με τα 3GB RAM. Έτσι για δοκιμή. Όλα αυτά, εν αναμονή του νέου WP 10 της Microsoft. Οπότε διάρκεια ζωής θέλουμε 1 χρόνο αλλά και καλή αξία μεταπώλησης. Τι προτείνετε; Παράθεση Panasonic GD90, Ericsson T29, Sony Ericsson T630, Sony Ericsson W350i, Nokia 7200, Νokia N80, iPhone 3G, Motorola Atrix, Nokia ExpressMusic 5220, Nokia Lumia 920, Sony Xperia Z3, Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 στο lg. Μονο με τα 3gb ομως (και παλι πιστευω λογω λειτουργικου θα εχει σκαλωματακια) απο την αλλη το 930 απ οσο διαβαζω ειναι καταπληκτικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntiXrhstos Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Φιλε μου βαλε και στο παιχνίδι το one plus one. Εγω έχω το g3 με τα 2gb ram. Το συγκρινα σήμερα με one plus φίλου και τρελάθηκα με το πόσο γρήγορο και smooth είναι το one plus one. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourloz Δημ. January 20, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 στο lg. Μονο με τα 3gb ομως (και παλι πιστευω λογω λειτουργικου θα εχει σκαλωματακια) απο την αλλη το 930 απ οσο διαβαζω ειναι καταπληκτικο! Αυτό φοβάμαι και εγώ. Από την άλλη σκέφτομαι ότι κρατάει πιο πολύ σαν αξία μεταπώλησης. Δύσκολη απόφαση. ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φιλε μου βαλε και στο παιχνίδι το one plus one. Εγω έχω το g3 με τα 2gb ram. Το συγκρινα σήμερα με one plus φίλου και τρελάθηκα με το πόσο γρήγορο και smooth είναι το one plus one. Το έχει ένας φίλος και όντως είναι εξαιρετικό. Αλλά έχει δύο αρνητικά, δεν έχει αποσπώμενη μπαταρία, ούτε τοπική αντιπροσωπεία. Αυτά με φοβίζουν. Στα λιγότερο αρνητικά είναι η αναλογία οθόνης πρόσοψης. Βέβαια όλα αυτά εν αναμονής του 940 και των windows 10. Εκεί είναι η καρδιά μας. :) Παράθεση Panasonic GD90, Ericsson T29, Sony Ericsson T630, Sony Ericsson W350i, Nokia 7200, Νokia N80, iPhone 3G, Motorola Atrix, Nokia ExpressMusic 5220, Nokia Lumia 920, Sony Xperia Z3, Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Δοκίμασε το G3 με Lollipop, άλλαξε του τα φώτα με launchers, εφαρμογές, απόλαυσε το στο maximum και μετά αν μπορείς πήγαινε πάλι πίσω σε windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourloz Δημ. January 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Δοκίμασε το G3 με Lollipop, άλλαξε του τα φώτα με launchers, εφαρμογές, απόλαυσε το στο maximum και μετά αν μπορείς πήγαινε πάλι πίσω σε windows. Χαχαχα. Να πάρω όση χαρά γίνεται ε; Έχετε κάποια παρόμοια εμπειρία και μου το συνιστάτε; Ή θεωρείτε ότι δεν θα με βολέψουν σε σχέση με τα WP που είχα χρόνια; Παράθεση Panasonic GD90, Ericsson T29, Sony Ericsson T630, Sony Ericsson W350i, Nokia 7200, Νokia N80, iPhone 3G, Motorola Atrix, Nokia ExpressMusic 5220, Nokia Lumia 920, Sony Xperia Z3, Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unfused Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Κοίτα ένας φίλος είχε παρόμοιο δίλημμα πριν κανένα χρόνο με το g2 και το 930.. Πήρε το g2 και μετά από ένα μήνα περίπου το έδωσε και πήρε το 930 λόγω wp. Η συμβουλή μου λοιπόν είναι να δουλέψεις αν γίνεται από κάποιον φίλο μια Android συσκευή για μια δυο μέρες και να δεις αν σε βολεύει.. Κατά τα άλλα και οι δύο συσκευές είναι πολύ καλές με καλύτερη ποιότητα κατασκευής βέβαια το Nokia ! Παράθεση haters still hate... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourloz Δημ. January 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Κοίτα ένας φίλος είχε παρόμοιο δίλημμα πριν κανένα χρόνο με το g2 και το 930.. Πήρε το g2 και μετά από ένα μήνα περίπου το έδωσε και πήρε το 930 λόγω wp. Η συμβουλή μου λοιπόν είναι να δουλέψεις αν γίνεται από κάποιον φίλο μια Android συσκευή για μια δυο μέρες και να δεις αν σε βολεύει.. Κατά τα άλλα και οι δύο συσκευές είναι πολύ καλές με καλύτερη ποιότητα κατασκευής βέβαια το Nokia ! Είχα android παλαιότερα. Ο αδερφός μου έχει το Nexus 4, από την εποχή που ήταν flagship. Απλά στο 930 με ενοχλούν τα capacitive buttons και η απουσία αποσπώμενης μπαταρίας. Παράλληλα φοβάμαι και την παρουσίαση σήμερα, με μία ανακοίνωση η τιμή του μπορεί να φτάσει στα τάρταρα. Παράθεση Panasonic GD90, Ericsson T29, Sony Ericsson T630, Sony Ericsson W350i, Nokia 7200, Νokia N80, iPhone 3G, Motorola Atrix, Nokia ExpressMusic 5220, Nokia Lumia 920, Sony Xperia Z3, Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unfused Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Για μένα τα capacitive buttons είναι καλύτερα από τα on-screen γιατί αξιοποίεις όλη την οθόνη.. Κατά τα άλλα έχεις δίκιο με την τιμή.. Κοίτα και το z2 αφού το θες για κανένα χρόνο.. Να γλυτώσεις και μερικά λεφτά.. Παράθεση haters still hate... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 εχεις αποφασισει για το 930 και απλα μας παιδευεις. ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourloz Δημ. January 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 (edited) εχεις αποφασισει για το 930 και απλα μας παιδευεις. ε; Χαχαχα, όχι. Το αντίθετο μάλιστα. Απλά δεν θέλω να έχω πάρει την απόφαση, με τις καταναλωτικές μου παρωπίδες. Γιατί συνήθως έτσι κάνω. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για μένα τα capacitive buttons είναι καλύτερα από τα on-screen γιατί αξιοποίεις όλη την οθόνη.. Κατά τα άλλα έχεις δίκιο με την τιμή.. Κοίτα και το z2 αφού το θες για κανένα χρόνο.. Να γλυτώσεις και μερικά λεφτά.. Το z2 δεν μου άρεσε καθόλου, για να πω την αλήθεια. Επίσης, η αξία του σαν μεταχειρισμένο είναι χάλια. Τα βλέπω να πωλούνται σε κάτι τιμές κοντά στα 250€. Όπως και να έχει, σήμερα το event, βλέποντας και κάνοντας. Μάλλον θα δοκιμάσω το G3 και βλέπω να το δίνω σε κανένα μήνα. :) Edited January 21, 2015 by mourloz Παράθεση Panasonic GD90, Ericsson T29, Sony Ericsson T630, Sony Ericsson W350i, Nokia 7200, Νokia N80, iPhone 3G, Motorola Atrix, Nokia ExpressMusic 5220, Nokia Lumia 920, Sony Xperia Z3, Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 να μεινεις με το 920 μεχρι να ερθει το 940 δυσκολο ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourloz Δημ. January 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 να μεινεις με το 920 μεχρι να ερθει το 940 δυσκολο ε; Με έχει κουράσει για να πω την αλήθεια. Πιο συχνά βλέπω τα, "Συνέχεια...." και "Φόρτωση...", παρά τις εφαρμογές μου. Αλλά και να βγει το 940, δεν θα το αγοράσω τον πρώτο μήνα. Μετά από ένα εξάμηνο ή σε κάποια καλή μείωση. Ουσιαστικά μιλάμε για ένα χρόνο ακόμα με την "Συνέχεια..." ! Παράθεση Panasonic GD90, Ericsson T29, Sony Ericsson T630, Sony Ericsson W350i, Nokia 7200, Νokia N80, iPhone 3G, Motorola Atrix, Nokia ExpressMusic 5220, Nokia Lumia 920, Sony Xperia Z3, Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 επειδη στο χρονο πανω θα το σπασεις το g3 (:p) μεινε στα wp :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourloz Δημ. January 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 επειδη στο χρονο πανω θα το σπασεις το g3 (:p) μεινε στα wp :D Πολλά χαμόγελα. Διακρίνω μια δόση εμπειρίας. :) Παράθεση Panasonic GD90, Ericsson T29, Sony Ericsson T630, Sony Ericsson W350i, Nokia 7200, Νokia N80, iPhone 3G, Motorola Atrix, Nokia ExpressMusic 5220, Nokia Lumia 920, Sony Xperia Z3, Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Πολλά χαμόγελα. Διακρίνω μια δόση εμπειρίας. :) Ποια εμπειρία; Καμία συσκευή τέτοιου hardware δεν χάνει σε απόδοση στο χρόνο πάνω. Πραγματικά απορώ με το τι διαβάζω εδώ πέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Να ξέρεις αν πας σε lg οτι η οθονη του ειναι μια κλάση κάτω απο το 930. Ακόμα και το 920 που έχεις εχει άξιςου ανώτερη οθονη. Εγω δεν υπάρχει περιπτωςη να πήγαινα σε συσκευη με χειρότερη οθονη απο αυτήν που ήδη εχω. Εναλλακτικά θα πρότεινα το g2 εφοςον δεν σου αρέσει το z2. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourloz Δημ. January 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Ποια εμπειρία; Καμία συσκευή τέτοιου hardware δεν χάνει σε απόδοση στο χρόνο πάνω. Πραγματικά απορώ με το τι διαβάζω εδώ πέρα. Η απόδοση θα μετρούσε αν έκανα σε κάθε νέα αναβάθμιση benchmark. H εμπειρία χρήσης είναι που μετράει για εμένα. Όπου βλέπουμε κινητά με android (του 2014) που έχουν 1GB ή 1.5GB RAM, να μην έχουν καλή εμπειρία χρήσης. Επίσης η τιμή ενός μεταχειρισμένου κινητού, είναι ανάλογη της προσφοράς και της ζήτησης. Προσωπική -εμπειρική- άποψη είναι ότι τα WP δεν πιάνουν καλές τιμές μεταχειρισμένα. Όπως και να έχει, υπάρχουν κάποιοι παράγοντες στην αγορά ενός κινητού. Η απόδοση είναι απλώς ένας από αυτούς. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να ξέρεις αν πας σε lg οτι η οθονη του ειναι μια κλάση κάτω απο το 930. Ακόμα και το 920 που έχεις εχει άξιςου ανώτερη οθονη. Εγω δεν υπάρχει περιπτωςη να πήγαινα σε συσκευη με χειρότερη οθονη απο αυτήν που ήδη εχω. Εναλλακτικά θα πρότεινα το g2 εφοςον δεν σου αρέσει το z2. Πέρασα από κάποια πολυκαταστήματα και τα είδα και τα 2. Δεν παρατήρησα κάτι ενοχλητικό στην οθόνη του G3. Όσο για το g2, το πήρα από φίλο και δεν με ικανοποίησε καθόλου. Ακόμα και στο διπλό χτύπημα της οθόνης είχε lag. Παράθεση Panasonic GD90, Ericsson T29, Sony Ericsson T630, Sony Ericsson W350i, Nokia 7200, Νokia N80, iPhone 3G, Motorola Atrix, Nokia ExpressMusic 5220, Nokia Lumia 920, Sony Xperia Z3, Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 (edited) Η απόδοση θα μετρούσε αν έκανα σε κάθε νέα αναβάθμιση benchmark. H εμπειρία χρήσης είναι που μετράει για εμένα. Όπου βλέπουμε κινητά με android (του 2014) που έχουν 1GB ή 1.5GB RAM, να μην έχουν καλή εμπειρία χρήσης. Επίσης η τιμή ενός μεταχειρισμένου κινητού, είναι ανάλογη της προσφοράς και της ζήτησης. Προσωπική -εμπειρική- άποψη είναι ότι τα WP δεν πιάνουν καλές τιμές μεταχειρισμένα. Όπως και να έχει, υπάρχουν κάποιοι παράγοντες στην αγορά ενός κινητού. Η απόδοση είναι απλώς ένας από αυτούς. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πέρασα από κάποια πολυκαταστήματα και τα είδα και τα 2. Δεν παρατήρησα κάτι ενοχλητικό στην οθόνη του G3. Όσο για το g2, το πήρα από φίλο και δεν με ικανοποίησε καθόλου. Ακόμα και στο διπλό χτύπημα της οθόνης είχε lag. Όταν θα βγεις σε εξωτερικό χώρο και μετά βίας θα διακρίνεις το οτιδήποτε,τότε θα με θυμηθείς(εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει αυτός ο παράγοντας) Το g2 επειδή το είχα επι ένα εξάμηνο το double tap ήταν σε ικανοποιητικό επίπεδο και σπάνια ήθελε με την δεύτερη. Edited January 21, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourloz Δημ. January 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Όταν θα βγεις σε εξωτερικό χώρο και μετά βίας θα διακρίνεις το οτιδήποτε,τότε θα με θυμηθείς. Κατάλαβα τι εννοείς. Το 920 έχει την εξαιρετική λειτουργία της μεγάλης αντίθεσης. Νομίζω το 930 δεν την έχει, κάνω λάθος; Παράθεση Panasonic GD90, Ericsson T29, Sony Ericsson T630, Sony Ericsson W350i, Nokia 7200, Νokia N80, iPhone 3G, Motorola Atrix, Nokia ExpressMusic 5220, Nokia Lumia 920, Sony Xperia Z3, Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Κατάλαβα τι εννοείς. Το 920 έχει την εξαιρετική λειτουργία της μεγάλης αντίθεσης. Νομίζω το 930 δεν την έχει, κάνω λάθος; Και το 930 το είχα και είχε εξίσου εξαιρετική απόδοση σε εξωτερικούς χώρους. Ας εχει amalod(βάζει δικα της φίλτρα η MS/Nokia που απογειώνουν την ευκρίνεια με παράλληλα αντανακλαστική ιδιότητα) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourloz Δημ. January 22, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Plot twist. Αν βρίσκατε το Ζ3 στα ίδια λεφτά με το G3, καινούργια και τα 2, ποιό θα παίρνατε; Παράθεση Panasonic GD90, Ericsson T29, Sony Ericsson T630, Sony Ericsson W350i, Nokia 7200, Νokia N80, iPhone 3G, Motorola Atrix, Nokia ExpressMusic 5220, Nokia Lumia 920, Sony Xperia Z3, Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Plot twist. Αν βρίσκατε το Ζ3 στα ίδια λεφτά με το G3, καινούργια και τα 2, ποιό θα παίρνατε; Το Z3. Αν και θα μου έπεφτε μικρή η οθόνη του. :P Το σίγουρο είναι οτι θα προτιμούσα το G3 σε σχέση με το Lumia 930. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourloz Δημ. January 22, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Το Z3. Αν και θα μου έπεφτε μικρή η οθόνη του. :P Το σίγουρο είναι οτι θα προτιμούσα το G3 σε σχέση με το Lumia 930. Ευχαριστώ πολύ. Αν και έχω ήδη κάνει την επιλογή, ελπίζω να είναι η σωστή. Θα δείξει. :) Ζ3>G3>930 Παράθεση Panasonic GD90, Ericsson T29, Sony Ericsson T630, Sony Ericsson W350i, Nokia 7200, Νokia N80, iPhone 3G, Motorola Atrix, Nokia ExpressMusic 5220, Nokia Lumia 920, Sony Xperia Z3, Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts