minotavros Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Το σημα παντως μαζι με το GPS ειναι απο τα πιο εκνευριστικα μειονεκτηματα του G2. Αν θες να εισαι παντα alert, προτιμας κατι αλλο. Μια βδομάδα συμβίωσης με το g2 κανένα πρόβλημα με το σήμα και με το GPS. Ήταν από τα πρώτα πράγματα που κοίταξα. Το GPS κλειδώνει ακαριαια χωρίς data ανοιχτά. Το ίδιο και μέσα σε αυτοκίνητο εν κινήσει. Δουλεύω το sygic. Το τηλέφωνο είναι παρτίδα 12/14. Τώρα αν κάτι δε μου αρέσει σε αυτό το κινητό είναι η ποιότητα ήχου στο ακουστικό Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Μια βδομάδα συμβίωσης με το g2 κανένα πρόβλημα με το σήμα και με το GPS. Ήταν από τα πρώτα πράγματα που κοίταξα. Το GPS κλειδώνει ακαριαια χωρίς data ανοιχτά. Το ίδιο και μέσα σε αυτοκίνητο εν κινήσει. Δουλεύω το sygic. Το τηλέφωνο είναι παρτίδα 12/14. Τώρα αν κάτι δε μου αρέσει σε αυτό το κινητό είναι η ποιότητα ήχου στο ακουστικό Ησουν τυχερος κι επεσες σε καλη παρτιδα. Εγω εχω θεμα και με τα δυο. GPS χαλια ενω σημα ασανσερ. Ειναι φορες που κοβεται τελειως εστω και για καμια 10αρια δευτερολεπτα. Λιγο, αλλα αρκετο ιγα να σε εκνευρισει που σου εκοψε την κληση στην μεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Φίλε αυτό με το gps ήταν πρόβλημα των πρώτων παρτίδων... Εννοείται ότι το πας κατευθείαν για service και σου αλλάζουν πλακέτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 σημα και gps τα μονα σιγουρα που υπαρχουν στο g2..και τα δυο κινητα που ειχα ναι μεν το πρωτα 310 παρτιδα ειχε και στα δυο προβλημα.,το δευτερο 403 παρτιδα ειχε στο σημα Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 σημα και gps τα μονα σιγουρα που υπαρχουν στο g2..και τα δυο κινητα που ειχα ναι μεν το πρωτα 310 παρτιδα ειχε και στα δυο προβλημα.,το δευτερο 403 παρτιδα ειχε στο σημα Εμενα παρτιδα 310 που ειχα, δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα, παντως στο σερβις το εφτιαχναν κατευθειαν το κινητο πολλα παιδια απο εδω μεσα δεν αντιμετωπισαν προβλημα το πηγαν και σχετικα συντομα τους ειχαν επισκευασει το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts