sambouar Δημοσιεύτηκε January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 9, 2015 Σκέφτομαι την αγορά ενός εκ των 2. Οι τιμές τους είναι σχετικά κοντά και εμφανισιακά μου αρέσουν εξίσου. Ποιο από τα δύο θα επιλέγατε και γιατί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsavv Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Αν δεν έχεις πρόβλημα με τα windows,εγώ προτείνω το lumia.Εξαιρετικό τηλέφωνο,ποιοτικότατο,πολύ καλύτερο του νοτε,με μια εξαίρεση στην μπαταρία,όπου δεν πάς για πολλά πράγματα,απλά σου βγάζει την μέρα.Πάντως αν έχεις το g2,δεν βλέπω τον λόγο να το αλλάξεις με κάποιο απο αυτά τα 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sambouar Δημ. January 9, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Ήδη το έχω δώσει το G2. Οπότε πρέπει να αποφασίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Σαν hardware το Lumia είναι ανώτερο. Το θέμα είναι αν σε καλύπτουν τα windows ή έχεις καλομάθει στα Google services. Εγώ χρησιμοποιώ ταυτόχρονα Note 3 και Lumia 930 και τα θεωρώ εξίσου ικανά για γενική χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sambouar Δημ. January 9, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Τα windows πιστεύω ότι θα με ικανοποιήσουν. Mόνος μου ενδοιασμός είναι για το μεν Lumia η μπαταρία του, δεδομένου ότι προέρχομαι από το G2 και όσον αφορά το Note 3 neo η οθόνη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Η μπαταρία του 930 δεν είναι καθόλου κακή. Απλώς ο NT kernel λειτουργεί διαφορετικά από τον Linux σε διαχείριση ενέργειας. Εγώ στην ίδια χρήση των 2 συσκευών μου με ίδια sim (διδυμη wind), βλέπω εντυπωσιακά καλύτερη αυτονομία σε του lumia σε standby και λίγο καλύτερη του Note 3 σε συνολική διάρκεια αναμμενης οθόνης. Οπότε εξαρτάται τί χρήση κάνεις. Αν είναι να το λιώνεις στο ίντερνετ με αναμμένη οθόνη, μάλλον το Samsung θα κρατάει περισσότερο. Αν κάνεις πιο μετρημένη χρήση οθόνης, το Lumia μπορεί να βγάλει περισσότερο συνολικά. Τέλος, λύσεις για μπαταρία υπάρχουν (powerbanks κλπ). Για οθόνη όμως όχι. Και η οθόνη του Lumia είναι 2 κλάσεις ανώτερη του Neo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sambouar Δημ. January 9, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Έχεις το Note 3 ή το Note 3 Neo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Note 3. (N9005) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sambouar Δημ. January 9, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Οπότε φαντάζομαι σε σύγκριση του 930 με το Neo, θα στέκεται το 930 λίγο καλύτερα. Μάλλον θα πάω για το 930 και να δοκιμάσω και κάτι διαφορετικό απο το Android. Η τυπική μου χρήση είναι σερφαρισμα και emails με 3G και WIFI στο σπίτι. Δεν ασχολούμαι πολύ με παιχνίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Όκ απλώς να έχεις στο νου αυτό που προείπα. Σε αναμμένη οθόνη και browsing το Note 3 καταναλώνει λιγότερο από το Lumia. Το Lumia πάει όμως πολύ καλύτερα στο standby (τρώει δλδ περίπου 2-3% ανά ώρα με σβηστή οθόνη και wifi/data ανοικτά συνέχεια, ενώ το Note 3 φτάνει μέχρι και 5-6% ανά ώρα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sambouar Δημ. January 9, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Εσυ χρησιμοποιείς πλέον και τα δύο ή έχεις κρατήσει μόνο το ένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Και τα δύο έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sambouar Δημ. January 9, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Λέω να το τολμήσω για το 930 μιας που μου μπήκε στο μυαλό. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Θέλω να δω πως θα βλέπεις τις ειδοποιήσεις σου σε περίπτωση που το έχεις στο αθόρυβο ή ξεχασμένο σε άλλο δωμάτιο χωρίς να το ανοίξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karavmad Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 930 και απο μενα.. Παράθεση www.madphone.net :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Σκέφτομαι την αγορά ενός εκ των 2. Οι τιμές τους είναι σχετικά κοντά και εμφανισιακά μου αρέσουν εξίσου. Ποιο από τα δύο θα επιλέγατε και γιατί? Έχω nexus 5 αλλά δεν θα με χάλαγε αν έπαιρνα το 930...Πολύ καλή κατασκευή και πολύ ωραία οθόνη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Ειχες το G2 και το εδωσες γι'αυτα τα 2; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Lumia 930. Καταπληκτική οθόνη, άριστη ποιότητα κατασκευής και πάρα πολύ καλή κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unfused Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 930 κι απο εμενα! κυριως για την ταχυτητα και την καμερα! απ το λιγο που το δουλεψα, το μονο αρνητικο ηταν οτι μετα απο 10 λεπτα χρησης gps ειχε ζεσταθει παρα πολυ!! Παράθεση haters still hate... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Ειχες το G2 και το εδωσες γι'αυτα τα 2; :blink: Θα ξετρελαθει από την αυτονομία του 930. Γιατί απορείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts