Stormac Δημοσιεύτηκε January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 11, 2015 Καλησπερα, εχω τωρα το iphone 5 αλλα σκεφτομαι σοβαρα να παρω το note 3 neo κυριως λογω s pen και μεγεθους οθονης.το μονο που με προβληματιζει ειναι η αναλυση του που ειναι 720χ1080 στα 267 ppi.Με λιγα λογια θα ειναι χαλια η οθονη συγκριτικα μαυτην που χει το 5 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsavv Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Χάλια?Θα είναι πολύ καλύτερη θες να πεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stormac Δημ. January 12, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Χάλια?Θα είναι πολύ καλύτερη θες να πεις... Ειλικρινα αυτη ηταν η τελευταια απαντηση που περιμενα αλλα χαιρομαι :lol: αφου το iphone exei 326 ppi πως γινεται να ειναι χειροτερη του neo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Μια χαρά είναι η οθόνη ως προς την ανάλυση! Στα χρώματα είναι λίγο διαφορετική αλλά είναι θέμα συνήθειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Η οθόνη του είναι πολύ καλή. Δες αν μπορείς με λίγα λεφτά επιπλέον να πας στο Note 3. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Επειδη εχω το neo μπορω να πω οτι η οθονη του οσον αφορα την αναλυση ειναι μια χαρα. Τα χρωματα απο την αλλη ειναι love it or hate it κατασταση :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Με ενδιαφερει παιδια και εμενα αυτη η αλλαγη απο iphone 5 σε note 3 neo....με το χερι στην καρδια....αξιζει η οχι.....? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 σαν οθόνη είναι αρκετά καλή, τα χρώματα όμως είναι κάπως... υπερκορεσμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 σαν οθόνη είναι αρκετά καλή, τα χρώματα όμως είναι κάπως... υπερκορεσμενα ευχαριστω........... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stormac Δημ. January 13, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Με ενδιαφερει παιδια και εμενα αυτη η αλλαγη απο iphone 5 σε note 3 neo....με το χερι στην καρδια....αξιζει η οχι.....? αν το παρεις πες μας εντυπωσεις! σκεφτομαι να περιμενω να πεσει λιγο ακομα το note 3 εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Όποιος μετανιώσει την αλλαγή από Iphone 5 σε Note 3 Νeo ή στο κανονικό και ο λόγος δεν είναι το μέγεθος τότε μάλλον πρέπει να κοιταχτεί. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 αν το παρεις πες μας εντυπωσεις! σκεφτομαι να περιμενω να πεσει λιγο ακομα το note 3 εγω Καλά μέσα στο μυαλό μου είσαι....περιμένω το ίδιο....πέφτει το ένα κρατάει το άλλο.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Passenger1 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Την έκανα την αλλαγή.. Από θέμα δυνατοτήτων το κινητό ΠΕΤΑΕΙ! Η οθόνη μια χαρά είναι, καλύτερη από 5 αλλά όχι από 5S! Μπαταρία κάπου 2 μέρες με το data ανοικτό όποτε το χρειάζομαι μόνο και πάνω από 120 εφαρμογές στο σύνολο - καμία καθυστέρηση έστω για τους τύπους.. ΠΟΛΥ πιο γρήγορο από Samsung S4, multitask, ΟΤΙ θέλετε στην τεράστια οθόνη του. Αν όμως βάλεις και μια θήκη, πρέπει να περνάει στο μέγεθος ένα τυπικό τηλεκοντρόλ!! Τις δυνατότητες του Android και την παραμετροποίησή του δεν τις αλλάζω πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Την έκανα την αλλαγή.. Από θέμα δυνατοτήτων το κινητό ΠΕΤΑΕΙ! Η οθόνη μια χαρά είναι, καλύτερη από 5 αλλά όχι από 5S! Μπαταρία κάπου 2 μέρες με το data ανοικτό όποτε το χρειάζομαι μόνο και πάνω από 120 εφαρμογές στο σύνολο - καμία καθυστέρηση έστω για τους τύπους.. ΠΟΛΥ πιο γρήγορο από Samsung S4, multitask, ΟΤΙ θέλετε στην τεράστια οθόνη του. Αν όμως βάλεις και μια θήκη, πρέπει να περνάει στο μέγεθος ένα τυπικό τηλεκοντρόλ!! Τις δυνατότητες του Android και την παραμετροποίησή του δεν τις αλλάζω πάντως. Απο καμερα σε σχεση με το 5αρι ??? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Passenger1 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 (edited) Απο καμερα σε σχεση με το 5αρι ??? Ποτέ δεν είχα την κάμερα για κριτήριο στην αγορά ενός κινητού. Πολύ καλή κάμερα πάντως.. Πιο γρήγορη γενικά σε Iphone Διάβασε την παρουσίαση στο http://in2mobile.gr/2014/06/17/galaxy-note-3-neo-review-sm-n7505/ και ΠΑΡΤΟ.. Εξαπύρηνο φίλε μου, ΠΕΤΑΕΙ. Αλλά ΠΙΑΣΤΟ στο χέρι σου να το νιώσεις ΠΡΙΝ την αγορά.. ΠΟΛΥ μεγάλο :) Εγώ το έχω συνηθίσει μετά από 3 ημέρες και δεν το αλλάζω! Edited January 14, 2015 by Passenger1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Ποτέ δεν είχα την κάμερα για κριτήριο στην αγορά ενός κινητού. Πολύ καλή κάμερα πάντως.. Πιο γρήγορη γενικά σε Iphone Διάβασε την παρουσίαση στο http://in2mobile.gr/2014/06/17/galaxy-note-3-neo-review-sm-n7505/ και ΠΑΡΤΟ.. Εξαπύρηνο φίλε μου, ΠΕΤΑΕΙ. Αλλά ΠΙΑΣΤΟ στο χέρι σου να το νιώσεις ΠΡΙΝ την αγορά.. ΠΟΛΥ μεγάλο :) Εγώ το έχω συνηθίσει μετά από 3 ημέρες και δεν το αλλάζω! Το s-pen πώς τα πάει ? Κάνει καλή δουλειά ? Και επίσης η ένταση απο τα ακουστικά πώς είναι ? Είναι δυνατή ? Σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Passenger1 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Να πω την αλήθεια δεν πολύ χρησιμοποιώ το spen, αλλά λειτουργεί εντυπωσιακά καλά. Τα ηχεία μια χαρά παίζουν σε ανοικτή ακρόαση σε κλήση που το δοκίμασα. Πριν το πάρεις, πιαστο στο χέρι σου να δεις το μέγεθος.. Αυτό να σε ανησυχεί μόνο. Αν σου κάνει, παρτο με κλειστά μάτια. Απόλυτο value for money Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts