Cronut Δημοσιεύτηκε January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 17, 2015 Καλησπέρα σας και καλώς ήρθα. :) Έχοντας απαυδήσει με το τωρινό μου smartphone (sony xperia miro), ψάχνω έναν αντικαταστάτη. Το πήρα πριν 2 χρόνια περίπου ως πρώτο smartphone, αλλά η αλληλεπίδρασή μας έχει καταντήσει ανυπόφορη και είναι καρός να ξεκουραστεί. Είμαι διατεθειμένη να διαθέσω πάνω-κάτω 250€. Από όταν ξεκίνησα την αναζήτηση η αλήθεια είναι έχω διαβάσει αρκετά πράγματα για να μπω στο πνεύμα των συσκευών πλέον μιας και η δική μου είναι κάπως παλαιολιθική. Μετά λύπης θα αποκλείσω τελείως τα windows phones καθώς δεν υπάρχει διαθέσιμη μια εφαρμογή που χρησιμοποιώ αρκετά και δεν μπορεί να υποκατασταθεί από κάποια άλλη, οπότε αναγκαστικά ψάχνω σε android. Από εκεί και πέρα θα ήθελα ένα κινητό εύστροφο, όσο το δυνατόν συμμαζεμένο, με ποιοτική camera γιατί μου αρέσει να βγάζω φωτογραφίες, για skype, viber, e-mail, browsing, καμία ταινία και που δε θα χρειαστεί να το αλλάξω για την επόμενη διετία. Από τα όσα διάβασα αυτά μεταφράστηκαν σε ένα κινητό τετραπύρηνο(μάλλον), με 2GB ram (παίζεται αν μου χρειάζεται), όχι μεγαλύτερο από 5", αξιοπρεπή οθόνη, όχι ιδιαίτερα μεγάλη μνήμη, όσο για την camera, τα megapixels είναι ένα αμφιλεγόμενο κριτήριο, κοιτάζω περισσότερο τις εμπειρίες των χρηστών. Extra επίσης είναι και το χαμηλό sar. Και πάμε στους υποψηφίους... Huawei Ascend P6, με service Arvato που είναι σημαντικό μείον. Huawei Ascend P7, βλέπε από πάνω. Sony Z1 compact, ισχύει το ίδιο κι εδώ. LG G2 που έχει γίνει super star και το προτείνουν παντού ελαφρώς μεγαλύτερο, αλλά λένε πως είναι μαζεμένο για 5,2". Συνειδητά δεν έχω προσθέσει κανέναν από τους γαλαξίες της samsung, δεν μου αρέσουν καθόλου εμφανισιακά εκτός από τον alpha που έχει και ένα alpha αντίτιμο... Αγορά από Ελλάδα. Πρακτικά δεν με πειράζει να ανέβω στα χρήματα αν μείνω ευχαριστημένη γι' αυτό θα ήμουν ανοιχτή σε προτάσεις, αρκεί να μην πάμε πολύ πάνω. Και τέλος, μιας και δεν βιάζομαι τόοοοσο πολύ, μήπως θα ήταν σοφό να περιμένω και το MWC το Μάρτιο; Μήπως ανακοινωθεί κάτι άξιο αναμονής; Ευχαριστώ που με διαβάσατε (αν :O) και για την όποια βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Αν μπορείς να κάνεις υπέρβαση στα 290, πάρε το G2 32gb και θα έχεις ο,τι καλύτερο μπορούν να αγοράσουν τα λεφτά σου από Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cronut Δημ. January 19, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Έκανα μια βόλτα να δω μερικά από κοντά και να δω πώς κάθονται στο χέρι μου. Μεγάλες συσκευές με μικρό πάχος δεν δείχνουν να μου πέφτουν μεγάλες (G2, P7 ακόμη και το G3). Επίσης είδα και το Z3 compact. Αν και ξεφεύγει από τα χρήματά μου, ίσως να είναι καλή επένδυση. Πιο σύγχρονη συσκευή, επεκτάσιμη μνήμη... Το πρόβλημα του service βέβαια μόνιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Ένα μπράβο που είσαι ψαγμένη. Δεν το συναντάς εύκολα σε κοπέλα. Νομίζω οτι το G2 με εξαίρεση την επεκτασιμη μνήμη είναι ο,τι ζητάς. Αν ξεπεράσεις τα 300, κοιτάς για G3 που έχει και την επεκτασιμη. Το μέγεθος συνηθίζεται, κουβαλάς και τσάντα. :P Νέες συσκευές μην περιμένεις να έρθουν σε τέτοια τιμή, συνήθως είναι υπερτιμημένες mid range με ανύπαρκτη υποστήριξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cronut Δημ. January 19, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Ευχαριστώ. :) Ψάχτηκα για να κάνω μια καλή επιλογή... Υπάρχει πάρα πολύ υλικό διαθέσιμο. Με βλέπω για G2 32άρι, αν και το G3 μου φαίνεται πιο όμορφο (πέρα από τα τεχνικά του συν). Φοβάμαι μήπως δεν το καταφέρνω με το ένα χέρι σε στιγμές βιασύνης και μου κάνει τη ζωή δύσκολη. Θα τα ξαναδώ βέβαια πριν αποφασίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 όπως το είπες sony/huawei/htc εγγύηση δεν θα εχεις (αραβατο = χωρίς εγγύηση) το g2 εχει γίνει σούπα πλέον..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Ευχαριστώ. :) Ψάχτηκα για να κάνω μια καλή επιλογή... Υπάρχει πάρα πολύ υλικό διαθέσιμο. Με βλέπω για G2 32άρι, αν και το G3 μου φαίνεται πιο όμορφο (πέρα από τα τεχνικά του συν). Φοβάμαι μήπως δεν το καταφέρνω με το ένα χέρι σε στιγμές βιασύνης και μου κάνει τη ζωή δύσκολη. Θα τα ξαναδώ βέβαια πριν αποφασίσω. Για το G2 των 32gb δες τι ισχύει με την εγγύηση της Lg Hellas. Για το G3 το μεγαλύτερο συν είναι η γρηγορότερη εστίαση στις νυχτερινές φωτογραφίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Προσωπικά, έχω αρκετά μεγάλα χέρια, και το G3 ώρες ώρες με δυσκολεύει για χρήση με ένα χέρι, έως σχεδόν αδύνατη. Το G2 κάθεται σαφώς καλύτερα στο χέρι ;) Από θέμα υλικού μικρές διαφορές Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Προσωπικά, έχω αρκετά μεγάλα χέρια, και το G3 ώρες ώρες με δυσκολεύει για χρήση με ένα χέρι, έως σχεδόν αδύνατη. Το G2 κάθεται σαφώς καλύτερα στο χέρι ;) Από θέμα υλικού μικρές διαφορές θέμα φαρδους είναι, το g3 είναι υπερβολικά φαρδυ για τους περισσότερους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cronut Δημ. January 20, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Για το G2 των 32gb δες τι ισχύει με την εγγύηση της Lg Hellas. Για το G3 το μεγαλύτερο συν είναι η γρηγορότερη εστίαση στις νυχτερινές φωτογραφίες. Δεν κυκλοφόρησε στην Ελλάδα το 32GB; Γιατί αποτελεί ιδιαίτερη περίπτωση; :O Προσωπικά, έχω αρκετά μεγάλα χέρια, και το G3 ώρες ώρες με δυσκολεύει για χρήση με ένα χέρι, έως σχεδόν αδύνατη. Το G2 κάθεται σαφώς καλύτερα στο χέρι ;) Από θέμα υλικού μικρές διαφορές Ευχαριστώ που επιβεβαίωνεις πως δε θα καταφέρω να πάρω τηλέφωνο στα γρήγορα με ένα χέρι ή να απαντήσω σε ένα sms. :p θέμα φαρδους είναι, το g3 είναι υπερβολικά φαρδυ για τους περισσότερους Αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Κοίτα, έχει λειτουργίες για βοήθεια σε ένα χέρι, π.χ. έρχεται όλο το πληκτρολόγιο δεξιά η αριστερά. Όμως μόλις πας να κατεβάσεις τη μπάρα από πάνω, θα το κλαις. Επίσημα δε κυκλοφορεί. Σε φίλο μου άλλαξαν κανονικά την οθόνη. Άλλοι είχαν θέματα, κυρίως στις αρχές, νομίζω τώρα τα διορθώνουν. Ρώτα βέβαια με ένα τηλέφωνο Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry25 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 θέμα φαρδους είναι, το g3 είναι υπερβολικά φαρδυ για τους περισσότερους Και οι καμπύλες περιμετρικά δεν βοηθάνε, ενώ θα έπρεπε. Άρα είναι πραγματικά φαρδύ. όχι αστεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Και οι καμπύλες περιμετρικά δεν βοηθάνε, ενώ θα έπρεπε. Άρα είναι πραγματικά φαρδύ. όχι αστεία. με δύο χέρια δεν έχεις θέμα με ένα υπάρχει θέμα ακόμη και στο να απαντήσεις κλήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 να παρεις το g2,τρομερο κινητο για τα λεφτα του και σιγουρα θα το ευχαριστηθεις οπως κι εγω,οταν το ειχα. οι καμπυλες που εχει κι αυτο και το g3 σαφεστατα και βοηθουν στο κρατημα,αν ηταν οπως sony η γενικα ενα κινητο με σουλουπι sony δε θα βολευε. φαντασου το p7 δεν με βολεψε και το εσπρωξα αμεσως,το g3 κι ας ειναι μεγαλυτερο ειναι πολυ καλυτερο στο κρατημα.δεν ειμαι και 2 μετρα.το δουλευω ανετα με το ενα χερι και σπανιως χρησιμοποιω και τα 2 χερια. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cronut Δημ. January 20, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Να 'στε καλά, παιδιά, ευχαριστώ πολύ που με βοηθάτε. Συνεχίζω διάβασμα πιο εστιασμένα πλέον και θα αποφασίσω. Μάλλον θα με κερδίσει η Lg καθώς φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cronut Δημ. February 1, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα σε G2 32gb και Galaxy Alpha; Βρίσκω πολύ όμορφο το δεύτερο, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει όσο το πρώτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Meizu MX3 Ίδια τιμή με τα κινεζομάγαζα(πρωτοφανές!!!!) αλλά με 2 χρόνια εγγύηση. Εξαιρετικό κινητό,περίμενα 2πλάσια τιμή στην Ελλάδα(όπως πάντα!). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cronut Δημ. February 2, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Χειρότερη μπαταρία και κάμερα από το G2, επίσης έχει διαθέσιμο μόνο το 16gb. Δε νομίζω πως αξίζει τον κόπο. Σ' ευχαριστώ όμως. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts