Jump to content

Apple, σημαντική υποβάθμιση ποιότητας: Τι φταίει;

one_tree_hill
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πιστεύω ότι οι συμβιβασμοί στην ποιότητα των Apple συσκευών οφείλονται κατά κύριο λόγο στο θάνατο του Jobs, αλλά και στην τρομερή αύξηση της ζήτησης των συσκευών της. Πλέον οι επιλογές των υλικών/σχεδιασμού γίνονται λαμβάνοντας υπόψιν πόσο γρήγορα μπορούν να αλλάξουν οι γραμμές παραγωγής και πόσο εύκολα μπορούν να βρεθούν τα υλικά για μαζική παραγωγή. Άρα η υποβάθμιση της ποιότητας ίσως είναι ένας αναγκαίος συμβιβασμός για να καλυφθεί η ανάγκη να επαρκούν οι συσκευές για όλους.

Όσον αφορά το software, εκεί φαίνεται η αλλαγή στη στρατηγική που έκανε ο Tim Cook προσπαθώντας να αλλάξει τη γενικότερη φιλοσοφία της Apple. Συνήθως η Apple ήταν αυτή που καθόριζε τις εξελίξεις και δεν επηρεαζόταν από τη στρατηγική άλλων εταιρειών ή τις επιθυμίες των χρηστών. Θυμηθείτε την αναπαραγωγή flash ή το ραδιόφωνο στις συσκευές, που τελικά ποτέ δεν ενσωματώθηκαν στις συσκευές, παρά την επιθυμία των χρηστών.

Τώρα όμως μεγάλωσε τις οθόνες, έκανε περισσότερο ανοιχτό το iOS, δίνει features με γρηγορότερο ρυθμό για να κρατήσει τους καταναλωτές ευχαριστημένους, με αποτέλεσμα να πρέπει να αντιμετωπίσει και τις αρνητικές συνέπειες που έχει αυτή η στρατηγική.

• Απαντήσεις 156
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δυστυχώς, καθε πέρσι και καλύτερα.

Η ποιότητα πέφτει και πέφτει και πέφτει.

Πάντως αυτο που μου εχει κανει εντύπωση ( και οχι μονο εμένα) ειναι οτι το 6αρι, εαν το δεις μπροςτα σου σε τραπέζι, δεν σου κανει για iphone. Πιο πολυ για htc κλπ..... Και δεν το λέω μονο εγώ....

Στο 5s, σταμάτησε η μοναδικότητα. Ελπιζω να επανέλθει στο μέλλον.....

ΥΓ.

Ωραίο το αρχικό κείμενο του thread. Well done... :)

It's nice to be important, but it's more important to be nice...

Δυστυχώς, καθε πέρσι και καλύτερα.

Η ποιότητα πέφτει και πέφτει και πέφτει.

Πάντως αυτο που μου εχει κανει εντύπωση ( και οχι μονο εμένα) ειναι οτι το 6αρι, εαν το δεις μπροςτα σου σε τραπέζι, δεν σου κανει για iphone. Πιο πολυ για htc κλπ..... Και δεν το λέω μονο εγώ....

Στο 5s, σταμάτησε η μοναδικότητα. Ελπιζω να επανέλθει στο μέλλον.....

ΥΓ.

Ωραίο το αρχικό κείμενο του thread. Well done... :)

Για HTC σου κανει;;;; Αφού δεν το λες μόνο εσυ οκ τότε ☺️

Μην το παιρνεις προσωπικά. Και εγω ειμαι apple user εδω κ πολλα χρόνια. Αλλα δεν ειμαι μονοδιαστατος.

Απο εκει και περα, δεν εχω να προσθεσω κατι παραπανω.

It's nice to be important, but it's more important to be nice...

Μην το παιρνεις προσωπικά. Και εγω ειμαι apple user εδω κ πολλα χρόνια. Αλλα δεν ειμαι μονοδιαστατος.

Απο εκει και περα, δεν εχω να προσθεσω κατι παραπανω.

Μα δεν υπάρχει κάτι να πάρω προσωπικά, για τηλέφωνα μιλάμε σωστά? Απλά δεν μοιάζει με HTC όσο και να το προσπαθήσει κάποιος.. Μονοδιάστατος δεν είμαι σε καμία περίπτωση αφού αλλάζω ανά πάσα στιγμή εταιρία/συσκευή/λειτουργικό κοκ αν δω κάτι να μου αρέσει :happy: