dBpanos Δημοσιεύτηκε November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 6, 2004 Το παιχνιδι της χρονιας οπως λενε αρκετοι....Οπως και να χει ομως, το περιμενουν ακομα περισσοτεροι....Εδω θα συζηταμε για νεα, ερωτησεις και γενικως οτι εχει να κανει σχεση με το παιχνιδι...θρυλος!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. November 6, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 Εγω παντως το περιμενω πώς και πώς!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. November 6, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 Απ'οτι λενε ημερομηνια αφιξης ειναι περιπου η 15η Δεκεμβριου.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 Προσωπικά δεν καίγομαι... Και btw μου την έσπασε που η κυρά Sony έβαλε τον κόσμο να πληρώσει για το demo (λέγε με GT4 prologue)... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 5/5 κι ας έχω παίξει μόνο το 2! Νομίζω το prologue θεωρείται "light" εκδοση του 4 και είναι γι' αυτούς που δε θέλουν τόσο βάθος και τόση παραμετροποίηση στο παιχνίδι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts