boupas Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Πιστεύω ότι οι συμβιβασμοί στην ποιότητα των Apple συσκευών οφείλονται κατά κύριο λόγο στο θάνατο του Jobs, αλλά και στην τρομερή αύξηση της ζήτησης των συσκευών της. Πλέον οι επιλογές των υλικών/σχεδιασμού γίνονται λαμβάνοντας υπόψιν πόσο γρήγορα μπορούν να αλλάξουν οι γραμμές παραγωγής και πόσο εύκολα μπορούν να βρεθούν τα υλικά για μαζική παραγωγή. Άρα η υποβάθμιση της ποιότητας ίσως είναι ένας αναγκαίος συμβιβασμός για να καλυφθεί η ανάγκη να επαρκούν οι συσκευές για όλους. Όσον αφορά το software, εκεί φαίνεται η αλλαγή στη στρατηγική που έκανε ο Tim Cook προσπαθώντας να αλλάξει τη γενικότερη φιλοσοφία της Apple. Συνήθως η Apple ήταν αυτή που καθόριζε τις εξελίξεις και δεν επηρεαζόταν από τη στρατηγική άλλων εταιρειών ή τις επιθυμίες των χρηστών. Θυμηθείτε την αναπαραγωγή flash ή το ραδιόφωνο στις συσκευές, που τελικά ποτέ δεν ενσωματώθηκαν στις συσκευές, παρά την επιθυμία των χρηστών. Τώρα όμως μεγάλωσε τις οθόνες, έκανε περισσότερο ανοιχτό το iOS, δίνει features με γρηγορότερο ρυθμό για να κρατήσει τους καταναλωτές ευχαριστημένους, με αποτέλεσμα να πρέπει να αντιμετωπίσει και τις αρνητικές συνέπειες που έχει αυτή η στρατηγική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Δυστυχώς, καθε πέρσι και καλύτερα. Η ποιότητα πέφτει και πέφτει και πέφτει. Πάντως αυτο που μου εχει κανει εντύπωση ( και οχι μονο εμένα) ειναι οτι το 6αρι, εαν το δεις μπροςτα σου σε τραπέζι, δεν σου κανει για iphone. Πιο πολυ για htc κλπ..... Και δεν το λέω μονο εγώ.... Στο 5s, σταμάτησε η μοναδικότητα. Ελπιζω να επανέλθει στο μέλλον..... ΥΓ. Ωραίο το αρχικό κείμενο του thread. Well done... :) Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Δυστυχώς, καθε πέρσι και καλύτερα. Η ποιότητα πέφτει και πέφτει και πέφτει. Πάντως αυτο που μου εχει κανει εντύπωση ( και οχι μονο εμένα) ειναι οτι το 6αρι, εαν το δεις μπροςτα σου σε τραπέζι, δεν σου κανει για iphone. Πιο πολυ για htc κλπ..... Και δεν το λέω μονο εγώ.... Στο 5s, σταμάτησε η μοναδικότητα. Ελπιζω να επανέλθει στο μέλλον..... ΥΓ. Ωραίο το αρχικό κείμενο του thread. Well done... :) Για HTC σου κανει;;;; Αφού δεν το λες μόνο εσυ οκ τότε ☺️ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Μην το παιρνεις προσωπικά. Και εγω ειμαι apple user εδω κ πολλα χρόνια. Αλλα δεν ειμαι μονοδιαστατος. Απο εκει και περα, δεν εχω να προσθεσω κατι παραπανω. Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Κριμα που ο Jobs δεν ειναι κοντά μας. Η apple και καλυτερη θα ηταν, και θα καινοτομουσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Μην το παιρνεις προσωπικά. Και εγω ειμαι apple user εδω κ πολλα χρόνια. Αλλα δεν ειμαι μονοδιαστατος. Απο εκει και περα, δεν εχω να προσθεσω κατι παραπανω. Μα δεν υπάρχει κάτι να πάρω προσωπικά, για τηλέφωνα μιλάμε σωστά? Απλά δεν μοιάζει με HTC όσο και να το προσπαθήσει κάποιος.. Μονοδιάστατος δεν είμαι σε καμία περίπτωση αφού αλλάζω ανά πάσα στιγμή εταιρία/συσκευή/λειτουργικό κοκ αν δω κάτι να μου αρέσει :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Like.......... Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts