Jump to content

Note 3 Neo

Stormac
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα,

εχω τωρα το iphone 5 αλλα σκεφτομαι σοβαρα να παρω το note 3 neo κυριως λογω s pen και μεγεθους οθονης.το μονο που με προβληματιζει ειναι η αναλυση του που ειναι 720χ1080 στα 267 ppi.Με λιγα λογια θα ειναι χαλια η οθονη συγκριτικα μαυτην που χει το 5 ?

Χάλια?Θα είναι πολύ καλύτερη θες να πεις...

Ειλικρινα αυτη ηταν η τελευταια απαντηση που περιμενα αλλα χαιρομαι :lol: αφου το iphone exei 326 ppi πως γινεται να ειναι χειροτερη του neo?

Μια χαρά είναι η οθόνη ως προς την ανάλυση! Στα χρώματα είναι λίγο διαφορετική αλλά είναι θέμα συνήθειας.

Η οθόνη του είναι πολύ καλή. Δες αν μπορείς με λίγα λεφτά επιπλέον να πας στο Note 3.
Φιλικά Γιώργος

Επειδη εχω το neo μπορω να πω οτι η οθονη του οσον αφορα την αναλυση ειναι μια χαρα. Τα χρωματα απο την αλλη ειναι love it or hate it κατασταση :p

Με ενδιαφερει παιδια και εμενα αυτη η αλλαγη απο iphone 5 σε note 3 neo....με το χερι στην καρδια....αξιζει η οχι.....?
android or ios or wm......who cares.....???

σαν οθόνη είναι αρκετά καλή, τα χρώματα όμως είναι κάπως... υπερκορεσμενα

ευχαριστω...........

Με ενδιαφερει παιδια και εμενα αυτη η αλλαγη απο iphone 5 σε note 3 neo....με το χερι στην καρδια....αξιζει η οχι.....?

αν το παρεις πες μας εντυπωσεις! σκεφτομαι να περιμενω να πεσει λιγο ακομα το note 3 εγω

Όποιος μετανιώσει την αλλαγή από Iphone 5 σε Note 3 Νeo ή στο κανονικό και ο λόγος δεν είναι το μέγεθος τότε μάλλον πρέπει να κοιταχτεί. ;)

αν το παρεις πες μας εντυπωσεις! σκεφτομαι να περιμενω να πεσει λιγο ακομα το note 3 εγω

Καλά μέσα στο μυαλό μου είσαι....περιμένω το ίδιο....πέφτει το ένα κρατάει το άλλο....

Την έκανα την αλλαγή.. Από θέμα δυνατοτήτων το κινητό ΠΕΤΑΕΙ! Η οθόνη μια χαρά είναι, καλύτερη από 5 αλλά όχι από 5S! Μπαταρία κάπου 2 μέρες με το data ανοικτό όποτε το χρειάζομαι μόνο και πάνω από 120 εφαρμογές στο σύνολο - καμία καθυστέρηση έστω για τους τύπους.. ΠΟΛΥ πιο γρήγορο από Samsung S4, multitask, ΟΤΙ θέλετε στην τεράστια οθόνη του.

Αν όμως βάλεις και μια θήκη, πρέπει να περνάει στο μέγεθος ένα τυπικό τηλεκοντρόλ!! Τις δυνατότητες του Android και την παραμετροποίησή του δεν τις αλλάζω πάντως.

Την έκανα την αλλαγή.. Από θέμα δυνατοτήτων το κινητό ΠΕΤΑΕΙ! Η οθόνη μια χαρά είναι, καλύτερη από 5 αλλά όχι από 5S! Μπαταρία κάπου 2 μέρες με το data ανοικτό όποτε το χρειάζομαι μόνο και πάνω από 120 εφαρμογές στο σύνολο - καμία καθυστέρηση έστω για τους τύπους.. ΠΟΛΥ πιο γρήγορο από Samsung S4, multitask, ΟΤΙ θέλετε στην τεράστια οθόνη του.

Αν όμως βάλεις και μια θήκη, πρέπει να περνάει στο μέγεθος ένα τυπικό τηλεκοντρόλ!! Τις δυνατότητες του Android και την παραμετροποίησή του δεν τις αλλάζω πάντως.

Απο καμερα σε σχεση με το 5αρι ???

Απο καμερα σε σχεση με το 5αρι ???

Ποτέ δεν είχα την κάμερα για κριτήριο στην αγορά ενός κινητού. Πολύ καλή κάμερα πάντως.. Πιο γρήγορη γενικά σε Iphone

Διάβασε την παρουσίαση στο http://in2mobile.gr/2014/06/17/galaxy-note-3-neo-review-sm-n7505/ και ΠΑΡΤΟ.. Εξαπύρηνο φίλε μου, ΠΕΤΑΕΙ.

Αλλά ΠΙΑΣΤΟ στο χέρι σου να το νιώσεις ΠΡΙΝ την αγορά.. ΠΟΛΥ μεγάλο :)

Εγώ το έχω συνηθίσει μετά από 3 ημέρες και δεν το αλλάζω!

Edited by Passenger1

Ποτέ δεν είχα την κάμερα για κριτήριο στην αγορά ενός κινητού. Πολύ καλή κάμερα πάντως.. Πιο γρήγορη γενικά σε Iphone

Διάβασε την παρουσίαση στο http://in2mobile.gr/2014/06/17/galaxy-note-3-neo-review-sm-n7505/ και ΠΑΡΤΟ.. Εξαπύρηνο φίλε μου, ΠΕΤΑΕΙ.

Αλλά ΠΙΑΣΤΟ στο χέρι σου να το νιώσεις ΠΡΙΝ την αγορά.. ΠΟΛΥ μεγάλο :)

Εγώ το έχω συνηθίσει μετά από 3 ημέρες και δεν το αλλάζω!

Το s-pen πώς τα πάει ? Κάνει καλή δουλειά ? Και επίσης η ένταση απο τα ακουστικά πώς είναι ? Είναι δυνατή ?

Σε ευχαριστώ

Να πω την αλήθεια δεν πολύ χρησιμοποιώ το spen, αλλά λειτουργεί εντυπωσιακά καλά.

Τα ηχεία μια χαρά παίζουν σε ανοικτή ακρόαση σε κλήση που το δοκίμασα.

Πριν το πάρεις, πιαστο στο χέρι σου να δεις το μέγεθος.. Αυτό να σε ανησυχεί μόνο. Αν σου κάνει, παρτο με κλειστά μάτια. Απόλυτο value for money