bagelismar Δημοσιεύτηκε January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 9, 2015 (edited) Παιδια ειμαι αναμεσα σε αυτα τα τρία κινητα. Το LG το ειχα και πριν κανα μηνα και σκεφτομαι να το ξαναπαρω αλλα το Meizu μου κεντρισε το ενδιαφερον με την ποιότητα κατασκευής του το μονο που με φρεναρει ειναι το θεμα εγγυησης. Το Xperia Z2 ειναι μια εναλλακτικη που σκεφτομαι σε θεμα ποιοτητας και premium αισθησης αλλα επειδη το εχω δει δεν μου πολυαρεσαν τα bezels του και η καμερα του οπως επισης και το γνωστο θεμα με την εγγύηση της Σονυ και η μεταπωλητικη του αξια καθώς η Σονυ βγαζει ναυαρχιδα καθε 6 μηνες. Μπήκα στο τριπακι με την ποιοτιτα και την premium αίσθηση καθώς εντυπωσιάστηκα από το τωρινό μου κινητό Lumia 930 άλλα δεν με βολεύουν τα Windows και με απογοητευσε η μπαταρια του. Τι απο τρία λοιπον θα μου προτεινατε και γιατί? *Το Htc M8 δεν μπαινει σε στο παιχνιδι λογο τιμης. Ευχαριστω παιδια Edited January 9, 2015 by bagelismar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagelismar Δημ. January 9, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Παιδια δεν υπαρχει καποιος που να εχει χρησιμοποιήσει και τα δυο να μου δώσει κάποια γνώμη η εστω το Meizu? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Το sony τζάμπα το έβαλες. Το meizu είναι καλό αν κι από αυτονομία υποφέρει κάπως. Το g3 πλέον πολύ καλό Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagelismar Δημ. January 9, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Το sony τζάμπα το έβαλες. Το meizu είναι καλό αν κι από αυτονομία υποφέρει κάπως. Το g3 πλέον πολύ καλό To Sony Γιατι τσαμπα τοσο πισω ειναι σεε σχεση με τα υπολοιπα δυο? Οταν λες για το Meizu χαλια αυτοτομια δηλαδη την ημερα δεν μου την βγαζει με αρκετο ιντερνετ και λιγα μηνυματα και τηλεφωνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 To Sony Γιατι τσαμπα τοσο πισω ειναι σεε σχεση με τα υπολοιπα δυο? Οταν λες για το Meizu χαλια αυτοτομια δηλαδη την ημερα δεν μου την βγαζει με αρκετο ιντερνετ και λιγα μηνυματα και τηλεφωνα? διάβασε λίγο το θέμα του , αν δεν βαριέσαι. Αλλά την μέρα την βγάζει άνετα με κοντά στις 5 ώρες "screen on time" απο ότι λένε τα παιδιά εκεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagelismar Δημ. January 9, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Οκ ευχαριστω παιδια αν εχει καποιος αλλος καποια γνωμη να προσθεση ειναι ευπροσδεκτη :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Στα λεφτά του σήμερα το z2 δεν έχει αντίπαλο. http://www.skroutz.gr/s/4503696/Sony-Xperia-Z2-LTE-16GB.html Εξαιρετική αυτονομία,εξαιρετική οθονη,ποιότητα κατασκευής και μια Full απροβληματιστη συσκευή σε λογισμικό και ομαλότητα. Επιπλέον έχεις μια συσκευή με εξαιρετικά specs που μια 2ετια θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο. 5.5 μήνες την είχα στην κατοχή μου και πολύ ευχαριστημενος συνολικά. Σε σχέση με 930 ένα 30-40% επιπλέον αυτονομία(το είχα το 930 ένα δεκαήμερο) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 εμενα παλι του z2 η οθονη δε μου αρεσε,ουτε και σαν κατασκευη. το z3 Μου αρεσει πολυ περισσοτερο κι ειδικα η οθονη. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 (edited) εμενα παλι του z2 η οθονη δε μου αρεσε,ουτε και σαν κατασκευη. το z3 Μου αρεσει πολυ περισσοτερο κι ειδικα η οθονη. Άλλο δεν σου άρεσε και άλλο ποια είναι ανώτερη. Όσο για την κατασκευή τα λόγια είναι περιττά όταν έχεις την πλαστικουρα στο lg που βρίσκεις σε κινητά 100-200 ευρώ. Από τα αποδυτήρια χάνει το g3. Το z2 υπερέχει σε σχέση με το g3 σε φωτεινότητα,αντίθεση,στάθμη μαύρου. Το z3 αντίθετα υπερέχει και από τα 2 σε ακόμα μεγαλύτερη φωτεινότητα και αντίθεση αλλά έχει χειρότερα μαύρο και πιο υπερκορεσμενα χρώματα για lcd panel. Να μου πεις ότι το z2 δεν έχει το ανετο κράτημα το g3 να το δεχτώ η δεν έχει την τόσο ποιοτική κάμερα του,ΑΛΛΑ σε όλα τα άλλα χάνει κατα κράτος. Edited January 11, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Κοιτά η ποιότητα κατασκευής του ναι μεν πλαστικό,όμως δεν είναι και τόσο φθηνό,δεν είναι στυλ samsung ας πούμε.είναι αρκετά καλοφτιαγμένο. Για την οθόνη επιμένω και γενικά συνολικά είναι καλύτερό τηλέφωνο το g3 από το z2. Εντάξει βεβαία,γούστα είναι αυτά. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Κοιτά η ποιότητα κατασκευής του ναι μεν πλαστικό,όμως δεν είναι και τόσο φθηνό,δεν είναι στυλ samsung ας πούμε.είναι αρκετά καλοφτιαγμένο. Για την οθόνη επιμένω και γενικά συνολικά είναι καλύτερό τηλέφωνο το g3 από το z2. Εντάξει βεβαία,γούστα είναι αυτά. Για να τα λεμε όπως ειναι στην πραγματικότητα. Το z2 υπερέχει Οθονη Αυτονομια Ποιότητα καταςκευης. Το G3 αντίστοιχα Κάμερα Αναλογία οθόνης/διαστάσεις συσκευης. Καλύτερο κράτημα στο χειρισμό. Άρα σε καμία περιπτωςη το G3 συνολικα ανώτερη προταςη. Κάπου το ένα κερδίζει κάπου το αλλο. Οποίος δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στα πρώτα το z2 Οποίος στα δευτερα το G3 αντίστοιχα. Με το z3 εκεί πλέον συντριπτικά ειναι συνολικα ανώτερη προταςη και απο τα 2 πάνω. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Καλά γνώμες είναι αυτές.στα δικά μου μάτια η οθόνη του z2 μοιάζει ξέπλυμα.και σε άλλων φίλων πού το είχαν. Επίσης στο χέρι είναι τελείως άβολο. Ισως η μπαταρία και η κατασκευή να του δίνει πόντους. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Δεν υπάρχει τέτοια οθόνη..Μόνο του Z1 ήταν πιο ξεπλυμενη Quad HD Display Comparison (LG G3 vs Oppo Find 7 …: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Και πάλι δεν ήταν και κάτι σπουδαίο και του 2.του 3 όμως ναι. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroidWarrior Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 αυστηρά μεταξύ των 3 κινητώ θα πήγαινα σε Ζ2 G3 έχει ήδη αρκετές ρετσινιές στην καμπούρα του και δεν το ρισκάρω Meizu απλά δεν, γιατί δεν έχω όρεξη να το τρέχω δεξιά κι αριστερά για Service Ζ2 αν όχι το καλύτερο, από τα καλύτερα vfm σε αυτά που προσφέρει με μοναδικό μειονέκτητα την κάμερά του η λέξη αυτονομία είναι συνώνυμης της Sony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 (edited) Αν μπορείς να πάρεις το G3 32gb, μην σκέφτεσαι κάτι άλλο. Είναι καλύτερο σε όλα από τα άλλα δύο. Μεταξύ των 16gb συσκευών όμως, θα έπαιρνα κι εγώ το Ζ2. Edited January 12, 2015 by protsimer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 αυστηρά μεταξύ των 3 κινητώ θα πήγαινα σε Ζ2 G3 έχει ήδη αρκετές ρετσινιές στην καμπούρα του και δεν το ρισκάρω Meizu απλά δεν, γιατί δεν έχω όρεξη να το τρέχω δεξιά κι αριστερά για Service Ζ2 αν όχι το καλύτερο, από τα καλύτερα vfm σε αυτά που προσφέρει με μοναδικό μειονέκτητα την κάμερά του η λέξη αυτονομία είναι συνώνυμης της Sony ΤΙ έχει το g3?ρετσινιά? Για ψάξτε τότε στα θέματα και των άλλων συσκευών και δείτε αν εχουν και τα αλλα. Από 408 παρτίδα τα θέματα λύθηκαν. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thor21 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Πραγματικα αν είχα αυτό το δίλημμα θα ήμουν και εγώ πολύ μπερδεμενος..Μου αρέσουν τα κινέζικα, έχω 2 στην κατοχή μου αλλά και οι αλλες δυο συσκευές είναι αυτό που λέμε vfm.Το sony θα το επέλεγα για την κατασκευή του και για τα 3 gb ram όπως φυσικά και για την μπαταρία του.Η λειτουργια stamina είναι απλα εξαιρετική.. Το lg απο την αλλη έχει εξαιρετικές διαστάσεις και όντως όποια προβληματακια είχε, με υπερθέρμανση, φωτεινοτητα κλπ έχουν όντως ξεπεραστεί.Είχα για μια εβδομαδα το 16αρι.Στην θέση σου αν διάλεγαν το g3 θα πηγαινα για το 32αρι με τα 3 gb ram. Το meizu είναι αλλη περιπτωση, αν δεν εχεις ασχοληθεί καθόλου με κινέζικα μπορεί να προβληματιστεις μιας και βγαίνουν συνεχώς αναβαθμίσεις της rom οι οποίες φυσικά βελτιώνουν το κινητό αλλά παντα ψαχνομαστε για κάτι καλυτερο..Πχ στο oppo μου ακόμα ψάχνω για καλυτερη διαρκεια μπαταρίας σε διαφορετικές rom.(αλλες κερδίζουν αλλου και χάνουν σε άλλα σημεία). Πάντως και οι 3 είναι φυσικά αξιόλογες συσκευές και επιλέγει αυτό που πιστεύεις οτι θα σε εξυπηρετήσει περισσότερο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagelismar Δημ. January 12, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα σχολια σας κ πραγματικά το δίλημμα παραμένει. Όντως το LG G3 32gb μου φαίνεται η καλύτερη επιλογη αλλα υπερβαίνει το budget μου και στο Σονυ το μόνο που με κολλάει είναι η κάμερα του αν κρίνω από το Z1 του κολλητού μου σε σύγκριση με το G3 και επίσης το θέμα μ την οθόνη αν είναι χάλια όπως του Z1. Από την άλλη το G3 με αποτρέπει που έχει μόνο 2gb ram και δεν ξέρω για ποσο θα αντέξει στον χρόνο. Το Meizu αν κ με τραβάει περισσότερο και από τα άλλα 2 θα το βγάλω απτό παιχνίδι μόνο κ μόνο για το θέμα εγγύησης τελικά γτ δεν θέλω να τρέχω σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά κ να ψάχνομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsavv Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα σχολια σας κ πραγματικά το δίλημμα παραμένει. Όντως το LG G3 32gb μου φαίνεται η καλύτερη επιλογη αλλα υπερβαίνει το budget μου και στο Σονυ το μόνο που με κολλάει είναι η κάμερα του αν κρίνω από το Z1 του κολλητού μου σε σύγκριση με το G3 και επίσης το θέμα μ την οθόνη αν είναι χάλια όπως του Z1. Από την άλλη το G3 με αποτρέπει που έχει μόνο 2gb ram και δεν ξέρω για ποσο θα αντέξει στον χρόνο. Το Meizu αν κ με τραβάει περισσότερο και από τα άλλα 2 θα το βγάλω απτό παιχνίδι μόνο κ μόνο για το θέμα εγγύησης τελικά γτ δεν θέλω να τρέχω σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά κ να ψάχνομαι Πάντως για το σόνυ,μην κολλάς στην κάμερα,παρόμοια με του g3 έχει.Επίσης η οθόνη του είναι καλύτερη του g3,με πιο ζωντανά χρώματα και πολύ πιο φωτεινή (ξέχνα τις tft του ζ και του ζ1). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroidWarrior Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Πάντως για το σόνυ,μην κολλάς στην κάμερα,παρόμοια με του g3 έχει.Επίσης η οθόνη του είναι καλύτερη του g3,με πιο ζωντανά χρώματα και πολύ πιο φωτεινή (ξέχνα τις tft του ζ και του ζ1). exactly :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 g3 όχι λόγο οθόνης /αυτονομίας, το z3 όχι λόγο camera /service, meizu μεν όλα καλά εκτός αν δεν σε νοιάζει service Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα σχολια σας κ πραγματικά το δίλημμα παραμένει. Όντως το LG G3 32gb μου φαίνεται η καλύτερη επιλογη αλλα υπερβαίνει το budget μου και στο Σονυ το μόνο που με κολλάει είναι η κάμερα του αν κρίνω από το Z1 του κολλητού μου σε σύγκριση με το G3 και επίσης το θέμα μ την οθόνη αν είναι χάλια όπως του Z1. Από την άλλη το G3 με αποτρέπει που έχει μόνο 2gb ram και δεν ξέρω για ποσο θα αντέξει στον χρόνο. Το Meizu αν κ με τραβάει περισσότερο και από τα άλλα 2 θα το βγάλω απτό παιχνίδι μόνο κ μόνο για το θέμα εγγύησης τελικά γτ δεν θέλω να τρέχω σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά κ να ψάχνομαι Άψογη είναι από z2 και έπειτα οι οθόνες των Sony. Μην ανησυχείς καν. Δεν στα λέω έτσι στο φλου,την είχα την συσκευή επί 5.5 μήνες. Και υπερέχει σε φωτεινότητα,αντίθεση και στάθμη μαύρου από του G3,πέρα από αυτονομία και ποιότητα κατασκευής που είναι μέρα με τη νύχτα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Κάμερα εννοείται ότι έχει ανώτερη το g3.σε όλες τις συνθήκες. Η οθόνη σαφώς καλύτερή του g3.αν πιάσω κανένα σήμερα θα τα ανεβάσω φώτο μαζί με τα ίδια wallpapers. Από κατασκευή μόνο είναι καλύτερό το z2. Οχι όμως ότι το g3 δείχνει φτηνιάρικο. Συνολικά επιμένω στο g3 άσχετα ότι το εχω.το sony έτσι κι αλλιώς δε μου κάθεται καλά. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Η ποιότητα κατασκευής στα κορεάτικα δεν ανταποκρινεται σε καμία περίπτωση για ναυαρχίδα πρόταση. Πιο πολύ ταιριάζουν για κινητά 150-200 ευρώ. Το moto g δηλαδή δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απολύτως από s5 η g3 σε θέμα ποιότητα. Και να ήταν πες μόνο αυτός ο τομέας που υπολείπονται οι κορεατες,αντε πες το καταπίνει με βαριά καρδιά,έλα όμως που κατώτερα και υπερτιμολογημενα είναι από τον ανταγωνισμό. Για την lg δεν γνωρίζω για premium κατηγορία αν κατασκευάζει όχι μόνο στα κινητά,αλλά η Samsung το κατέχει το άθλημα τουλάχιστον σε Laptop/ultrabook(βλέπε σειρά 9) η και στις high end τηλεοράσεις της. Ε ας το βάζει και στα κινητά η Tablet της και μετά ας το κοστολογεί premium τιμή. Πλαστικουρα και premium τιμή-ναυαρχιδα συσκευή είναι άκυρος συνδυασμός. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts