evangeloz Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 καλησπερα για root να ακολουθησω αυτον τον οδηγο http://chinamobilemag.com/ulefone-be-pro-root-tutorial-mt6732/ Ακομα custom recovery πως θα την εγκαταστησω? ΤΙ προτείνεται να περιμένω την lollipop?Καπου διαβασα οτι η lollipop δεν γινεται root... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 @PhoneKiller καλύτερο είναι ό,τι βολεύει τον καθένα !!! @evangeloz όπως αναφέρεται αρκετές σελίδες πριν υπάρχει και ο τρόπος χωρίς υπολογιστή με το kingroot και μετά με το flasify ή το rom manager περνάς custom recovery. Όσο αφορά τη lollipop καλύτερα περίμενε λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PhoneKiller1629400551 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Κάπου διάβασα μέσα στο νήμα πως η χρήση του Google camera app βελτιώνει την κατάσταση με τις φωτογραφίες. Το κατέβασα και νομίζω όχι μόνο δεν βελτιώνει αλλά πρέπει να έχει ένα μικρό πρόβλημα και με το focus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Επιτελους , εβγαλε το εργαλειο για να κανουμε update σε lolipop. Κατεβαστε το απο το επισημο site της Ulefone εδω : http://ulefone.com/download/bepro.html Μην περιμενετε να βγαλουν update FOTA , ΔΕΝ θα βγαλουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Επιτελους , εβγαλε το εργαλειο για να κανουμε update σε lolipop. Κατεβαστε το απο το επισημο site της Ulefone εδω : http://ulefone.com/download/bepro.html Μην περιμενετε να βγαλουν update FOTA , ΔΕΝ θα βγαλουν. κιοτι βαριόμουν και έλεγα τι να κάνω ...τι να κάνω :lol: Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 (edited) κιοτι βαριόμουν και έλεγα τι να κάνω ...τι να κάνω :lol: Μολις το εκανα. Το πρωτο boot μετα το update διαρκει παρα πολυ και νομισα οτι κατι δεν πηγε καλα , αλλα τελικα ολα οκ. Το μονο που με χαλασε (αλλα πολυ ομως ) ειναι οτι ο ηχος ειναι απαραδεκτος πλεον. Εχει παρα πολλα πριμα και ο ηχος ειναι τσιριχτός..... Edit : βρηκα τροπο να βγουν τα απαραδεκτα πριμα αλλα χαμηλωνει ο ηχος αρκετα.... Ξετικαρουμε το Besloudness . Edited May 9, 2015 by goregr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 μου έκανε κουλά το appstore και το sygic δεν μου παίζει , κάμερα βλέπω οτι διορθώθηκε η κιτρινίλα indoors Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 (edited) μου έκανε κουλά το appstore και το sygic δεν μου παίζει , κάμερα βλέπω οτι διορθώθηκε η κιτρινίλα indoors Εμενα ολα καλα. Κιτρινιλες δεν ειχα ποτε σε καμια καμερα ετσι και αλλιος. Πολυ καλη εκδοση η lolipop. EDIT : Ο ηχος ειναι απαραδεκτος . Τελικα οχι δεν ειναι πολυ καλη εκδοση... Edited May 10, 2015 by goregr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idi Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 To μονο που με χαλαει πλεον ειναι οτι δε βλεπω το ποσοστο της μπαταριας. Αυτο το κινητο ειναι οτι καλυτερο ειχα ποτε σε vfm με τεραστια διαφιρα απο το δευτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 ειναι beta;ή κανονικη; Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 ειναι beta;ή κανονικη; κανονικοτατη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 To μονο που με χαλαει πλεον ειναι οτι δε βλεπω το ποσοστο της μπαταριας. Αυτο το κινητο ειναι οτι καλυτερο ειχα ποτε σε vfm με τεραστια διαφιρα απο το δευτερο... Γενικά στη Lolipop δεν έχει ποσοστό μπαταρίας ή μόνο στη συγκεκριμένη έκδοση ;; Κρίμα όμως και μένα με χαλάει αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Γενικά στη Lolipop δεν έχει ποσοστό μπαταρίας ή μόνο στη συγκεκριμένη έκδοση ;; Κρίμα όμως και μένα με χαλάει αυτό... Όχι δεν έχει σε καμία έκδοση και αυτό γιατί η πανέξυπνη Google έκανε άσπρα τα εικονίδια. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που μπορείς να βάλεις το ποσοστό. Πάντως εμένα με πειράζει περισσότερο ο ήχος που για να μην έχει πριμα και να μη τσιριζει το ηχείο πρέπει να ξετικαρεις το besloudness με αποτέλεσμα να χάσει πολύ σε ένταση. Επίσης με χαλάει και ότι η μπαταρία πλέον πέφτει γρήγοροτερα. Αυτά είναι προβλήματα και όχι τόσο το ποσοστό μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Λένε ότι θα την εξελίξουν την Lolipop... για να δούμε μπορεί να την συμμαζέψουν !!! Για την ώρα παραμένω με την Κιτ Κατ που είμαι πολύ ευχαριστημένος !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 root γινεται στην lolipop; Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
travis Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Το κινητό το παραλαμβάνω αύριο μετά από αναμονή 1 μήνα.. Τι μου προτείνεται να κάνω; Να το αφήσω στην Κιτ κατ ακόμα ή να περάσω κατευθείαν lolipop, μιας και το κινητό θα είναι άδειο και δε θα έχω θέμα με αρχεία κτλ...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Το κινητό το παραλαμβάνω αύριο μετά από αναμονή 1 μήνα.. Τι μου προτείνεται να κάνω; Να το αφήσω στην Κιτ κατ ακόμα ή να περάσω κατευθείαν lolipop, μιας και το κινητό θα είναι άδειο και δε θα έχω θέμα με αρχεία κτλ...; Kitkat καλυτερα. Και εγω βλεπω να γυρναω εκει . Ο ηχος ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ στην lolipop. Και δεν φταιει η ulefone μονο. Διαβασα οτι παρα πολλες εταιριες ειχαν προβλημα με χαμηλο ηχο στην lolipop. Το θεμα ειναι οτι δεν βλεπω να το φτιαχνει γρηγορα η ulefone ( αν το φτιαξει ποτε !!! ) οποτε και εγω μαλλον θα γυρισω kitkat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PhoneKiller1629400551 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Κάθε περίπου 5 λεπτά το κινητό στέλνει ή λαμβάνει τηλεφωνικό σήμα από μόνο του. Το παρατήρησα όταν το είχα κοντά στα ηχεία του υπολογιστή και κάνει τον γνωστό θόρυβο παρεμβολής όπως και όταν μιλάς. Προφανώς είναι κάποια υπηρεσία του τηλ. δικτύου. Βλέπω πως στην έκδοση Android 4.4 πως διαρκώς ενημερώνετε το εικονίδιο της κεραίας στο πάνω μέρος με την ποιότητα του σήματος και αλλάζει ανάλογα σε Ε - G - 3G - 4G. Προφανώς το κινητό στέλνει σήμα στην ποιο κοντινή κεραία και απαντάει η κεραία με αυτή την πληροφορία. Στο παλιό μου ΝΟΚΙΑ με symbian είχα απενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις την "εμφάνιση πληροφορίες κυψέλης" που ήταν περίπου το ίδιο. Γινεται να απενεργοποιηθεί και στο Android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 To μονο που με χαλαει πλεον ειναι οτι δε βλεπω το ποσοστο της μπαταριας. Αυτο το κινητο ειναι οτι καλυτερο ειχα ποτε σε vfm με τεραστια διαφιρα απο το δευτερο... δεν εχω τη συσκευη στα χερια μου αυτη τη στιγμη, αλλα συρε απο ψηλα προς τα κατω 2 φορες (ή συρε με 2 δαχτυλα). λογικα θα πρεπει ψηλα να εμφανιστει το ποσοστο της μπαταριας. Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 δεν εχω τη συσκευη στα χερια μου αυτη τη στιγμη, αλλα συρε απο ψηλα προς τα κατω 2 φορες (ή συρε με 2 δαχτυλα). λογικα θα πρεπει ψηλα να εμφανιστει το ποσοστο της μπαταριας. ρε παιδια , κοιταμε το δεντρο και χανουμε το δασος .... Εδω λεμε υπαρχουν μεγαλυτερα προβληματα , με το ποσοστο της μπαταριας θα ασχολουμαστε ; Και στο κατω κατω , τραβας το notification bar και βλεπεις ποσο εχει %. Το τηλεφωνο με lolipop σε θεμα μπαταριας και ηχου ειναι απαραδεκτο. Τελος παντων εγω γυρναω σε kitkat . Σιγα μην περιμενω απο την Ulefone να τα φτιαξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PhoneKiller1629400551 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Όποιος μου βρει κινητό Με επεξεργαστή ΜΤΚ εκτός από τις γνωστές κινέζικες μάρκες που να μην έχει κανένα ελλάτωμα σε Lillipop τον κερνάω γλειφιτζούρι! 4.4 Μια χαρά λειτουργικό μην σου πω καλύτερα 4.3 γιατί το 4.4 ξοδεύει και περισσότερη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 ρε παιδια , κοιταμε το δεντρο και χανουμε το δασος .... Εδω λεμε υπαρχουν μεγαλυτερα προβληματα , με το ποσοστο της μπαταριας θα ασχολουμαστε ; Και στο κατω κατω , τραβας το notification bar και βλεπεις ποσο εχει %. Το τηλεφωνο με lolipop σε θεμα μπαταριας και ηχου ειναι απαραδεκτο. Τελος παντων εγω γυρναω σε kitkat . Σιγα μην περιμενω απο την Ulefone να τα φτιαξει. μαλλον του αλλου χρηστη το σχολιο ηθελες. εγω δε ρωτησα. απαντησα. Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
travis Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Έχω στα χέρια μου το τηλέφωνο δυο ημέρες. Μέχρι στιγμής πολύ ευχαριστημένος. Το κινητό είναι πραγματικά πολύ καλό.. Έχω μερικές ερωτησούλες πάνω στο κινητό, και αν μπορούσατε να με βοηθήσετε: 1) Όταν τελειώνει μια κλήση, και το κατεβάζω από το αφτί, δε μου ανοίγει την οθόνη ώστε να την κλείσω την κλήση, και πρέπει να πατήσω το κουμπί ενεργοποίησης από το πλαί. Είναι λίγο κουραστικό. Αλλάζει; 2)Υπάρχει στα μηνύματα Τ9; Διότι από όσο έχω ψάξει δε μπορώ να το βρώ. 3)Ο ήχος όταν μιλάω με κάποιον δεν ακούγεται τόσο δυνατά, και μερικές φορές δεν ακούω καλά τον άλλον στην γραμμή; Αυτό είναι σε όλους έτσι; Αυτά προς το παρόν.. Σε λίγες μέρες θα γράψω και μια συνολική άποψη για τους φίλους που ίσως θέλουν να το αγοράσουν ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Έχω στα χέρια μου το τηλέφωνο δυο ημέρες. Μέχρι στιγμής πολύ ευχαριστημένος. Το κινητό είναι πραγματικά πολύ καλό.. Έχω μερικές ερωτησούλες πάνω στο κινητό, και αν μπορούσατε να με βοηθήσετε: 1) Όταν τελειώνει μια κλήση, και το κατεβάζω από το αφτί, δε μου ανοίγει την οθόνη ώστε να την κλείσω την κλήση, και πρέπει να πατήσω το κουμπί ενεργοποίησης από το πλαί. Είναι λίγο κουραστικό. Αλλάζει; 2)Υπάρχει στα μηνύματα Τ9; Διότι από όσο έχω ψάξει δε μπορώ να το βρώ. 3)Ο ήχος όταν μιλάω με κάποιον δεν ακούγεται τόσο δυνατά, και μερικές φορές δεν ακούω καλά τον άλλον στην γραμμή; Αυτό είναι σε όλους έτσι; Αυτά προς το παρόν.. Σε λίγες μέρες θα γράψω και μια συνολική άποψη για τους φίλους που ίσως θέλουν να το αγοράσουν ;) Αρχικά καλώς το δέχτηκες... είναι όντως μια πολύ καλή συσκευή για τα λεφτά της. Όσο αφορά τις ερωτήσεις σου.. 1) Δεν το έχω προσέξει... ίσως σου απαντήσει κάποιος άλλος φίλος. 2) Υπάρχει ορθογραφικός έλεγχος και όχι Τ9 άλλα θα πρέπει να βάλεις κάποιο άλλο πληκτρολόγιο όπως το Swiftkey για παράδειγμα που έχω, το οποίο έχει να έτοιμα λεξικά για κατέβασμα για την ή τις γλώσσες που σε ενδιαφέρουν. 3) Θέμα ρύθμισης θα είναι... ψάξτο λίγο... σε μένα ακούγεται πολύ δυνατά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
travis Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Αρχικά καλώς το δέχτηκες... είναι όντως μια πολύ καλή συσκευή για τα λεφτά της. Όσο αφορά τις ερωτήσεις σου.. 1) Δεν το έχω προσέξει... ίσως σου απαντήσει κάποιος άλλος φίλος. 2) Υπάρχει ορθογραφικός έλεγχος και όχι Τ9 άλλα θα πρέπει να βάλεις κάποιο άλλο πληκτρολόγιο όπως το Swiftkey για παράδειγμα που έχω, το οποίο έχει να έτοιμα λεξικά για κατέβασμα για την ή τις γλώσσες που σε ενδιαφέρουν. 3) Θέμα ρύθμισης θα είναι... ψάξτο λίγο... σε μένα ακούγεται πολύ δυνατά. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Τελικά το 1) Δεν ισχύει, λειτουργεί κανονικά. Εγώ έκανα βλακεία. Το 2) θα το ψάξω, και το 3) όντως θέμα ρύθμισης ήταν. Ευχαριστώ πολύ ξανά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts