luke Δημοσιεύτηκε January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 20, 2015 (edited) καλησπέρα σας ,μολις παρελαβα ενα lenovo A560 με 64 ευρω απο ebay, μπορει να μου πει καποιος γιατι στο πληκτρολογιο οταν γραφω το καθε γραμμα μου πατιεται 4-5 φορες??? ειμαι κουλος η φταιει καποια ρυθμιση???!! ευχαριστω πολυ!! μου εχουν σπασει τα νευρα !!! :X:X:X προσθηκη: βρηκα τελικα τι εφταιγε ,το ειχα στην φορτιση με αλλον ανταπτορα ,στην συσκευασια ειχε αλλου τυπου μπριζα .... μολις το εβγαλα απο την φορτιση ολα οκ... αλλη ερωτηση τωρα .... hands free λειτουργουν κανονικα ,ανοιχτη ακροαση κανονικα ,αλλα κανονικη απαντηση και τοποθετηση στο αυτι μου δεν ακουω απολυτως τιποτα.... τι στο καλο..... -- απαντω παλι μονος μου δε πειραζει μηπως συμβει και σε αλλον : τελικα με ενα ρεσταρτ λειτουργησε κανονικα το ακουστικο.... πολυ καλη συσκευη μεχρι στιγμης για τα δεδομενα τιμης ... Edited January 21, 2015 by luke προσθηκη επιλυσης Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. January 22, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 υπαρχει καποιο προγραμμα για συνδεση με τον υπολογιστη backup κτλ? Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros_nexus Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 υπαρχει καποιο προγραμμα για συνδεση με τον υπολογιστη backup κτλ? Για πιο κινητο......????? Παράθεση High End valve amplifiers..... ΝΟΚΙΑ Ν8 - ΝΟΚΙΑ 9 PureView Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. January 22, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 lenovo a560 , απλα το εγραψα γενικα μηπως ειναι κοινος για τα lenovo Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros_nexus Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 lenovo a560 , απλα το εγραψα γενικα μηπως ειναι κοινος για τα lenovo http://www.moborobo.com/ Για ολα τα Android...... Μαρεσει η υπογραφη σου Nokia N8..... εγω το εχω σε bronze!!! Παράθεση High End valve amplifiers..... ΝΟΚΙΑ Ν8 - ΝΟΚΙΑ 9 PureView Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. January 22, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 χαχαχα ναι το νοκια τα σπαει το εχω χρονια.... σε ευχαριστω .... εμπλεξα τωρα με εναν lenovo assistant μου εκανε αναβαθμιση και μου πεταξε μεσα στο κινητο δεκα κινεζικες εφαρμογες και δε μου δουλευει και το google store τωρα και παλευω να δω πως θα το συνεφερω... Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts